vineri, 26 iunie 2020

COBRA : Faceţi Viral ! MEDITAŢIA (ACTIVAREA) ERA VĂRSĂTORULUI (Partea a 2-a) în 29 / 30 Iunie 2020.



Faceţi Viral !

MEDITAŢIA (ACTIVAREA)
ERA
VĂRSĂTORULUI
(Partea a 2-a)
29 / 30 Iunie 2020

5 iunie 2020





Nota MarYan :

După ce am prezentat „în avans” deja o Actualizare a acestei Meditaţii/Activări (prin propunerea Meditaţiei de Impulsionare a acesteia, de pe 21 iunie 2020)...

...Acum venim cu Mesajul principal al lui Cobra, prin care este expusă propunerea pentru o nouă Meditaţie principală, pe 29/30 iunie 2020 – care, în cazul nostru, al Zonei Româneşti, înseamnă marţi, 30 iunie 2020, la ora 08:48 a maximului Conjuncţiei astrologice JUPITER-PLUTO).

Aşadar, fără alte comenturi în această privinţă – doar cu remarca şi re-amintirea faptului că, într-adevăr, aceste meditaţii chiar par să conteze („să facă o diferenţă”) în evoluţia Liniilor Temporale principale ce construiesc Linia Temporală dominantă colectivă a Planetei şi a Umanităţii...

...Acum vă invit să studiem propunerea de Meditaţie a lui Cobra, cu acelaşi îndemn, pentru acel Moment – SPOR(nicie) ! :






Este Timpul de a lua iarăşi măsuri !
Este Vremea de a ne lua Destinul în propriile noastre mâini !

Cu toţii suntem de acord că Procesul de Eliberare  Planetară durează prea mult.
Iată şansa noastră de a accelera Procesul, în mod colectiv.

Prin urmare, folosim oportunitatea oferită de puternica Conjuncţie astrologică JUPITER-PLUTO din 29/30 iunie 2020, pentru a crea un PORTAL prin care să ne unificăm Conştiinţa şi să declanşăm Procesul care ne va con-duce în Era Vărsătorului.


Faceţi viral (pe Internet) acest mesaj !
Distribuiţi-l în întreaga lume !

Vă rugăm să îl postaţi pe site-urile şi blogurile voastre. Invitaţi Grupuri Spirituale ca să ni se alăture. Dacă ştiţi de vreo adresă (web) din Media alternativă, îl puteţi trimite şi acolo.

Puteţi crea un eveniment pe Facebook pentru Grupul vostru local de persoane care face acest lucru, în partea voastră de lume.

De asemenea, avem nevoie de un Grup principal pe Facebook, pentru acest Eveniment.
Puteţi crea, de asemenea, un Videoclip despre acest Moment, pe care să îl postaţi pe Youtube.




Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor în masă asupra Societăţii umane, astfel încât fiecare dintre cei care participă la această Activare/Meditaţie poate contribui, de fapt, la a aduce mai aproape de noi Era VĂRSĂTORULUI.

Această Activare ajută Forţele Luminii în a pune bazele Luminii la suprafaţa Planetei, pentru a stabiliza, şi mai mult, Linia Temporală ce ne va con-duce către mult-aşteptata ERA VĂRSĂTORULUI.

Numărul de oameni care fac această Activare reprezintă cel mai influent factor al Puterii populaţiei de la suprafaţa Planetei, pentru accelerarea Procesului.

Putem ajunge la MASA CRITICĂ de 144.000 de oameni care să facă această Activare !
Putem ajunge chiar la 1 milion (1.000.000) de persoane !

Acest aspect va determina o Reacţie în lanţ masivă de vindecare în câmpul energetic global.


Conjuncţia JUPITER-PLUTO din 29/30 iunie 2020 reprezintă şi Punctul de Cotitură al PORTALULUI Liniei Temporale ERA VĂRSĂTORULUI 2020, care s-a deschis pe 11/12 ianuarie 2020 cu Conjuncţia SATURN-PLUTO, are Punctul de transformare/inflexiune pe 29/30 iunie 2020 prin Conjuncţia JUPITER-PLUTO şi se va închide pe 21 decembrie 2020, cu Conjuncţia JUPITER-SATURN :


Scopul acestui întreg PORTAL al Liniei Temporale ERA VĂRSĂTORULUI 2020 este acela de a stabiliza, pentru Planetă, Linia Temporală pozitivă a Erei Vărsătorului, iar Activarea/Meditaţia noastră din 29/30 iunie 2020 reprezintă chiar Punctul de Cotitură/Inflexiune/Transformare al acestui PROCES.

Acest puternic Punct de Activare este situat aproape exact la mijlocul acestei perioade, cu 170 de zile între 12 ianuarie şi 30 iunie, şi alte 174 de zile între 30 iunie şi 21 decembrie 2020.


În astrologie, Conjuncţia Jupiter-Pluto simbolizează o Mare Reformă socială şi spirituală, care va aduce Umanităţii Abundenţă de Prosperitate spirituală şi materială :



Vom face această a doua Meditaţie a Erei Vărsătorului la Momentul exact al Conjuncţiei Jupiter-Pluto din 30 iunie 2020, care va fi la ora 07:48 a.m. CEST în Paris.

Acest moment înseamnă ora 22:48 p.m. PDT, ora locală, pentru luni, 29 Iunie 2020 în Los Angeles, ora 11:48 a.m. MDT în Denver, luni pe 29 iunie, apoi trecem marţi, pe 30 iunie 2020, pentru alte zone : ora 00:48 a.m. CDT în Chicago, ora 01:48 a.m. EDT în New-York, ora 06:48 a.m. BST în Londra, ora 07:48 a.m. EET în Cairo, ora 13:48 p.m. CST în Taipei şi Beijing, ora 14:48 p.m. JST la Tokyo şi ora 15:48 p.m. AEST la Sidney.


(Nota MarYan : Pentru ROMÂNIA, timpul  propus pentru Meditaţie este marţi dimineaţă, 30 Iunie 2020, la ora 08:48 a.m.)




INSTRUCŢIUNI pentru MEDITAŢIE :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca instrument de a co-crea Declanşatorul ce va iniţia Era Vărsătorului.

3. Invocaţi FLACĂRA VIOLET(Ă) din Sursa Sa Primară ca să plaseze un Cerc de Protecţie în jurul vostru, în timpul şi după Meditaţie.
Cereţi-i să vă trans-mută orice din ceea ce nu serveşte Luminii.

4. Vizualizaţi o Coloană de Lumină albă strălucitoare emanând din Soarele Central Cosmic care este distribuită către toţi Sorii Centrali ai tuturor Galaxiilor din acest Univers.
Apoi vizualizaţi cum această Lumină, care pătrunde prin Soarele Central Galactic, trece prin Galaxia noastră Calea Lactee, apoi intră în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul acestuia, apoi prin toate Fiinţele de pe Planeta Pământ – deci şi prin Corpul tău – iar, în final, ajunge până în Centrul Pământului.

5. Vizualizaţi cum această LUMINĂ trans-mută tot ce a mai rămas din întunericul de pe Planetă, vindecând toate inegalităţile, eradicând orice formă de sărăcie şi aducând, astfel, Abundenţă pentru întreaga Umanitate.
Vizualizaţi LUMINA blândă ROZ a ZEIŢEI cum învăluie toate Fiinţele de pe Planetă şi, astfel, acestea îşi vindecă corpurile lor emoţionale.
Vizualizaţi, de asemenea, un Nou grandios Ciclu Cosmic al EREI VĂRSĂTORULUI, care aduce Lumină Pură, Iubire şi Fericire pentru toate Fiinţele de pe Planeta Pământ.






Timpul recomandat pentru Meditaţie este de 20 de minute.

Vor urma Actualizări la acest articol (aici).




4 comentarii:



  1. Lev23 iunie 2020 la 15:37 meditația din 30 iunie 2020
    COBRA "... dacă atingem masa critică din 30 iunie, ne putem aștepta la un viitor mult mai bun. Deși nu vor exista efecte fizice mari imediat, cronologia noastră colectivă va merge într-o direcție mult mai bună și multe scenarii negative vor fi prevenite. .. "
    După cum se dovedește suplimentar cuvintelor Cobra - operațiunea Forțelor Luminoase pe Insula Dilmun din Bahrain, de la sfârșitul lunii octombrie 2019 până la 26 ianuarie 2020, care poate fi prezentată acum. De asemenea, arată ce capacități au oamenii în creșterea energiei lor, astfel încât să poată participa la luptele terestre ale Forțelor ușoare. Ce suprasarcină trebuie să sufere atunci când se confruntă cu DF-urile. Și cât de importante sunt pentru ele stelele cheie nu numai la 30 iunie, ci și în pregătirea noii matrice cuantice de pe Pământ.
    Odată ajuns pe teritoriul Peninsulei arabe moderne a fost un puternic canal de energie vitală - Arborele Vieții. După invazia Forțelor Întunecate a Pământului, acest canal a fost împărțit în două părți - Lumina (Arborele vieții, Sefirot) și Întunericul (Arborele morții, Klipot). Localizarea principalului Arbore al vieții se află în Machpelah, Palestina și copiile sale - în Lalibel, Etiopia. Locația Arborelui Morții se află pe insula Dilmun din Bahrain. Acesta făcea parte din Grădina Edenului.
    După ce Arborele Unificat al Vieții a fost împărțit (mai întâi pe Avionul Subtil, apoi pe Pământ), zona din jurul Arborelui Morții a fost controlată complet de entități negative, care aveau nevoie disperată de o sursă puternică de energie a vieții.
    Toate forțele întunecate au venit la Dilmun: nobili sumerieni, Anunnaki, Nagas, Reptilieni de toate dungi și mulți alții. Ei s-au hrănit cu Energia Vieții emanată de miezul vital în Arborele morții (de fapt, era tot Arborele Vieții). Au fost, de asemenea, embrionii și laboratorul DF-urilor.
    Dealurile din jur (și sunt peste 100 de mii dintre ele) sunt movile necrozate. Scopul lor este de a păstra matricile de încarnare ale Anunnaki, nobililor sumerieni, Nagas și Reptilieni. Pentru sumeri, principalul lor scop de viață era să fie îngropat pe Dilmun. Desigur, numai Ierarhii Forțelor Întunecate își puteau permite asta.
    De fapt, fiecare movilă necrozată era legată de Arborele Morții, ca ramură artificială, ramură. Și a supt energia din viață din el. Dar realitatea a fost și mai complicată. Arborele morții a oferit sprijin de viață pentru întreaga lume, pentru lumile iadului, pentru entitățile și civilizațiile demonice superioare din Universul nostru local, care nu ar putea exista fără Energia Vieții.
    De-a lungul timpului, sinteza energiei vieții în miezul copacului morții a început să se estompeze și s-a oprit cu totul. Forțele întunecate sufereau de înfometare energetică severă. Au încercat de mai multe ori să repornească în mod artificial Arborele, în diverse moduri fanatice, dar nimic nu a funcționat. Apoi s-au folosit sacrificii umane, în detrimentul cărora a fost posibil pentru o perioadă scurtă de timp să reîncărcați nucleul vital al Arborelui Morții cu Energia Vieții și să alimentați toată infrastructura negativă de pe Pământ și nivelurile cuantice. Dar nu a durat mult.
    Pe Dilmun s-a format cel mai puternic câmp necrozat. Însuși teritoriul movilelor era ca o erupție ulceroasă, necroză a țesutului Pământului. Un loc teribil care provoacă dureri insuportabile planetei. Întreaga insulă a devenit un mare cimitir al entităților negative.
    Arborele morții a existat doar într-o formă energică. Dar pe planul fizic al insulei, există și un Arbore al Vieții. Este situat în partea deșertică a Dilmunului, la 2 kilometri de muntele Jebel Dukhan - cel mai înalt punct al Bahrainului, pe un deal de nisip la 25 de metri înălțime. Nu există surse de apă de suprafață sau subterane, dar un copac de salcâm singur, numit Shajarat al-Hayah, care înseamnă „Arborele vieții”, crește de 400 de ani. A devenit o atracție turistică în Bahrain. În același loc a fost proiecția energetică Tree of Death. (Va urma).

    RăspundețiȘtergere
  2. Echipa de teren a Forțelor Luminoase, Nooor, a efectuat mai multe operațiuni în țările pe care le-ați enumerat. Astăzi, pot dezvălui aceste operațiuni. În informațiile despre ele, voi răspunde la toate întrebările dvs.
    Lev25 iunie 2020 la 13:11 ����
    Pe Arborele morții ... Unele din jumătate de duzină de cărți numite „Necronomicum” menționează Arborele morții. Dar niciunul dintre ei nu are nimic de-a face cu Bahrain.
    Lev23 iunie 2020 la 15:38
    Înainte de a activa Noua Matrică Cuantică din Universul nostru Local, Ierarhia Luminii a decis să restaureze Arborele Lumii Vieții, în forma sa anterioară unificată, ca unul dintre cele mai importante canale de energie cosmică pozitivă pe Pământ. Membrii echipei de teren a Forțelor ușoare au fost implicați în această lucrare foarte dificilă și periculoasă și au fost avertizați că poate fi mortal pentru ei.
    În timpul etapei pregătitoare, membrii echipei de la sol au fost inoculați cu doze din vitalitatea Arborelui Vieții și apoi din energia extrem de toxică a Arborelui Morții, pe care au trebuit să o ardă cu propriile vibrații. Contaminarea sa a fost minimă în ramurile Arborelui Morții, moderată în trunchi, dar cea mai mortală la rădăcini. Echipa de la sol a finalizat cu succes această parte a pregătirii.
    Apoi operațiunea în sine a început. La început, de la distanță. O parte a grupului s-a legat energetic de câmpul Arborele morții, o altă - de câmpul necroz al movilelor, apoi echipa de la distanță, prin radiația lor de înaltă frecvență, a anihilat negativitatea locului respectiv. Pentru membrii echipei, acesta a fost cel mai greu test. Timp de câteva zile la rând, au avut o afecțiune pre-infarct, dureri cardiace severe, aproape paralizie a respirației ... greață, vărsături, tuse sufocantă chakrală, simptome de otrăvire, hipertensiune arterială ... Unii dintre membrii echipei chiar avea mai multe vertebre răsucite de la supraîncărcarea de energie și trebuia să meargă la un chiropractor.
    Apoi a început a treia etapă a operației - direct cu Arborele morții. La toți participanții echipei de la sol au fost administrate din nou doze de substanță mortală din ramurile Arborelui Morții: în unele - prin chakra Coroanei, în altele - prin picioare, și în conducătorul echipei - prin a treia chakră. Pe planul fizic, această substanță semăna cu otravă cadaveră. De asemenea, mirosea la fel și era într-adevăr o otravă mortală, ca urmare a descompunerii materiei vii.
    Fiecare picătură de energie a Arborelui Morții injectată în corp a fost însoțită de o pierdere de forță de viață la toți participanții la operație, deoarece anihilarea a fost realizată de propriile vibrații. La fel ca în etapa anterioară, aceasta a fost însoțită de gânduri suicidare, crize nervoase, iritabilitate și oboseală extremă. Toate aveau simptome de intoxicație, gripă cu manifestările fizice însoțitoare.
    Curățarea Tree of Death s-a efectuat secvențial pe Planul subțire și pe nivelul Pământului 3D. Mai întâi s-a curățat miezul (Sămânța vieții), apoi rădăcinile, apoi ramurile.
    Până la sfârșitul lunii decembrie 2019, procesarea negativității în partea de suprafață a Arborelui Morții a fost finalizată. Partea sa din planul subtil a fost curățată de Ierarhia superioară a luminii, conform unei scheme similare. Toate lucrările au fost realizate în paralel, ținând cont de viteza pe sol și la nivelurile cuantice.
    Până la 26 decembrie 2019, Curățarea Globală a Arborelui Morții a fost finalizată. Următoarea etapă a venit - restaurarea Arborelui Unificat al Vieții Universului nostru Local. Acest lucru s-a întâmplat în timpul Eclipsei Solare din 26 decembrie 2019. Este de remarcat faptul că a început odată cu intrarea Pământului în penumbra Lunii tocmai în apele Golfului Persic, peste localizarea părții Pământului din Arborele din Moartea, pe insula Dilmun din Bahrain.vă urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. DESPRE MEDITAȚIA DE ACTIVARE A EREI VĂRSĂTORULUI DIN 30 IUNIE,ORA 08.48 A.M.
    LEV 🌍🌍
    Exact la vârful Eclipsei, în decurs de trei minute și jumătate de la faza maximă, echipa de la sol a LF-urilor a efectuat de la distanță o măturare ușoară finală a întregii infrastructuri a Arborelui Morții. După aceasta, cele două părți, Arborele Sefirot și Klipot, au început să se îmbine într-un singur Arbore prin Corpuri Luminoase ale tuturor participanților operațiunii la nivel de Pământ și în Avionul Subtil simultan. Acest lucru a fost resimțit de simptomele durerii și durerilor în întregul corp, în fiecare celulă.
    necunoscut24 iunie 2020 la 5:59 AM
    Lev @
    Există detalii pe web despre anatomia corpului 5D?


    Lev25 iunie 2020 la 8:41 AM
    „Scheletul” energetic al unei persoane, necunoscut, este descris foarte bine și în detaliu în manualele de est despre acupunctură, în tratatele indiene despre yoga și în literatura ezoterică. Din punct de vedere energetic, acest „schelet” poate rezista la vibrații 5D după tranziția celulelor corpului uman de la un hidrocarbon la o bază silicică.va urma.The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, mulţumesc "traducătorului" (chiar dacă ajutat de G.Translater :) pentru aducerea pe Noul Univers Christalin a acestor informaţii transmise de către acest nou "intrat pe piaţă", respectiv LEV, pe care noi îl vedem ca fiind credibil în mare parte din informaţiile pe care le transmite : măsurătorile specifice, radiestezice, au indicat un nivel chiar optim de ADEVĂR DIVIN al informaţiilor transmise de către acesta (în acest mod atât de delicat şi non-invaziv, la comenturile mesajelor lui Cobra), respectiv de 80%...

    ...Motiv pentru care dorim să-i dedicăm cel puţin un articol, căci ceea ce transmite este cu adevărat "provocator" şi cel puţin interesant ca Sursă de informare...

    Vom reveni !

    RăspundețiȘtergere