vineri, 7 mai 2021

Natalia ALBA : Activarea PORTALULUI 5 – 5 - 5 (din 5 mai 2021) – 1 mai 2021.

 

Natalia ALBA

 Activarea

PORTALULUI

5 – 5 - 5

(5 mai 2021)

 

(Traducere : Aurelia DIDA)

 – 1 mai 2021 –

 

 



Nota MarYan :

După un Moment Pascal trecut mai mult sau mai puţin intens, de fiecare în parte, dar care (probabil) că nu l-a lăsat pe nimeni indiferent, pe fondul energiilor aflate în continuă amplificare...

...Iată că acum venim cu un mesaj de la Natalia Alba (pe care am mai expus-o aici în acest Univers Christalin) care confirmă ceea ce spuneam mai sus, faptul că vibraţiile sunt tot mai intense, mai ales în această perioadă (pascală ortodoxă), situată chiar în preajma unui portal (numerologic) interesant : 5 - 5 – 5 , adică 5 mai 2021 (05.05.2021, unde 2021 înseamnă, însumând cifrele anului, vibraţia lui 5)...

...Carer Portal, după cum am spus în mod repetat pe blog cu ocazia unor evenimente de acest gen, persistă aprox. o săptămână, deci cam cu 3,5 zile înainte şi după momentul de maxim, care în acest caz a fost miercuri, pe 5 mai 2021.

De aceea acest maxim al Portalului, deşi depăşit în acest moment al postării noastre, încă este activ, încadrându-se în fereastra de 3,5 zile în care acesta este încă puternic activ.

În ce sens ar fi activ acesta ?

Pentru detalii, haideţi să urmărim ce ne transmite, concentrat şi „la obiect” Natalia, re-amintindu-ne, chiar dacă unii dintre noi „au habar” de aceste aspecte, de elementele fundamentale cu care avem de lucru, zi de zi şi moment de moment, mai ales acum, când Vremurile „pandemice” stau să crape, pentru Zorii unui Nou Început... unul pe care, încă, nu numai că nu îl „vedem”, dar mulţi nici nu îl pot concepe / imagina !

Spor la Imaginaţia Creatoare ! : 

 

  


 Dragilor,

Ne apropiem de Portalul 555, pe măsură ce continuăm să intrăm, mai adânc, în această nouă lună calendaristică...

...O lună care se referă la ancorarea schimbării pe care am parcurs-o, pas cu pas, în tot acest an universal 5.

Așa cum v-am împărtășit în articolul despre energiile lunii Mai, avem o oportunitate minunată datorită energiilor masive care ne înconjoară, precum eclipsa, razele violet, de smarald și albă, care ne ajută să ancorăm mai multă Iubire, pentru că aceasta este ceea ce ne este necesar cel mai mult în acest moment în care mulți suferă, pe măsură ce se trezesc, în sfârșit, în Adevărul a ceea ce sunt și a ceea ce se întâmplă la nivel planetar.

În timpul acestui portal important, avem RAZA de SMARALD, pentru a ne ajuta să punem în practică ceea ce sufletele noastre doresc să creeze și să extindă în plan fizic.

Această rază va fi de folos, de asemenea, pentru cei care sunt în co-creație directă cu Pământul, pentru cei a căror misiune principală implică să lucreze cu rădăcinile Pământului și cu tot ce este legat de prima chakră a Pământuluirefacerea și vindecarea structurilor manipulate, precum și a daunelor care au avut loc, de-a lungul eonilor, pe planeta noastră.

FLACĂRA VIOLET va fi, de asemenea, de mare ajutor pentru a aduce purificare, curățare personală și pentru cei care se află într-o transformare personală foarte puternică.

Pentru cei care au trecut, deja, prin transformarea și limpezirea anterioară, FLACĂRA ALBĂ îi va ajuta nu doar în procesul de purificare, la un nivel mai profund, ci și la inițierea în noi niveluri de conștiință.

Amintiți-vă că Templul Eteric al lui SERAPIS BEY din Luxor este menit să-i ajute pe cei care, indiferent dacă sunt sau nu încarnați, aleg această Linie Temporală a Ascensiunii și doresc să meargă mai departe, inițiindu-se într-o nouă etapă a călătoriei lor evolutive.

Imaginea descrie foarte bine viziunea pe care am primit-o pentru acest Portal 555, întrucât reprezintă Iubirea, inimile noastre complet deschise, mișcarea în spirală a iubirii care suntem și faptul că noi suntem, aici, pentru a ancora pentru Toți.

Culorile sunt, de asemenea, însumarea celor mai importante frecvențe și raze care ajută Planeta în acest moment, deși, ca întotdeauna, există o viziune mult mai amplă, pe care noi nu ne-o putem imagina pe deplin, din perspectiva noastră umană.

Ca întotdeauna, este vorba de alinierea cu Forțele și Ființele pe deplin binevoitoare, cu care dorim să co-creăm, pentru ca noi să primim asistența pe care o dorim și, ca de fiecare dată când cerem, Legea este cea pe care o vom primi întotdeauna.

 


Acest pasaj 555 este unul dintre cele mai importante din acest an, în ceea ce privește activarea și asistența personală.

Acesta este un Portal ale cărui frecvențe principale îi vor ajuta pe mulți cei care decid să se alinieze cu el, pentru a se deschide mai mult în înțelepciunea, misiunea și revelațiile pe care urmează să le primească pentru următorii pași ai călătoriei lor, deoarece există o transformare planetară masivă pentru mulți dintre cei a căror misiune s-a schimbat sau s-a extins.

Acest portal este unul foarte important și în ceea ce privește manifestarea.

Cu toate acestea, suntem într-un moment în care manifestarea merge mult mai departe decât materializarea dorințelor sufletelor noastre sau a oricăror alte știguri materiale de care am putea avea nevoie sau pe care ni le dorim.

Materializarea, pentru sufletele ascendente, merge mai adânc de atât, întrucât este vorba despre co-crearea conștientă a energiilor și ființelor cosmice care ajută la aducerea în plan fizic a purității, a iubirii și a compasiunii, pentru că Pământul, precum și colectivul, au nevoie în acest moment să păstreze mai multă pace și restaurare, deoarece straturile Pământului abia încep să fie restaurate.

Acesta este, într-adevăr, un an cu mari schimbări, o frecvență a transformării amplificată de 5 ori, care va fi accentuată în data de 5 a acestei luni și care ne va ajuta să aducem mai multă iluminare și înțelepciune în noi înșine și în viețile noastre.

Este un moment prielnic să dizolvăm energiile inferioare și aspectele sinelui care nu mai servesc scopului nostru unic și al colectivului, pentru că ne aflăm într-o misiune globală de a lucra, co-crea, împreună cu Toți, nu doar pentru sine, deci putem evolua ca o specie care începe să iasă dintr-o matrice manipulat(iv)ă.

 


Acest lucru necesită timp și devotament.

Este nevoie de muncă și dedicație interioară pentru a fi eliberat, vindecat, curățat și adaptat în permanență la schimbare.

Este ceva ce la început poate fi copleșitor și haotic, pentru că eului uman îi place să rămână în familiaritate, dar cu timpul și cu ajutorul stăpânirii de sine, putem aborda un nou mod de a trăi.

Aceasta este o lună foarte importantă, a cărei frecvență de schimbare este, de asemenea, la nivel planetar, marcată de Eclipsa de Lună din Săgetător, care ne va ajuta să pășim într-un alt ciclu, în care mulți vor fi nevoiți să aleagă dacă rămân în haosul care domnește, de fapt, pe Planetă sau se vor alinia cu noua frecvență armonică care face parte, de asemenea, din noul spațiu dimensional pe care mulți dintre noi alegem să-l ocupăm acum.

Acesta este motivul pentru care a deveni proprii noștri îngrijitori este esențial, dacă ne extindem în mod conștient, evoluăm și îi ajutăm pe ceilalți în căile lor personale să facă același lucru, deoarece corpul fizic este primul afectat de tot ceea ce experimentăm și alegem să integrăm, deoarece acum este prima dată în istoria noastră umană când suntem capabili să ascensionăm, în timp ce suntem, încă, în corpul fizic.

Pe parcursul acestui portal 555, să aducem mai multă pace, iluminare și iubire pentru noi înșine și, prin urmare, pentru Tot, amintindu-ne că, de fiecare dată când continuăm să alegem Lumina a ceea ce suntem, contribuim la trezirea masivă care are loc de fapt, pentru că ceea ce facem pentru noi, facem pentru Toți.

Să aveți un PORTAL binecuvântat, dragilor !

 

În Infinită Iubire,

Natalia Alba

 

SURSA : https://www.starseedsoul.com/2021/05/555-activation-portal.html

prin

https://didaaurelia444.wordpress.com/2021/05/02/activarea-portalului-555/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu