luni, 21 decembrie 2020

COBRA : Faceţi Viral ! Activarea Finală ERA VĂRSĂTORULUI 21 Decembrie 2020 (12 noiembrie 2020).

  

COBRA

 Faceţi Viral !

 

Activarea Finală

ERA

VĂRSĂTORULUI

21 Decembrie 2020

12 noiembrie 2020

 

 

 

Este Timpul de a lua iarăşi măsuri !

Este Vremea de a ne lua Destinul în propriile noastre mâini !

Cu toţii suntem de acord că Procesul de Eliberare  Planetară durează prea mult.

Iată şansa noastră de a accelera Procesul, în mod colectiv.

Prin urmare, folosim oportunitatea oferită de puternica Mare Conjuncţie JUPITER – SATURN de pe 21 decembrie 2020, pentru a crea un PORTAL prin care să ne unificăm Conştiinţa şi să declanşăm Procesul care ne va con-duce în Era Vărsătorului.

 

Faceţi viral (pe Internet) acest mesaj !

Distribuiţi-l în întreaga lume !

Vă rugăm să îl postaţi pe site-urile şi blogurile voastre. Invitaţi Grupuri Spirituale ca să ni se alăture. Dacă ştiţi de vreo adresă (web) din Media alternativă, îl puteţi trimite şi acolo.

Puteţi crea un eveniment pe Facebook pentru Grupul vostru local de persoane care face acest lucru, în partea voastră de lume.

De asemenea, avem nevoie de un Grup principal pe Facebook, pentru acest Eveniment.

Puteţi crea, de asemenea, un Videoclip despre acest Moment, pe care să îl postaţi pe Youtube.

 


Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor şi Activărilor în Masă asupra Societăţii umane, astfel încât fiecare dintre cei care participă la această Activare/Meditaţie poate contribui, de fapt, la a aduce mai aproape de noi Era VĂRSĂTORULUI.

Această Activare ajută Forţele Luminii în a pune bazele Luminii la suprafaţa Planetei, pentru a stabiliza, şi mai mult, Linia Temporală care ne va conduce în mult-aşteptata Eră a Vărsătorului.

Numărul de oameni care fac această Activare reprezintă cel mai influent factor al Puterii populaţiei de la suprafaţa Planetei, pentru accelerarea Procesului.

Putem ajunge la Masa Critică de 144.000 de oameni care să facă această Activare ! 

Putem ajunge chiar la un milion !

Acest aspect va determina o Reacţie în lanţ masivă de vindecare în Câmpul energetic global.

 


Conjuncţia JUPITER-SATURN din 21 decembrie 2020 finalizează LINIA TEMPORALĂ a PORŢII STELARE Era Vărsătorului 2020 care s-a deschis pe 12 ianuarie 2020, odată cu conjuncţia Saturn-Pluto, a avut Punctul său de Inflexiune (cotitură) pe 30 iunie 2020, prin conjuncţia Jupiter-Pluto şi se va închide pe 21 decembrie 2020, odată cu conjuncţia Jupiter-Saturn.

Scopul întregii Linii Temporale a Porţii Stelare Era Vărsătorului 2020 este de a stabiliza Linia Temporală pozitivă a Erei Vărsătorului pentru întreaga Planetă.

În cursul anului 2020, forţele întunecate au încercat din răsputeri să împiedice manifestarea Liniei Temporale pozitive a Ascensiunii.

Acum, însă, este ocazia noastră colectivă ca Linia Temporală pozitivă a Ascensiunii să fie ancorată, securizată şi stabilizată pentru totdeauna, asigurându-ne că restul Procesului de Eliberare Planetară are loc în mod rapid, fără probleme majore.

 

Vor exista multe configuraţii astrologice puternice în cursul lunii Decembrie 2020, conducându-ne către Activarea noastră principală de pe 21 decembrie 2020. Fiecare dintre aceste configuraţii va reprezenta o piatră de temelie pentru Activarea noastră principală din 21 decembrie 2020.

În primul rând, va fi Cuadratura PLUTO-ERIS pe 10 decembrie 2020, cu momentul de maxim la ora 22.06 UTC.

Apoi, va exista o Eclipsă Totală de SOARE pe 14 decembrie 2020, cu maximul la ora 16.14 UTC. Ulterior, SATURN va intra în Vărsător pe 17 decembrie la ora 05.04 UTC, iar JUPITER va pătrunde şi el în Vărsător câteva zile mai târziu, pe 19 decembrie 2020 la ora exactă 13.08 UTC.

Cuadratura Pluto-Eris reprezintă energia Zeiţei Războinice care luptă împotriva Sistemului (Cabalei). Eclipsa de Soare din 14 decembrie va evidenţia o Cruce Mutabilă (N.MY. : Planete poziţionate în cruce, adică în cuadraturi la 90 de grade unele faţă de altele pe cercul zodiacal, în semne mutabile) de Soare, Lună şi Mercur în conjuncţie, cuadratură cu Neptun, cuadratură cu Nodul Lunar, cuadratură cu (asteroidul) Vesta.

Această energie va aduce în multe zone planetare deziluzie rapidă pentru populaţia de la suprafaţă.

Saturn şi Jupiter, care vor intra în Vărsător, încep să aducă energia Vărsătorului, atât de necesară la suprafaţa Planetei, cu cel puţin una dintre cele mai importante planete / asteroizi rămânând în Vărsător din acel moment, până în anul 2043 !

 
Marea conjuncţie Jupiter-Saturn din 21 decembrie 2020 este prima mare conjuncţie din Vărsător din anul 1405, iar acest deosebit moment are loc exact în ziua Solstiţiului de iarnă.

(Nota MarYan : Iată că, dacă momentul de maxim al conjuncţiei Jupiter-Saturn este pe 21 decembrie la ora 20.22 , a României, Solstiţiul de iarnă are momentul exact de maxim pe 21 decembrie la ora 12.02 a României.)

Acesta este Momentul în care primele energii mult aşteptate ale Erei Vărsătorului vor începe, în sfârşit, să curgă !

Aceasta este şi cea mai apropiată Mare Conjuncţie din 1623, Jupiter şi Saturn fiind atât de apropiate, încât le vom putea vedea ca pe o singură stea... Cu ajutorul unui telescop veţi putea vedea ambele planete foarte apropiate, cu numeroasele lor luni aparent atingându-se... 


Jupiter şi Saturn la 0 grade şi 29 minute în Vărsător va face un Mare Trigon exact cu Alcyone (Soarele nostru Central al Pleiadelor) situat la 0 grade şi 17 minute în Gemeni, precum şi cu Galaxia M87 (o Galaxie majoră din Clusterul Fecioarei, fiind una dintre sursele Iubirii la nivel Galactic pentru acest sector al Universului) la 1 grad şi 13 minute în Balanţă.

Acest Mare Trigon va aduce Planetei energii extrem de puternice ale Iubirii Cosmice, acesta fiind declanşatorul prin care va începe Noul Ciclu al Erei Vărsătorului.

Flash-ul Energiilor Cosmice ale Iubirii va veni din Galaxia M87 din SuperClusterul Fecioarei şi va fi mult mai puternic decât flash-ul (bliţul) ce a ajuns pe Pământ din aceeaşi Galaxie M87 în timpul activării Portalului AION.

 


Vom face această Meditaţie a Erei Vărsătorului la Momentul exact al Conjuncţiei Jupiter-Saturn de pe 21 decembrie 2020, care va fi la ora 18.22 UTC.

Acest moment înseamnă ora 10:22 a.m. PST în Los Angeles, ora 11:22 a.m. MST în Denver,: ora 12:22 p.m. CST în Chicago, ora 13:22 p.m. EST în New-York, ora 18:22 p.m. GMT în Londra, ora 19:22 p.m. CET în Paris, ora 20:22 p.m. EET în Cairo, apoi marţi, 22 decembrie 2020 la ora 02:22 a.m. CST în Taipei şi Beijing, ora 03:22 a.m. JST la Tokyo şi ora 05:22 a.m. AEDT la Sidney.

Puteţi verifica aici Timpul Meditaţiei pentru fiecare fus orar.

(Nota MarYan : Pentru ROMÂNIA, timpul  propus pentru Meditaţie este luni seara, pe 21 Decembrie 2020, la ora 20:22 p.m.) 

 

(daţi click pe poză pentru a ajunge la video-ul Meditaţiei în limba română)

 

INSTRUCŢIUNI pentru MEDITAŢIE :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca un instrument de a co-crea Declanşatorul prin care va începe ERA VĂRSĂTORULUI.

3. Invocaţi FLACĂRA VIOLET(Ă) din Sursa Sa Primară ca să plaseze un Cerc de Protecţie în jurul vostru, în timpul şi după Meditaţie.

Cereţi-i să vă trans-mută orice din ceea ce nu serveşte Luminii.

4. Vizualizaţi o Coloană de Lumină albă strălucitoare emanând din Soarele Central Cosmic care este distribuită către toţi Sorii Centrali ai tuturor Galaxiilor din acest Univers.

Apoi vizualizaţi cum această Lumină, care curge prin Galaxia M87, pătrunde prin Soarele Central Galactic, trece prin Galaxia noastră Calea Lactee, apoi intră în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul acestuia, apoi prin Spaţiul Sub-Lunar iar apoi prin toate Fiinţele de pe Planeta Pământ – deci şi prin Corpul tău – iar, în final, ajunge până în Centrul Pământului.

5. Vizualizaţi cum această LUMINĂ trans-mută tot întunericul rămas pe Planetă, vindecând toate inegalităţile, eradicând orice formă de sărăcie şi aducând, astfel, Abundenţă pentru întreaga Umanitate.

Vizualizaţi LUMINA blândă ROZ a ZEIŢEI cum învăluie toate Fiinţele de pe Planetă şi, astfel, acestea îşi vindecă corpurile lor emoţionale.

Vizualizaţi, de asemenea, un Nou grandios Ciclu Cosmic al începutului EREI VĂRSĂTORULUI, aducând Lumină Pură, Iubire şi Fericire pentru toate Fiinţele de pe Planeta Pământ.

Vizualizaţi-vă Viaţa perfectă în NOUA ERĂ a Vărsătorului !

 

Timpul recomandat pentru Meditaţie este de 20 de minute.

Actualizări despre Era VĂRSĂTORULUI le puteţi afla aici.

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2019/12/make-this-viral-age-of-aquarius.html



2 comentarii:

  1. A fost o senzatie minunata de iubire,pace și liniste sufletească după meditația de aseară.. Drum spre lumina tuturor ființelor vii..

    RăspundețiȘtergere
  2. https://youtu.be/kjxSCAalsBE

    Mergeți să aniversați la discotecă,dar fără măşti sau distanțare fizico-socială !!!

    Vă felicit pe toți cei care suntem aici cu ADEVĂRUL !!! LA MULȚI ANI DE

    FERICIRE !!!

    RăspundețiȘtergere