marți, 15 decembrie 2020

COBRA : BĂTĂLIA FINALĂ Actualizare – Partea 1-a (14 octombrie 2020).

 

COBRA


BĂTĂLIA

FINALĂ

 

Actualizare

– Partea 1-a –

 

(14 octombrie 2020)

 

 


Nota MarYan :

Deşi au trecut aproape două luni de la expunerea acestui mesaj pe blogul lui Cobra, în 14 octombrie 2020...

...Acum venim totuşi cu acest mesaj care îl continuă pe cel anterior, BĂTĂLIA FINALĂ, pe care l–am găsit a fi deosebit de important în expunerea evenimentelor care au loc, în prezent, pe Planetă, cu maximă accelerare.

Şi, fără a face alte comentarii în acest caz – eventual, de a expune că şi acesta, ca şi celelalte din această „serie”, se încadrează în banda lui 75-80% Adevăr Divin, ceea ce este „aproape bine”, din punctul nostru de vedere...

...Acum, haideţi să vedem perspectiva lui Cobra şi a Rezistenţei de acum aprox. 2 luni în privinţa evenimentelor aflate în desfăşurare la Suprafaţa Planetei şi care, acum, au ajuns în faze din ce în ce mai critice :

 

  



 

Confederaţia Galactică şi Forţele Rezistenţei fac progrese semnificative în eliminarea Flotei Draconiene şi a Complexului Illuminati BreakAway (IBC).

Marea majoritate a navelor draconiene şi, la fel, majoritatea navelor negative aparţinând Programelor Spaţiale Secrete au fost deja eliminate, rămânând doar foarte puţine în Spaţiul Orbitei Joase a Pământului.

Mulţi dintre Draconieni fug de pe navele Draconiene, încercând să se ascundă în baze subterane, unde sunt oricum capturaţi câteva zile mai târziu...

Rezistenţa curăţă în forţă Bazele subterane, Noul Berlin şi majoritatea celorlalte baze subterane din Antarctica fiind deja eliberate...

Surse ale militarilor pozitivi, fără acces la informaţiile Rezistenţei, raportează o activitate seismică neobişnuită în Antarctica. Aceste surse raportează, de asemenea, evacuarea bazelor militare de suprafaţă din Antarctica aparţinând SUA, Rusia, China şi Argentina, din motive necunoscute...

Forţele Luminii au început în forţă, de asemenea, operaţiunea de curăţare completă a Flotei Chimera, care până acum stătea ascunsă în starea de supra-punere cuantică în Spaţiul Sub-Lunar.

Aceştia au reuşit să elimine majoritatea forţelor Chimera din Spaţiul Sub-Lunar, astfel că, în prezent (N.MY. : 14 octombrie 2020), cea mai mare parte a Flotei Chimera este adunată în zona Orbitei Joase a Pământului.

(Nota MarYan : Da, putem certifica şi noi : pe la mijlocul lunii octombrie 2020 părea a fi deja eliberat mai bine de 70% din acest Spaţiu al Orbitei Joase a Pământului, adică al spaţiului astronomic dintre Orbita Lunii şi Suprafaţa Pământului !)

Comandanţii militari draconieni predau forţelor Chimera întreaga lor tehnologie extrem de avansată, chiar înaintea capturării lor de către Confederaţia Galactică.

Înaltul Comandament Militar Draconian se află acum într-o stare de panică, situaţia mirosind a înfrângere...

Flota Chimera foloseşte aşa-numitul „goo cuantic negru” („quantum black goo”), ca armă de apărare împotriva progresului Forţelor Luminii. Acest „Goo Cuantic Negru” este, pur şi simplu, o formă comprimată a Anomaliei Cuantice Primare, care a fost expusă entropiei extreme şi care, acum, este eliberată de către Chimera în spaţiul de pe Orbita Joasă a Pământului, dar care este curăţată extrem de eficient de către Forţele Luminii.

Cu toate acestea, aceasta contribuie încă la consolidarea Anomaliei Primare generale din jurul Planetei şi la sentimentul general de condamnare şi nefericire (întuneric), care înconjoară Planeta.

Fiinţele din Grupul Chimera au fost, odată, fiinţe angelice extrem de evoluate, care au ales să se supună experimentelor cu explozii controlate ale Bombelor Plasmatice de tip Toplet, cu mult timp în urmă din trecutul galactic. Acest aspect, alături de numeroase experimente genetice, au dus la mutaţia lor în fiinţe întunecate de tip păianjen, de neimaginat...

În cele din urmă, toţi aceştia vor fi prelucraţi...

 


Încă nu se poate transmite nimic în legătură cu operaţiunile de la Suprafaţa Planetei ale Forţelor Luminii.

Probabilitatea invaziei reale a Flotei Draconiene la Suprafaţă este, în prezent, mai mică de 1%, probabilitatea invaziei extra-terestre false este mai mică de 5%, cea a Războiului China-SUA de aprox. 7%, cea a destrămării SUA în jur de 20% iar probabilitatea Războiului civil în SUA de 27%.

Principala problemă de la Suprafaţă, în acest moment, este reprezentată de blocajul proiectat din „cauza” Covid-ului („lock-down”), în special în Australia şi Europa.

Aceste blocaje sunt puse în practică (la nivelul societăţii), în ciuda faptului că, chiar şi în prezent, înalţi oficiali ai OMS vorbesc împotriva acesteia.

Ca urmare, este încă foarte important ca, cât mai mulţi umani să se alăture Meditaţiei noastre zilnice anti-blocare („anti-lock-down”).

Din ce în ce mai mulţi umani sunt conştienţi de faptul că naraţiunea oficială pseudo-ştiinţifică, a blocărilor şi a măştilor anti-Covid, se destramă încet-încet...

..Iar adevărata dezbatere ştiinţifică a dispărut...

...Pentru că există o Agendă mai profundă, mai sinistră, a controlului global...

...Dar şi al câştigului financiar de pe urma cazurilor de Covid confirmate !

Unde este Compasiunea ?

Unde este Frumuseţea Vieţii ?

 


Deoarece Rezistenţa a distrus în primăvara acestui an, 2020, toate bio-chipurile avansate care trebuiau introduse în vaccinul Covid, acum DARPA dezvoltă o versiune mai incipientă (simplă) a biocipurilor din vaccin.

Forţele întunecate lucrează şi la vaccinul care se poate răspândi prin arme biologice !

Pentru a contra-cara toate acestea, Saint Germain trimite acum puternice energii pentru a împuternici punerea în aplicare a Constituţiei Statelor Unite.

Constituţia SUA este un document legal care formează baza legală pentru crearea Noii Atlantide înainte de a fi pus în aplicare CODUL GALACTIC.

SAINT GERMAIN a fost profund implicat în crearea Statelor Unite ale Americii şi în redactarea Declaraţiei de Independenţă.

Atât Constituţia SUA cât şi Declaraţia de Independenţă sunt documente legale care vor avea un rol important în desfăşurarea evenimentelor ce ar urma să aibă  loc în Statele Unite, în următoarele câteva luni şi care vor avea un impact global.

 


Meditaţia noastră FLOAREA VIEŢII se manifestă deja în planul fizic.

Frumuseţea Universului este, acum, dezvăluită (aici şi aici)...

...Cu Muzica Sferelor din Centrul Galactic.

 

 

În prezent suntem în mijlocul Bătăliei Finale !

Ne amintim Trecutul nostru...

...Şi ne imaginăm Viitorul.

Ceea Ce Este mai Bun urmează să vină...

 

Victoria LUMINII !


SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2020/10/final-battle-update.html


3 comentarii:

  1. Pe 29 noiembrie , in urma exploziei solare, in intregul nostru sistem solar a fost trimisa o cantitate de plasma solara , care, se pare, a "lovit" mai intai Jupiter si, din 8-9-10 decembrie, pe Terra a fost trimisa o cantitate insemnata de plasma.
    Daca dorim, putem cere Constiintei noastre : permit si accept trecerea in armonie a plasmei, in corpul meu, in conformitate cu legile Creatorului nostru. Si, astfel, drumul apre Transfigurare continua.
    Foarte important este modul cum gandim,simtim, actionam in aceste zile, nivelul vibratiei noastre.
    Sanatatea corpului fizic, (" curatarea" )lui este la fel de importanta, deoarece, numai in prezenta corpului fizic, prin intermediul acestuia vom realiza planul Creatorului nostru , pentru Terra- eternitate in corp fizic.
    Multumesc, Teodora.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. 21.12.2020 MAREA CONJUNCȚIE JUPITER - SATURN

    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=25522

    RăspundețiȘtergere