vineri, 15 noiembrie 2019

COBRA : ACTUALIZĂRI la Declanşatorul de Argint din 11–11-2019.




ACTUALIZĂRI
la
din
11–11-2019





Nota 1 MarYan :

Iată că a mai trecut o Meditaţie „în masă” propusă de Cobra şi, prin el, de către Rezistenţă, în care subiectul a fost atât de „delicat”...

...Anume, Declanşatorul de Argint, prin folosirea instrumentului numit Argint (metalul) pentru declanşarea unor schimbări în actualul Sistem Financiar Global.

Despre cum a trecut acest Moment, din punctul nostru de vedere, împreună cu alte „impresii” şi opinii în această privinţă, vom veni în cea de-a doua Notă, de la finalul articolului...

...Însă, mai înainte de aceasta, vă propun să vedem şi completarea Articolului „viral” al lui Cobra, despre Meditaţia din 11-11-2019, prin două Actualizări din preajma acelui Moment – pentru a avea, astfel, o imagine cât mai completă în privinţa „ofertei promoţionale” a lui Cobra în această privinţă...






Actualizare la Declanşatorul de Argint
(22 Octombrie 2019)



Pe măsură ce ne apropiem de Punctul Critic din 11 noiembrie 2019, în interiorul Sistemului Financiar Global se manifestă deja anumite schimbări profunde, la nivel subteran.

Planul iezuit, de declanşare a unui crash financiar (prăbuşire financiară) care ar fi dus la apariţia „salvatoare” a unei crypto-monede globale, similară Libra, a colapsat...

În primul rând, proiectul Libra a fost anulat.

În al doilea rând, planul chinez de a lansa propria lor crypto-monedă concurentă, pe 11 noiembrie 2019, a fost de asemenea eliminat.

În al treilea rând, informaţia despre existenţa unor computere cuantice puternice  a fost lăsată să „transpire” (să se „scurgă”) de către Forţele Luminii.

Toate acestea au fost suficiente pentru ca iezuiţii să-şi schimbe planurile, astfel că, acum, aceştia nu mai încearcă să provoace prăbuşirea financiară prin crypto-moneda globală, ci prin pretextul urgenţei climatice.




În acest mment, probabil că sunteţi deja conştienţi de faptul că Încălzirea Globală reprezintă o înşelătorie care nu are nicio bază în ştiinţa reală.

(Nota MarYan : Aici situaţia este puţin mai nuanţată :
Da, există o încălzire regională în anumite zone ale Planetei, aşa cum există şi alte zone de răcire regională, dar per ansamblu se manifestă o Încălzire Globală, evidenţiată clar prin topirea tot mai intensă a gheţarilor de la poli şi din munţi şi, astfel, ducând la începerea creşterii tot mai marcante a nivelului oceanelor planetare...
...Însă aceasta se datorează în primul rând Purificării Globale, determinată de creşterea temperaturii interne a Planetei, prin creşterea frecvenţelor de vibraţie internă a acesteia, toate pornind de la creşterea nivelelor de conştiinţă şi de Lumină ale Mamei Pământ (vedeţii şi valorile în creştere ale Frecvenţei de Rezonanţă Schumann), pe fondul Energiilor Cosmice tot mai intense, venite din Galaxie (Centura Fotonică) şi din Univers (chiar din Centrul Universului.
Contribuţia umanlor, prin poluarea planetară, invocată în conspiraţia numită „Încălzirea Globală”, este responsabilă pentru mai puţin de 10% din întregul Proces de Încălzire, aflat în desfăşurare – după afirmaţia Fondatorilor, care monitorizează, cu maximă precizie, acest Fenomen.)

Din nou, există anumite planuri ale Forţelor Luminii puse în mişcare, astfel că planul iezuiţilor de prăbuşire financiară mondială nu va merge aşa cum a fost planificat.

Forţele Luminii au planuri de Resetare Financiară Globală care vor aduce prosperitate oamenilor – despre care voi vorbi în detaliu la viitoarea Conferinţă a Ascensiunii ce va avea loc în weekend-ul 30 nov. – 1 dec. 2019, în Taiwan.
Sunteţi mai mult decât bineveniţi ca să vă alăturaţi nouă.


Activarea noastră Declanşatorul de Argint din 11 noiembrie 2019 are un real potenţial de a deveni Punctul de cotitură în pregătirile pentru Resetarea Financiară pozitivă.

Toţi oamenii care cumpără Argint pe 11 noiembrie 2019, vor crea o puternică Reţea energetică în jurul Planetei, care va trimite un impuls de Lumină în interiorul Sistemului Financiar Global.






 

Actualizare finală la Declanşatorul de Argint
(10 Noiembrie 2019)



Timpul se apropie de momentul Declanşatorului de argint, energiile fiind în creştere, pe măsură ce tot mai mulţi oameni au luat decizia de a ni se alătura, astfel că noi primim un impuls tot mai mare.

Acum, avem o posibilitate reală de a ajunge la o Masă Critică.

Dacă se va atinge această Masă Critică, Forţele Luminii vor putea interveni direct în Sistemul Financiar Global, pentru prima dată în istoria umanităţii, urmată de o cascadă de evenimente ce va duce, în mod inevitabil, ka Resetarea Financiară.

Următoarele ore vor fi decisive în privinţa a cât de mulţi umani se vor alătura nouă şi cât de mare va fi impactul activităţii noastre asupra situaţiei planetare...


În mai multe ţări din lume, 11 noiembrie este o zi liberă (de vacanţă).
Oamenii din acele ţări pot afla de pe Internet magazinele deschise care vor vinde argint, sau vor putea cumpăra argint on-line.

Persoanele care nu au prea mulţi bani, pot cumpăra o monedă de argint de aprox. 3 grame, pentru un cost total de aprox. 5 Euro.

De asemenea, persoanele care nu au nici măcar 5 Euro, pot primi o mică asistenţă financiară care să îi ajute la achiziţionarea lor.

Argintul pe care îl veţi cumpăra va servi ca o sămânţă fizică ce va începe să manifeste Abundenţa viitoare începând cu 11 Noiembrie 2019.






Nota 2 MarYan :

Aşadar, acum, mai „la rece”, haideţi să vedem concluzia esenţială care se poate desprinde şi din această „aventură metafizică” a Lucrului cu Lumina, în aceste Vremuri...

Despre această „eternă PoVeste” a MASEI CRITICE, vorba poetului, „numai de bine”... dar nu doresc să trec peste aceasta, fără a aminti de precizările pe care m-am străduit să fie expuse cât mai detaliat posibil în privinţa acestei Mase Critice, din acea PoVeste (a 112-a, din 24 Ianuarie 2019), a concluziilor în privinţa altei Meditaţii în masă, cea de activare a ReÎntoarcerii Luminii, cu ocazia Lunii Sângerii din 21 Ianuarie 2019...

Deci, sintetic, Masa Critică, în perspectiva noastră, a Universului Christalin (aşa-numită „Masă Critică Christalină”), cu o valoare puţin peste 61.000 de umani dedicaţi şi trăind la UNISON Meditaţia, adică la mai puţin de jumătate din „numărul Biblic” al lui Cobra, de 144.000...

...Ei bine, chiar şi în cazul acestui număr considerabil diminuat, perspectiva noastră ne-a „arătat” că, de data aceasta, nu prea s-a atins acest număr, deci Masa Critică nu a fost atinsă în cazul acestei Meditaţii a „Declanşatorului de Argint”.

Dacă despre cauze vom mai vorbi, în scurt timp, acum doresc doar să punctez un element fundamental, legat de acest Moment – cel al Condiţiilor solicitate de către Cobra pentru realizarea „cu succes” a acestei Meditaţii, ce a implicat un adevărat RITUAL : cumpărarea de Argint, sub formă de monede sau lingouri/bare, deci cam ca la Meditaţiile care sunt considerate „fără succes”, dacă nu sunt însoţite de cristale, piramide sau alte obiecte / totemuri şi fără gesturi şi incantaţii „obligatorii”.

Perspectiva noastră a fost de la început foarte clară, una pe care am şi aplicat-o în acest caz (fără a o face publică, pentru a nu influenţa pe alţii, în acest sens) : am considerat că nu aceste „Proceduri de Feng-Shui” reprezintă elementul-cheie pentru succesul Meditaţiei (a cumpăra argint, de o anumită calitate şi într-o anumită formă, la anumite ore precise, doar din anumite locuri ş.a.)...

...Ci, ca întotdeauna, Punctul(Portalul)-Cheie, văzut de noi, este reprezentat de aceeaşi şi aceeaşi INTENŢIE, exprimată prin Vizualizare (imagine creativă şi, mai ales, creatoare a Realităţii Cuantice în care vieţuim) !

Sigur, ca şi în cazul Feng-Shui-ului, orice element din Planul fizic, deci şi poziţionarea acestuia, are rolul său (precum poziţionarea „animalelor de noroc” în casă, în anumite raporturi de forţă, care „aduc/scot norocul” şi „energia bună” din casă şi din fiecare cameră) – la fel, putem spune că acest concept se pare că a fost implementat şi în Planul de acţiune în cazul acestei Meditaţii (ţinând cont că acesta a venit dinspre Familiile Dragon, pentru care tocmai această cunoaştere, a Feng-Shui-ului, reprezintă unul dintre punctele lor forte).
                                                                                                                
Însă, chestiunea este foarte simplă : acest drăgălaş Feng-Shui este, cum spuneam, „valabil” şi cu Sensul lui, numai că se referă la vechea mentalitate, de tip 3D, în care (mai ales) obiectele fizice contează (într-un Univers Determinist Liniar, de tip Newton-ian, în care doar „bilele” atomilor şi ciocnirile dintre acestea contează)...

...În timp ce, într-un Univers Cuantic Relativist, de tip Einstein-ian, care începe să se cam manifeste odată ce intrăm în 5D, toate ritualurile şi obiectele fizice nu mai au relevanţa specifică 3D-ului, căci Energia Intenţiei, ataşată acelui Moment, cu putere şi determinare, la UNISON, CREEAZĂ acea situaţie şi însăşi Realitatea, cu o Forţă cel puţin la fel de mare ca şi prezenţa obiectelor şi a ritualurilor respective...

De aceea, fără a insista prea mult în această Notă, considerăm că Practica noastră a fost cel puţin la fel de eficientă ca şi cumpărarea propriu-zisă a argintului : am adus, în aura noastră, prin puterea Intenţiei, în timpul Meditaţiei, vibraţia argintului pur, pentru ca acesta să se manifeste, cu maximă eficienţă, prin Sufletul-coordonator al acestui element-metal.

În esenţă, noi doar am ajutat la Activare, oferind Spaţiu şi alimentare cu energie pentru Acţiune, pentru binele cel mai înalt al tuturor celor implicaţi în acest Proces.

Simplu şi direct, cu investiţie (financiară) minimă, dar cu rezultat maximal (pentru noi)...




Iar celălalt aspect, pe care îl vom mai dezvolta, totuşi, este la fel de important : Evoluţia unui Sistem este influenţată, în mod determinant, NU de Cantitatea acestuia (numărul total al elementelor ce alcătuiesc acel Sistem), ci de CALITATEA sa (Eficienţa vibraţională a acelor elemente, puţine şi aparent dispersate, din interiorul acelui Sistem, care vibrează la Unison, deci în mod Coerent) !

De aceea, deşi poate că mai mulţi s-au aşteptat să se atingă mai uşor Masa Critică (oricare ar fi acel Număr), se pare că tocmai această implicare a unui fenomen financiar din lumea concretă a fost Calul Troian al acestei Meditaţii : a crescut Cantitatea, în detrimentul Calităţii (vibraţionale)...

Ca ultimă imagine, de încheiere, imaginaţi-vă doar aceste două situaţii : două săli, mari, cu două grupuri umane : unul ticsit cu oameni, mari, înalţi, forţoşi, potenţi financiar, care audiază o conferinţă, poate despre investiţii financiare (ca, de exemplu, cele mai bune căi de a obţine profit pe seama argintului)... în timp ce, alături, doar 12 persoane meditează în linişte, cu determinare, dar şi relaxaţi şi senini, cu Puterea Păcii şi a Iubirii citindu-li-se pe faţă şi în Inimile fiecăruia...

Concluzia ? : în timp ce în prima sală, gândurile celor câteva sute de oamen se amestecă între ele (inter-feră unele cu altele, consumând-se reciproc, fiind pe „faze” diferite de vibraţie ale lungimilor de unde), încărcate cu preocupările personale ale fiecăruia şi cu intenţiile multora dintre cei prezenţi în sală de „a face, cumva, profit, cu argintu” ăsta”... în timp ce în sala alăturată, doar 12 centre de Putere emit în mod sincron, din centrul inimilor fiecăruia, unde coerente ce se întrepătrund şi se amplifică tot mai mult, în mod exponenţial.


Şi atunci, vă întreb pe fiecare : UNDE este Adevărata PUTERE, dincolo de Forţa brută a 3D-ului ?...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu