marți, 28 aprilie 2020

CONSILIUL prin Ronald HEAD : Acest MOMENT de MARE SCHIMBARE (8 aprilie 2020).



CONSILIUL
prin
Ronald HEAD

Acest
MOMENT
de
MARE
SCHIMBARE

(Traducere : Monica Poka)

8 aprilie 2020 –





Nota MarYan :

Acest Moment la care face referire Ronald Head, în acest Mesaj venit de la Consiliu(l Arcturian), din aceste Vremuri de maximă efervescenţă...

...Este unul, într-adevăr, de Mare Schimbare şi, mai ales, Trans-Formare pentru întreaga Societate Umană şi mai ales pentru fiecare în parte, după cum deja se observă, de aproximativ două luni.

Am adus, acum, acest Mesaj al Arcturienilor, pentru că, aceştia ca de obicei, ne reamintesc în cuvinte Simple, „de putere”, de nevoia de a ne regăsi şi de a acţiona cu mult mai multă determinare, Acum, decât ca până acum, re-amintindu-ne acest aspect atât de simplu dar atât de greu de pus în practică de către majoritatea umanilor (deja hipnotizaţi) : nevoia de a ne debranşa de la Televizor („tembelizor”, cum bine i se spune, în prezent), dar, de fapt, nu de la prezenţa sa (căci, până la urmă, şi acesta este doar un instrument, şi nimic mai mult), cât de la „nevoia de a fi informaţi”.

De aceea, aici nu este vorba de a arunca televizorul, ci de a ieşi cât mai rapid din canalele de ştiri din media oficială (schimbându-le cu canale ce promovează alt tip de informaţie, mai puţin nocivă decât acestea), dar şi de a ieşi la fel de rapid din sursele „oficiale” de informare de pe Internet, care tot ca un fel de televizor au ajuns, în prezent.

Toate acestea sunt transmise de către Arcturieni pentru a ne ajuta la de-conectarea noastră, măcar din când îm când, de la acest Centru informaţional (numit „media oficială”) de manipulare continuă care deversează, la propriu, în mod continuu, aceste „lături informaţionale” (resturile alimentare de cel mai jos nivel cu care sunt hrăniţi porcii „la ţară”) : când umanul se aşează în faţa televizorului, este ca şi cum acesta deja îşi pune o pâlnie în gură, pentru a i se (de)vărsa, fără niciun filtru, toate aceste „dejecţii” ale unor minţi tot mai bolnave, (re)vărsate din Portalul informaţional (toxic) din faţa sa !...

Acest fenomen are loc, observăm şi noi, inclusiv în cazul informaţiilor oficiale transmise pe Internet, Email, Facebook sau orice alt tip de „social media”, atunci când ne branşăm la acestea.

Aspectul acesta îl pot certifica şi în mod personal : deşi nu mai sunt consumator de televizor de peste 10 ani şi folosind doar sursele de informare de pe Internet, remarc în ultimul timp cum aceste ştiri „oficiale” sunt tot mai încărcate cu energii de frevenţe tot mai joase, din ce în ce mai toxice, încât mă simt ca într-un lan de urzici atunci când pătrund într-un asemenea mediu „informaţional”... şi, de aceea, simt nevoia de protecţie cât mai puternică atunci când pătrund în asemenea medii, înveşmântându-mă cât mai etanş cu „Combinezoane” de Lumină, pentru a face faţă la vibraţiile tot mai toxice emanate din aceste zone.

De aceea, pentru cei mai sensibili şi care trec printr-o perioadă de „scădere a imunităţii”, exprimată inclusiv prin diverse boli, le recomand (inclusiv pe Reţetă, dacă doresc...:) o încetare categorică a ingurgitării acestui „meniu informaţional”, pentru a se ajuta pe ei înşişi, în mod decisiv, în revenirea la valori normale ale Sănătăţii Holistice...

Înainte de a încheia şi această Notă care riscă să se (a)lungească prea mult, haideţi să mai (re)marcăm o scurtă frază trnsmisă de Arcturieni :
Schimbările pe care le veți experimenta în următorul deceniu le vor eclipsa pe acestea.”

Altfel spus, Arcturienii ne re-amintesc de nevoia actuală de a face acel gest pe care l-am recomandat de atâtea ori (sănătos inclusiv din punct de vedere medical, pentru corpul fizic) : să ne ridicăm cât mai des pe vârfurile picioarelor, cu intenţia de a ne Înălţa cât mai în sus corpul fizic !

Poate aşa, cine ştie, vom reuşi, în fine, SĂ PRIVIM şi dincolo de vârfurile celor mai înalte capete ale Mulţimii din faţa noastră, care ne acoperă perspectiva (VIZIUNEA) reprezentată de propria Viaţă, inclusiv de propriul Viitor, trecând peste „gloata” acestui Moment atât de zgomotos şi toxic – sau, şi mai simplu şi limpede spus : când „se arată” că situaţia generală planetară pare ar fi mai stupidă decât în cel mai bizar coşmar trăit în viaţa asta, mergeţi rapid în Viziunea pentru Viaţa voastră şi această Planetă de peste 10 ani, când totul chiar va fi la alţi parametri faţă de penibilul situaţiilor trăite (evident, la nivel social) în aceste Vremuri atât de provocatoare şi năucitoare, în acelaşi timp.

Nu este uşor, dar ştim că SE POATE, pentru că ORICE SE POATE, inclusiv faptul de a trece dincolo de această NeBunie pe care o parcurgem în prezent : experimentăm cu toţii „Noaptea întunecată a Sufletului (Umanităţii)” din care chiar acum urmează să se Trezească...

...La care un pesimist ar spune că „Se va trezi, dar dintr-un coşmar !”... în timp ce optimistul, cu speranţa în privire, va puncta ferm : „Da, dintr-un coşmar, dar SE TREZEŞTE !”. Este pe drum (Cale), tot mai aproape...

Deci, cu acest Mesaj pe care dorim să îl întărim şi noi, vă invităm „să luaţi la cunoştinţă” şi celelalte aspecte pe care Consiliul Arcturian a simţit să le transmită prin Ronald Head, în aceste Mari Momente de Schimbare / Transformare :






Vă vorbim acum, în acest Moment de Mare Schimbare (TransFormare), de mare stres și, pentru voi, de mare incertitudine.

Aceste schimbări au fost un subiect important al mesajelor noastre timp de mai mulți ani.

Voi, de fapt, ați ajuns să deveniți nerăbdători și obosiți de acest subiect.
Stresul este cauzat atât de incapacitatea voastră de a vedea un rezultat, cât și de retorica la care vă supuneți zilnic pe voi înșivă.


Întrebați-vă dacă chiar este necesar să ascultați ore întregi perspectivele sumbre prezentate la televizoarele voastre.

Întrebați-vă cât de des ceea ce era obișnuit să fie știrile este folosit acum pentru a răspândi opinii și conjuncturi.

Am dori să vă folosiți timpul cu mai mult folos pentru voi.
Vă vom cere să urmăriți îndeaproape ceea ce se întâmplă în următoarele câteva săptămâni.

Vedeți pentru voi înșivă cum au loc evenimente paralele cu ceea ce vi s-a spus.
Vedeți cât de mulți vor trebuisă-și șteargă oul de pe față” (N.Trad. : Se vor simți rușinați de ceea ce au susținut).

Vedem incertitudinea viitorului NU ca pe ceva de ce să vă temeți, ci ca pe ceva care poate fi văzut ca un avantaj.

Cum ar putea fi asta posibil ?
Ar putea fi, pentru că face ca Marile Schimbări după care ați tânjit atâta vreme să devină posibile.




Când v-ați uitat la viitorul vostru, în mod invariabil ați proiectat în el dorințele voastre pentru ceea ce ați văzut ca fiind mai bun.

Cu toate acestea, dacă vă gândiți cu atenție, veți ajunge să înțelegeți că tot ceea ce ați proiectat se bazează pe ceea ce a fost cel mai bun/bine în trecut. Nu puteți vedea viitorul în actuala voastră Stare de Conștiință și, prin urmare, viziunea voastră asupra viitorului este construită, în mod necesar, pe trecut.

Această incertitudine actuală, deși derutantă, va face ca lucrurile care se apropie să fie construite pe posibilul / posibilitățile pe care nu le puteți concepe deoarece voi nu aveți, încă, informația pe care să construiți o imagine a lor cu actuala voastră conștientizare.

Mai Înaltul de care v-am vorbit de atâtea ori în trecut are multe de oferit pentru voi, care vor fi Înălțătoare și pline de Bucurie.

Dar, înainte ca asta să se poată întâmpla, lucrurile care nu pot exista în acele vibrații mai înalte, trebuie să iasă din lumea voastră.


Acum, nu spunem asta ca să vă speriem.
Așa cum am spus de curând, dacă vă mențineți mintea pe lucrurile pozitive care au loc în evoluția lumii voastre, percepţia voastră cu privire la ceea ce se întâmplă în jurul vostru, deși evenimentele vor fi la fel, va fi mult mai pașnică și mai plină de speranță.

De fapt, în general, schimbările vor deveni în curând mai mult pozitive, decât negative.

Energia joasă trebuie să plece și pleacă din lumea voastră.
O lume pe care o veți găsi incredibil de plină de minunăție va începe să o înlocuiască pe cea prezentă.

Bunicii voștri au experimentat un secol în care s-a trecut de la cal și cabrioletă la sateliți, de la telegraf la wi-fi.

Schimbările pe care le veți experimenta în următorul deceniu le vor eclipsa pe acestea.

Păstraţi-vă mintea pe acest lucru, dacă vreţi/alegeţi.




Există și o mare creștere în Meditațiile și Rugăciunile în masă.

Acest lucru este posibil datorită internetului pe care l-ați construit.
Acest lucru este magnific și-l aprobăm din toată inima.

Vă puteți imagina probabil efectele de amploare ale acestei dezvoltări, dar noi efectiv putem vedea schimbările în Lumina voastră (interioară).

Faceți din asta o prioritate, dacă puteți.
Veți aduce beneficii și veți experimenta beneficii.

Folosiți-vă timpul de uitat la televizor mai cu folos.

Vă puteți îndepărta de imaginile care vă supără.
Nu trebuie să vă supuneți la ceea ce vă deranjează.

Nevoia pentru așa ceva a fost programată, la fel ca nevoia voastră pentru produse, la fel ca acceptarea voastră a ceea ce s-a încercat în societățile voastre.

Sinele voastre mai înalte au declarat „Ajunge !și Noua voastră Lume va răsări Acum.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu