sâmbătă, 4 aprilie 2020

COBRA : Un Nou INTERVIU cu Cobra şi Un scurt MESAJ pentru Populaţia de la Suprafaţă (20 martie 2020).




Un Nou INTERVIU
cu Cobra
şi
Un scurt MESAJ
pentru
Populaţia de la Suprafaţă

20 martie 2020





Nota MarYan :

Iată-ne foarte aproape de un alt Moment cu adevărat „de graniţă” pentru Planeta noastră şi Societatea umană, în ansamblul ei, prin apropierea de Momentul Meditaţiei în Masă pentru Saltul Planetar pe cea mai bună Linie Temporală posibilă şi Distrugerea CoronaVirusului...

...Moment ce va avea loc chiar în orele următoare, în această noapte de 4/5 aprilie 2020, care pentru ROMÂNIA înseamnă duminică dimineaţa, 5 aprilie 2020, la ora 05.45 a.m.

Acum, deocamdată, ca pregătire pentru acest Moment, adevărat „maraton” sau „Revelion Cosmic”, venim cu acest ultim articol al lui Cobra, referitor la un interviu al acestuia...

...Însă, până la finalul zilei, vom re-veni cu alte două articole foarte importante : pen-ultimul articol al acestuia, precum şi cu un articol al nostru de sinteză a mai multor INTERVIURI ale lui Cobra (traduse în limba română), ce au legătură cu momentul de la noapte, în care acesta vorbeşte pe îndelete şi cu numeroase detalii despre acest Moment, pentru a fi pregătit cât mai bine de către fiecare.

De aceea, acum nu mai insistăm, ci folosim timpul (preţios) disponibil pentru a ne pregăti cu maximă eficienţă pentru aceste Momente ! :






Un nou Interviu cu Cobra a fost realizat de către „We Love Mass Meditation” („Noi iubim/apreciem Meditaţia în Masă”), pentru a aduce mai multă claritate în privinţa situaţiei planetare actuale şi pentru a ajuta la răspândirea mesajului referitor la Meditaţia noastră în Masă în privinţa Liniei Temporale a Ascensiunii / Sfârşitul CoronaVirusului.




De asemenea, transcrierile sunt disponibile şi în :








Sunt disponibile şi Videoclipuri pe Youtube, în :





Duminică, 22 martie 2020, la ora 03.58 a.m. UTC, SATURN va intra în Semnul Vărsătorului.
Vă puteţi alătura apelului nostru pentru Meditaţia ce va avea loc în acel moment, pentru a planta primele seminţe ale Erei de Aur care urmează.

De acum şi până la Meditaţia noastră principală din 4/5 Aprilie 2020, Forţele Luminii solicită tuturor ca să vizualizăm FLACĂRA VIOLETĂ ce purifică Suprafaţa Planetei, îndepărtând orice frică şi eliminând toate virusurile.

Puteţi să faceţi aceasta, pur şi simplu pentru câteva secunde sau minute, de mai multe ori pe zi, de fiecare dată după ce aţi citit orice fel de ştire legată de coronavirus.




Persoanele din zonele infestate sunt invitate să invoce cât mai des posibil ProtocolulCommand RCV StarDust”, pentru a ajuta Pleiadienii la stoparea virusului.

Toate instrucţiunile, videoclipurile, imaginile şi alte resurse legate de „Command RCV StarDustsunt adunate aici.


De asemenea, cei care se simt atât de ghidaţi, pot face şi Meditaţia FLOAREI VIEŢII pentru a consolida Reţeaua de energie pozitivă de la Suprafaţa Planetei, în aceste provocatoare Vremuri...


Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu