duminică, 21 iunie 2020

COBRA Actualizare la Activarea Era Vărsătorului şi un nou Interviu cu Cobra – 15 iunie 2020



Actualizare
la
Activarea
Era Vărsătorului
şi
un nou Interviu cu Cobra

15 iunie 2020





Vremea pentru Meditaţia / Activarea ERA VĂRSĂTORULUI se apropie, încet-încet.

În week-end-ul trecut (12-14 iunie 2020) am reuşit să stabilizăm situaţia planetară, prin Meditaţia pentru PACE, la Momentul exact al cuadraturii ERIS-PLUTO, iar acum se apropie Eclipsa Inelară de Soare din 21 iunie 2020.

Vom folosi energia acestei Eclipse Solare pentru a medita şi a vizualiza atingerea Masei Critice de 144.000 de persoane paticipante la Meditaţia noastră principală pentru Activarea EREI VĂRSĂTORULUI, din 29/30 iunie 2020.

Forţele Luminii solicită ca să poată participa cât mai multe persoane la această Meditaţie pregătitoare, la momentul precis al Eclipsei de Soare, ce va veni pe 21 iunie 2020, ora 06.40 UTC (N.MY. : Ora 09.40, a României), pe care o puteţi converti în fusul vostru orar, aici.

Video-urile promoţionale pentru Meditaţia de impulsionare  se găsesc aici.




INSTRUCŢIUNI pentru Meditaţia de impulsionare :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca un instrument de a atinge Masa Critică de 144.000 de umani care meditează pentru Activarea noastră a Erei Vărsătorului.

3. Invocaţi FLACĂRA VIOLET(Ă) din Sursa Sa Primară ca să plaseze un Cerc de Protecţie în jurul vostru, în timpul şi după Meditaţie.
Solicitaţi-i să vă transmută orice din ceea ce nu serveşte Lumina.

4. Vizualizaţi o Coloană de Lumină albă strălucitoare emanând din Soarele Central Cosmic care este distribuită către toţi Sorii Centrali ai tuturor Galaxiilor din acest Univers.
Apoi vizualizaţi cum această Lumină, care pătrunde prin Soarele Central Galactic, trece prin Galaxia noastră Calea Lactee, apoi intră în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul acestuia, apoi prin toate Fiinţele de pe Planeta Pământ – deci şi prin Corpul tău – iar, în final, ajunge până în Centrul Pământului.

5. Vizualizaţi cum această LUMINĂ activează Chakra STEAUA SUFLETULUI a milioane şi milioane de umani, în felul acesta creându-se posibilitatea de a se alătura Activării / Meditaţiei Era Vărsătorului.
Vizualizaţi-i pe cei care se simt, astfel, ghidaţi să participe, numărul acestora depăşind Masa Critică şi, astfel, Activarea în sine având un efect de vindecare masiv pozitiv asupra tuturor fiinţelor simţitoare de pe Planetă şi stabilizând, astfel, Linia Temporală pozitivă a Erei Vărsătorului.




La 90 de minute după Meditaţia de impulsionare, Zona de totalitate a Eclipsei Solare va ajunge în dreptul oraşului Chiayi din Taiwan, moment în care se va activa un foarte special VORTEX al DRAGONULUI de lângă CHIAYI, care va transmite impulsul energetic pozitiv necesar în Reţeaua Energetică Planetară.

În zilele următoare acestei Meditaţii de impulsionare şi până la Meditaţia principală din 29/30 iunie 2020, energiile vor începe să crească (ca şi intensitate), culminând la momentul exact al Activării / Meditaţiei noastre a Erei Vărsătorului.

În Momentul Activării noastre a Erei Vărsătorului, dublul VORTEX al ZEIŢEI de la PARIS / VERSAILLES va fi reactivat, după mai mult de două secole de inactivitate, iar aceasta va iniţia următoarea Fază Planetară a ReÎntoarcerii Zeiţei.




Videoclipurile de Activare a Erei Vărsătorului au fost create în peste 30 de limbi străine.
Faceţi-le virale, răspândiţi-le prin Reţelele voastre pentru a ajuta la atingerea Masei Critice.


Nota MarYan : Iată, mai jos, Videoclipul în Limba Engleză :



...şi în Limba Română (în 4 variante)

22 de comentarii:

  1. MEDITAȚIE GLOBALĂ LA UNISON DE TRECERE A PĂMÎNTULUI ÎN ERA VĂRSĂTORULUI CU SUPORTUL ECLIPSEI INELARE DE SOARE DE LA ORA 09.40 A.M.ORA ROMÂNIEI,SÂMBĂTĂ 21.IUNIE 2020,INIȚIATĂ DE COBRA 😇😇😇😇😇

    Lev15 iunie 2020 la 15:59
    Dar toate acestea se schimbă acum. În noua matrice a universului nostru local, această schemă este reformată. Lanțul mai multor Soare Spirituale și Zodiac ca portaluri de relee pentru transmiterea Rayului Galactic este eliminat. Anterior, această schemă era necesară, deoarece fiecare dintre Soarele Spiritual (Star Logos) îndeplinea funcția de reducere a vibrațiilor Raiului Galactic și adaptarea acesteia la nivelul inferior.
    Acest lucru este similar cu generarea de stații, sub-stații și transformatoare pe Terra. Nu putem folosi 12.000 volți acasă, ci doar 100-127 volți. În caz contrar, totul va arde instantaneu. Prin aceeași schemă funcționează transmisia Ray Galactic.
    Trecând succesiv prin sistemul în cascadă al Soarelor spirituale Portale, vibrația Raiului Galactic este egalizată, coborâtă și adaptată la nivelul inferior. Cea mai atenuată vibrație este primită de Soarele nostru. Dar chiar și această vibrație pentru pământeni este dincolo de limită, astfel încât Soarele încă o coboară și abia apoi o transmite către miezul Pământului (și către alte planete din sistemul solar) prin Polul Nord.
    Raza Galactică cheltuită prin analogie cu aerul consumat de om este retrasă prin Polul Sud și se întoarce invers. Așa funcționează ciclul energetic galactic în universul nostru local.
    Așa a fost așa. Au existat multe argumente pro și contra ale acestei scheme. Principalele avantaje sunt enumerate mai sus. Iar dezavantajele sunt că sub influența Civilizațiilor Întunecate, fiecare Logos - Soarele Spiritual - ar putea aduce programe negative, agresive și distructive la Raiul Galactic. Aceste civilizații au intervenit în mod deschis în evoluția noastră și au fost prezente pe Pământ în diferite aspecte.
    Ce se va întâmpla după 21 iunie 2020?
    SCHEMA CASCADEI DE SĂRILE SPIRITUALE ESTE ABOLITĂ. LUCRĂRILE INTERMEDIAȚI VOR FI ELIMINATE. ASIMILAREA DREPTULUI GALACTIC ESTE REALIZATĂ DIRECT, atât prin logosul nostru solar - Helios (RA), cât și direct de către Pământ.
    Punctul culminant al repornirii și primirii directe a Raiului Galactic este programat pentru 21 iunie 2020. În prezent, Ierarhia Absolutului, Consiliul Evoluționar și alte structuri ale Universului nostru local desfășoară o muncă extraordinară pregătitoare pentru primirea primului impuls a unui nou Ray Galactic, pentru implantarea la nivel cuantic a unui cristal galactic, cu noi energii pozitive, informații și programe noi, pe care Forțele Întunecate nu le-ar putea rezista.
    Eclipsa solară din 21 iunie 2020 aparține unei serii foarte dificile de eclipse Saros (lanț de repetări) № 4N. Adesea creează condiții insuportabile pentru existență, sunt asociate cu cele mai distructive dezastre și fenomene naturale, deoarece creează o „tranziție printr-un punct critic”. Energia lor provoacă rezistență, luptă. Vechile sisteme care nu sunt viabile încep să se prăbușească, dând loc celor noi.
    Eclipsele acestei serii duc la o criză. Dar criza este pur și simplu o tranziție la o nouă etapă, la o nouă formație. Eclipsele №4N sunt concentrate să distrugă și să zero toate sistemele politice și socio-economice învechite, să înlăture un management slab performant, o economie ineficientă și să construiască un altul. SE din 21 iunie 2020 va declanșa o schimbare mare în lume și nu în favoarea Forțelor Întunecate. (Va urma)The Portal Cobra



    RăspundețiȘtergere

  2. MEDITAȚIE GLOBALĂ LA UNISON DE TRECERE A PĂMÎNTULUI ÎN ERA VĂRSĂTORULUI CU SUPORTUL ECLIPSEI INELARE DE SOARE DE LA ORA 09.40 A.M.ORA ROMÂNIEI,SÂMBĂTĂ 21.IUNIE 2020,INIȚIATĂ DE COBRA 😇😇😇😇😇😇

    Lev15 iunie 2020 la 15:59
    Acest fapt Forțele Întunecate categoric nu dorește să recunoască și să accepte. În timpul Eclipsei Solare (SE) din 21 iunie 2020, ei vor încerca să recolteze maximum de energie negativă, exacerbând situația, provocând conflicte, așa cum au făcut-o de mai multe ori în trecut.
    S-A UTILIZAT ACTIV Faptul că energia solară ECLIPSE ENERGIA ESTE ÎNTÂMPLĂ PENTRU Câteva zile înainte și după DUPĂ ACEST EVENIMENT, ȘI EFECTUL SE POT FI ULTIM PENTRU 6 LUNI SAU VARĂ ANI DIVERSE - Până la următorul ECLIPSE al aceluiași exemplu, de exemplu, ciclu).
    Cum a pus în practică Forțele Întunecate? Iată doar câteva exemple din multe.
    SE la 17 aprilie 1912. Scufundarea Titanicului în timpul nopții de 14 spre 15 aprilie 1912. Naufragiul a ucis aproape toți cei mai importanți adversari ai creației Rezervei Federale în elita americană.
    SE la 21 august 1914. Primul Război Mondial, care a început cu asasinarea arhiducelui austriac Ferdinand la 28 iunie 1914, a dus la prăbușirea a cinci imperii și la completarea completă a ordinii mondiale.
    SE în 8 iunie și 3 decembrie, 1918-29 mai și 22 noiembrie 1919. Gripa spaniolă - aproximativ 550 de milioane de persoane, sau 29,5% din populația lumii, au fost infectate. Numărul de decese este de până la 50-100 de milioane de oameni, sau 0,9-5,3% din pământeni.
    SE la 1 noiembrie 1929. Prăbușirea bursei din New York, creată de Forțele Întunecate, s-a transformat într-o criză globală și începutul Marii Depresiuni. În Germania, această criză i-a adus la putere pe Adolf Hitler și naziști.
    SE la 24 februarie 1933. Arson al Reichstagului de către naziști la 27 februarie. Pe 28 februarie a fost emis un decret de urgență în Germania, prin care se desființează libertatea persoanei, a cuvântului, a presei, a adunării și a sindicatelor. 23 martie - Reichstagul a adoptat „Legea cu privire la eliminarea situației oamenilor și a statului”, care a transferat o serie de funcții legislative cancelarului Reich Adolf Hitler. Adoptarea acestei legi a fost etapa finală a înțelegerii puterii naziștilor în Germania și începutul cursului lor pentru o repartiție globală.
    SE la 19 aprilie și 12 octombrie 1939. Al doilea război mondial a început la 1 septembrie 1941.
    SE la 27 martie și 21 septembrie 1941. Invazia Germaniei naziste a URSS la 21 iunie 1941.
    SE la 9 iulie 1945. 16 iulie - primul test din lume la bomba nucleară Trinity.
    SE la 12 septembrie 1950. Coreea. 15 septembrie - Începe operațiunea Chromite, care a decis rezultatul războiului din Coreea și soarta Coreei. Coincidența dintre război și o eclipsă solară a fost SE în 9 mai 1948, a existat o eclipsă totală solară care a trecut chiar peste centrul Coreei. În scurt timp, violența în peninsula coreeană a izbucnit într-un mod major. Iar până în 1950, conflictul devenise într-un război pe scară largă. (Va urma)The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  3. Tehnic și global, Era Vărsătorului (un construct New Age destul de discutabil în condițiile reconfigurării printre altele a Astrologiei, cu adăugarea lui Ophiucus deci 13 semne inegale), nu apare mai devreme de circa 400 de ani pământești de acum încolo. În plus, și durata anului astronomic se va schimba, - e vorba de rezultanta de forțe a mișcărilor de rotație-revoluție a Terrei, care va avea alte raporturi dinamic unghiulare cu Luna, ale cărei mișcări sunt și ele în schimbare - așadar un alt factor aleatoriu... Deci accesul la banda de vibrație a tandemului Nou Cer-Nou Pământ nu se face, încă multă vreme de acum încolo decât individual, nu există democrație în spiritualitate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Evacuarea în masă de pe PĂMÎNT a mii de"O.Z.N."-URI.Camera stației spațiale ( probabil MIR )

    https://treborok.wordpress.com/masowa-ewakuacja-statkow-obcych-z-ziemi-utrwalona-przez-kamery-miedzynarodowej-stacji-kosmicznej/


    Sjsbxbxjsjs20 iunie 2020 la 12:40

    Dragă Lev, cred că trebuie să vă mai pun o întrebare 😊❤️ Vă rog, puteți confirma acest videoclip de pe camera instalată la bordul Stației Spațiale Internaționale?

    Pe 18 mai 2020, aparatul foto a înregistrat evacuarea în masă a mii de OZN-uri care au decolat simultan de pe suprafața planetei noastre și au zburat în spațiu.

    Mulțumim pentru munca ta ❤️ Aga

    https://m.vk.com/video-181025252_456239349

    Lev21 iunie 2020 la 14:20

    Evadând de pe Pământ, Sjsbxbxjsjs, Forțele Întunecate nu vor mai putea niciodată. Forțele ușoare au blocat complet toate șansele de evacuare până la Centura Kuiper și chiar mai departe - până la norul Oort. Dar războiul în spațiul aproape dintre Lună și Pământ continuă. Nava amintită a DF-urilor peste Brazilia amintea acest lucru. Nu numai DF-urile, dar și Forțele Luminate au plăcuțe de lansare pentru flotele lor cosmice la suprafață și în subteran.

    Lev21 iunie 2020 la 14:20

    Evadând de pe Pământ, Sjsbxbxjsjs, Forțele Întunecate nu vor mai putea niciodată. Forțele ușoare au blocat complet toate șansele de evacuare până la Centura Kuiper și chiar mai departe - până la norul Oort. Dar războiul în spațiul aproape dintre Lună și Pământ continuă. Nava amintită a DF-urilor peste Brazilia amintea acest lucru. Nu numai DF-urile, dar și Forțele Luminate au plăcuțe de lansare pentru flotele lor cosmice la suprafață și în subteran.

    mariaonline15 iunie 2020 la 18:56

    Comanda istoric Ashtar Flyby Over WA !! Ashtar spune „Am câștigat deja războiul”, GESARA Update !!

    http://www.ournewearthnews.com/2020/06/15/historic-ashtar-command-flyby-over-wa-ashtar-says-we-already-won-the-war-gesara-update/

    mariaonline16 iunie 2020 la 1:41 AM

    Spargere!! Războiul secret galactic se încheie, întrucât raportările MSM ar putea exista și Ashtar declară victorie!

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere


  5. DESPRE MEDITAȚIE GLOBALĂ LA UNISON DE TRECERE A PĂMÎNTULUI ÎN ERA VĂRSĂTORULUI CU SUPORTUL ECLIPSEI INELARE DE SOARE DE LA ORA 09.40 A.M.ORA ROMÂNIEI,SÂMBĂTĂ 21.IUNIE 2020,INIȚIATĂ DE COBRA 😇😇😇😇😇😇😇

    Lev15 iunie 2020 la 16:00

    SE la 30 iunie, 1973. O acțiune armată a unui regiment de tancuri armate din Chile împotriva guvernului lui Salvador Allende, la 29 iunie 1973, la Santiago. A fost o „repetiție de îmbrăcăminte” pentru lovitura de stat din 11 septembrie 1973.
    SE la 21 iunie 1982. Uciderea din 19 iunie a bancherului Roberto Calvi, CEO al Banco Ambrosiano (spânzurat sub The Black Friars Bridge din Londra), care a amenințat-o să publice documente secrete despre masoni, tranzacțiile financiare ale Vaticanului și bombardarea din 2 fascisti a stației de cale ferată din Bologna de către fasciști.
    SE la 15 ianuarie 1991. Operațiunea Desert Storm în Kuweit la 17 ianuarie.
    SE la 21 iunie 2001. Prolog pentru atacurile din 11 septembrie în Statele Unite.
    SE la 10 iunie 2002. 13 iunie - încălcarea Tratatului de apărare anti-rachetă din 1972 între Statele Unite și Rusia.
    SE la 7 februarie și 1 august 2008. Criza financiară globală din 2008-2009.
    SE la 20 martie 2015. În Sanaa (Yemen), atentatarii sinucigași ai ISIL au aruncat în aer două moschei. Numărul de morți a fost de 137 și 357 de răniți.
    SE pe 11 august 2018. Prăbușirea podului Ponte Morandi la Genova (Italia) pe 14 august. Fulgerul care a lovit podul în timpul furtunii a fost foarte asemănător cu o explozie cu bombă. Tragedia s-a produs în timpul celei mai mari influențe a populiștilor italieni, reprezentată semnificativ în guvern.
    SE pe 26 decembrie 2019. 28 decembrie - un atac terorist la Mogadiscio a ucis mai mult de 90 de persoane. 31 decembrie - atac la Ambasada SUA la Bagdad. 31 decembrie - primele cazuri de COVID-19.
    SE pe 21 iunie 2020. Comerț mondial, monedă, energie, informații și război biologic. COVID-19 pandemică globală. Crizele economiei mondiale. Revoltele sociale și rasiale.
    După lansarea de către Forțele Loght a noii matrice cuantice din Universul nostru local, programată pentru 21 iunie 2020, capacitatea DF-urilor de a folosi Eclipsele solare (și lunare) în scopuri distructive nu va fi de ajuns. Acest Eclipse Solar va deschide un așa-numit canal de resetare directă. Energia negativă acumulată va fi mult mai rapidă. Următorul SE din 5 iulie 2020 închide coridorul de vară al Eclipselor.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  6. AL DOILEA VAL DE CORONAVIRUS !

    VIRUSUL ESTE SKYNET.

    https://youtu.be/iYsHVvIVyCw

    https://youtu.be/RL9kP44L5jI

    https://youtu.be/eIRQQjVYQ78

    Audiție plăcută !

    RăspundețiȘtergere
  7. mariaonline22 iunie 2020 la 2:51 AM

    Articol + video:

    Bebelușii sunt născuți vii la vârsta de 5-6 luni, cu inimi bătăi și cu inimile tăiate fără anestezie pentru utilizare la vaccinuri - Interviu șocant cu Robert F. Kennedy Jr. Discutând despre fabricarea vaccinurilor - trebuie vizionat de Toată lumea - video excelent

    https://beforeitsnews.com/prophecy/2020/06/aborted-fetal-tissue-in-vaccines-babies-are-born-alive-at-5-6-months-old-with-beating- inimile-și-nu-anestezie-șocant-interviu-cu-robert-f-jr-kennedy-la-vaccinuri-must-fi-vizionate- cu -oricine-2512155.html

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  8. AL DOILEA VAL DE CORONAVIRUS ! (PARTEA A II-A)

    LINIA TEMPORALĂ EVITATĂ:

    "VIRUSUL ESTE SKYNET(5G) !

    SKYNET A CĂPĂTAT CONŞTIINȚĂ !"
    (TERMINATOR 3 - SUPREMAȚIA ROBOȚILOR)

    https://youtu.be/iYsHVvIVyCw

    https://youtu.be/RL9kP44L5jI

    Chitară:
    https://youtu.be/Mu9bZBZ5kbw

    Tobe:
    https://youtu.be/KCiOcMD56uE

    Sunet tablă şi metal:
    https://youtu.be/AMyc37ek1Zw

    https://music.youtube.com/watch?v=GUVNEDRnBfE&list=OLAK5uy_nTcI-PENgvyjRhZHATtrvoOwocvN3L8wU

    https://youtu.be/ba9AeUMjoBo

    Audiție plăcută !



    RăspundețiȘtergere
  9. Lucrător ușor GER23 iunie 2020 la 16:54

    Am participat la Meditația Booster pe 21 iunie și sunt mândru de asta.

    Sper ca toți să ne reunim din nou ca o familie pe 29/30 iunie și să atingem sau să depășim masa critică.

    Pe 4 aprilie, am reușit să conținem pandemia coronavirusului împreună cu Forțele de lumină și să prevenim pagubele mai mari pe care Puterile Întunecate le-au planificat inițial. Cu toții putem fi mândri de acest lucru.

    Știu că mulți sunt frustrați și se întreabă cât va continua această nebunie Endtime. Și nu știu.

    Suntem în război și forțele întunecate nu vor înceta să creeze iadul pe pământ înainte ca evenimentul să poată fi inițiat.

    Și eu, aștept ziua aceea.

    Da, sunt obosit și eu. Dar este vorba despre viitorul omenirii. Prin urmare, voi rămâne ferm și voi lupta în continuare.

    Victorie a luminii.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  10. Starlight43224 iunie 2020 la 12:24 AM

    Oboseala poate fi remediată prin repaus, dar și prin reducerea inflamației în organism. Există încă experimente cu protocoale de dietă; poate exista acum un protocol care este foarte eficient, dar este foarte individualizat. De exemplu, am descoperit în mod surprinzător că multe fructe și legume cresc inflamația în corpul meu. Am mai spus anterior că excesul de zaharoză (mai precis fructoza din zaharoză) este universal pro-inflamator. Sucurile, bomboanele, dulciurile, gogoși și alte alimente zaharoase provoacă cea mai mare inflamație pentru întreaga umanitate.

    Există, de asemenea, un protocol de urgență pe care l-am descoperit că este un off-shoot al A2M al lui Emery Smith. Nu menționez specificul, deoarece acest lucru ar trebui să fie excepția și nu regula. Cercetează doar modalitățile de a opri durerile de dinți și vei descoperi despre ce vorbesc. Ea implică un mod specific de administrare a unui AINS (medicament antiinflamator non-steroidic).

    Teoria (teoria posibilă) de care mă interesează acum este: Dacă inflamația din corp scade suficient, un om devine suprauman, cu o cantitate nelimitată de energie și rezistență.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, înţeleg de ce a fost oferită această traducere a comentului de pe blogul lui Cobra...

      Ideea este că în acest coment există multă confuzie şi ne-înţelegere a funcţionării holistice a Fiinţei umane, în care corpul fizic reprezintă doar o mică "bucăţică".

      INFLAMAŢIA NU este produsă de "multe legume şi fructe" (la modul general). Eu, personal, pot fi un bun exemplu în acest sens, căci, vegan fiind, hrana corpului fizic este DOAR din legume/leguminoase şi fructe (şi ceva pseudo-cereale), cât mai puţin prelucrate termic...

      Însă, dacă acest "Starlight43224" va combina legume şi fructe PRELUCRATE TERMIC (fierte, coapte şi mai ales prăjite) cu proteine animale - din carne, lactate şi ouă (asezonate şi cu dulciurile RAFINATE la care face referire, într-un stil apetisant :) - atunci DA, inflamaţia va creşte, în mod evident : enzimele vii din legume şi fructe vor amplifica fermentaţia, deci, inflamaţia.

      Legumele şi mai ales fructele conţin fructoză şi glucoză ÎN STARE NATURALĂ, pe care corpul le procesează cu totul altfel decât Zaharoza din dulciurile rafinate prelucrate - chestiune de mici detalii care fac Marile Diferenţe.

      Şi DA, reducerea inflamaţiei este element-cheie în îmbunătăţirea funcţionării acestei maşinării numite corp fizic, însă NU este Panaceu Universal, căci Ne-murirea vine dn Trans-mutări alchimice ce îşi au originea în corpurile subtile de frecvenţe înalte şi care se vor exprima, în mod natural, în corpul fizic : Al-Chimia spirituală se reflectă în (Bio)Chimia corporală, şi NU invers !

      Orice alte metode şi teste sunt doar FORŢĂRI mentale care duc, inevitabil, la destinul unui Faust şi a altor mentali ce caută ne-murirea şi sănătatea perpetuă prin metode fizico-chimice - exact atitudinea "Dia-Boli-c"-ului (ăla copitatul, cu corniţe şi gropiţe)...

      Spor la dez-inflamare !

      Ștergere
    2. Da,este adevărat,dar acest băiat a intuit exact că o energie alcalină foarte mare,poate deveni un supraom,aşa este principiul Solar,Yang.Un exemplu de supraom este cel al lui Hitler,deşi îmi lipsesc foarte multe date despre el.El şi-a dus inconştient Yangul la extrem,şi desigur între cei ca el,a devenit o capabilitate,PERFECTĂ ORGANIZARE,"PERFECTĂ" AUTORITATE,PERFECTĂ PUTERE.Se vorbeşte chiar foarte mult de unele dezechilibre ale sale.Şi sigur să zicem că nu a inițiat el proiectul lagărelor naziste şi că doar folosea deportații pentru a susține maşina germană de război,şi,tocmai acest război în care era angrenat până în gât,aceasta este cartea de vizită a unei ființe infernale dintr-o dimensiune inferioară.
      Soluția ideală este armonizarea perfectă între yinn şi yang.Persoana armonioasă,se remarcă prin construcția ei fizică şi psihică echilibratâ în mod ideal.O descoperim ca fiind rafinată,civilizată,plină de noblețe,modestă,bună,fermă în tot ceea ce este sublim şi nepieritor.Este iertătoare şi plină de compasiune.
      În afară de polaritate este necesar să integreze şi perfecta sincronizare a celor 3 gunas-uri,calități ale Naturii Purusha şi Prakriti,lăsate indienilor ,prin ştiința Ayurveda de către Zeitățile din Pleiade.

      Ștergere
    3. Repet doar un singur aspect, şi atât :
      este vorba de Al-Chimie, şi nu de Bio-Chimie.

      (Hitler nu a făcut ce a făcut pentru că era super-alcalin - şi a devenit, astfel, super-om/super-man :) - ci pentru că Sufletul său avea anumite abilităţi şi predispoziţii - către Întuneric - iar uriaşa sa forţă magnetică (şi de influenţare a maselor) venea din corpurile mental-emoţional-eteric-cauzale, cu susţinerea energetică de către entităţi pe măsură, din zonele întunecate.)

      Sugestie : căutaţi să percepeţi perspectiva cât mai holistică, "cât mai spre vârful muntelui", şi nu doar PoVestea material(ist)ă... în care AyurVeda (Ştiinţa Vieţii) este doar o Faţetă din Con-Ştiinţa Vieţii (Holistice).

      Ștergere
    4. Adică să menținem legătura cu conştiință unimii şi să trecem în plan secundar foloasele ştiințelor vedante ?!

      Ștergere
    5. Se spune că într-o întrebare "bine pusă" se află şi răspunsul corespunzător...

      Ștergere
    6. P.S.Mulțumesc.Se pare că eşti f.solar de mănânci la nimereală.Päi dacă-i trăgeam cu salată de roşii( TRIPLU YIN ) şi castraveți ( TRIPLU YIN ),mă duceam pe topogan.La nivelul la care sunt m-am ținut cu alimente ALCALINE : VARZĂ ALBĂ( SIMPLU YANG ), POLEN ( TRIPLU YANG ), HRIŞCĂ ( DUBLU YANG ),GINSENG ( TRIPLU YANG ) şi am ținut şi ceva OŞAVE ( 10 ZILE numai OREZ ( YANG ), GRÂU ( YANG ), MEI ( YANG ) şi HRIŞCĂ ( DUBLU YANG ) cu puțină sare. )
      Consumând mult Yang devenim solari şi manifestăm binele cu uşurință mai mare.

      Ștergere
  11. Wow, mare "minune" şi cu umanii aceştia, mai ales cei din Zona Românească : după un scurt schimb de mesaje deja îţi oferă un diagnostic "precis" şi, gata, ţi-au făcut şi Meniul de bază - care, în mod evident, are mare nevoie de "corecţii" (mai ales pentru un medic nutriţionist holistic, că vorba ceea, precum cizmarul cu cizmele, are nevoie de cele mai preţioase "indicaţii" :)...

    Dincolo de comedia că unele dintre alimentele - pe care respectivul le expune cu mândrie ca făcând parte din propria panoplie (de "trofee" culinare, eventual atârnate pe pereţii minţii) - fac parte din meniul personal de bază...
    ...Ceea ce contează cel mai mult este atitudinea respectivului şi, mai ales, nivelul său de înţelegere şi percepţie la care se situează, în care Yang-ul este "ăla bun", în timp ce yin-ul este, pe cale de consecinţă, "cel rău"... ceea ce, în mod evident, este una dintre cele mai mari ne-înţelegeri ale umanilor, care pun etichete şi judecă cu cel mai mare entuziasm : "ăsta-i bun" şi "ăla-i rău".

    Acum, nu zic că "este rău" şi acest aspect, căci face parte din Procesul de creştere, numai că noi sperăm că am depăşit etapa grădiniţei cu "cel bun" şi "cel rău", al Jocului Dualităţii.

    Dacă, nu, nu-i bai, că Planul fizic al Universului este mare şi sunt multe Terenuri de Joacă dedicate acestui Scop - până când cop(ch)iii vor obosi şi vor dori şi altceva...

    Spor la Hrană/Prană Solar/Lunar Holistică !... şi cu asta am închis şi acest simpatic/colorat subiect.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stai încet Maryane acesta este valabil la mine şi cumva aşa am fost învățat.Te rog să mă înțelegi că yangul m-a întărit.Nu sunt un AS,nu fii aspru cu mine ! Eu doar am vrut să te "îmbogățesc".Eu personal vreau să fiu ca Soarele,REZISTENT şi FERICIT ! Sper că nu am dăunat cuiva !

    Pe curând.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ok, "ne-cunoscutule", hai să mai încercăm "o ultimă turnantă", acum, "în prelungiri" :)...

    Faptul de a-mi stabili meniul ("mănânci la nimereală"), fie el cât se poate de solar, nu-i o problemă, este chiar amuzant pentru mine, cel care recomand/sugerez meniuri zilnice la pacienţii cu care am consultaţii, printre "situaţiile de urgenţă"...

    Faptul de a-i stabili cuiva tipul de meniu (cel solar, de tip yang, cum am mai spus), în condiţiile în care nu-l cunoşti pe respectivul şi tipologia sa (poate este unul extrem yang şi, atunci, a accentua yangul culinar îl duce în şi mai mare dezechilibru !), iarăşi nu este o problemă... căci, cândva, cu siguranţă că vei înţelege şi vei aplica /experimenta şi altfel decât o extremă culinară (care poate că în această etapă îţi este utilă, după ce poate că ai practicat, mult timp, extrema yin)...

    ...Însă, peste ceea ce nu am putut trece "falnic, fără păs..." a fost remarca cu "Consumând mult Yang devenim solari şi manifestăm binele cu uşurință mai mare", ceea ce a dus, în mod clar, la asocierea Yang-ului cu "Binele" - ceea ce, în mod automat, a dus Yin-ul în logica "Răului".

    Adică, amice-colaborator al Noului Univers Christalin, realizezi ce ai sugerat, în acea frază ? : că toate fiinţele yin, adică "femininele" de pe Planetă, ar fi "Rele", în timp ce Masculinii / Yang-ii (băieţi/bărbaţi) ar fi buni...
    ...Când, în realitatea ultimilor 13.000 de ani, situaţia a fost chiar pe dos !... când Femininul/Yin-ul a ajuns "sclav" la propriu în faţa unui Yang nesătul de control şi dominare (şi poţi să remarci că o spune unul încarnat în corp de Yang) !

    De aceea, dragă ne-cunoscut, ultima replică nu a fost "aspră" (asta a fost în propria-ţi percepţie, şi atât), ci am dorit-o a fi cât mai "chirurgicală" şi precisă în a con-ştientiza această situaţie, care, crede-mă, reprezintă CHINT-ESENŢA EXISTENŢEI ŞI FUNCŢIONĂRII NOASTRE ÎN ACEST UNIVERS (LOCAL) : ReConcilierea (pentru deplina ReIntegrare şi Fuziune) a Principiului Feminin cu cel Masculin, Yin-ul cu Yang-ul, fără a mai vedea că cel ce amplifică şi emite Lumina (Yang-ul) ar fi mai deştept şi mai calificat pentru "ăla Bun" decât un Yin care con-centrează Lumina până la punctul în care nu mai este zărită (iar umanii zic că-i "întuneric", deci "naşpa"), pentru o Nouă Zămislire, într-un Nou Început, pentru Noi Zori....

    Dacă încă nu percepi nici acum, nu-i bai, că Timpul chiar le rezolvă pe toate... iar ţie îţi urez un Meniu (Cosmic) cât mai îmbelşugat în LUMINĂ (Yang), PACE (Yang&Yin) şi IUBIRE (Yin) !

    RăspundețiȘtergere
  14. În sfârşit,DA,am înțeles,eu tocmai adunam energie în scopul desfăşurării cu succes a MEDITAȚIEl GLOBALE LA UNISON DE ACTIVARE A EREI VĂRSĂTORULUI
    PARTEA A II-A DIN 30 IUNIE 2020 ORA 08.48 A.M. şi îmi făceam rutina de a ține legătura cu vizitatorii situ-lui ,când deodată,...conversația dintre noi a devenit FOARTE ON-LINE,ATÂT DE ON-LINE,încât,cumva a trebuit să ies cumva de după paravanul Unknown, LA TABLĂ.Am simțit că eşti chiar în fața mea şi asta a venit de niciunde.La comentatori să zic,fac față,dar cine s-a gândit că "MARELE ADMINISTRATOR"va zăbovi asupra mea.Ai fixat fascicolul de lumină asupra unei nuanțe,deşi atenția mea distribuită distributiv,rulând programe deja ştiute,într-un fel de transă de atenție dar incapabil de a comunica eficient.Am vrut să opresc demult conversața pentru a-ți cruța energiile ,dar aceasta a curs fără efort,m-am întrebat de ce,acum pot da răspunsul pentru mine doar.La ultimul tău răspuns ceva m-a făcut să intru într-o stare de extaz beatific,şi nu pot preciza dacă,cuvintele,faptul de a interveni tu ca ființă energetică,eforturile îndelungate şi acum grațiate,fiertura de orez( YANG ), cu soia ( DUBLU YANG ) şi țelină ( DUBLU YIN ),te rog nu mă certa că le-am fiert,sau chiar o intervenție extraterestră,de la distanță.Este ca şi cum aş fi propriul meu martor al stării mele de extaz dar cuplat la întreaga lume,nu izolat,adică pot face acțiuni fără a pierde din conştiință.Nu mă mai interesează coerența,trăirea acestei stări de fericire interioară este mai valoroasă şi despre care simt că mă hrăneşte...

    RăspundețiȘtergere
  15. Wow, se pare că eşti un bun receptor... chiar am sesizat, imediat după ce "s-a scris" ultimul coment, cum pen-ultimul paragraf "a venit" din anumite Zone, pe care tu le-ai perceput "în plin", încât a produs anumite efecte, ce îmi confirmă "din plin" ceea ce am SIMŢIT atunci :)..

    ...Şi da, nu contează Coerenţa verbală, ci doar cea a Inimii, prin A FI UNA cu această TRĂIRE !

    Restul chiar nu mai contează !..

    RăspundețiȘtergere