sâmbătă, 17 octombrie 2020

COBRA : BĂTĂLIA FINALĂ (10 octombrie 2020).

  

COBRA

BĂTĂLIA

FINALĂ

 – 10 octombrie 2020

 

 

 

Nota MarYan :

Iată cum, după ultimul Mesaj transmis prin Cobra pentru populaţia de la Suprafaţă, în data de 6 octombrie 2020, la scurt timp acesta revine cu un nou Mesaj care, atipic pentru Cobra, este prezentat doar în imagini, prin câteva reprezentări grafice, care ar putea fi extrem de sugestive pentru cei ce pot privi şi vedea cu atenţie, sub un titlu deosebit de relevant şi incitant : BĂTĂLIA FINALĂ.

Oare chiar aşa să fie ???...

Sperăm că ceea ce vom scrie mai departe va fi cu atât mai credibil, în măsura în care vine dintr-o zonă – acest Univers Christalin – în care acest mesager al Rezistenţei nu a fost menajat deloc : nici nu „am aruncat” pe blog mesajele traduse şi cam atât, dar nici nu „am aruncat” eventuale vorbe grele despre „prostiile” de pe site-ul său (precum multe comenturi de pe bloguri alternative româneşti, care îl consideră ca „jucând la mai multe capete”, deci un fel de agent dublu/triplu sau multiplu :), dar nici nu „i-am lustruit pantofii”, eventual cu „admiraţie neţărmurită pentru minunatele informaţii pe care ni le aduce nouă, muritorilor”...

Mai degrabă, din Notele personale (în fapt, „modulatoare” ale mesajelor sale) din cele peste 240 de articole ale sale traduse de noi, pe acest blog Christalin, rezidă destul de mult scepticism şi nu prea mare încântare pentru elementele personale pe care le insinuează prea mult în Mesaje venite dinspre Rezistenţă, ce s-ar fi dorit a fi cât se poate de im-personale şi ne-interpretate...

Şi, ca de obicei, atunci când nu te încadrezi nici între adulaţioniştii săi (care îl aprobă necondiţionat în tot ceea ce scrie şi zice şi el, un om până la urmă) nici între negaţionişti (cum spuneam : că ar fi cu totul altceva decât un mesager al Rezistenţei şi al Forţelor Luminii...) sau, pur şi simplu, un traducător automat al mesajelor şi atât... ei bine, pe Planeta aceasta, în astfel de situaţii chiar că „pici la mijloc”, nefiind pe gustul niciuneia dintre Taberele implicate în acest Joc...

Însă, repet, noi ne (men)ţinem pe a noastră Linie de Echilibru Armonic, în care punctele de vedere (Orizontul/Perspectiva noastră) ţine nu de păreri şi impulsuri interioare personale, ci de studii atente, confirmate prin anumite cercetări/măsurători (iată, cum spuneam, din peste 240 de mesaje!) care, de fiecare dată, au evidenţiat un Nivel de Adevăr Divin al mesajelor sale ca fiind Mediu (în jur de 70%, mai rar cu plusuri sau minusuri de 5% şi extrem de rar de 10%), ceea ce indică faptul că omul spune de la Sursa pe care o afirmă... însă se pare că filtrează cam mult prin propria sa minte, din ceea ce primeşte ca informaţii, care nu par a fi „la prima mână” (decât rar, mult mai rar decât se crede), ci la mâna a doua sau chiar a treia, cu deformările (de Adevăr) de rigoare... 

 

 

Am scris această digresiune despre experienţele noastre (un fel de „colaborare de la distanţă”, mutual realizată) cu Cobra, pentru a înţelege că ceea ce spunem acum NU reprezintă afirmaţii ale unor adulatori necondiţionaţi ai lui Cobra : DA, cu adevărat ceva se petrece în Spaţiul sub-Lunar (spaţiul dintre Orbita Lunii şi Suprafaţa Terrei), acţiuni/evenimente care par a se apropia tot mai mult de Suprafaţa Planetei !

Acest aspect (de „curăţare” a acestui ultim Spaţiu de dinaintea Suprafeţei Planetei) nu pare a fi unul de durată îndelungată, cum a fost până acum, ci pare a fi într-o marcantă accelarare, căci, după cercetările specifice (radiestezice), pare-se că, deja de acum 4-5 zile, acest Spaţiu sub-lunar apare ca fiind eliberat de către Forţele Luminii în procent de aprox. 70% !

Ce înseamnă acest lucru ?

Într-adevăr, în acest caz, capătă sens şi credibilitate mare parte din ceea ce transmite Cobra, inclusiv şi mai ales prin imaginile de mai jos... cu Portaluri deschise către Suprafaţa Planetei ce permit venirea către Suprafaţă a tot mai multor nave de Lumină  („picături de Lumină”) aparţinând Forţelor Luminii – indiferent de facţiunile cărora le aparţin, cu agendele lor specifice – care deja încep să facă joncţiunea cu Suprafaţa Planetei, acolo unde se duce bătălia cea mare pentru cucerirea tuturor Bazelor Subterane, eliberate, pare-se cam în procent de 50% (o fi mult, o fi puţin, oare?... după mii / zeci de mii / sute de mii de ani de dominare şi control al întunericului, inclusiv prin aceste baze/tuneluri/reţele subterane...).

Aşadar, în concluzie, situaţia este complexă, însă este de-a dreptul „complicată” prin inter-acţunea cu energiile din acest Moment, care sunt de-a dreptul năucitoare : configuraţii astrologice extrem de dure şi solicitante (cuadraturi şi opoziţii multiple şi cu planete „grele”), apoi Valurile de energii venite din Centrul Galactic ce sunt din ce în ce mai înalte (valuri/unde energetice tot mai uriaşe, adevărate tsunami-uri ce riscă să dezechilibreze „nave” tot mai mari, aspect care solicită o Centrare tot mai înaltă şi puternică în Fiinţă), totul pe fundalul Centurii Fotonice cu ale sale Raze X şi Gamma în care „înoată” întregul Sistem Solar, împreună cu această frumoasă şi albastră Navă Stelară numită Terra/Geea...

Dar despre aceste aspecte vom vorbi şi în Nota noastră de la ultimul Mesaj al lui Cobra, o Actualizare la această BĂTĂLIE FINALĂ care, dacă vă deschideţi inimile cu adevărat, lăsând la o parte proiecţiile minţii (de orice fel, dintr-un sens sau celălalt), o putem simţi extrem de intensă şi de... interesantă.

Prin urmare, SPOR la Trăire ! şi mai ales la ajutorul şi contribuţia pe care îl/o putem acorda fiecare,  care poate fi, cum altfel, decât prin a transmite cât mai multă Lumină şi Iubire acestui Moment monumental pe care îl trăim, Aici şi Acum ! :

 







 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2020/10/the-final-battle.html

9 comentarii:

  1. Cobra nu e altceva decât o narațiune de distragere a atenției. Istoria va dovedi asta. Cand o sa fie 100% adevar in ce spune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este alegerea fiecăruia să creadă orice doreşte şi, mai ales, SIMTE, însă a face afirmaţii categorice de genul celei de mai sus arată nu doar o cunoaştere profundă.. ci şi, probabil, contactul cu Forţele Luminii care îi indică respectivului Întregul Adevăr...

      Am expus în această notă pentru a evidenţia nevoia de prudenţă în afirmaţii categorice, ce nu oferă nicio altă posibilitate.

      Asta este. Suntem programaţi să fim "fanii" unei părţi sau ai alteia - nu contează care, doar să aderăm la o zonă polar(izat)ă - uitând că cea mai tare "echipă" (una cu care "să ţinem") suntem chiar Noi înşine, iar Meciul cel mai tare este chiar Viaţa noastră, fără să mai fim de o parte sau de alta a Liniei dualităţii..

      Ștergere
    2. Afirmația categorică apartine lui Andrew Bartzis de fiecare data cand a fost întrebat. In aceași categorie intra David Wilcock si Corey.
      Poti sa citești cat Cobra vrei, dar uită-te la miile de comentarii ale oamenilor dezamăgiți de toata retorica lui Cobra.
      Nu sunt partizanul nici unei părți, atât luminoșii cât si întunecații nu urmăresc decât sa experimenteze pe noi.
      Cobra nu detine perspectivă, e o retorica de polarizare.
      Adevărata lupta e in altă parte, nu unde spune el. De aceea e doar distragere a atenției.
      E păcat sa iti pierzi vremea crezand că citești ceva super interesant si revelator.
      Mai bine citeste Culianu, are un grad de adevăr mult mai mare si o sa simți din cartile lui cât de inițiat era in adevar.
      O sa fi foarte supărat cand vei descoperi ca ai studiat ceva atat de fake.
      Pentru tot ce afirma Cobra am găsit o alta versiune si o altă perspectivă.
      Chiar tu zici ca gradul de adevar este 70%. Pai aia 30% întuneric îți distrage atenția si nu vezi problemele reale.
      Le încadrează in scenarii foarte subiective.
      Nu am nimic cu Cobra, nu sunt negationist, cred ca apartine luminii dar ce scrie el acolo este camuflaj. Retorica de distragere a atenției. Din partea luminii.
      Cu inteligența de care dai dovada puteai sa folosești mai bine timpul si sa ne spui cum ne păcălește Cobra sa avem așteptări false an de an.
      Știu ca nu vezi asta pentru ca nu ai altă perspectivă. Altceva nu o sa mai zic vreodată de Cobra. Mie imi pare rău cand vei vedea ca ai pierdut vremea cu cine nu trebuia.

      Ștergere
    3. Observ acelaşi aspect, reluat la fiecare personaj care se doreşte a fi cât mai echilibrat şi mai ales "inteligent" : folosirea exclusivă a inteligenţei, adică a minţii (prin expunerea repetată a acestui cuvânt, "inteligenţă") şi practic excluderea SIMŢIRII, acel Ceva ce vine din Adâncul Inimii, VOCEA Interioară care transmite, dincolo de ce zice unul sau altul, Adevărul Propriei Fiinţe, şi nu a minţii care se bazează pe părerile "inteligente" ale corpului mental şi care nu are nicio perspectivă prea înaltă.

      Despre Andrew Bartzis am scris repetat ca spune bine, în general, însă cu unele "deviaţii" pe care le-am şi precizat la acele momente (o tempora, ce trece vremea, parcă ieri PoVesteam de Bartzis, care a dispărut din peisaj, după ce şi-a "livrat" mesajul, ca mulţi alţii, inclusiv Inelia Benz)... cât despre Wilcock şi Corey, ce să spun, dez-amăgiri, da, dar ceea ce au livrat a fost chiar "pe bune", informaţional (mă refer la Corey, căci Wilcock a intermediat şi atât, fiind şi el o structură mentală puternică, care l-a împins, în ultimul timp, către ideea că banii sunt mai importanţi, acum, decât ceea ce făcea)... şi tot aşa.

      Cât despre Culianu, românul nostru omorât în toaletă,în America, acum zeci de ani, tot respectul, rezultat şi din materialele studiate despre el(de acum vreo 25 de ani) însă, dacă îmi permiteţi : Culianu nu poate PoVesti despre ceea ce se întâmplă în prezent, cum face un Cobra, chiar dacă nu foarte grozav, la mâna a doua... asta e, dar o face aproape bine !

      Ca să fie clar : dacă informaţiile transmise de către Cobra erau false, invenţii/creaţii pe computer, ar fi avut un nivel de Adevăr Divin sub 50%, cam 30%, astfel că acest nivel mediu de 70% cu sclipiri de 75% cel puţin nouă, celor ce am studiat pe îndelete acest subiect, al lui Cobra şi al corelaţiilor între Nivelele de Adevăr Divin transmise radiestezic (din nenumărate situaţii, patologii şi, iată, şi astfel de texte) şi calitatea informaţiilor din textele măsurate (cu confirmare ulterioară), deci, toate acestea nouă ne confirmă cum Cobra chiar NU este o inteligenţă artificială ce se joacă cu mintea umanilor prostuţi, ci chiar transmite, atât cât i se permite, din ceea ce se petrece "în spatele scenei".

      Până la urmă, comedia este completă : unii îl acuză că minte pur şi simplu, alţii că de ce nu spune mai multe, că e prea-prea sau foarte-foarte... asta îmi arată, în mod evident, că Mintea JUDECĂTOARE este încă la mare preţ aici, în zona vorbitorilor / cititorilor de limbă română..

      Asta este, mergem înainte, fiecare cu alegerile şi percepţiile sale... însă, rogu-vă, puţină deschidere către Poarta Sufletului, se poate ? :)...

      Ștergere
  2. Prof. Corrado Malanga: "There is only one zero-point energy in the universe. So if I can find, make a zero-point energy in my head, and another tends to do the same thing in his brain, we would both be connected to the same zero-point energy. Because there is only one point in the universe with zero-point energy. The whole universe turns out to be a single zero-point energy for modern quantum physics. So if I manage to build a zero-point energy, for example in my head, I can see what another person sees millions of miles away, because we would both be accessing the same unique point in the brain and the universe. This is just one example, to understand that our minds are all unconsciously connected to each other. So, there is a unitary vision in our multiplicity of vision. If not, what's the difference? The difference is that if we are aware of this, our awareness will show us a completely unified universe. If we are not aware, we believe that we are 7 billion people, all completely separated from each other. So, the study of the zero-point energy helps us to understand, once again, that duality does not exist. How do we get a zero-point energy in our brain? So, there is some scientific work in neurophysiology, which presents experiments done on the transmission of information through a brain that transmits this information, which reaches another brain. This provides, in theory, that a zero-point energy can be created inside the brain, because our brain is a piece of meat, but it essentially has three components, which are the pineal gland, the pituitary gland and the carotid gland. One perceives the magnetic field, another the gravitational field and the other the electric field, the only three things that exist in the universe. If these three things, if somehow, even chemically, manage to connect together, then that zero-point energy can be created."

    Now, look at the point where the covid "test" is done, deep in the nasal passage, ie exactly in the orthocenter of the triangulation formed by the three glands ...
    In other words, the implantation of a nanochip (connected to AI) at that point allows these "manipulators of reality" to use the zero-point energy (the space-time-energy point) to change reality and control the universe, but also to control the three fields at the individual level, so to keep the human species divided and unconscious. Basically, they want to use humanity, treating it like cattle, as a source of energy for their dirty games.

    RăspundețiȘtergere
  3. WORLD DOCTORS ALLIANCE

    An independent non-profit alliance of doctors, nurses, healthcare professionals and staff around the world who have united in the wake of the Covid-19 response chapter to share experiences with a view to ending all lockdowns and related damaging measures and to re-establish universal health determinance of psychological and physical wellbeing for all humanity.

    https://worlddoctorsalliance.com

    RăspundețiȘtergere
  4. War Over Humans - Cabal versus Starseeds - Yázhí Swaruu - Extraterrestrial Communication

    "Vaccines: It is not a single thing, it happens as with chemtrails, they have multiple agendas, sometimes they are combined in a single vaccine such as the triple viral for example, and those of the covid. Very few people are saying this in the media, very very few. And nobody sees a connection that I will explain to you now.

    It is serious as nothing else can be. In addition to all the things that are in vaccines and that we have already discussed in detail, there is something else there, with the full intention of those who manufacture them and of their dark masters behind.

    * They are designed to separate the soul from the body. To prevent the body-brain connection... soul-spirit, to control the population and to robotize them with AI and transhumanism. This is directly related to the nano chips present in vaccines and to heavy metals. *

    They are already saying, but in very few places, that it is to suppress spiritual thought and with that religious fanaticism. They take that as something "good" to supposedly control terrorism, but of course that is an excuse, because we all know that they CAUSE terrorism and the same dark ones behind the New World Order are the ones that cause it to perpetuate their agendas among other things."

    "Returning to autism: What it does is that it prevents the formation of the brain in a normal way in several ways, it prevents the formation of neurons and dendrites neural networks. The person is not inside the body and the brain does not form or generate consciousness but rather translates it into the body. The soul cannot enter. It does it badly and with faults, which prints a wrong network or connections or with faults in the dendrites networks that will accompany the person as brain damage throughout their life. It is the same principle.

    Children with autism suffer a lot physically not only as misfits, they lack empathy and, in many cases, cannot even read the emotions in other people's facial expressions. They have sensations that their heads are burning inside. And that is happening because of heavy metals like Mercury. That is why they cry and cry, scream and attack themselves. This also makes them prone to possession of low entities.

    Direct relationship between the covid vaccine with the triple viral and its effects against the mind of people and the connection with the spirit and soul, preventing it from entering and working through the body."

    "The Cabal, the human part, the part that is low level Bilderberg’s and all those... Are terrified that the people wake up. They are terrified that the masses awaken to quite simple facts: That they are living in a great lie and that they are being manipulated and exploited to horrific levels.

    And quoting an Illuminati woman who's message got all the way to me: ¨If the population finds out who has been doing all that to them, they would hunt us to the end of the world and there would be no place where to hide and we would be lynched with no mercy¨. End quote.

    So, the ones in power at those 'human' levels are doing all this, all what we see, for their own survival as they have noticed a terribly accelerated awakening of all humanity. That's why they hide like rats in their caves and Dumbs."

    "And... in the end, this cannot be entirely human. Because both sides are not human in the end. The Cabal and the Illuminati have their regressive reptilians and other "archons." And our side has the starseeds and the walk ins and all those similar who are effectively not human either. So, this is why I said above that this is an ET war for the control over the human mind and soul."

    swaruu.org

    RăspundețiȘtergere
  5. Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor ONLINE
    25 oct – 1 nov 2020

    - Programul incepe in fiecare zi de la ora 18:30, ora Romaniei
    - Programul poate suferi modificări
    - Pentru participare este necesara inregistrarea.


    Ziua 1 – Duminică, 25 Octombrie

    18:30 - 19:00
    Prezentare teoretică având ca temă Lumea Paradisiacă în care se află Îngerii

    19:00 - 19:15
    MEDITAȚIE
    Starea de comuniune cu lumea paradisiacă în care se află îngerii

    19:15 - 19:45
    Prezentare teoretică având ca temă Tărâmul Tainic în care se află și trăiesc Arhanghelii

    19:45 - 20:00
    MEDITAȚIE
    Starea de comuniune cu tărâmul tainic în care se află și trăiesc arhanghelii

    20:00 - 20:10
    PAUZĂ

    20:10 - 20:25
    FILME DOCUMENTARE
    Mărturii uimitoare despre intervenția miraculoasă a Îngerilor în viața oamenilor

    20:25 - 21:00
    PREZENTARE INTRODUCTIVĂ
    Metoda de realizare a unei sfere eminamente benefice de protecție a trupului nostru, a aurei noastre cu ajutorul binefăcător, altruist al îngerilor

    21:00 - 21:55
    REALIZARE PRACTICĂ
    Metoda de realizare a unei sfere eminamente benefice de protecție a trupului nostru, a aurei noastre cu ajutorul binefăcător, altruist al îngerilor

    21:55 - 22:00
    PAUZĂ

    22:00 - 23:10
    PREZENTARE TERMENI
    Aspiraţie, aprofundare, evocare şi bunăstare

    23:10 - 00:25
    SPECTACOL SPIRITUAL-ARTISTIC
    „Darul Arhanghelilor”

    Sursa si INREGISTRARE aici:
    https://lumileangelice.ro/program/

    RăspundețiȘtergere
  6. VIRUSUL NU EXISTĂ , DOVADA:

    CDC nu are o cantitate măsurabilă de virus, deoarece Coronavirus este „indisponibil”. Virusul nu este găsit.

    Virus niciodată izolat

    Dacă CDC nu poate produce un virus deoarece nu poate izola un virus, atunci rezultă că virusul nu există. Dacă virusul nu există, nu poate fi testat. Dacă nu există niciun virus și niciun test valid, atunci nu există niciun motiv pentru mandate și restricții care rămân ilegale în condițiile legii.

    Un virus de neprezentare.

    Aceeași logică este valabilă și pentru virusurile HIV și rujeolice.

    În 2017, judecătorii de la Curtea Supremă Federală Germană (BGH) au confirmat că virusul rujeolei nu există . Mai mult, nu există un singur studiu științific în lume care să poată dovedi existența virusului în nicio literatură științifică. Pentru detalii despre înșelăciunea HIV, ascultați-l pe regretatul doctor Robert Willner .

    Așa cum s-a dezvăluit anterior în blogul meu intitulat „Covid CON-tradiction: Why Only 6% Are Covid Deaths” , testul PCR pentru acest „virus indisponibil” nu este un test valid. Inventatorul testului PCR, Kary Mullis, a declarat că PCR nu este destinat să testeze pentru viruși. Mai exact, testul PCR este inadecvat pentru a testa infecțiile virale  și nu poate fi utilizat ca standard de aur . Într-un articol al lui Celia Farber , Dr. Mullis afirmă : „Dacă trebuie să parcurgi mai mult de 40 de cicluri pentru a amplifica o genă cu o singură copie, există ceva grav în neregulă cu PCR-ul tău”.

    Oamenii de știință fac foarte multe daune lumii în numele ajutării ei. Nu mă deranjează să-mi atac propria fraternitate pentru că mi-e rușine de asta. –Kary Mullis, inventatorul reacției în lanț a polimerazei

    Vedeți de ce Kary Mullis a început să pună la îndoială ipoteza HIV / SIDA, din documentarul House of Cards .

    Viruși: organisme care nu trăiesc
    În primul rând, spre deosebire de o bacterie, care este un organism viu, un virus necesită o celulă dintr-un animal gazdă pentru a supraviețui. Virușii nu pot supraviețui în afara unei celule. Dacă un virus nu poate funcționa o dată în afara unei celule, atunci cum poate fi vreun virus să fie contagios? Acest lucru sugerează că toate gripele, la nivelul celulei, sunt de natură bacteriană și rezultatul expunerilor toxice care sunt ulterior curățate.

    În al doilea rând, Coronavirus nu reușește să îndeplinească postulatele lui Koch . De exemplu, Coronavirus, la fel ca HIV, încalcă primul postulat al lui Koch, deoarece nu este posibil să se detecteze virusul liber.

    Potrivit cărții, The Age of Deception :

    Întreg știința virologiei și a vaccinurilor se bazează pe un singur lucru - faptul că virușii sunt agenți infecțioși care cauzează boli.

    Fără această teorie, vaccinurile nu ar fi „eficiente” sau „funcționale” în mintea oamenilor.

    Fără teoria virusului, vaccinurile s-ar prăbuși ca o casă de cărți.

    Acest articol va arăta pseudoștiința din spatele teoriilor care susțin virologia și vastele probleme cu aceasta.
    https://www.naturalblaze.com/2020/10/coronavirus-deception-defying-logic.html

    RăspundețiȘtergere