vineri, 17 ianuarie 2020

COBRA : Actualizare la Sistemul Financiar (18 decembrie 2019).




Actualizare
la
Sistemul Financiar

18 decembrie 2019





Nota MarYan :


...Acum, la scurt timp de la toate acestea, re-venim cu expunerea articolelor conexe dedicate acestui Moment, pe care nu le-am putut expune la momentul respectiv, dar care sunt încă „fierbinţi” – mai ales în această săptămână, 13-19 ianuarie 2020 (detaliile le veţi citi sau re-citi în articol).

Acum nu mai insistăm cu multe alte detalii în această privinţă – doar două,  esenţiale, să mai expunem, acum :

1. ADEVĂRUL DIVIN exprimat de acest articol s-ar situa pe undeva la 75%, ceea ce nu este deloc „rău”, astfel că se apropie de acel optim de 80%, care rar este atins de către articolele lui Cobra (am detaliat îndeajuns în alte Note Personale, ca să mai insistăm acum), şi

2. Potenţialul pentru prăbuşirea Deutsche Bank şi impunerea BlockChain-ului până la finalul lunii Ianuarie 2020 este unul slab, de maxim 50%, ceea ce susţine ideea că lucrurile nu vor lua prea curând o turnură „dramatică” şi spectaculoasă, ci vor evolua într-un ritm acceptabil pentru toate „taberele” implicate – exact după cum susţine şi Cobra, conform şi cu intenţiile Forţelor Luminii, în această privinţă.

Aşadar, iată şi acest mesaj, care prefigura Meditaţia Erei Vărsătorului şi care, acum, după consumarea acesteia şi atingerea Masei Critice, poate că altfel va fi lecturat (sau re-citit, după caz) :






În interiorul Sistemului Financiar se petrec multe evenimente.
Există o divizare în interiorul Nobilimii Negre cu privire la modul de a continua cu planurile lor.


O facţiune a Nobilimii Negre doreşte să prăbuşească actualul Sistem financiar prin intermediul Pieţei Repo, cât mai curând posibil, şi să îl înlocuiască cu un Sistem financiar centralizat de crypto-monede al FMI (Fondul Monetar Internaţional), unde oamenii ar plăti doar cu smart-phone-urile iar comportamentul lor va fi monitorizat şi evaluat printr-un Sistem de credite sociale (N.MY. : Exact cum există deja în China, în acest moment – unde, la un nivel mai slab al ”creditelor sociale” acordate de către stat, apar restricţii de călătorie şi achiziţii, acces la resurse etc...).

JP Morgan şi Deutsche Bank sunt, ambii, jucători importanţi în viioarea (planificată) criză financiară, fiind amândoi susţinuţi de această facţiune a Nobilimii Negre.

Această facţiune susţine, de asemenea, FMI şi politica BCE (Banca Centrală Europeană), iar Christine Lagarde este unul dintre principalii lor jucători.

Pe 16 septembrie 2019, Deutsche Bank s-a alăturat unei Reţele globale de Block-chain, condusă de către JP Morgan.

La acel moment, această facţiune a considerat că era deja pregătită pentru următoarea mişcare şi, chiar în aceeaşi zi, au declanşat o uriaşă anomalie pe Piaţa Repo, ce a fost extinsă în continuare de către JP Morgan prin reţinerea lichidităţii de la alte bănci.

Din septembrie până în decembrie 2019, această facţiune au continuat cu planurile lor.

Testele Beta ale Sistemului lor urmau să înceapă luna aceasta, în China.
Planul lor era de a prăbuşi actualul Sistem financiar prin intermediul Pieţei Repo, iar apoi să implementeze noul (lor) Sistem, până la Anul Nou (2020).




Planurile lor au început să se prăbuşească de săptămâna trecută (N.MY. : 9-15 decembrie 2019), de când cealaltă facţiune a Nobilimii Negre a intrat în acţiune...

Această altă facţiune susţine Sistemul actual al sclaviei financiare bazate pe datoriile faţă de sistemul bancar centralizat, care nu doreşte ca actualul sistem să se prăbuşească, fiind susţinut de către FED-ul american (N.MY. : „Federal Reserve”, Banca Centrală a Corporaţiei SUA).

Această facţiune a lansat acest articol-mesaj.
Acest articol a adus în conştiinţa pblicului situaţia de pe piaţa Repo, astfel că FED a realizat că Sistemul ar putea să se prăbuşească în preajma Anului Nou 2020 dacă nu intervin – astfel că răspunsul acestora a fost rapid şi masiv, planificând să pompeze 500 de miliarde de dolari în Sistemul Financiar, în următoarele săptămâni (N.MY. : Re-amintim, data redactării articolului a fost pe 18 dec. 2019).

Acest aspect a calmat situaţia, iar prima facţiune a Nobilimii Negre, care doreşte prăbuşirea totală a Sistemului, acum pierde puterea.

Testarea beta a Sistemului BlockChain din China este, clar, un mare „fâs”...




Nu va exista nicio prăbuşire financiară globală pentru Anul Nou 2020, dar fără intervenţia FED am fi mai aproape de prăbuşirea totală, decât în oricare alt moment din istorie...

Forţele Luminii NU doresc o prăbuşire dură a Sistemului Financiar, ci o dizolvare treptată şi echilibrată a acestuia, combinată cu creşterea gradului de conştientizare, ceea ce ar duce la o Resetare financiară pozitivă.

Din acest motiv, acestea solicită cât mai multor oameni să se alăture Meditaţiei Erei Vărsătorului.

Vom face această Meditaţie până la activarea propriu-zisă a Erei Vărsătorului.


Săptămâna de tranzacţionare din perioada 13-17 ianuarie 2020 este Momentul cu cea mai mare probabilitate ca situaţia de pe pieţele financiare să izbucnească într-o criză deplină, care să conducă la disoluţia actualului Sistem financiar.

Graficul astrologic al deschiderii Bursei de la New-York de luni, 13 ianuarie 2020, ora 09:30 a.m. EST, evidenţiază o puternică şi precisă sincronizare cu conjuncţia cvadruplă (N.MY: conjuncţie ce implică patru astre) SOARE-SATURN-PLUTO-CERES, cu toate aceste Planete adunate la doar 8 minute de arc de cerc, în timp ce Saturn va fi poziţionat chiar în spatele discului Solar, aşa cum se va vedea de pe Pământ.


Unii oameni se aşteaptă la prăbuşirea Deutsche Bank în preajma zilei de 15 ianuarie.
Analistul financiar Martin Armstrong studiază ciclurile Pieţei, iar concluzia sa este că actualul Ciclu de încredere economică va atinge cel mai scăzut nivel în jurul datei de 18-19 ianuarie 2020.

Două surse independente au comunicat că instituţiile europene nu vor permite ca Deutsche Bank să se prăbuşească şi că o vor salva în ultimul moment, similar cu alt caz.

În orice caz, actualul Sistem financiar, bazat pe datorie, nu mai poate fi susţinut pentru mult timp, iar băncile centrale europene se pregătesc deja de colaps !


Nu se ştie exact cum anume se va manifesta criza care va duce la Resetarea Financiară, însă aici sunt expuse câteva posibile scenarii.


În câteva zile, voi posta o actualizare despre Activarea Erei Vărsătorului, cu speranţa că, de data aceasta, vom ajunge la Masa Critică (N.MY. : Ceea ce s-a şi realizat, după cum am precizat în ultima noastră PoVestire, ca şi Concluzie la această Activare / Meditaţie).


Victoria Luminii !




Un comentariu:

  1. Buna seara! As vrea sa-mi fac o ansa radiestezica (in forma de V) si un raportor.... si nu gasesc nici o informatie pe internet despre detaliile de constructie (lungime, largime, unghiuil ansei, etc)
    Toate informatiile care apar pe google sunt despre vanzare (de anse si raportor)
    Stie cineva cum se construieste o ansa in forma de V?

    Multumesc anticipat :-)

    RăspundețiȘtergere