miercuri, 10 iunie 2020

COBRA : MEDITAŢIA pentru P A C E (2 iunie 2020).



MEDITAŢIA
pentru
P A C E

2 iunie 2020





Nota MarYan :

Da, Vremea este „tot mai aproape” de anumite „rezoluţii” aşteptate de tot mai multe Fiinţe aflate în curs de Trezire de pe tot cuprinsul Planetei, adică...

...Mai concret şi exact, vorbim de anumite evenimente sociale ce ar putea avea loc în perioada următoare, în măsura în care Linia Temporală Dominantă a Planetei este infuzată cu mai multă Lumină, în prezentul tumultuos şi în perioada imediat următoare, ce stă să vină (însă fără să „stea” şi fără nicio „vină” :)...

Dincolo de Jocul de CuVinte al mereu surprinzătoarei (şi fascinantei) limbi române, ideea fundamentală rămâne : deşi Evenimentele „livrate” atât de media oficială cât şi, uimitor, de „media alternativă”, în această perioadă, vorbesc de Vremuri atât de tulburi şi proiecţii ale unui viitor atât de sumbru, încât mai că îţi vine să te retragi din această „Vale (Planetară) a Plângerii”... ei bine, situaţia nu pare a fi deloc în acest mod atât de sumbru profeţit (pentru viitoarele săptămâni şi luni), într-un mod mai mult decât interesa(n)t, de către „Trompete” bine plătite !...

Acum (şi Aici) este Timpul să ne re-amintim, dragi prieteni : NOI SUNTEM Co-Creatorii propriilor noastre Realităţi (Co-Create, repetăm), deci de noi depinde, în primul rând, ce anume ne creăm în jurul nostru şi, mai ales ÎN INTERIORUL NOSTRU, AL PROPRIEI FIINŢE.

Ştiu/Ştim că nu este deloc uşor, în aceste Vremuri, şi că mintea, parcă prea uşor „o ia razna” pe „câmpia fricilor”, însă, fără multe alte „plângeri” / „jelanii” şi „vaiete”, haideţi să ne re-amintim că EXACT PENTRU ASTA AM VENIT AICI, ÎN ACESTE VREMURI : să fim Parte din această reală TRANS-FORMARE PLANETARĂ ce are loc, în prezent, ca, în acest fel, fiecare dintre noi să fie parte în acest Proces pentru propria sa TRANSFORMARE Interioară în propria sa ASCENSIUNE / ÎNĂLŢARE în CONŞTIINŢĂ.


Re-amintesc toate acestea „în ciuda” ştirilor de tembelizare deversate efectiv „în flux continuu” pe media oficială, dar şi mult mai subtil pe zisa „media alternativă” (în care sunt expuse tot mai multe „analize pertinente” despre teribilul control al Cabalei care ar urma să fie instaurat peste tot pe Planetă, eventual chiar în următoarele luni de zile – cumva ca în filmul expus de curând aici pe blog, „EQUILIBRIUM”)...

...Ca parte din Faza Finală, am putea spune, al Războiului Informaţional Total („RĂZBOIUL PENTRU CONTROLUL (CONŞTIINŢELOR) UMANILOR”) care are loc chiar în prezent şi în care suntem prinşi, după cum am mai spus, chiar la mijloc, „în bătaia directă a focului” (gloanţele – informaţionale – vâjâind pe la urechile noastre, din toate direcţiile), tot acest grandios Tablou fiind creat (de către „pictorii” Cabalei) pentru distragerea atenţiei umanilor şi blocarea celor care au venit cu rol precis în această PoVeste (Lucrătorii în Lumină şi Luptătorii Luminii), ce par a fi din ce în ce mai „prinşi” în acest Joc şi fascinaţi de Spectacol încât, tot mai des, uită de Imaginea de Ansamblu a acestui... MATRIX / HOLOGRAMĂ / ILUZIE !

De aceea sunt atât de importante (şi energiza(n)te) acele mesaje-channell „de Lumină” (cele găsite de către noi ca fiind autentice, şi nu „lucrături fine” ale Cabalei), oferite prin pâcla deasă a acestei „nebunii” şi care ne re-amintesc unde ne situăm şi ne PoVestesc, iar şi iar, despre Imaginea de Ansamblu... că, poate-poate, mai ieşim măcar din când în când din acest teribil film hipnotic, pentru a ne re-conecta cu noi înşine – în contextul „jobului” pentru care am venit aici.

Stop-cadru, oameni buni : haideţi să lăsăm (măcar pentru o oră pe zi, mai mult sau mai puţin) „cele ale Cezarului” şi să vedem şi pe „cele ale D-OM-nului” – altfel vom ajunge ca doar să trecem PE LÂNGĂ toate aceste Evenimente (ca Spectatori, şi atât), astfel că Viaţa va trece şi Ea „pe lângă noi”, în timp ce fiecare îşi vede de propriile sale „nimicuri ale zilei”...

...Căci, dacă ne luăm „la bani mărunţi” şi ne cercetăm cu sinceritate şi onestitate, inclusiv la Oglindă, vom putea vedea că o mare parte din „chestiunile zilei” pe care le facem în cea mai mare parte a Timpului sunt, pur şi simplu, după cum (bine) zice americanul : „bull-shit”-uri / „rahat”-uri, adică prostii, nimicuri (cele care, cică, ne-ar „asigura supra-vieţuirea” în Planul Fizic..., adică, în traducere liberă şi directă : „ne asigură sub-vieţuirea”, deci, noi „ne asigurăm” că doar „sub-vieţuim”, şi NU TRĂIM / VIEŢUIM !)...

...Şi prin care se pierd, astfel, momente preţioase din Evoluţia noastră ca Fiinţe Libere şi care, dacă ar fi trăite mai intens şi autentic, ar marca puncte valoroase în Meciul Divin din Filmul Vieţii noastre !


Acum, trăgându-vă Sufletul după toată această „tiradă”, v-aţi putea întreba : „Ce i-au apucat pe ăştia, din Universul Christalin, cu aşa „rafale de CuVinte ?”... iar eu personal nu ştiu să vă răspund, căci, pe bune, habar nu aveam că voi „emite” aşa ceva, atunci când m-am aşezat cuminte ca să scriu o „uşoară Notă Introductivă” la articolul lui Cobra şi la Meditaţia pentru PACE, propusă de acesta...

...Sau, poate tocmai de aceea, o „boare” sau altceva a împins acea parte din interiorul Fiinţei ca să fie receptivă la acest tip de energie (cea transmisă mai sus) – ca o mică mobilizare cel puţin pentru Momentul propus de Cobra şi Rezistenţă, iată, pentru duminică, 14 iunie 2020, ora 18.10 a României : o MEDITAŢIE pentru PACE cu ocazia Momentului de Maxim al Cuadraturii ERIS-PLUTO.

Despre ERIS sau Planeta X se ştiu tot mai multe informaţii – pe care şi noi le-am detaliat, din perspectiva cercetărilor specifice, în lucrarea noastră „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012 (Vol.1)” – astfel că aici nu mai insistăm pe acest aspect (poate, totuşi, va veni timpul şi pentru unul sau mai multe articole pe această temă, a tuturor PLANETELOR trecute şi prezente ce compun SISTEMUL nostru SOLAR) care ne evidenţiază o Planetă specializată, pare-se, pe „managementul Conflictului” (Zeiţa Eris din mitologie ar fi fost „expertă” în aşa ceva).


De aceea, acum, ne rămâne doar să punctăm, iarăşi, esenţialul :

- Cuadratura (unghi de 90 de grade pe arcul de cerc zodiacal) evidenţiează cea mai diz-armonioasă / dis-topică / provocatoare poziţie dintre configuraţiile astrologice, când energiile „cer” multă putere interioară, pentru a putea fi „controlate” (adică, „a lucra cu acestea”) cu mai mare eficienţă.

- ERIS (Planeta gestionării Conflictului / Discordiei) şi PLUTO (Zeul Trans-mutării alchimice, care trans-formă totul – precum bine zicea Tudor Arghezi, cândva : „Din bube, mucegaiuri şi noroi / Făcut-am frumuseţi şi lucruri noi”), puse în relaţia de maximă di-sonanţă (cuadratură), generează riscuri majore la momentul de maxim al acestei relaţii, care va fi duminică, 14 iunie 2020, ora 18.10 a României (care este şi momentul propus pentru Meditaţie, de către cei de la „We Love Mass Meditation” – „Noi adorăm Meditaţiile în Masă” – care merg „mână în mână” cu Cobra şi care propun, în general şi mai ales pentru această perioadă, Meditaţii din 4 în 4 ore).

- Şi, cel mai important : acesta nu este singurul Moment provocator al acestei perioade – de aceea este solicitată atenţia noastră ca, cât mai des, să ne oprim din forfoteala cotidiană şi să (ne) acordăm măcar câteva Momente ca SĂ NE (RE)ACORDĂM, prin Rezonanţă, cu Fiinţa care Suntem (cu Sinele Superioare din dimensiunile zise „superioare” celei 3-4D în care ne „bălăcim” – cel puţin unii, uneori – în cea mai mare parte a zilei).

Aşadar, fără alte „îndemnuri” mai mult sau mai puţin mobilizatoare, acum doar vă informăm, solicitându-vă Atenţia, în timp ce Alegerea (pasivă) de a fi parte din acest Proces şi Decizia (activă) de  Acţiune, ei bine : VĂ APARŢINE !

Succes în Alegere şi Spor(nicie) în Decizie ! (inclusiv în cazul acestui Mesaj al lui Cobra, care, de data aceasta, ar avea un nivel „bunicel” de ADEVĂR DIVIN, de aprox. 75 %) :






După ce PLANUL în privinţa Pandemiei (de CoronaVirus) nu a avut efectul dorit, Forţele întunericului şi-au intensificat eforturile pentru a creşteNebunia din Vremurile de pe Urmă (Sfârşitul Timpului)”.

Iezuiţii, Cavalerii de la Malta şi Cavalerii lui Columb polarizează, în prezent, stânga şi dreapta politică din SUA, pentru a crea un Război Civil. Protestele care au izbucnit săptămâna trecută au fost puternic infiltrate şi manipulate (vedeţi aici, aici, aici şi aici).

Pentru a linişti această situaţie, ceea ce este necesar în prezent este de a ţine Planeta în Lumină, după cum a spus şi Kauilapele pe blogul său, recent re(in)staurat.

Forţele Luminii au cerut cât mai multor persoane să mediteze la fiecare 4 ore pentru re-instaurarea Păcii în SUA.




Pe măsură ce ne apropiem de Cuadratura ERIS-PLUTO din 14 iunie 2020, tensiunile şi potenţialul de violenţă vor creşte, pentru următoarele două săptămâni, în SUA şi în întreaga lume.

Forţele întunecate ar putea încerca să folosească această configuraţie astrală şi noul Ciclu Solar recent iniţiat, pentru a escalada drastic situaţia din SUA şi pentru a încerca să creeze un război între China şi India, Hong-Kong sau Taiwan sau orice fel de conflict major.

Conform surselor Dragon şi Rezistenţei, Cabala are un plan de a fugi din SUA în China şi de a se ascunde acolo după (intens pregătitul) Război Civil din SUA, printr-o mişcare similară cu ceea ce s-a întâmplat cu naziştii în Operaţiunea PaperClip, după cel de-al Doilea Război Mondial.

Sursele Dragon afirmă că acest Plan şi infiltrarea întunecaţilor pe partea chineză este eliminată chiar în prezent, de către elementele Dragon pozitive, alături de facţiunea pozitivă din cadrul Armatei Chineze.

O altă sursă Dragon a comunicat că, dacă China încearcă să atace Taiwan-ul, acestea vor elibera TOATE Documentele Secrete despre ceea ce face Armata Chineză în Lop Nor, inclusiv elementele extra-terestre şi Programul Spaţial Secret chinez, prin intermediul mass-media chineze.

Aceeaşi sursă Dragon a indicat şi acest Mesaj criptic.




Forţele Luminii cer ca, cât mai mulţi umani să mediteze pentru PACE în Lume, la Momentul exact al Cuadraturii Eris-Pluto din 14 iunie 2020.


Într-o Notă mai pozitivă, Naveta Space-X a reuşit să aducă doi astronauţi pe Spaţia Spaţială Internaţională, ca un prim zbor spaţial public cu umani la bord din America, din ultimii 9 ani, cu consecinţe pozitive de lungă durată pentru ruperea Voalului şi care va contribui la eliminarea Carantinei pe Planeta Pământ, evidenţiind astfel că tocmai a început un nou Ciclu de Zbor Spaţial uman.

În esenţă, Elon Musk este o Fiinţă pozitivă, care a fost supus programării bazate pe Trauma Illuminati şi care acum vrea să se elibereze, aşa cum puteţi remarca în postările sale (pe Reţele de socializare gen Twitter), uneori ne-obişnuite...


Victoria Luminii !




16 comentarii:



  1. mariaonline11 iunie 2020 la 1:37 AM
    IERTARE….

    Iertarea ... Este poate singurul lucru de făcut în acest moment și în acest loc. Inima mea plânge. Iertare pentru toate uciderea, exploatarea, abuzul sexual, traficul de oameni, copiii, nenorocitele și chiar creșterea în mod intenționat a bebelușilor în scopuri sexuale. Exterminarea triburilor întregi, așa cum se cunosc acum aborigenii, indienii, maorii ... În sfârșit, subestimarea și abuzul femeilor din întreaga lume. Circumcizia feminină Nu pot înțelege decât ca o intervenție chirurgicală pentru a oferi bărbaților mai multă plăcere sexuală, dar a provocat dureri imense și dureri pentru 135 de milioane de femei din întreaga lume.
    Animale și mediu. Răspândiți și agravați sărăcia, făcându-ne să luptăm războaie. Vânătoare întotdeauna de bani și putere.

    A folosi greșit credința, controlul minții, hipnotismul, pentru a ne împiedica să știm cine suntem, a fost modul lor de a se face puternici pentru ceea ce au făcut.

    Și iată-ne, derutați și mulți încă mai urăsc așa cum ne-au crezut ei.
    Singura cale de a merge mai departe este iertarea. „Ei” trebuie să fie și ei spălați pe creier, fiind urmași ai lui Satan. A fost școala noastră.

    Îi spun liniștit la revedere. Îi iert. Am invatat. Niciodată nu îmi va fi foame pentru caracteristicile lor. Nu sunt gelos, nu-i disprețuiesc. Îl interzic doar din viața mea. Intru totul. Totul la fel de distructiv cum erau, bogat și bine, egoist și decadent.

    Am citit acum fraze de persecuție a evreilor într-o carte despre holocaustul celui de-al doilea război mondial, Auschwitz. Unul dintre caii lor hobby. Durerea este incalculabilă și mă face să înțeleg puțin ce a fost. Pentru că trăiesc o viață „normală”, mulțumesc lui Dumnezeu, deși cu eșecurile ei.

    Mă iert și pe mine, pentru că sunt prea leneș pentru a merge după informațiile de care aveam nevoie pentru a înțelege. Limba era problema. Și mă iert pentru ceea ce nu știu sau nu-mi amintesc.

    Nu vreau decât să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a fost învățat. Rămâi cu EL / HER și trăiește în dragoste.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  2. https://youtu.be/t1edoPOEfJo
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu o dată am simțit,că la asemenea gen de muzică,nu ştiu cine le-a selectat,că energia vitală se scurge din corp şi nu este acumulată,dinamizată şi echilibrată prin transmutare aşa cum este normal să se petreacă într-un proces de MEDITAȚIE corectă.De aceea,dacă este real ce spun,recomand ca muzica aleasă de voi ca suport să vă facă plăcere ( şi nu disconfort ),chiar şi la nivelul
      corpului fizic.
      Deasemenea recomand pentru inițiați( pentru cei care exersează în afara acestei teme ) şi MEDITAȚIA DE MANTRA YOGA dar şi LAYA YOGA,care se fac fără fond muzical.

      Ștergere
  3. https://youtu.be/KAQxM_8QFBw?t=1263

    RăspundețiȘtergere
  4. https://youtu.be/kb532MUN62Q

    Un cioarec pe diuzele de evacuare ale rachetei SPACE X.FILM FAKE !


    https://youtu.be/TxBj8R7XKe4

    Şi în acest film cioarecul apare pe diuză la minutul 3 şi 46 de secunde.

    FAKE NASA !

    RăspundețiȘtergere
  5. Valdemar12 iunie 2020, 22:39

    - Părinte, dacă bine am înțeles, nu cumva, în toată istoria existenței, de fapt Răul nu a luptat niciodată cu Binele, ci "răii" au luptat totdeauna între ei? Binele doar a "supervizat" acest conflict, intervenind pentru a limita anvergura răului și asigurând astfel continuitatea evoluției...
    - Asta e pentru oamenii deștepți... Dar să știți că nici răul nu e prost, el dorește să ne convingă, în viclenia lui, că nu există! Lucifer a căzut și a ajuns aici, printre noi - el vrea să se întoarcă de unde a venit și, dacă se poate, cu sufletele noastre cu tot. În sufletele noastre există acea scânteie de dumnezeire, iar după venirea lui Iisus pe pământ noi o luăm real și substanțial prin Sfânta Euharistie. Aceasta se opune, natural, oricăror tendințe de a fi ispitiți. (Convorbiri cu părintele arhimadrit Ioan Iovan de la Mănăstirea Recea - Mureș, decembrie 1999)

    BUREBISTA 2012,comentariu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru Valdemar (ValDeMar?) :

      Înţeleg înclinaţia religioasă şi o respect, ca atare, însă doar atât îmi permit să întrebare : până la Isus cum au con-substanţializat umanii Scânteia Divină pe Pământ ?

      În Atlantida, Lemuria şi în celelalte milioane de ani de Evoluţie (bună/rea, tot Evoluţie a fost, cumva) cum am luat "real şi substanţial", Contactul cu Divinitatea din fiecare ? Au aşteptat venirea lui Isus ca, după El, să apară vreo Instituţie (Biserica - pentru care Isus nu a vorbit nicăieri despre vreun "Act constitutiv de înfiinţare") care să dea "soluţia" regulamentară, prin "EU-Har-istie ?).

      Sorry, Valdemar, dar Har-ul Fiinţial (Eu-Har-istia) nu ţi-l poate "turna" nimeni pe gât sau prin vreun ritual, atâta timp câz Fiinţa care Eşti nu este pregătită, încă, pentru aşa ceva... Iar, atunci când Fiinţa este pregătită, Minune ! - nu mai este nevoie de niciun Ritual, oricât de fast şi de "ezoteric" ar fi acesta...

      Dar, ca să fie cât mai clar : nu contestăm anumite calităţi şi beneficii alr acestui Ritual în cadrul Procesului de Trans-Mutare (Ascensiune), însă acordarea monopolului în acest Proces oricărui "Partid" (fie el Ortodox sau cu altă denumire) nu credem că este cea mai înţeleaptă atitudine...

      Ștergere
    2. Venirea Lui Iisus a scurtat oarecum evolutia noastra. De fapt, nu evolutie, pentru ca am mai fost acolo, in punctul de origine, in Creator. Am fost ca suflete nediferentiate. Deci, stim fiecare dintre noi drumul inapoi spre Acasa. Avem harta inscrisa in ADN.
      Aici fiind planul inferior al materiei, uitam ca suntem spirite unice si ca nu avem nevoie de atatia lideri spirituali ca sa iesim din materie. Iisus a venit ca sa ne deschida calea. De ce nu a reusit sa-si duca la sfârșit Misiunea stiti cu totii...Prea mult Ego! Ca si acum. Prea multe minti ce se cred atoatestiutoare. Batalia Ego-urilor este si acum. Conflicte din nimicuri. Conflicte pe nimic! Trufia este generatoare de conflicte. Se poate evolua si prin suferinta. De ce nu? Fiecare facem alegerile. Dumnezeu nu incalca nimanui liberul arbitru. Scurteaza doar calea atunci cand ne rugam sincer. Din inima. Din minte nu va porni niciodata o rugaciune calda si sincera. Mintea ar vrea sa-i ordone Lui Dumnezeu. Sa-I ceara ceea ce ea crede ca trebuie. Iar Dumnezeu Stie. Mintea crede ca stie si tine in colivie purtatorul de cap pe umeri🤣
      Cei ce ne-am amintit de unde venim simtim de cand eram mici Dorul de Cer. Si, ne-am strans frumusel bagajul informational dobandit in scoala de pe pamant, decisi sa nu ne mai lasam spalati pe creier de atoatestiutorii vanitosi. Mintea este cel mai greu prag pe care va trebui sa-l treceti ca sa reinvatati sa zburati. Mintea e labirint informational, e colivie si cerber. Mintea e intuneric, frig si nebunie daca o lasi sa preia controlul. Mintea colectiva e Fiara din Biblie. Sunt mai multe Fiare pentru ca sunt multe curente de gandire, nori densi ce impiedica oamenii sa aiba acces la informatia curata, direct de la " Izvor". Informatia oricum curge spre noi. Dar ajunge filtrata si distorsionata de atatea minti intens cugetatoare si degraba uitatoare de repetabilitatea istoriei daca nu schimbi macazul.
      Pana la Dumnezeu aveti de trecut multe vami. Sunt straturile informationale pe care le-ati creat voi singuri in milenii de taiat frunze la caini prin planurile joase. A taia frunze la caini nu este o expresie jignitoare. Reprezinta esența intelepciunii poporului roman. A face ceva inutil. O activitate ce nu duce nicaieri.
      Nu puteți ascensiona invartindu-va in cercul stramt al mintii.

      Ștergere
  6. In cartea " Maestrul si Margareta", Satana face un joc foarte interesant...De fapt, Satana lucreaza, chiar daca nu vrea, tot pentru Dumnezeu. Dar o face cu rautate. Se razbună. Ca in basmele romanesti in care, cel ce si-a vandut Satanei sufletul pe un sac cu bani, descopera cand ajunge acasa ca in sac e balegar. Satana este un magician. Joaca la cacealma. Nu da niciodata nimic fara sa ceara sufletul fraieritului. Satana cunoaste cel mai bine fariseii si trufasii. Doar sunt aidoma lui. Asa ca...le joaca oamenilor o festa memorabila. Multi trec prin experiente infricisatoare. Unii nu se pot opri din cantat. Ca voi din vorbit. Simtiti nevoia sa va desertati sacul cu informatii acumulate in minte, construindu-va astfel propria inchisoare. Satana joaca rolul lupului ce se hraneste cu animalele bolnave.
    Cred ca sunteti bolnavi de orbire. Chiar aveti nevoie de atatea sait-uri care sa va spuna ce aveti de facut? Realitatea din jurul vostru nu o mai vedeti? Ati rezolvat problemele Romaniei? Sunt copiii fericiti, in afara pericolului de a fi furati sau abuzati sexual? Este Romania Gradina Maicii Domnului? Ei, aș! E mai curand Sodoma si Gomora. Raiul traficantilor de minore.
    Daca Iubire nu e...orbire e! Cand nu vrei la Dumnezeu te ia dracu'! Si te freacă prin iluzia acestei lumi de-ti sar fulgii. Face militarie!🤣🤣
    Cand va veti opri din vorbit si veti trece la treaba, Satana va sti ca i-a sunat ceasul. Ca va ramane captiv pe veci in lumea pe care, din vanitate, si-a construit-o. O lume stramba. Duzarmonie! Satana este dizarmonic. Calare pe sacii lui cu bani.Imaginati-va o lume fara culoare, fara cantecul pasarilor, fara copii ce rad. O lume a betoanelor si a oribilelor cladiri de bănci si supermarketuri. Satana este mare comerciant si camatar. Este un fel de jodov ratacitor prin timp, adaptandu-se cu abilitate timpurilor moderne. Fiind rau si lacom uraste Viul. Uraste Creatia. Si vinde fraierilor dogme si informatii reci si seci. Vinde iluzii pe bani grei in multitudinea de asa zise scoli de initiere. Satana vorbeste si din Scripturi. De ce nu? E mare lucru sa inveti a repeta cuvinte ca un papagal epatand astfel auditoriul de gura casca si casca ochi ce alearga dupa cuvinte?
    Diavolul imita. Nu Creeaza niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După "Eterna şi Fascinanta Românie" (acel celebru Album turistic al României anilor 1995), iată că, acum, pe site-urile astea "obscure" pentru această "măiastră a ideilor", apare şi Măria-(Sa)-Aurelia... "Eterna şi fascinanta Maria", săltând direct "Din Spatele Scenei" (din cotloanele sale întunecate), de care nu (mai) zice nimic-nimic... subiect prea bine cunoscut celor mai vechi pe acest site şi pe altele, asemănătoare, de acum vreo 5-6 ani.

      Probabil că din acel ne-fericit context (ce i-au provocat, poate, anumite migrene rebele, prea des repetate) îi vine şi „Alergo-Sermia” de care pare a suferi, în prezent („alergia la vorbe”)... şi, dacă stau să mai cercetez, cu siguranţă că mai găsesc şi o Alego-cifrie”, adică „alergie la cifre” pe care, într-un timp, le-a amestecat în aşa hal, că nici „mintea ei cea mai înaltă” nu mai pricepea nimic – atunci când plagia parametri radiestezici şi concepte despre Situaţia planetară generală a acelei perioade, ca de exemplu, de pe Noul Univers Christalin...

      De aceea, permiteţi-mi, prieteni, să nu mă opresc din această „minunare” : cât tupeu şi ne-simţire în anumite entităţi apărute din cotloane ne-iubitoare, să scoată nasul şi chiar întregul cap chiar în spaţiile pe care le-au plagiat şi batjocorit şi în alte dăţi, în mod repetat.

      Pare să fie, efectiv, i-recuperabilă !...

      ...Ca acum să continuie această „misiune” a (în)jurăturilor, de data aceasta în mod atât de subtil şi rasat, de zici că a trecut pe la Ştefan Gheorghiu (actuala SNSPA) în toţi anii ăştia în care a dispărut subit şi unde Licenţa şi-a dat-o în Metafizica EgoLogiei.

      Sincer, sunt surprins de subtilitatea şi fineţea acestor (în)jurături pe care le emite în fiecare frază şi care doar în anumite paragrafe se revarsă într-un mod puţin mai evident – pentru care o felicit pentru performanţă, pe care poate că o colaborare cu personajul intens amintit şi comentat mai sus (Satn), putea să producă aceste remarcabile rezultate la acest jalnic personagiu de dincolo de „În Spatele Scenei” (unul dintre multele sale bloguri de acum ceva ani, în care, repetăm, a discreditat cu aşa tupeu şi succes elemente ale cunoaşterii spirituale, că şii acum mai există sechele remanente, prin anumite locuri).

      De aceea, nu credem că merită acest veritabil articol pe tema „Măriei Sale”... însă doar o întrebare am, pentru mica parte psihică lucidă a acesteia : dacă face atât de bine pe JUDECĂTOAREA către noi, „ceilalţi” (căci mereu, în afirmaţiile şi acuzele sale generale, apare „voi” (adică „eu” [Aleasa, Maytreia, Avatara...] şi „voi, ceilalţi”)...

      ...Deci : de ce nu dă examen la DREPT (că tot este perioada optimă pentru aşa ceva) ? Ar fi o interesantă juristă, având şi timp berechet la dispoziţie ca să mediteze la acest aforism : „Judecă, nu judeca” (ca să nu fii judecat şi tu, la rândul tău)...

      ...Sau, poate să încerce şi la ECOLOGIA MEDIULUI, reuşind astfel să-şi aşeze, în mediu instituţionalizat, ideile despre „curăţenia în România” dar şi în lume (şi poate are „norocul” să-l aibă ca şi coleg pe „bunul samaritean planetar” Fulford, care la fiecare articol vede Noul Pământ în-făptuit [mai ales] prin Ecologizarea mediului)...

      Ștergere
    2. Da,mai mult ca oricând am nevoie de informație,simt o foame de informație,dar nu orice informație ci de informație sinceră spusă din suflet,m-am săturat să fiu mințit de școală,liceu,facultate,autorități,radio,televiziune,mă hrănesc cu adevăr divin ( Dumnezeu ),şi de la un timp nu mai înghit minciuna căci a devenit indigestă.Consider că m-am transformat,dar cum puteam să fac asta necomunicând.Izolarea este o moarte.CARANTINA este o moarte.Dacă pui un gândac într-o cutie de chibrit,acesta va muri.
      Autismul este un handicap.
      Să fiu în asentimentul oamenilor,asta mă face să mă simt plin de suflet,să mă simt grozav şi la rândul meu nu mi-ar place,dacă aşa avea o durere,să o țin in mine.

      Ștergere
    3. Fără a vă lungi prea mult, doar atât dorim să re-marcăm şi să exprimăm : viaţa nu stă (doar) în curăţirea Mediului exterior (ECO-ul, Mediul înconjurător – Eco-Logia fiind „Ştiinţa Eco-ului”), ci a Mediului interior (prîn ştiinţa EgoLogiei, cea a EU-lui, care este mult mai mult decât „micul EGO” pe care cel mai bine îl întru-chip-ează „Dl. GOE” [Ego anagramat], ci a EU-lui complet al FIINŢEI, cele din Sinele Superioare).

      Astfel că Măria-Sa poate va medita, în lungile sale reverii, la metoda de curăţire a României şi a Planetei de gunoaie fizice, dar mai ales psihice (în care traficul de copii şi minori nu este decât unul dintre multele efecte şi defecte secundare ale acestei mizerii psihice interioare ale fiinţelor ce populează acel areal, respectiv Zona Românească).

      Păi, măi Mărie, dacă percepi acest lucru, îţi este atât de greu să pricepi şi faptul că nu cu hei-rup-isme şi mitinguri în Piaţa Victoriei se rezolvă lucrurile ? Cum Dumnezeu vrei „să schimbăm România” şi întreaga lume, în condiţiile în care nu este nevoie ca să schimbăm (în exterior) pe nimeni altcineva, chiar pe nimeni !, ci DOAR PE TINE (adică fiecare pe el însuşi) ! Atât şi nimic mai mult !

      Şi atunci, nu vorbele (goale de conţinut, care „zboară”, conform cu „verba volant” al latinilor) ci CuVintele sunt instrumentele chirurgicale cu care putem „opera”, cu adevărat, în aceste tulburătoare Vremuri – repetăm : nu pentru „a schimba” pe cineva, ci doar de a ajuta (a asista, precum moaşa la naştere) la Procesul de Conştientizare şi Auto-TransFormare a fiecăruia. Punct.

      Şi, ca să fie lucrurile clare, acum chiar va trebui să mă ţin de CuVânt (după cum am mai promis şi altă dată, şi nu mi-am ţinut „promisiunea” pentru tine) : îmi pare rău, dar chiar nu mai ai ce căuta prin acest site, Univers Chiristalin. Poţi bântui prin altele (gen „Burebista...”), cât vrei matale. Aşa că nu te mai chinui să mai scrii aici, la comentarii, că vor ajunge înapoi „în eter”, de unde au/ai venit...

      ...Şi îţi mai urez un singur lucru : să te miluieşti de tine însăţi şi să-ţi permiţi să cunoşti şi să SIMŢI cu adevărat ce este IUBIREA. Nu doar s-o clamezi pe site-urile pe care bântui în mod fantomatic şi fantasmagoric.
      Succes(uri :), că SE POATE !

      Ștergere
  7. CIOCLUL APOCALIPTIC RAED ARAFAT

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/06/10/ion-cristoiu-il-spulbera-pe-arafat/

    RăspundețiȘtergere
  8. Starlight43212 iunie 2020 la 12:07

    Masele ascultă fără speranță mass-media, considerând dezinformarea mass-media ca fapt absolut. Pentru ca mass-media să înceapă să raporteze cu exactitate, astfel încât masele să poată începe să se trezească, este necesară opțiunea Delta. Poate fi riscant, dar trebuie să se întâmple foarte curând, în luna iunie.

    Cabalele de nivel scăzut, care fac toată munca murdară, nu sunt mintea principală, ci sunt cele care efectuează comenzile în fizic. Fără cabalele cu nivel scăzut, nu ar exista nimeni care să efectueze comenzile, prin urmare, nimeni nu ar provoca toate aceste probleme pentru populația de suprafață.

    Nu este vorba despre răzbunare, ci despre oprirea cabalului de a mai face pagube. Cred că suficientă interferență non-fizică a fost curățată pentru ca Opțiunea Delta să aibă succes. Îmi pare rău că viețile se vor pierde, dar atât de multe vieți s-au pierdut deja. În viitor, opțiunea Delta nu se va executa cu multe alte vieți.

    De asemenea, dacă Opțiunea Delta nu este executată, este posibil să nu existe un bun rezultat pentru meditația de masă viitoare, din cauza frustrărilor extreme în rândul lucrătorilor de lumină. Lucrătorii ușori pot refuza să mai coopereze din cauza lipsei unui progres tangibil. Văd deja acuzații și așa mai departe în comentariile împotriva forțelor ușoare.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.ournewearthnews.com/2020/06/11/black-asian-and-hispanic-ventilator-mystery-grows-as-nyc-epicenter-nurse-tells-all-and-the-murdering-of-patients-hidden-camera-investigation-genocide/

    https://www.indianinthemachine.com/2015/12/11/breaking-news-prepare-for-decloaking-spaceships-with-millions-of-beings-waving-from-galactic-federation-of-light-and-ashtar-command-after-rv-and-nesara-announcements-december-2015-update/

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesant articolul. Mulțumesc! Urmăresc cu drag site-ul.

    RăspundețiȘtergere