sâmbătă, 9 mai 2020

MarYan : „EQUILIBRIUM” („Echilibru”, 2002) sau ce înseamnă Lupta Minţii cu Inima.




„EQUILIBRIUM”
(„Echilibru”, 2002)
sau
ce înseamnă
Lupta Minţii cu Inima
(parabolă perfectă
pentru Vremurile actuale)





După mai multe filme documentare cu subiecte foarte provocatoare – pentru cei mai puţin familiarizaţi cu astfel de subiecte ce sunt declarate ca fiind din genul „Teoria Conspiraţiei” („Planul de salvare a Lumii” şi „Ieşirea din Umbre”)...

...Acum, la ceas de week-end, venim de data aceasta cu un film artistic, „Equilibrium”, cu mesaj, unul cu adevărat puternic şi în ton cu ceea ce se întâmplă în prezent, la nivel social, în viaţa noastră „de zi cu zi” din Planul fizic (această „consemnare fortaţă la domiciliu”, ca un fel de „arest la domiciliu” de la care doar „brăţările” de semnalizare mai lipsesc) !


Pentru a înţelege mai bine la ce ne referim, haideţi ca, de la bun început, să cercetăm sinopticul filmului (prezentarea generală a acestuia) :

„Acțiunea filmului se desfășoară în orașul-stat Libria, o societate distopică din viitor.
După un al treilea război mondial care a devastat Pământul, se naște un nou stat fascist a cărui principală ideologie spune că emoția umană este cauza principală a conflictelor.
Toate materialele care pot provoca emoții sunt interzise, iar infractorii (cei care au emoții) sunt persecutați fără milă. Materiale ilegale sunt evaluate CE-10 (de la Conținut Emoțional de risc maxim) (o trimitere la sistemul american de evaluare a filmelor MPAA) și distruse prin incinerare imediată.
Toți cetățenii de Libria sunt obligați să iși injecteze regulat o substanță de suprimare a emoțiilor, substanță numită PROZIUM.

Libria este guvernată de către Consiliul Tetragrammaton, care este condus de un lider care nu apare în viața publică. Acest conducător este cunoscut sub numele de TATĂL (interpretat de Sean Pertwee).
Tatăl nu interacționează cu nimeni din afara consiliului de guvernământ, dar el este omniprezent pe ecranele video gigant din Libria.

Consiliul TETRAGRAMMATON folosește poliția pentru a aplica legea.
Cei mai puternici din forța de impunere a legii sunt Clericii GRAMMATON, care sunt instruiți într-o artă marțială mortală denumită GUN KATA.

Clericii fac raiduri dese prin regiunile din afara orașului.
Aceste regiuni sunt cunoscute sub numele de [Lumea de] Jos (the Nether).
Clericii caută și localizează toate materialele care pot produce emoții, cum ar fi cărți, opere de artă sau muzică. Clericii urmăresc și execută pe toți oamenii care folosesc aceste materiale.
În ciuda eforturilor lor, o Mișcare de Rezistență cunoscută sub numele de Rezistența (Underground) apare în Libria.

John Preston este un războinic-preot și ofițer Grammaton.
După ce uită accidental să ia o doză de Prozium, Preston începe să experimenteze emoții care-l fac să-și pună întrebări despre moralitatea faptelor proprii și îți temperează acțiunile sale.
În tot acest timp încercă să nu fie prins că are emoții, de către societatea în care trăiește. În cele din urmă el ajută o Mișcare de Rezistență folosind artele marțiale.
John Preston stăpânea foarte bine artele marțiale deoarece era instruit de regimul sever pe care acum încearcă să-l doboare.




Dacă toate acestea v-au incitat să investiţi aproape 2 ore de vizionare pentru acest film, atunci înainte de orice alt comentariu al nostru, haideţi să vedem şi Portalul de unde îl puteţi viziona, aici :


Link-ul către film :



După cum spuneam, acest film îl percepem ca pe un fel de „văr” (mai uşurel şi mai îndepărtat...) de-al „MATRIX”-ului, Trilogia care a expus atât de clar controlul şi manipularea în care trăim în acest Plan Fizic care, mai mult decât oricând, îşi evidenţiază cu maximă eficienţă calitatea sa de „lume a iluziei” („maya”), acum, prin aceste Vremuri de pandemie/pandalie – în care Realitatea a ceea ce se petrece este exact pe dos decât cea care este expusă în media oficială...

Ei bine, acelaşi fenomen pare a se petrece şi în acţiunea din acest film propus, în care Conducerea statului şi Sistemul de funcţionare a societăţii umane post-apocaliptice este prezentat ca fiind „pentru cel mai înalt bine” al umanilor, cu „scopul nobil” de a evita suferinţa şi riscurile declanşării unui nou război distrugător.

Cum ?... Foarte simplu : suprimând „cauza” tuturor ororilor şi suferinţelor umane pe care le percep cei care au ajuns la conducere : EMOŢIILE / SENTIMENTELE Umane.

Şi, dacă există substanţe chimice care acţionează în acest sens (Prozium – un fel de Prozac/Xanax modern), atunci treaba este ca şi rezolvată : omuleţii devin roboţei, la propriu, care funcţionează im-perturbabili după un program foarte strict şi precis, fiind perturbaţi arareori doar de către nişte „in-conştienţi” ciudaţi de rebeli din Mişcarea de Rezistenţă – cei care nu înţeleg sub nicio formă să renunţe la acest „viciu” extrem de nociv şi periculos pentru sănătatea psihică a lor şi a tuturor celorlalţi : SENTIMENTUL / EMOŢIA...

Ia uitaţi ce frumos „se leagă” : dacă înlocuim ideea „periculoasă” despre sentiment/emoţie, din film, cu atitudinea faţă de „VIRUSUL” din filmul real pe care îl trăim zi de zi, în planul fizic...

...S-ar putea, atunci, ca acest film să nu mai pară doar un banal exerciţiu de imaginaţie a unui regizor, ci poate chiar o pre-figurare a unor situaţii ce încep să se regăsească tot mai mult în realitatea fizică a fiecăruia !... inclusiv cu prezenţa acelei Mişcări de Rezistenţă din film, ce funcţionează prin catacombele oraşelor şi infiltrată printre cadrele Sistemului...

Nu putem încheia această scurtă expunere fără a evidenţia Simbolistica ce abundă din plin în acest film : structura conducătoare a societăţii este reprezentată de către „CONSILIUL TETRAGRAMMATON” (acesta fiind unul dintre „Numele secrete ale lui Dumnezeu” conform cu Kabala evreiască) aflaţi „în slujba TATĂLUI” care este total invizibil, dar atot-prezent pe monitoarele TV poziţionate peste tot, ce rulează aceleaşi programe şi recomandări către zombişorii ce merg, încolonaţi şi drogaţi (cu Prozium, la fiecare 12 ore), pe lângă monitoare...

...Exact la fel ca îndemnurile „autorităţilor” din „filmul” din Prezentul fiecăruia, de genul : „Nu vă informaţi decât din surse oficiale autorizate” ; „Spălaţi-vă pe mâini cât mai des posibil” ; „Respectaţi cu stricteţe toate recomandările autorităţilor”, până la : „Nu acţionaţi contrar în sensul zădărnicirii combaterii bolilor”...

...În timp ce Veghetorii Sistemului, din care a evadat şi eroul nostru, sunt numiţi „CLERICI GRAMMATON”.


Aceste elemente cu tentă religioasă, după cum spuneam, nu au de-a face cu Biserica şi Religia, ci cu Cunoaşterea ezoterică din KABALA evreilor – aspect care ţine de o anumită Realitate universală, şi nu de manipulările ordinare ale Cabalei din prezent, cea care este aproape la fel de ignorantă ca şi cei pe care îi manipulează.

Spre exemplu, unul dintre Numele lui Dumnezeu, expus în Kabala, nu degeaba este cel de „TetraGrammaton” (concentrat în cele 4 Litere : YHWH), căci se poate „citi” cam aşa : „Tetra” înseamnă „patru”, dar şi „Tetraedru” (regulat), adică Structura geometrică (energetică) regulată cu patru muchii ce cuprinde întregul Univers şi care, prin rotaţia sa, generează Gravitaţia (aceasta fiind sensul profund al lui „GRAMMATON”, ce conduce către „Grav”, deci GRAVITAŢIE – după cum preciza, în mod intuitiv, şi fizicianul „spiritualist” Nassim Haramein)...

...Deci, Dumnezeu ar fi, explicat prin acest Nume, ca Fiind acea FIINŢĂ (SUPREMĂ) a Universului ce conţine acea structură de tip TETRAEDRU (numită MerKaBah) care generează GRAVITAŢIE (Forţa primă din cele 4 Forţe fundamentale, cele care ţin materia laolaltă în această formă precisă numită Univers)...




Aşadar, dacă doriţi să percepeţi şi mai clar, într-un mod artistic – în care implicaţi în primul rând Inima şi nu mintea raţională (creierul) – o metaforă / parabolă a lumii actuale pe care tocmai o trăim, în acest bizar prezent „pandemic”, vă invit să vizionaţi acest film care poate gravita cu mândrie în jurul trilogiei „Matrix” – ca o mică garanţie că timpul nu va fi investit chiar degeaba.


Astfel că, şi în aceste Vremuri de CoronaPanică, rămâne extrem de actuală urarea noastră de...

...VIZIONARE cât mai CONŞTIENTĂ ! :



MarYan

5 comentarii:

  1. Unknown10 mai 2020, 17:16


    SEMNUL FIAREI CAPSAT ÎN FRUNTE CU TERMOSCANNERUL ÎN VREMEA " PANDEMIEI "

    INTRODUCEREA CIPULUI

    Fiind un dispozitiv atât de scump și ultra-sofisticat deținând tehnologie de ultimă generație, Inteligență Artificială, inclusiv kitul de Recunoaștere Facială, access la bazele de date naționale și internaționale, evident că va exista posibilitatea să identifice în orice moment dizidenții sistemului, și pe baza unei temperaturi eronate să dea semnalul către Poliție pentru a-i sălta pe oamenii respectivi!

    Cine să apere drepturile oamenilor la vreme de “suspendare” a democrației!? Nu vedeți că toată lumea e distrusă de acest sistem inchizitorial, care pretextând că previne răspândirea unui virus a cărui existență NU a fost dovedită – ne distruge economia și libertățile de orice fel!? Așa că cereți cu toții, la unison, ca această stare să înceteze, narațiunea oficială – a existenței și periculozității virusului – să fie lepădată, și să ne luăm cu toții înapoi drepturile umane normale pe care le avem daruite de la Dumnezeu adevărat!

    Ca să nu mai zic de faptul că întreaga pandemie e o regie sinistră si complet fabricată, gândiți-vă că un om poate avea o temperatură ridicată din orice alt motiv, nu că ar fi bolnav de Covid19.

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/05/08/marcarea-izotopica-a-oamenilor-prin-consimtamant/

    burebista 2012

    RăspundețiȘtergere
  2. Rudolf Steiner about vaccines

    “It will be the main concern of these spirits of darkness to bring confusion into the rightful elements which are now spreading on earth, and need to spread in such a way that the spirits of light can continue to be active in them. They will seek to push these in the wrong direction. I have already spoken of one such wrong direction, which is about as paradoxical as is possible. I have pointed out that while human bodies will develop in such a way that certain spiritualities can find room in them, the materialistic bent, which will spread more and more under the guidance of the spirits of darkness, will work against this and combat it by physical means. I have told you that the spirits of darkness are going to inspire their human hosts, in whom they will be dwelling, to find a vaccine that will drive all inclination towards spirituality out of people’s souls when they are still very young, and this will happen in a roundabout way through the living body. Today, bodies are vaccinated against one thing and another; in future, children will be vaccinated with a substance which it will certainly be possible to produce, and this will make them immune, so that they do not develop foolish inclinations connected with spiritual life — ‘foolish’ here, of course, in the eyes of materialists.”
    “The whole trend goes in a direction where a way will finally be found to vaccinate bodies so that these bodies will not allow the inclination towards spiritual ideas to develop and all their lives people will believe only in the physical world they perceive with the senses.”
    “…people are now vaccinated against consumption, and in the same way they will be vaccinated against any inclination towards spirituality. This is merely to give you a particularly striking example of many things which will come in the near and more distant future in this field — the aim being to bring confusion into the impulses which want to stream down to earth after the victory of the spirits of light.”
    “The first step must be to throw people’s views into confusion, turning their concepts and ideas inside out. This is a serious thing and must be watched with care, for it is part of some highly important elements which will be the background to events now in preparation.”

    Rudolf Steiner (Dornach, 27 October 1917)

    “…It is pathological for people to even think in terms of spirit and soul. ‘Sound’ people will speak of nothing but the body. It will be considered a sign of illness for anyone to arrive at the idea of any such thing as a spirit or a soul. People who think like that will be considered to be sick and — you can be quite sure of it — a medicine will be found for this.”
    “The soul will be made non-existent with the aid of a drug. Taking a ‘sound point of view’, people will invent a vaccine to influence the organism as early as possible, preferably as soon as it is born, so that this human body never even gets the idea that there is a soul and a spirit.”
    “The two philosophies of life will be in complete opposition. One movement will need to reflect how concepts and ideas may be developed to meet the reality of soul and spirit. The others, the heirs of modern materialism, will look for the vaccine to make the body ‘healthy’, that is, makes its constitution such that this body no longer talks of such rubbish as soul and spirit, but takes a ‘sound’ view of the forces which live in engines and in chemistry and let planets and suns arise from nebulae in the cosmos. Materialistic physicians will be asked to drive the souls out of humanity.”

    Rudolf Steiner (Dornach, 7 October 1917)

    RăspundețiȘtergere
  3. Varujan Vosganian,un bărbat cumpărat capul pe umeri CENZURAT

    https://newsweek.ro/actualitate/vosganian-vede-conspiratii-romania-e-in-captivitate-cetate-asediata-in-exil-interior

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.justitiarul.ro/madagascar-remediu-naturist-pentru-covid-19-si-scandalul-interventiilor-abuzive-ale-organizatiei-mondiale-a-sanatatii/

    RăspundețiȘtergere
  5. Se repetă istoria?

    Datorită norului psihic întunecat și dens, distribuit de Fauci cu ajutorul presei de știri și al funkies-urilor Pharma, mulți care au obținut „diagnosticul” au presupus că vor muri și au renunțat și / sau s-au supus unor tratamente chimioterapice puternice precum AZT care în de fapt i-a ucis.

    „HIV (care, de fapt, nu a fost niciodată găsit la o ființă umană, doar anticorpi„ prezumți ”împotriva acestuia)
    provoacă SIDA (care reprezintă 30 de boli separate fiecare cu propria etiologie)”

    Dar înainte de a respinge ideea că povestea SIDA - așa cum o spune Tony Fauci & Co - este o înșelătorie, luați în considerare următoarele ...
    Sună ceva cunoscut?
    * Boala este cauzată de un virus nou, care nu a fost văzut niciodată
    * Originile virusului sunt necunoscute, dar probabil implică unele salturi de specii trans
    * Este ușor transmisibil
    * Este mortal
    * Toată lumea o va primi
    * Se morfizează constant în forme nesfârșite imprevizibile
    * Există „purtători secrete” care nu prezintă simptome și sunt foarte periculoase
    * Factorii de mediu și stilul de viață care determină cine este bolnav sunt complet ignorați
    * Nu există un tratament cunoscut
    * Cazurile sunt „prezumte” și decesele sunt atribuite aceasta fără testare
    * Numele complet diferite de boli sunt numite pentru a stimula statisticile
    * Așa-numiții „denieri”, inclusiv oamenii de știință câștigători ai Premiului Nobel, sunt fie ignorați, fie atacați de oameni de știință hackeri și jurnaliști. Membrii isterici ai publicului sunt armați și ca câini de atac.
    * Mai multe cercetări și testări sunt solicitate pentru a obține o serie de miliarde de dolari interminabile
    * „Tratamentul” aprobat de CDC ucide pacientul
    * Există o căutare disperată - și fără sfârșit - pentru un vaccin
    * Între timp „experții” în boală sunt hrănit fără miliarde de dolari, asumă o putere politică extra-legală minunată, controlează agenda de cercetare medicală a națiunii și primește o atenție mass-media, dar complet necritică.
    Suna familiar?

    Tocmai am descris agitația lui Fauci SIDA.

    https://prepareforchange.net/2020/05/18/the-36-year-scam-revealed/

    RăspundețiȘtergere