duminică, 9 august 2020

Strămoşii de pe LYRA şi SIRIUS prin Natalia ALBA : PORTALUL SIRIUSIAN al LEILOR (cu epi-centrul în 8 August 2020).


Strămoşii de pe LYRA şi SIRIUS
prin
Natalia ALBA

PORTALUL
SIRIUSIAN
al
LEILOR
(cu epi-centrul
în 8 August 2020)

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 30 iulie 2020 –





Nota MarYan :

Acum re-venim cu un articol – mesaj de la Strămoşii din LYRA şi SIRIUS ! – ce face referire la această perioadă cu adevărat puternică...

...cea a PORTALULUI SIRIUSIAN AL LEILOR, pe care o sărbătorim, prin conştientizare, în fiecare an, în această perioadă – mai ales în zona Egiptenilor, a Mayaşilor, Sumerienilor şi nu numai.

Pentru că Momentul este chiar „interesant”, am considerat că este foarte important ca, inclusiv în această Notă, să con-centrăm şi să sintetizăm informaţiile referitoare la acest subiect, amintit an de an de numeroase articole ezoterice, prin unul dintre cele mai interesante (şi autentice) Mesaje pe acest subiect, venit chiar de la Arhanghelul MiKaEl în anul 2019, transmis prin aceeaşi „veterană” în astfel de „misiuni” – canalizări, CELIA FENN, căreia i-am aflat, întotdeauna, un bun nivel al Adevărului Divin în mesajele sale, în următorul calup informaţional :

ANUL SACRU începe pe 26 iulie, cu ANUL NOU Planetar, și este precedat de sărbătoarea „Ziua dinafara Timpului” de pe 25 iulie.
Pe 25 iulie, strămoșii voștri antici știau să sărbătorească TRECEREA de la Vechiul Ciclu la Noul Ciclu, prin bucurie creativă și sărbătoare.
Pe 26 iulie, NOUL CICLU era inițiat. 26 iulie a fost sărbătorit de Maiaşi și de vechii Egipteni, ca fiind momentul în care Timpul / Spațiul a fost reînnoit pentru un alt CICLU de CREAŢIE al Inteligenţei Divine.

Acesta a fost și momentul în care Steaua Regală SIRIUS a fost și este în conjuncție cu Soarele nostru și se ridică în conjuncție la răsăritul soarelui… SIRIUSIENII și Ființele Regale din LEU au fost și rămân Învățătorii Stelari Maeştri, care au ajutat, ghidând Omenirea pe Calea Înălțării și a Evoluției.
Portalul Leilor este păzit de doi dintre Leii Regali Siriusieni cunoscuți în textele Sacre sub numele de “Leii de Ieri şi de Mâine”.
Ei sunt păzitorii care se asigură că doar cei care sunt împământaţi în momentul Prezent și conştienți de Calea lor, pot să tranziteze Portalul și să creeze un alt Ciclu de viață într-un mod conștient.

PORTALUL LEILOR începe să se deschidă pe 26 iulie și ajunge la deschiderea completă pe 8 august sau pe 8 / 8, sub Constelația Leului.
Ulterior, începe să se închidă, terminând până la data de 12 august.
13 august este sărbătoarea finalizării și a mișcării înainte, deoarece Pământul este, acum, sub îndrumarea Profesorilor Stelari, Leii Regali din ALPHA LEONIS, Inima Leului, care ghidează Pământul prin Constelația Fecioarei, spre Echinocţiul din Septembrie.”


Şi dacă toate acestea nu sunt de ajuns, iată că Tanaaz (de care am tot vorbit pe blog) aminteşte, într-un articol dedicat („PORTALUL lui SIRIUS din 3-7 iulie”) de un alt important şi puternic moment astrologic, petrecut între Sirius şi Pământ, cu declanşarea altui Portal energetic (iată, ca o pre-figurare a acestor puternice momente de PORTAL SIRIUSIAN al LEILOR din perioada 25 iulie -13 august) care se realizează anual în perioada 3-7 iulie, Moment de pe Cer prin care SOARELE nostru este la cea mai mare depărtare, în timp ce SIRIUS ar fi la cea mai mare apropiere de Pământ ! :

Din 3 în 7 iulie, în fiecare an, Sirius se mișcă cel mai aproape de Pământ și, cu propriul SOARE mai departe, energia lui SIRIUS este capabilă să curgă liber spre PĂMÂNT, deschizând un PORTAL SACRU de ENERGIE.
În acest timp, SOARELE și PĂMÂNTUL sunt cele mai îndepărtate unul de celălalt. Aceasta înseamnă că influența energetică a Soarelui este mult mai slabă pe Pământ.
Pe măsură ce Soarele și Pământul dansează unul cu altul de la distanță, energia unei alte stele intră în lumina reflectoarelor. Această stea strălucește de 23 de ori mai puternic decât soarele nostru și este cunoscută ca SIRIUS sau „Soarele Spiritual” al TERREI (Pământului).”

După cum am mai menţionat pe blog, se pare că SIRIUS este un Soare care nu este deloc întâmplător poziţionat atât de aproape de Sistemul nostru Solar (şi, implicit, de Soarele nostru RA-Helios) : acesta ar face o „Pereche Cosmică” cu Soarele nostru – atât la nivel de Parteneriat Divin (ar fi un fel de „Suflet Pereche” sau poate chiar Geamăn pentru Soarele nostru), cât şi ca Mişcare prin Galaxie (acel CICLU PRECESIONAL de 25.920 de ani este explicat cel puţin în două moduri – atât prin Precesia Echinocţiilor, ca Proiecţie Cosmică pe Cerul Pământului, al Punctului VERNAL, în fiecare an, la Momentul Echinocţiului de Primăvară, al cărui Ciclu se încheie în exact acest interval de timp, cât şi ca CICLU COSMIC, de deplasare în cadrul acestui Braţ Galactic, într-o Mişcare Elipsoidală, a Soarelui RA şi a lui Sirius A, împreună – „unul alergând după celălalt”).

Deşi am tot amintit de aceste aspecte – mai ales, în detaliu, în lucrarea noastră „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012” (Vol. 1) – poate că nici acum nu sunt (bine)cunoscute sau (bine)înţelese... însă, dincolo de înţelegerea Mecanicii Cereşti, cel mai important de reţinut este faptul că, nu întâmplător, SIRIUS, ca şi companion al Soarelui nostru, este considerat a fi „Tatăl” proiectului Uman Homo Sapiens, în tmp ce ALCYONE din PLEIADE, ca Steaua Centrală în jurul căreia ne rotim iată, cu toţii (Soare RA, Sirius şi alţii), este considerată a fi „Mama” acestui Proiect Homo Sapiens (OM-ul modern, cel care, de fapt, abia acum începe să iasă la Suprafaţă, prin activarea următoarelor perechi de ADN şi a chakrelor sale cu care „a fost dotat” încă din prima „fabricaţie” şi care au stat în adormire, până acum...).


Aşadar, iată doar câteva elemente (alături de altele, pe care acum nu este Momentul să le expunem) care ne evidenţiază importanţa Prezenţei şi a Manifestării anuale a Energiilor Siriusiene, în general, şi, mai ales, în special în această Toridă Perioadă de Vară (supra-puse, iată, cu multiple Valuri Cosmice de Energii ale Ascensiunii – încărcate cu Raze X şi Radiaţii Gamma, cu frecvenţe tot mai înalte, venite din Zona tot mai Centrală a CENTURII FOTONICE) !

Şi, dacă toate aceste sinteze informaţionale nu sunt suficiente, iată, înainte de a da citire acestui articol (ce riscă să devină el însuşi „Nota” la această Notă-Articol tot mai mult dospită :), puteţi accesa şi alte articole, trecute şi prezente, de pe blogul noastru sau recent postate pe alte site-uri de informaţii alternative :

- „Percepţie Cosmică pentru luna Iulie 2020”, de Gillian MacBeth-Louthan, din 25 iulie 2020.

- „Portalul 88 – Poarta Leului”, de Tanaaz, din 7 august 2020.

- „Ritual Poarta Leului”, de Tanaaz, din 7 august 2020.

- „Poarta Leului 8/8 şi Portalul Stelar Sirius al Inimii”, de Anrita Melchizedek, din 8 august 2020.

De asemenea, iată şi câteva dintre cele mai reprezentative articole expuse pe blog, ce au conexiune cu subiectul nostru :

- „Portalul Siriusian din Iulie 2017”, de Tanaaz, din 30 iunie 2017.

- „Portalul lui Sirius din 3-7 iulie 2018”, de Tanaaz, din 2018.

- „Portalul Leului din 8 august 2018”, de Tanaaz, din 3 august 2018.


Aşadar, după atâtea informaţii de limpezire – sperăm ca fiind „de ne-uitat” – a acestui Moment foarte interesant, haideţi să vedem şi perspectiva „StrăMoşilor de pe LYRA şi SIRIUS” în privinţa acestui intens moment ce poate fi văzut ca o nouă oportunitate penru mai multă în-corp-orare de mai multă LUMINĂ, PACE, IUBIRE şi BUCURIE ! :






Binecuvântări Dragilor,
Noi suntem Strămoșii voștri de pe LYRA și SIRIUS.

Vă împărtășim această transmisie cu cel mai mare respect, apreciere și iubire, în acest moment special pentru voi, dragilor !

Voi aveți în față un moment minunat pentru a deschide ochii către Adevăr și pentru a începe un proces de auto-împuternicire, ca niciodată până acum în istoria omenirii.

La acest moment al calendarului vostru uman, o uniune cosmică pe care o sărbătorim cu toții, are loc în Cerurile voastre : Planeta voastră se aliniază cu Sirius – Casa noastră, într-o perioadă care nu mai există în Linia voastră Temporală actuală, la unison cu Steaua REGULUS.

Esența și scopul principal al acestei reuniuni cosmice este de a vă ajuta să vă ancorați în voi înșivă.

Esența este Adevărul și Puterea de a continua să alegeți Libertatea și Bucuria de a face doar ceea ce vă aduce Bucurie.

Într-o lume în care polaritățile sunt în mișcare constantă, întrucât acesta a fost scopul principal al planului vostru uman, noi vă ajutăm să vă amintiți Puterea Iubirii, oferindu-vă posibilitatea, celor care doresc să se înalțe, de a trece dincolo de percepția umană a fricii și a iubirii, ca duble energii și de a găsi unitatea în haosul prezentat, care pare să domnească pe Pământul vostru.




Ne-a atras atenția Teama pe care o întâmpină mulți dintre cei de pe Pământ, în acest moment în care mulți dintre voi treceți la Linia dimensională 5D a viitorului vostru Timp / Spațiu al Planetei Pământ.

TEAMA este lipsa de împuternicire personală și de suveranitate.
FRICA are loc atunci când voi sunteți, încă, programați să credeți în lipsa de putere pe care, de fapt, o dețineți, pentru a schimba realitatea umană actuală.

Frica nu intră într-o minte liberă.
Frica nu poate controla un suflet care locuiește în amintirea a cine ești cu adevărat și numeroasele posibilități pe care, chiar și ca oameni, le aveți cu toții, pentru a schimba Linii Temporale pe care nu le mai doriți re-înviate...

Vor fi cei care, în acest moment, se vor simți extrem de vlăguiți și sensibili, deoarece acționează ca și transmițători de energie.

Aceștia au ca misiune principală să filtreze energiile inferioare, în special de frică și dezolare, care domnesc în acest moment în colectiv, deoarece ei sunt transformatorii energiei.

Fiți conștienți de misiunea voastră, nu vă temeți de natura ei.
Vă asigurăm că în interiorul vostru există puterea și vitalitatea pentru a vă îndeplini misiunea pe care ați ales să o experimentați aici.

Voi vă susțineți în tot ceea ce aveți nevoie pentru a depăși această fază, până când această perioadă haotică din umanitate se încheie.




Pe măsură ce Esențele din multe CORPURI STELARE se re-unesc, în luna august 2020, voi aveți libertatea de a vă uni cu ele, în scopul co-creării și vindecării conștiente.

Vă invităm să apelați la frecvențele Aurii care sosesc, acum, pe planeta voastră Pământ, prin Portalul Auriu, pe care voi îl numiți Portalul Leului, pentru a vă îngădui să infuzați coduri de corecție a ADN-ului.

Aceste esențe Aurii vă vor ajuta să vă asigurați Noua voastră Cale.

Vă vor ajuta să rămâneți centrați în sentimentul Bucuriei.
Nu există altceva mai important, decât să fiți într-o stare constantă de Speranță, Bucurie și Recunoștință, pentru ca voi să manifestați aceleași binecuvântări în experiența voastră umană.

Amintiți-vă dragilor, dacă nu vă puteți îngădui să vă bucurați, nu puteți oferi ceva, cu adevărat, celorlalți, deoarece toate ies din această stare de Iubire...

Frecvențele care vin în această lună sunt factori activatori ai ADN-ului, ajutându-i pe mulți dintre voi, cei care vă aflați sub acest proces conștient de a deveni ființe libere suverane, în trezirea și regăsirea înțelepciunii voastre divine milenare.

Acesta este un Proces vital, dacă voi doriți să vă recâștigați Amintirile Divine...
...Amintiri care vă vor arăta Adevărul măreției despre Cine Sunteți, pentru ce anume ați venit aici și ce aveți voi de oferit...

Aceste frecvențe solare poartă cu ele noi coduri ADN de tip 12D.

Dacă v-ați pregătit vehiculele (trupurile) ușoare sau lucrați la aceasta, atunci voi sunteți cei care vor beneficia de integrarea acestor esențe care provin din centrul Conștiinței voastre Solare Cosmice, deși explicând asta, va limita ceea ce nu poate fi numit, dar simțit.

Veți beneficia dacă luptați să vă eliberați de numeroasele legături pe care le-ați creat anterior, pentru voi sau pe care alții doresc să le întrețină.




Dragilor, fiți curajoși, pentru că voi toți sunteți infuzați cu ajutorul binevoitor, pentru a vă recupera libertatea și pentru a începe să experimentați tărâmul vostru uman, într-un mod pur și necondiționat.

Acesta este un moment unic al istoriei voastre umane, dragilor !

Nu a existat vreodată o ocazie atât de grozavă pentru voi,  pentru ca voi să părăsiți o Linie Temporală veche și să o creați pe cea dorită.

Pentru a face acest SALT CUANTIC, voi sunteți, de asemenea, asistați de multe esențe care vă vor ajuta să integrați masculinul și femininul, într-un mod iubitor și echilibrat, deoarece nu puteți crea ceva dacă, mai întâi, aceste Esențe din voi înșivă nu sunt în Iubire reciprocă, așa cum a fost la început și așa cum este menit să fie.

Concentrați-vă nu numai pe frecvențele solare primite, în acest moment, ci și pe cele feminine care provin din alte surse binevoitoare și corpuri stelare, pentru a începe să sintetizați tot ceea ce sunteți și să începeți să operați ca Unul.

Voi sunteți pregătiți să vă deplasați într-un nivel de conștiință mai luminat.


Dacă citiți acest mesaj, nu este întâmplător și înseamnă că voi sunteți aliniați la esența acestui mesaj și la codurile sale de vindecare, pentru a vă întruchipa în mod conștient.

Doar voi puteți decoda acest mesaj care vă dăruiește scopul pe care vi-l doriți, pentru că voi sunteți Creatorul, vindecătorul și schimbătorul propriei voastre experiențe umane.

Și așa să fie !




Noi, strămoșii voștri de pe Lyra și Sirius, suntem aici pentru a vă susține pe Calea voastră spre evoluția luminată și conștientă.

Bucuria și datoria noastră, strămoșii voștri, este să avem grijă de copiii noștri care încep, acum, să-și amintească de măreția lor și să pășească ca ființe suverane, așa cum și voi arătați drumul propriilor voștri copii.

Accesând acest Salt Cuantic, nu mai sunteți acei copii care ați fost cândva, mergând precum un orb. Acum voi sunteți stăpâni, conștienți de propria voastră putere și experiență, amintindu-vă de noi moduri de a deveni, mai mult, iubire și de a vă ajuta.

Vă invităm să fiți cine sunteți și să împărtășiți darurile voastre unice și prețioase, dragilor !

Nu vă lăsați prinși în numeroasele distrageri care sunt menite să vă creeze confuzii și să vă distragă, pentru a vă parcurge calea superioară.

Ridicați-vă deasupra numeroaselor tactici și iluzii implantate de societatea voastră umană.

Ridicați-vă, mai presus de toate, deasupra a ceea ce nu este autentic.
Nu a fost vreodată un moment mai bun pentru a alege să vă creați propriul mod de a trăi, unul care arată ceea ce înseamnă, cu adevărat, Trăirea în Iubirea Divină, Integritate și Compasiune.

Fiți canale ale Iubirii.
Fiți canale ale Armoniei.

Alegeți să vă ridicați deasupra tuturor conflictelor și a fricii prezente.
Pentru că voi ați venit aici ca faruri și, ca atare, voi veți străluci, dragilor !

Vă împărtășim acest mesaj cu multă iubire, respect și apreciere.
Vă apreciem și vă mulțumim pentru Prezența voastră și pentru asistența tuturor, în acest timp de tranziție pe Planeta voastră.


Noi oferim iubire infinită și binecuvântări tuturor, dragilor !



prin

4 comentarii:

  1. Unknown 1 ����

    Aristica, [10.08.2020, 00:41]
    [ Redirecționat de la Sanda Daneza ]
    "PROTOCOALELE DE CONTACT CU AUTORITĂȚILE ȘI MASS-MEDIA DE PE PĂMÂNT

    De la Federația Galactică a Luminii.

    Acesta este anunțul pe care F.G.L l-a pregătit pentru toate statele lumii voastre.

    Anunțăm populația planetei că guvernele statelor lumii voastre au refuzat să proclame renunțarea la puterea pe care o dețin și pe care au obținut-o pe seama altora.
    Acum, Federația Galactică a Luminii se vede nevoită să facă publice aceste înțelegeri neonorate de către cei care inițial se angajaseră să le îndeplinească.
    Cerem tuturor celor care o pot face, să difuzeze cele de mai jos prin mijloacele de care dispun, în toate limbile planetei, pentru ca umanitatea să cunoască poziția acestor guverne. În această acțiune veți primi sprijinul și protecția noastră.
    Suferința majorității ființelor umane de pe planetă și a Mamei Pământ a atins limite care au devenit inacceptabile.
    Am decis să ne implicăm!
    În prima fază ne manifestăm prin popularizarea prin toate mijloacele de comunicare în masă pe care le putem proteja de la distanță. Nu vă faceți griji!
    Textul integral, necesar a fi transmis:
    Deoarece situația geopolitică și geofizica a planetei evoluiază rapid spre o catastrofă umanitară, atragem atenția conducătorilor statelor lumii care au mari responsabilități față de umanitate, și care până acum și-au asigurat dezvoltarea cu ajutorul civilizațiilor extraterestre, în schimbul angajamentului că vor asigura pacea și liniștea pe planetă, dar s-au folosit de poziția lor pentru a avea un control total asupra planetei. Situația globală este complicată, dar soluția există și este deja amorsată.
    Acest anunț a fost scris de către Comandantul Suprem al misiunii extraterestre și este dat în scopul de a anunța că dacă va fi nevoie, va lua măsurile care se impun pentru ca situația actuală deplorabilă să nu se agraveze și mai mult, procedând la restaurarea dreptății și pacii pe planetă, care să asigure prosperitatea întregii rase umane, în evoluția ei către o civilizație Galactică, devenind astfel parte dintr-un sistem exopolitic mult mai mare decât se poate imagina.
    Noi înțelegem că acest anunț poate da naștere la multiple reacții, fapt pentru care vă rugăm să rămâneți calmi, căci tot ceea ce urmează se va desfășoara în sensul trecerii rasei umane în Epoca de Aur.
    Reiterăm faptul că, în ciuda gravității situației, suntem în măsură să vă asigurăm că avem soluția ieșirii din acest impas în care a intrat civilizația voastră.
    Pe planeta voastră există și alte rase, venite din afara Pământului, extratereștrii, cum le spuneți voi, veniți din alte galaxii și chiar alte universuri. Aceste realități indubitabile se regăsesc în evidențele și arhivele militare unde se găsesc și materiale probatorii în această privință.
    Aceste informații v-au fost întotdeauna ascunse din motive de securitate, economice, politice, religioase și din intenția de a vă menține la un nivel de ignoranță care să permită oligarhilor să vă manipuleze.
    Trebuie spus că rasele extraterestre sosite cândva pe planetă, au fost diferite, ca nivel de civilizație și planetă de origine.
    Planeta voastră este goală în interior și în acel enorm spațiu există o civilizație binevoitoare, care a interferat cât s-a putut de puțin cu cei de la suprafață, din dorința de a nu interveni în evoluția rasei umane care sunteți voi.


    RăspundețiȘtergere
  2. Unknown 1 🕛🕛🚀

    Aristica, [10.08.2020, 00:41]
    [ Redirecționat de la Sanda Daneza ]
    "PROTOCOALELE DE CONTACT CU AUTORITĂȚILE ȘI MASS-MEDIA DE PE PĂMÂNT

    De la Federația Galactică a Luminii.

    Acesta este anunțul pe care F.G.L l-a pregătit pentru toate statele lumii voastre.

    Continuare:

    De-a lungul secolelor, unele rase au ajuns pe planeta voastră în căutare de resurse naturale de care aveau nevoie. Ideea descoperirii altor planete este veche și se regăsește și la voi, rasa umană a Pământului. Și voi vă gândiți ca în viitor, pe măsură ce vă dezvoltați tehnica spațială, să explorați universul în căutarea de planete pe care, eventual, în caz de suprapopulare a planetei voastre sau a transformării ei, din diverse motive, într-o planetă care să nu mai poată asigura viața, să le colonizați.
    Când aceste rase au ajuns pe planeta Pământ au găsit ființe umane cu care au stabilit un mod de viață convenabil ambelor părți.
    Băștinașilor li s-au asigurat unele tehnologii care le-a ușurat munca.
    Predarea tehnologiilor către pământeni s-a făcut ținându-se cont de nivelul de conștii

    Aristica, [10.08.2020, 00:41]
    [ Redirecționat de la Sanda Daneza ]
    nță al băștinșilor pentru ca aceștia să nu le folosească în războaie de cucerire și dominare interumană.
    Aceste rase, care în timp, au creat o adevărată fraternitate cu umanitatea Pământului, au venit din nou, în ultimii ani, dar mai cu seamă în ultima perioadă, ca răspuns la cerearea Mamei Pământ, dar și a multora dintre voi, să salveze sistemul vostru planetar care era foarte aproape de colaps. Cei care au venit sunt din diferite galaxii, mulți făcând parte din organizații intergalactice, altele decât Federația Galactică a Luminii. Toți am venit la chemarea Gaei (Shan) și cu aprobarea Dumnezeului acestui univers.
    Misiunea noastră este una de pace și într-ajutorare frățească pornită din iubirea pe care v-o purtăm. Am venit să vă ajutăm să scăpați de negativitate, de energiile și ființele întunericului, să vă punem la dispoziție tehnologii avansate și funcțiomale, să vă împărtășim din cunoașterea noastră care, cu siguranță, vă va ajuta să vă ridicați foarte repede nivelul de viață. Știind că pe planeta voastră mai există forțe întunecate, am venit corespunzător dotați cu tehnica cea mai avansată care să anuleze fără probleme orice opoziție a forțelor care v-au ținut atâtea secole în izolare și ignoranță.
    Am venit să vă ajutăm să ascensionați într-o dimensiune superioară, așa cum prevede Programul Divin care ni s-a încredințat de către Creator spre realizare.

    Va urma

    RăspundețiȘtergere
  3. Unknown 1 🕛🕛🕛🚀

    Aristica, [10.08.2020, 00:41]
    [ Redirecționat de la Sanda Daneza ]
    "PROTOCOALELE DE CONTACT CU AUTORITĂȚILE ȘI MASS-MEDIA DE PE PĂMÂNT

    De la Federația Galactică a Luminii.

    Acesta este anunțul pe care F.G.L l-a pregătit pentru toate statele lumii voastre.

    Continuare:

    Rasele Fedreației Galactice a Luminii, sub coordonarea Comandantului Suprem al misiunii, au format o colectivitate bine închegată, chiar dacă din ea fac parte multe rase extraterestre. Credința noastră comună este de păstrare și ocrotire a tuturor speciilor și raselor din întreaga creație. La baza întregii noastre activități stau acorduri de mult în vigoare, acorduri care sunt respectate cu sfințenie. În aceste acorduri sunt stipulate și condițiile care se impun rasei întunecaților de a părăsi planeta, precum și altele referitoare la ajutorul pe care-l vom acorda rasei umane de a-și corecta structura ADN, în care, se mai regăsesc gene care programează limitarea duratei de viață, moartea din cauza unor boli, lipsa unor abilități precum comunicarea telepatică, translocația, călătoriile în cosmos, corectarea defectelor primare, regenerarea unor organe, indiferent de vârstă etc.
    În ceea ce privește părăsirea de către întunecați a planetei, programul este în derulare, amintindu-vă în acest sens că am anihilat deja unele baze ale acestora, bine ascunse sub apele oceanului planetar sau subterane. Aceste baze sunt acum în mâinile F.G.L. care derulează un program de dezafectare a acestora.
    În aceste momente istorice, toți pământenii au o șansă rarisimă, am putea spune unică, de a evolua rapid și în condiții extrem de acceptabile, spre o dimensiune superioară.
    Se ține cont de particularitățile fiecărui individ, de nivelul spiritual de la care a plecat, de modurile diferite în care fiecare alege să evoluieze etc. Totul este ca fiecare să se trezească la realitate, să abandoneze ura, încrâncenarea, frica, minciuna și dorința de a acumula bunuri materiale prin căi frauduloase. Dacă ei aleg să fie un canal de transmitere a energiei iubirii necondiționate și compasiunii, au toate șansele să-și ridice suficient frecvența de vibrație care să le permită accesul în dimensiuni superioare. Cine nu va folosi această șansă va trebui să-și continuie existența în grelele condiții ale dimensiunii a 3-a, așteptând încheierea viitorului ciclu, care nici măcar nu a început.
    Evoluția oferă un alt statut social, de fapt, crearea unei noi societăți, infinit mai corect alcătuită, echitabilă pentru toți indivizii care o formează. Noua Eră, în care cei înscriși pentru ascensiune vor păși, va fi una a bunăstării, fericirii și iubirii, unde nu vor mai exista boli, ură, invidie, luptă pentru putere.
    Toți ne vom regăsi într-o mare familie a iubirii și iertării; veți deveni, așa cum suntem noi, ființe galactice, libere să călătoriți în univers pentru a vă cunoaște frații și surorile, dar și aspectele sufletului vostru cumulativ, existente în alte tărâmuri.
    Binecuvântări!"

    Un nou început

    RăspundețiȘtergere
  4. Unknown 1

    "Este vorba despre indivizi foarte manipulatori. Știu exact ceea ce fac și toți aveți ocazia să vă desprindeți de povestea lor, de narațiunea lor. Aveți aici oportunitatea de a începe o nouă narațiune. Este timpul ca aceia dintre voi care sunt cu adevărat treaz să vă eliberați de această idee că sunteți întotdeauna asupriți, că sunteți mereu mințiți.

    Este timpul ca aceia dintre voi care sunt pregătiți să preia cu adevărat comanda vieții voastre să lăsați drumul poveștii lor, narațiunea lor și să înceapă să se concentreze asupra adevărului că sunteți iubire necondiționată. Sunteți ființe de energie sursă. Sunteți ființe de compasiune și bucurie și dacă vă puteți concentra asupra acestei idei de a învinge pe toți cei răi, atunci vă puteți pune atenția acolo unde aparține, care este pe voi înșivă, pe inimile voastre și în comunitățile voastre.

    Dacă vă concentrați pe pace și bunătate, compasiune și dragoste și dacă vă puteți atenua de pe dispozitivele, ecranele dvs., veți deveni forța puternică în care nu vor să devină. Vei deveni forța care pune în mișcare schimbările majore ale lumii tale. Nu trebuie să aștepți un eveniment sau un bliț solar. Nu trebuie să aștepți nimic pentru a prelua puterea asupra propriilor vieți. Acum este momentul și tu ești tu.

    Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să facem legătura cu tine. ”

    https://danielscranton.com/

    RăspundețiȘtergere