luni, 11 noiembrie 2019

COBRA : Faceţi Viral ! Trigger-ul (Declanşatorul) de Argint 11–11-2019 (10 octombrie 2019).




Faceţi Viral !

Trigger-ul
(Declanşatorul)
de Argint

11–11-2019

10 octombrie 2019





Nota MarYan :

Deci, după o altă pauză, de aproape o jumătate de an (din finalul lunii Mai 2019), de la prezentarea articolelor lui Cobra pe acest Univers Christalin...

...Acum, în fine, revenim în „Universul” lui Cobra şi a sa Mişcare de Rezistenţă Planetară la planurile şi acţiunile Cabalei (re-amintim, acesta fiind Purtătorul său de Cuvânt), cu un Mesaj pe care, poate că deja l-aţi cercetat până acum : un îndemn al lui Cobra – şi, implicit, a Mişcării de Rezistenţă – la o Nouă Meditaţie Planetară, de data aceasta cu un Subiect cel puţin incitant şi extrem de practic : Declanşatorul (Trigger-ul) de ARGINT.

Dacă, până acum, am fost solicitaţi de către Cobra şi Rezistenţă ca să medităm, aducând şi încorporând Lumina pentru Pământ şi Umanitate, în ansamblul ei, în general, şi eventual pentru aspecte particulare în care Lumina era în mare suferinţă la acel moment – precum, de curând, în legătură cu situaţia din Siria şi dezastrul umanitar de acolo...

...Acum, ei bine, Cobra ne solicită pentru un subiect, cum spuneam, extrem de practic : BANII !

Asta înseamnă că solicitarea (la Meditaţie) lui Cobra se referă, concret, la a ajuta la încorporarea Luminii în interiorul actualului Sistem Financiar Global, pentru a fi factori declanşatori ai Resetării Financiare Globale, atât de mult dorite de cvasi-totalitatea umanilor, în ultimii ani, pentru pornirea, în fine, a Noului Sistem Financiar Global, cel pe care unii şi alţii îl anunţă, efectiv, lună de lună, de câţiva ani („Acuş, acuş vine, la ceas de seară, de la 1 ale lunii, se porneşte oficial...”).

Ei bine, de data aceasta ni se solicită sprijinul direct, de a nu mai fi spectatori şi „aşteptori” (cei ce aşteaptă – iată cum am reuşit şi noi să creăm un cuvânt...), de a pune umărul, prin actul Meditaţiei, la urnirea acestui Bolovan (financiar), pe care eu, personal, încă de acum vreo 15 ani îl vedeam ca fiind „ultimul bastion” real al Cabalei, din 3D, în Calea Eliberării Planetare a umanilor (evident, ca element practic în viaţa socială, considerând că aspectul religios – sclavia religioasă a miilor de ani de până acum – a fost deja eliberat, în mare parte).

De aceea, acest Moment chiar este unul important, căci un eventual succes al acestei meditaţii ar putea aduce mai aproape declanşarea unei serii de evenimente practice cu repercursiune directă în viaţa fiecăruia – căci, asta este, se pare cum, cu toţii, am acceptat (la un anumit nivel) acest instrument de control şi manipulare a Cabalei, numit „ban” sau mai exact, „notă de bancă”, cu banii fiduciari (de tip „fiat”, „din nimic”, şi cu „dobânda compusă”, această altă creaţie a bancherilor cabalişti drăgălaşi...).

De aceea, trecând peste unele detalii financiare (de instrumente financiare derivate, folosite în prezent de către investitorii „sofisticaţi”, vorba sofisticatului Robert Kiyosaki), ideea de bază se referă la Meditaţia de activare a acestui Nou Sistem Financiar, şi abia apoi la nevoia, exprimată de către Cobra, de a achiziţiona musai şi neapărat azi, 11 noiembrie 2019, lingouri de argint...

Şi, fie că aflaţi de această Meditaţie după Momentul ei (de azi, luni, 11 noiembrie 2019, ora 17.15 , a României) sau doriţi să achiziţionaţi cel puţin o bucăţică de argint, dar nu aveţi timp astăzi, ei bine, acum vă reamintesc cum totul poate fi re-programat, inclusiv la nivel TEMPORAL... revenind la acest Moment şi la această zi, oricând doriţi.

Concret, Meditând în ziua-zilele următoare, pentru acest Subiect, dar cu INTENŢIA fermă de a dedica şi, mai ales, de a Simţi că sunteţi în acest Moment, Energia transmisă de către voi va fuziona cu Energia Momentului ce va fi creată peste câteva ore, ca şi cum aţi fi prezenţi în acel moment (este valabil atât pentru viitorul, cât şi pentru trecutul Momentului Meditaţiei).

La fel, achiziţionând o cât de mică cantitate de argint, în zilele următoare, dar CON-SACRAT pentru această zi (vedeţi detaliile în articol), achiziţia va fi evidenţiată în memoria colectivă ca şi cum s-ar fi produs în cursul acestei zile, integrându-se astfel, în numărul achiziţiilor de azi (chiar dacă factura de achiziţie va arăta altceva, nu hârtia este esenţială, ci energia intenţiei, puternic direcţionată în sensul expus mai sus).

Iată, aşadar, motive pentru a ne bucura că lucrurile se mişcă în sensul cel bun, iar cel mai bun exemplu este chiar subiectul meditaţiei de azi : faptul că se lucrează pe elemente concrete din viaţa noastră de zi cu zi, ne confirmă faptul cum Rezistenţa se apropie tot mai mult de Suprafaţa Planetei, începând să inter-acţioneze cu aura umanităţii şi cu dinamica socială a umanilor de la Suprafaţa acesteia...

...Ceea ce, până la urmă, acesta poate fi mesajul cel mai important al acestui articol şi mesaj, iar îndemnul la Meditaţie să fie, asemenea celor anterioare, urmat de punerea în practică, cu aceeaşi dedicaţie şi trăire, simţit şi nu mimat !

Aşadar, haideţi la Meditaţie ! – nu de alta, dar acum este „Ziua noastră de VOT” – un VOT al vostru pentru VOI (adică tot NOI), cei reali, şi pentru Viaţă autentică şi Adevăr (după ce, cu o zi înainte, „copiii” s-au jucat cu Cărţile de carton ale Cabalei, în acelaşi Joc al MATRICEI, cu alte Măşti, dar cu aceeaşi şi aceeaşi Piesă... până când, cât de curând, ştecherul va fi tras, în fine, din Priză, şi toată această colorată Hologramă se va dez-activa).

Bucurie, Pace, Lumină şi Iubire, în deplină Armonie ! :






Este Timpul de a lua iarăşi măsuri !
Este Vremea de a ne lua Destinul în propriile noastre mâini !

Cu toţii suntem de acord că Procesul de Eliberare  Planetară durează prea mult.
Iată şansa noastră de a accelera Procesul, în mod colectiv.

Prin urmare, folosim oportunitatea oferită de Tranzitul astrologic (N.MY. : Aceasta înseamnă CONJUNCŢIE, în Astrologie) al lui MERCUR din 11 Noiembrie 2019, pentru a crea un PORTAL prin care să ne unificăm Conştiinţa şi să întărim Lumina din Câmpul Energetic al Sistemului Financiar Global.


Faceţi viral (pe Internet) acest mesaj !
Distribuiţi-l în întreaga lume !

Vă rugăm să îl postaţi pe site-urile şi blogurile voastre. Invitaţi Grupuri Spirituale ca să ni se alăture. Dacă ştiţi de vreo adresă (web) din Media alternativă, îl puteţi trimite şi acolo.

Puteţi crea un eveniment pe Facebook pentru Grupul vostru local de persoane care face acest lucru, în partea voastră de lume.

De asemenea, avem nevoie de un Grup principal pe Facebook, pentru acest Eveniment.
Puteţi crea, de asemenea, un Videoclip despre acest Moment, pe care să îl postaţi pe Youtube.




Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor în masă, asupra Societăţii umane, astfel încât fiecare dintre cei care participă la această Meditaţie poate contribui, de fapt, la aducerea mai aproape de noi a EVENIMENTULUI.

Această Activare ajută Forţele Luminii de a pune bazele Luminii la suprafaţa Planetei, pentru a rezolva impasul din interiorul actualului Sistem Financiar de tip sclavie-datorie, astfel ca, în final, să se realizeze Eliberarea Umanităţii !

Numărul de oameni care fac această Activare reprezintă cel mai influent factor al Puterii populaţiei de la suprafaţa Planetei, pentru accelerarea Procesului.

Putem ajunge la Masa Critică de 144.000 de oameni care să facă această Activare !
Acest aspect va determina o Reacţie în lanţ masivă de vindecare în câmpul energetic global.


11 Noiembrie 2019 este ziua anuală a Portalului 11:11, iar acest an este şi ziua unui Tranzit rar al lui Mercur ce traversează Soarele.

Fie că intenţionaţi să observaţi acest Tranzit cu ochiul liber sau cu telescopul, nu priviţi niciodată în mod direct către Soare, căci vă poate afecta vederea, aşa cum a fost deja în mod clar menţionat în prezentarea tranzitului anterior din 2016.


Tranzitele lui MERCUR peste SOARE (N.MY. : Repetăm, Conjuncţie astrologică) sunt foarte rare, astfel că următorul se va petrece în anul 2032.

Tranzitul din 11 Noiembrie 2019 va reprezenta cea mai precisă Aliniere a Soarelui cu Mercur din întreg Secolul 21 (XXI), întrucât Mercur va fi la doar 76 de secunde de arc de cerc de Centrul geometric al Soarelui, la momentul de maxim al Tranzitului – după cum se va putea observa de pe Pământ.




Astrologic, tranzitul lui Mercur peste Soare reprezintă unul dintre cele mai bune momente pentru tot ceea ce este legat de Finanţe.

Ştim cu toţii că Sistemul financiar actual nu este unul corect şi că, de fapt, acesta a fost creat pentru a sclaviza umanitatea.

Următoarea colapsare sistemică a actualului sistem financiar va reprezenta, în fapt, colapsul bulei sclavie-datorie.

Şocurile actuale de pe Piaţa „Repo” (N.MY. : „Repurchase Agreement”, adică „Convenţie de Răscumpărare) reprezintă doar vârful aisbergului de semne ale instabilităţii sistemice de bază a Sistemului.

Mega-Banca din spatele acestor şocuri este JP Morgan, banca din epicentrul Sistemului financiar global.

O altă slăbiciune structurală a actualului sistem este cantitatea mare de bancnote contrafăcute din SUA. Dacă această informaţie ajunge în media principală (oficială), aceasta ar putea submina încrederea în dolarul american ca monedă globală de rezervă.

O ameninţare mult mai mare la adresa Sistemului financiar actual este reprezentată de către super-Computerele Cuantice, care pot sparge cu uşurinţă toate encriptările ce protejează datele financiare stocate în super-computere din Băncile Centrale şi în alte instituţii financiare.

Computerele cuantice care pot sparge orice criptare de grad militar şi care ar putea, teoretic, să preia Sistemul financiar actual, sunt deja aici !

Teoretc, oricine ar putea profita de acea putere cuantică de calcul prin simpla conectare, aici, pe serverele sale de „cloud” (primul minut al timpului de calcul cuantic este gratuit !).




Partea trezită a populaţiei are nevoie de protecţie la momentul colapsului general al Sistemului financiar.

Prin urmare, Forţele Luminii solicită tuturor celor care se simt ghidaţi, să cumpere cât mai mult argint, în ziua Tranzitului lui Mercur, luni, 11 noiembrie 2019.

Este foarte important să vă cumpăraţi argint (fizic sau on-line) pe 11 noiembrie şi NU înainte sau după, pentru a asigura coerenţa şi eficienţa armonică a acţiuni noastre.

Cei fără prea mulţi bani trebuie să ştie că monedele din argint nu sunt scumpe.
Puteţi cumpăra o singură monedă de argint de jumătate de uncie, cu aprox. 12 dolari (N.MY. : Aprox. 50 lei), ceea ce echivalează cu câteva cafele la Starbucks...

Cei care se simt ghidaţi, pot cumpăra suficient argint pentru a se putea auto-finanţa timp de aproximativ 1-2 săptămâni (perioada de timp preconizată pentru re-pornirea Noului Sistem financiar, după colapsarea celui vechi).

Cei care ar dori să investească, pot cumpăra mai  mult argint, întrucât acesta este un activ subevaluat, iar preţul acestuia probabil că o să crească.

Marii Investitori ce citesc acest blog şi care ar dori să participe la această investiţie, trebuie să cumpere argint fizic pe care să îl păstreze într-o locaţie fizică personală, şi NU să deţină hârtii de valoare (echivalente ale argintului lăsat la păstrare), precum ETF (N.MY. : „Exchange Traded Fund”, adică o combinaţie între investiţiile pe Bursă şi investiţiile în Fonduri mutuale, la nivel extern) sau ETN (N.MY. : „Exchange Traded Note”, ceea ce înseamnă o valoare mobiliară la Bursă ce poate fi tranzacţionată la fel ca şi acţiunile altei companii).

Puteţi cumpăra argintul sub formă de monede sau bare, de la un distribuitor local, fie on-line, de pe e-bay sau de la o bancă.


Dacă Masa Critică a celor 144.000 de persoane cumpără argint la data de 11 Noiembrie 2019, acest lucru va crea declanşatorul necesar pentru a expune la nivel mondial manipularea preţurilor argintului şi aurului, de către JP Morgan.

La jumătatea anilor 1970, fraţii Hunt au dominat, pentru câţiva ani, piaţa argintului în detrimentul Cabalei globale.

Dacă aceşti câţiva fraţi au reuşit acest lucru, vă puteţi imagina care este puterea noastră colectivă !

Dacă această Cunoaştere va intra în Conştiinţa globală, aceasta va îndeplini unele dintre condiţiile necesare pentru declanşarea Resetării Financiare Globale, cea care va pune bazele Noului Sistem Financiar Global  echitabil !


Ezoteric vorbind, Argintul este metalul care ne conectează la Abundenţă şi la Energia Zeiţei.

Energetic vorbind, cumpărarea de argint va fi un act simbolic de atragere a Abundenţei în viaţa ta.




De asemenea, vom realiza şi o Meditaţie în Masă care va susţine energetic acţiunea noastră fizică de a cumpăra argint.

Scopul Meditaţiei este de a ancora cât mai multă Lumină în Sistemul Financiar Mondial, pentru a uşura şi a armoniza Tranziţia.

Vom face această Meditaţie la Momentul maxim al Tranzitului (Conjuncţiei) lui Mercur peste Soare, luni, 11 Noiembrie 2019, la ora 15.15 GMT, după-amiază (ora locală în Londra, Greenwich).

Acest moment înseamnă ora 11.15 p.m. CST în Taipei şi Beijing, ora 17.15 EET în Cairo, ora 16.15 CET în Paris, ora 10.15 a.m. EST în New-York, 09.15 a.m. CST în Chicago, ora 08.15 a.m. MST în Denver şi ora 07.15 a.m. PST în Los Angeles.

Japonia şi Australia vor avea momentul Meditaţiei deja în ziua următoare, 12 Noiembrie 2019, având loc la ora 02:15 AEST în Sidney şi ora 00:15 a.m. JST în Tokyo.


(Nota MarYan : Pentru ROMÂNIA, timpul  propus pentru Meditaţie este pentru luni după-amiază, 11 Noiembrie 2019, la ora 17.15 p.m. până cel puţin la ora 17.22).




INSTRUCŢIUNI pentru MEDITAŢIE :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca instrument de a aduce LUMINA în interiorul Sistemului Financiar Global.

3. Vizualizaţi o Coloană de Lumină albă strălucitoare emanând din Soarele Central Cosmic care este distribuită către toţi Sorii Centrali ai tuturor Galaxiilor din acest Univers.
Apoi vizualizaţi cum această Lumină, care pătrunde prin Soarele Central Galactic, trece prin Galaxia noastră Calea Lactee, apoi intră în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul acestuia, apoi prin toate Fiinţele de pe Planeta Pământ – deci şi prin Corpul tău – iar, în final, ajunge până în Centrul Pământului.

4. Vizualizaţi cum această LUMINĂ trans-mută tot ce a mai rămas din întunericul din interiorul actualului Sistem Financiar, vindecând toate inegalităţile, eradicând orice formă de sărăcie şi aducând, astfel, Abundenţă pentru întreaga Umanitate.
Vizualizaţi, de asemenea, un Nou ÎNCEPUT al CICLULUI COSMIC care aduce Lumină Pură, Iubire şi Fericire pentru toate Fiinţele de pe Planeta Pământ.


Timpul recomandat pentru Meditaţie este de 20 de minute.

Vor urma Actualizări la acest articol (aici şi aici).


Nota MarYan : Iată câteva video-uri pe YouTube cu această Meditaţie, în limba română (aici, aici, aici, aici şi aici-ghidată), precum şi un Interviu al lui Cobra în care vine cu alte detalii pe marginea acestui subiect (în limba română).

2 comentarii:

  1. Intrați direct pe youtube(căutare), noul univers şi adevărul ne va.....sunt blocate meditațiile !

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi ce să vezi după meditația DECLANŞATORUL DE ARGINT clipure audio - video au pornit din prima la cele menționate mai sus.

    RăspundețiȘtergere