marți, 16 iulie 2019

Gregg PRESCOTT : Sunteţi un RĂZBOINIC GALACTIC ? (27 iunie 2019).



Gregg PRESCOTT

Sunteţi
un
RĂZBOINIC GALACTIC ?

(Traducere : AMBAREES)

– 27 iunie 2019 –





Nota MarYan :

Mesajul de astăzi pe care îl prpunem, deşi pare a avea un titlu „pompos”, legat de „Războinicii Luminii”...

...Totuşi, este un mesaj practic şi „la obiect”, ajutând la diferenţierea cât mai preciisă a Lucrătorilor în Lumină de Luptătorii Luminii (numiţi, aici, Războinici Galactici).

Iată, pe scurt, ideile de bază din acest scurt mesaj, dar atât de concentrat în informaţie şi emoţie :






Există două tipuri de Lucrători în Lumină : unul este totul cu privire la “Iubire și Lumină”, ​​iar celălalt este al “Războinicilor Galactici”, care luptă în numele “Iubirii și Luminii”.

Mulți oameni vor dezbate acest subiect, dar, în cele din urmă, ambele au aceeași intenție și încă merg în misiunile lor pe diferite căi.

Cei care Sunt IUBIRE și LUMINĂ realizează un serviciu foarte important pentru Lucrarea în Lumină, prin păstrarea și menținerea vibrației Iubirii și Luminii, fără a accepta aspectele bazate pe frică ale acestei realități trei dimensionale (3D).

Un exemplu, al Iubirii și Lucrului în Lumină poate fi persoana care este îndrăgostită de articolele canalizate, fie poate fi el însuși (sau ea însăși) un canalizator.

RĂZBOINICII GALACTICI văd și recunosc aceste realități bazate pe frică și sunt dispuși să lupte pentru cei care nu sunt capabili să se ridice înspre Lumină.

Un exemplu de Războinic Galactic este activistul, cel ce protestează împotriva problemelor care sunt în detrimentul celor mai bune interese ale omenirii și creează o conștiință pentru cei care ar putea începe călătoriile lor spirituale.




Există o bună șansă, ca fiecare dintre aceste grupuri să fie în strânsă legătură cu un grup mai mare de Suflete și / sau Familii de Suflet / Familii Stelare.

Mi se pare interesant să văd cum fiecare persoană din cadrul acestor grupuri este atrasă în mod necunoscut una de alta, dar sunt în strânsă legătură cu Sufletul.

De exemplu, în câteva secunde de întâlnire cu cineva din genul spiritualității, știți imediat de care grup aparține această persoană. Dacă se întâmplă să fie grupul cu care sunteți asociat, atunci aveți tendința de a dezvolta o legătură imediată cu această persoană.

De asemenea, v-aţi putea simți ca și cum ați cunoaşte această persoană de o lungă perioadă de timp și poate de multe vieți.

De cealaltă parte a vălului, aveți literalmente milioane de membri ai familiei în grupul (grupurile) de suflete. Ați făcut numeroase contracte de suflete cu mii de oameni (sau mai mult!) care veneau și ieșeau, în și din viața voastră, în timpul acestei încarnări.

În final, există numai Iubire și Lumină.
Dacă aveți tendința de a avea o afinitate spre oricare dintre aceste grupuri, atunci sunt șanse, ca acestea să fie o parte din familiile sufletului vostru.

Sunteți aici pentru un scop și aveți misiunea voastră.

Pentru cei din grupul Iubire și Lumină, continuați să mențineți acea energie.
Pentru Războinicii Galactici, continuați să îi treziți pe cei care dorm.

Indiferent de grupul în care tindeţi să participați, ambii jucaţi pentru aceeași echipă și, în cele din urmă, toată omenirea beneficiază de munca pe care o faceţi !


Trimit tuturor infinită IUBIRE și Lumină !


Gregg Prescott,
M.S. Fondator, Webmaster, & Editor, Zentasia.com .



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu