marți, 23 iulie 2019

Consiliul ARCTURIAN 9D prin Daniel SCRANTON : Viaţa voastră anterioară (30 iunie 2019).Consiliul ARCTURIAN  9D
prin
Daniel SCRANTON

Viaţa voastră
anterioară

(Traducere : Ambarees)

– 30 iunie 2019 –

Nota MarYan :

Acum, în această fază a „re-animării” acestui blog – Univers Christalin – ne bucurăm să revenim în contact cu informaţiile şi, mai ales, cu Energiile unor fiinţe dragi (ale căror mesaje le-am tot expus pe blog, exact acum un an, pe când mă situam în afara spaţiului european, prin zone orientale)...

...Respectiv mesajele Grupului Arcturian constituit în aşa-numitul „Consiliu Arcturian de Dimensiunea a 9-a (9D)” – probabil fiinţe arcturiene dintre cele mai avansate din Civilizaţia acestora, ţinând cont că nivelele de conştiiţă ale arcturienilor se situează, conform cu Fondatorii, prin zonele 5-9D.

De aceea, deocamdată, fără a avea pretenţia de a afla lucruri extra-ordinare, este important şi chiar interesant că, prin acest mesaj, putem resmţi, cu un minim efort de „simţire”, suava şi atât de blânda energie arcturiană, atât de apreciată, fiind una dintre puţinele din Galaxie care se poate „lăuda” cu 100% benevolenţă la nivelul întregii lor civilizaţii ! :


Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi toţi.


Vă treziţi aspecte care vin în conștiința voastră acum, pentru că aveți nevoie de ajutorul lor.

Aveți nevoie de ajutorul versiunilor vieții anterioare, deoarece experiențele lor sunt profunde și pentru că au reușit să facă lucruri pe care încă nu le puteți face.

Nu ne referim doar la viața voastră de pe Pământ.
De asemenea, ne referim la viețile voastre din alte părți ale galaxiei și din dimensiunile mai înalte.

Puteți activa și integra o versiune a vieții voastre anterioare, care a existat ca ființă angelică și care poate fi o parte din ceea ce știți că sunteți acum. Puteți, de asemenea, să activați o versiune a vieţii din trecut, care a știut cum să manipuleze energia cu mintea sa.

Voi deveniți Sinele vostru Superior și aceasta este o sarcină gigantică.
Sinele vostru superior include toate aceste vieți trecute și mai mult.

Acum vă treziți aceste aspecte, pentru că vă pregătiți pentru evenimentele majore, care vor avea loc. Ne referim la contactul complet și deschis cu extratereștrii și la schimbările din conștiință.

Acum, pe de altă parte a acestei experiențe frumoase de a deveni, nu ați avut numai interacțiuni plăcute cu extra-tereştrii în viețile voastre anterioare și ați fost, de asemenea, sub impresia de mai înainte că v-ați schimbat conștiința și, în schimb, ați experimentat un mare cataclism și distrugere, inclusiv pierderea vieții.


Deci, este o sabie cu două tăișuri.

Cu toate acestea, aveți instrumentele în interiorul vostru pentru a vă integra toate aspectele vieții voastre anterioare.

Ați făcut-o în această viață, dar acum lucrurile sunt pe cale să devină mai interesante și devin din ce în ce mai interesante din cauza voastră, nu pentru că anumite forțe sau fiinţe dinafara voastră decid acest lucru în numele vostru.

Vreţi să deveniţi întregi. Vrei să ascensionaţi.
Vreţi să vă conectaţi cu ființele extra-terestre, iar aspectele vieții voastre anterioare au cheile.

Invitaţi-le cu brațele deschise, stabilind acea intenție și recunoscând când vine ceva pentru voi, care pare un pic înafara coerenţei vieții voastre curente.

Puteţi sa faceţi asta. Știm că puteţi.
Este ceea ce v-ați născut să faceți în această viață, și suntem bucuroși să fim una dintre grupurile care vă călăuzesc.

Sunt multe altele și multe altele vor veni. Colectiv și personal.
Deci, rezultă în mod firesc că acesta este un efort de grup.


Suntem CONSILIUL ARCTURIAN și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu