luni, 26 aprilie 2021

COBRA : ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare (31 martie 2021).

  

COBRA

ACTUALIZARE

a

Situaţiei Planetare

 – 31 martie 2021

 

 

 

Nota MarYan :

Iată, în fine, adus şi pe acest Univers Christalin, un ultim mesaj al lui Cobra, chiar dacă a fost postat cu vreo trei săptămâni în urmă...

...În care sunt expuse ultimele actualizări, din perspectiva acestuia, în privinţa situaţiei planetare generale – în care, ca de obicei, avem propriile noastre „nuanţe” de punctat care, uneori, nu cadrează cu detaliile oferite de către Cobra – mai ales că nivelul de Adevăr Divin al acestui mesaj, din perspectiva noastră, este de aprox. 70%, ceea ce îl duce, iarăşi, în teritoriul unor informaţii destul de relative, în anumite privinţe !

Şi devine evident faptul că „ceva nu este în regulă”, atunci când în mesaje anterioare Cobra ne precizează cum că informaţiile primite de către acesta confirmă faptul că bazele subterane sunt cam curăţite de „cei răi” şi, mai ales, că Anomalia Primară ar fi fost definitiv curăţită de pe Pământ, ca ultim loc din Univers în care aceasta se mai găsea...

...Ca, acum, aici, să „o întoarcă puţin”, spunând că nu chiar toată Anomalia Primară (şi Cuantică) ar fi fost curăţită de pe Planetă... iar, în plus, aceasta s-ar extinde „foarte puţin” şi în Sistemul Solar şi chiar în întreg... Universul !

Şi iarăşi suntem nevoiţi să venim şi să spunem că acest aspect noi l-am expus în mod repetat pe blog, anume că Anomalia Primară nu se regăseşte doar pe planeta noastră, ci în întreg Universul... şi că nicidecum nu a fost încheiat procesul de căraţire planetară a Anomaliei Primare, cum Cobra anunţa într-un mesaj anterior, „cu surle şi trâmbiţe!

Din toate acestea putem spune că, din păcate, Cobra confirmă ceea ce spuneam de atâţia ani (de când am început să îl prezentăm pe blog, cu mesajele sale) : este cu adevărat un Mesager al Rezistenţei, primeşte informaţii care ne orientează să înţelegem ce se petrece la nivel planetar în context galactic şi universal, însă informaţiile sale par a fi, nu de puţine ori, puţin depăşite... venite „la mâna a doua” sau chiar a treia şi, mai ales, uneori defazate în spaţiu-timp...

Asta este, important e faptul că „este la post”, făcându-şi şi el „datoria” aşa cum poate şi îi permit credinţele şi programele sale mentale... ca la fiecare, de altfel.

Noi să ne bucurăm că, într-adevăr, putem confirma că LUCRURILE SE MIŞCĂ, şi într-un ritm tot mai accelerat, din ce în ce mai dinamic şi dramatic... cu confirmări de genul unor arestări de personaje celebre – nu toate, dar începem să primim şi noi confirmări că toate acestea nu mai sunt simple dorinţe sau fake-uri, ci realităţi... plus „jocul” lui Biden la „Casa Albă” care nu are nicio legătură cu adevărata Casa Albă, care, pare-se că, într-adevăr, este izolată şi ţinută şi ea (alături de clădirea Congresului american) în „carantină”, deocamdată !

Aşadar, haideţi să purcedem iarăşi la treabă, adunându-ne care pe unde „se luptă” cu „problemele vieţii de zi cu zi” şi să ne (re)amintim de noi şi de lucrul cu noi înşine – care, până la urmă, rămâne cel mai important aspect, dintotdeauna, pentru totdeauna ! :

 


 

Eliminarea Grupului CHIMERA continuă.

Forţele Luminii au reuşit să elimine, practic, toată Flota Spaţială Chimera şi marea majoritate a bazelor subterane ale Chimera.

Bazele subterane ale Chimera care au mai rămas sunt mult mai greu de curăţat, deoarece sunt conectate la infrastructura Cabalei de la Suprafaţă.

Principala bază subterană Chimera de sub lacul Kivu din Congo, unde se găsesc Regele şi Regina-Păianjen, încă nu a fost curăţată.

De asemenea, Forţele Luminii elimină rapid Anomalia Primară Cuantică din jurul Planetei.

Anomalia Primară Cuantică este un câmp cuantic aleatoriu care împiedică fiinţele ascensionate să se manifeste în tărâmul fizic şi, astfel, le împiedică să asiste direct umanitatea.

Cantitatea acestei Anomalii Primare Cuantice din jurul Pământului a fost pur şi simplu uriaşă, mult mai mare decât s-a crezut iniţial, cuprinzând inclusiv potenţialele cuantice ale Liniilor Temporale pentru toate evenimentele negative care s-ar putea produce.

Cea mai mare parte a acestei Anomalii generale a fost eliminată în ultimele două luni, iar cele mai multe potenţiale negative au fost, astfel, anulate.

O cantitate foarte mică din această Anomalie se extinde dincolo de Orbita Lunară, în întregul Sistem Solar şi chiar în întregul Univers, deoarece până când ultima planetă a întunericului este eliberată, nimeni din acest Univers nu poate fi complet liber !...

Chiar şi o singură celulă canceroasă într-un trup sănătos este prea mult, iar vindecarea trebuie sa se producă...

Datorită uriaşei cantităţi de Anomalie care trebuie eliminată, Meditaţia Era Vărsătorului din Decembrie 2020 nu a dus la progrese fizice mai mari, în lunile ulterioare meditaţiei, astfel că mulţi umani au fost dezamăgiţi, inclusiv eu...

Cu toate acestea, trebuie să înţelegem că, în prezent, noi curăţim milioane şi milioane de ani de întuneric cosmic, astfel că nu ne putem aştepta la rezultate spectaculoase peste noapte.

De aceea, aş aprecia dacă cei care postează comentarii o fac într-un mod binevoitor şi semnificativ, deoarece comentariile negative şi fără sens nu vor fi aprobate, căci există mai mult decât suficientă Anomalie şi negativitate prin alte părţi...

De asemenea, ar fi benefic dacă veţi putea reciti articole mai vechi de pe acest blog, pentru a fi capabili să introduceţi noile actualizări ale situaţiei planetare într-un context mai larg.

 


 

Într-o săptămână sau două, Forţele Luminii vor începe să elimine Anomalia Primară Cuantică conectată direct cu implanturile umane.

Este imposibil de prezis ce se va întâmpla atunci când va începe acest proces de curăţare, întrucât cantitatea acestei Anomalii este imensă.

Singurul lucru pe care îl pot spune este că Forţele Luminii vor începe să şteargă toate înregistrările akashice stocate în straturile de la Suprafaţa Planetei, pentru a elimina efectiv amprentele energetice din toate evenimentele negative din trecutul umanităţii.

Pe planurile eterice şi astrale, apropiate de Suprafaţa Planetei, Forţele Luminii curăţă, de asemenea, entităţile negative care încă oprimă (subjugă) umanitatea.

Există încă trilioane de trilioane de entităţi prezente care trebuie să fie îndepărtate, împreună cu tehnologiile lor scalare eterice negative, înainte de a avea loc orice dezvăluire semnificativă.

 


 

La Suprafaţa Planetei, forţele întunecate controlează în continuare Reţeaua Energetică prin războaie şi prin sacrificarea animalelor...

Pentru a ajuta la restabilirea Reţelei Energetice în mâinile Forţelor Luminii, este necesară Meditaţia regulată a Florii Vieţii, la fiecare 4 ore.

Pe Planul Fizic de la Suprafaţa Planetei, Grupul Chimera este încă prezent în DARPA, de unde exercită încă o influenţă considerabilă asupra Cabalei de la Suprafaţă, prin Familiile Orsini, Torlonia, Theodoli şi alte familii ale Nobilimii Negre. Prin Iezuiţii de top, ei controlează restul Cabalei.

Prin DARPA, ei intenţionează să dezvolte o nouă generaţie de bio-cipuri pentru a fi introduse în vaccinuri, deoarece vor să actualizeze vechile bio-cipuri Siemens, pe care marea majoritate a umanităţii încă le are, în prezent. 


Acele bio-cipuri s-ar baza pe o pernă de hidro-gel de câţiva milimetri în diametru, pe care corpul ar recunoaşte-o ca şi ţesut propriu şi nu ar respinge-o, cu cip-ul real cu dimensiuni între 50 şi 100 de micro-metri, încorporat în hidro-gel.

Bio-cipul ar monitoriza activitatea biochimică a organismului, putând detecta tehnologia pleiadiană de tip StarDust, contra-carând-o cu propria sa tehnologie negativă de tip StarDust, similară cu aceasta.

Acesta s-ar putea conecta, de asemenea, cu biocip-ul principal Siemens deja existent în lobul frontal al creierului, pe care majoritatea umanilor deja l-au primit în cadrul campaniilor de vaccinare începând cu sfârşitul anilor 1940 până pe la începutul anilor 2000, precum şi prin băuturi răcoritoare !

Scopul acestui cip ar fi să controleze şi să monitorizeze activitatea creierului şi emoţiile.

Acest biocip ar folosi ultrasunete pentru comunicare, aşa cum fac şi vechile biocipuri Siemens.

Această tehnologie este încă în curs de dezvoltare, de aceea acum NU este prezentă în vaccinurile Covid existente.

Echipa noastră a verificat într-un laborator unele vaccinuri Covid actuale şi nu a găsit micro-cipuri mai mari de 50 de micrometri (care este cea mai mică dimensiune practică a unui microcip funcţional) în vaccinurile Astra Zeneca sau Cominarty (N.MY. : Vaccinul Pfizer), însă au detectat nano-particule lipidice în vaccinul Cominarty.

Deşi vaccinurile Covid pot avea efecte secundare, acestea nu sunt un instrument pentru depopularea umanităţii, aşa cum mulţi umani se tem (N.MY. : Este de-a dreptul hilar cum această frază parcă i-ar fi fost indusă lui Cobra chiar de către Bill Gates în persoană :)...

Cu toate acestea, Cabala foloseşte paşapoartele vaccinale ca instrument de control al populaţiei, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care forţele Alianţei au pregătit sabotaje „misterioase” şi întârzieri în distribuţia vaccinurilor.

Au apărut tot mai multe dovezi cum CoronaVirusul provine dintr-un laborator din Wuhan.

De asemenea, toţi cei responsabili de pandemie şi de blocări vor răspunde pentru crimele lor, exact ca şi în Procesele de la Nurnberg

 

Având în vedere că planurile pandemice încet-încet se destramă, Cabala doreşte să iniţieze un nou Război Mondial.

În urmă cu două săptămâni, Pleiadienii au contactat din nou militari de top din cadrul Forţelor Spaţiale Ruse şi i-au oferit lui Putin informaţii strategice.

În mod surprinzător, informaţiile despre acest contact s-au scurs în media alternativă !

Pleiadienii au comunicat că, în cazul în care un război deplin se va intensifica în Ucraina, ei vor declanşa o eliberare completă a dosarelor de dezvăluiri în mass-media rusă şi chiar vor risca să îşi arate o mică parte din flota lor, în mod public...

În ciuda acestui fapt, Meditaţia urgentă pentru Pace în Ucraina şi Orientul Mijlociu este încă foarte necesară, pentru a preveni escaladarea situaţiei actuale...

Mass-media cenzurează în mod deliberat toate informaţiile despre situaţia din Ucraina, deoarece Cabala vrea să îi surprindă pe toţi cu un război apărut brusc, de nicăieri. Cu toate acestea, povestea se scurge în mass-media...

 


 

Familiile Dragon şi forţele Alianţei din ţările BRICS fac unele mişcări geo-strategice sub acoperire, care vor duce la căderea Cabalei, în cele din urmă.

Singurul indiciu pe care îl pot oferi este acesta.

Pentru cei interesaţi, surse de încredere din echipa cea mai apropiată de Trump au spus că au dovezi incontestabile de fraudă electorală, dar acum nu este momentul să le prezentăm.

Deşi încă nu au avut loc breşe pozitive mai mari la Suprafaţa Planetei, multă muncă de pregătire în acest sens este făcută...

 


 

Dacă vă simţiţi ghidaţi, puteţi experimenta energia de vindecare a Camerelor Tahyonice.

Vă rugăm să reţineţi cum camerele tahyonice NU sunt paturi med.

Paturile Med au fost dezvoltate de Rezistenţă la sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980, cu asistenţa andromedanilor, şi vor fi disponibile populaţiei de la Suprafaţă doar după EVENIMENT !

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2021/03/planetary-situation-update.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu