marți, 16 iulie 2019

MarYan : PoVestea ZILEI (117) pentru 16 iulie 2019 – LUNA PLINĂ (cu Eclipsă Parţială de Lună) în CAPRICORN din 17 iulie 2019 (ora 00.42, a României).




PoVestea ZILEI (117)
(pentru)
16 iulie 2019

LUNA PLINĂ
(cu Eclipsă Parţială de Lună)
în CAPRICORN
din
17 iulie 2019





Acum, suntem iarăşi la mică distanţă de o altă LUNĂ PLINĂ – de data aceasta, una care are loc în dreptul Constelaţiei Capricornului, la o oră foarte matinală...

...Respectiv, la ora 00.42, pentru România – deci, puţin după miezul nopţii, moment în care Soarele şi Luna vor fi situate pe aceeaşi linie cu Pământul, încadrându-l de o parte şi de cealaltă, realizând o poziţie de tip Opoziţie pe Cer(c)ul Zodiacal al Pământului (cu generarea unei Eclipse Parţiale de Lună).

Însă, pentru că Timpul este (iarăşi) scurt până la momentul acestei Eclipse, vă propun ca să parcurgem câteva informaţii esenţiale transmise de către două persoane diferite, dar asemănătoare prin competenţa lor în privinţa astrologiei.


Astfel, prima dintre acestea este ADRIANA TUDOSA („Adria”, după cum îşi spunea), care, în două articole pe această temă, vine, ca întotdeauna, cu informaţii valoroase şi „la obiect” în privinţa subiectului.


„Eclipsele sunt despre soartă.

Ele „varsă” nişte adevăruri asupra noastră, ne corectează traiectoria destinului nostru, ne arată calea adevărată, ne răsplătesc dar şi „pedepsesc”...

O Eclipsa de Lună este, de fapt, o Lună Plină ce binecuvântează prin daruri sau constrânge prin fel de fel de întorsături sortite.

Emoţiile sunt sporite, ceva vine în lumină, în acest moment şi, dacă vom fi atenţi la aceste emoţii ale noastre, cu siguranţă ne putem da seama ce trebuie să modificăm, să eliminăm sau să adăugăm vieţii noastre, pentru a fi în acord cu Legile Divine.

In ziua de 17 iulie 2019, ora 0:38, ora Romaniei, se formează o Eclipsă parţială de Lună în Capricorn, adică Luna în Capricorn gradul 24:04 este în opoziţie cu Soarele în Rac gradul 24:04, în apropierea Nodurilor Lunare – Nodul Sud în Capricorn, gradul 17:08, în opoziţie cu Nodul Nord în Rac, gradul 17:08.

Este o Eclipsă de Lună asociată cu Nodul Sud al Lunii, astfel că evenimentele sortite, karmice, nu pot fi evitate.

NODUL SUD Lunar care susţine această eclipsă accentuează locurile în care trebuie să facem anumite concesii, dacă dorim ascensiunea către spiritualitate, indicând întâlnirile karmice care trebuiesc rezolvate pentru a ajunge la un mod de viaţă lipsit de răzbunări personale, de furii reprimate, de resentimente care blochează capacitatea de a privi alte orizonturi şi de a trăi în seninătate.

Nodul Sud este locul în care, indiferent de ce facem, are un ton ciudat al unei repetiţii iar Eclipsa asociată cu Nodul Sud are o influenţă saturniană, cerându-ne să renunţăm la energia veche, să împărtăşim ceea ce avem cu ceilalţi, să dăm ceea ce datorăm societăţii, familiei noastre, relaţiilor noastre, să luptăm împotriva limitărilor şi regulilor vechi.”




Ca şi completare, în articolul său următor, „Eclipsa de Lună în Capricorn şi Zodiile (17 iulie 2019)”, Adriana Tudosa întăreşte şi conturează şi mai precis elementul karmic al acestei Eclipse (determinat de conjuncţia Lunii cu Nodul lunar Sud) :

Eclipsele generează multe emoţii dar în aceeaşi măsură, pot aduce în lumină adevărul în relaţii – un adevăr brusc, căruia trebuie să încercăm să-i facem faţă.

Tradiţional, Eclipsele de Lună nu au fost privite ca energii prea binevoitoare sau ajutătoare.

Ţinând cont că Luna simbolizează problemele interne, emoţiile, sufletul,  sentimentele, visele, amintirile, familia, mama, rădăcinile noastre, Eclipsa de Lună tinde să aibă efecte mai mult personale, ceva se încheie, se finalizează, eliminând astfel modele, situaţii de viaţă care stau în calea fericirii sufletului.

Toate problemele  amânate, nerezolvate sau care ne macină sufletul (luna) sunt evidenţiate de această Eclipsă dar, în acelaşi timp, ne spune într-un limbaj karmic că  A Sosit Timpul  pentru o Schimbare !




Şi, pentru că nu puteam încheia acest succint articol (de dinaintea momentului de Lună Plină cu Eclipsă parţială de Lună de peste câteva ore) fără o abordare şi ceva mai metafizică, am ales şi câteva scurte idei venite prin L’Aura PLEIADIAN care, în articolul acesteia, „Pregăteşte-te pentru TRANSFORMARE”, evidenţiază acest moment dintr-o perspectivă şi mai „subtilă” :

Corpul emoțional și răspunsul său la Luna Plină dezvăluie, întotdeauna, discrepanța dintre dorința Inimii și acele amintiri care urmează să fie clarificate, amintiri bazate pe limitare și care nu sunt, încă, susținute în puterea supremă a Iubirii Divine.

Iubirea și Prezența Divină sunt, întotdeauna, Alchimia care transformă Totul în Adevăr.

Eliberarea credințelor depășite, care nu fac parte din realitatea Dimensiunii 5D, face loc noii conștientizări MATRICE, care este pe deplin funcțională, Acum, ca și ființă eternă a Dimensiunii 5D.

Această schimbare este nivelul UNIUNII, care îți cuplează conștient întreaga ta cunoaștere, cu TOATE existențele, întruchipările, înțelegerile, realitățile și la Iubire.

Aceasta este o RESETARE a corpului mental și emoțional care, prin această Eclipsă, aduce către Lumină pe adevăratul „tu”, cu noile tale gânduri, emoții și stări de a fi, devenind tot ceea ce tu cunoști ca fiind „tu”.

Acest lucru, desigur, continuă cu manifestarea care a început odată cu Eclipsa Solară din 2 iulie 2019, cea care a marcat începutul seriei de eclipse și care va continua până în luna Decembrie 2019.”


Aşadar, puţin după miezul nopţii, la ora 00.42 , va fi maximul acestei Eclipse parţiale de Lună, cu momentul exact (perfect) de opoziţie între Soare şi Lună, privit de pe Cercul Zodiacal al Pământului.

Şi, ca „de obicei”, propunem celebrarea acestui moment (pentru cei încă treji la acea oră) prin aceeaşi metodă atât de simplă şi cunoscută, dar şi cea mai eficientă : MEDITAŢIA în LUMINĂ, astfel încât Atenţa noastră, la momentul respectiv, să fie cât mai „afundată” în Lumina şi Iubirea Divină !


Cu aceeaşi BUCURIE de celebrare a acestui moment „de etapă” pe Calea Ascensiunii noastre, 


MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu