marți, 30 noiembrie 2021

COBRA : ACTUALIZARE la Flash-ul O(U)VERTURA (1 noiembrie 2021).

  

COBRA

ACTUALIZARE

la

Flash-ul O(U)VERTURA

 – 1 noiembrie 2021

 


 

Nota MarYan :

Dragi prieteni, deja a devenit un truism (adevăr banal) să tot repetăm aceeaşi sintagmă-expresie : „Vremurile au devenit, în prezent, extrem de provocatoare !”... 

...Însă chiar aşa, acum putem afirma cu şi mai multă tărie aceasta, mai ales în prag de „Zi de Sărbătoare Naţională” şi de „Sfântul Andrei”, cel care a iniţiat „creştinarea” acestei Zone geografice româneşti... [şi care, dincolo de orice interpretări religioase denaturante, ceea ce a rămas în Amprenta (h)istorică şi Holograma akashică (în arhiva memorială a acestui ţinut) este Mesajul Christic al Iubirii (aproapelui ca pe tine însuţi!), transmis şi în aceste Locuri, ca şi în celelalte zone planetare, de care Umanii de atunci aveau atât de mare nevoie...].

Însă acum revenim la subiectul nostru actual, al unui Prezent în care iureşul vibraţional ne ţine într-o priză efectiv continuă, fără pauză de a răsufla ceva mai uşuraţi... motive pentru care prezenţa noastră pe blog, în această perioadă, este mult diminuată (împotriva şi a dorinţei noastre pentru o prezenţă mult mai consistentă).

Acum, revenind la ideea principală din această Notă, dorim a transmite un Mesaj nu ştiu cât de clar şi cât de bine înţeles, dar cel puţin ferm (precum în Colindele ce stau să revină în actualitate) : „Sculaţi, gazde, nu dormiţi / Vremea e să vă Treziţi !”.

Altfel spus, Acum şi Aici (pe Planetă) situaţia generală este în curs de (supra)acutizare a evenimentelor, astfel că a sta doar în faţa computerului/laptopului pentru a lectura şi, eventual, a comenta tot felul de „chestiuni”, nu prea mai e de actualitate...

DA, Acum şi Aici este nevoie de ACŢIUNE !

Această Acţiune înseamnă „multe lucruri” pentru fiecare dintre noi, încarnaţii, care, fiind Unici fiecare, şi modul de acţiune este extrem de particularizat, neputându-ne introduce în acelaşi calup pe toţi... însă, o „unitate de măsură”a acestui aspect, în prezent, înseamnă, cel puţin pentru unii (poate mulţi), prezenţă fizică în acele locuri unde este nevoie de Prezenţă şi intervenţie !

Deşi am propus să scriu în Editoriale şi alte articole personale dedicate, acum este un astfel de Moment în care este important de a puncta faptul că a cam sosit momentul să fim prezenţi şi fizic în punctele strategice de intervenţie – poate în pieţele oraşelor, acolo unde „se ia pulsul” şi se trimit „direcţii de acţiune” (la nivel energetic, deocamdată) pentru a determina materializarea unor intenţii strategice şi tactice, demult luate de către Fiinţe chiar ale Luminii...

Şi dacă am ajuns la acest punct, este vital să transmitem faptul că lucrurile sunt atât de amestecate, încât solicită profundă atenţie şi maxim discernământ în tratarea informaţiilor care, în prezent, „zboară cu viteza Luminii” pe deasupra capetelor noastre, generând un nivel de confuzie ce nu prea a mai fost atins pe Planetă, cel puţin în ultimii mii/zeci de mii de ani...

...Aceasta având legătură şi cu ceea ce este cunoscut ca şi „intervenţia Forţelor Luminii” – căci, de la Nota noastră anterioară, deja am început să punem întrebarea-cheieCare Forţe ale Luminii ?”...

Aici apare o situaţie gen „alt nivel al Dezvăluirii”, aşa după cum cu toţii am trecut, de multe ori, în aceşti ani de Trezire informaţională (precum, ca exemplu, descoperirea acelui nivel de control şi nebunie a Cabalei prin care sunt ucişi copii în ritualurile lor nebune şi criminale), de data aceasta referirea se face, după cum spuneam, la ceea ce înseamnă FORŢELE LUMINII la care şi Cobra face apel de atâta vreme, chiar de la începuturile blogului său, conexat cu CON/FEDERAŢIA GALACTICĂ (A LUMINII) care ar lucra vârtos la eliberarea deplină a umanilor sclaveţi de la Suprafaţa acestei atât de interesante Planete...

Da, se pare că lucrurile sunt extrem de nuanţate, dragi prieteni, că acele extrem de numeroase şi stufoase AGENDE de care vorbeam pe acest blog, încă de pe la începuturi, NU au fost doar simple idei de a-l contra pe Cobra, aşa, de plictiseală, ci o realitate care şi pe noi ne-a „lovit în plin”... acum fiind martorii „pe viu” a acestei realităţi în care, iată, poVestea şi scenariile p(l)andemice merg, (aparent) imperturbabil, înainte...

Însă, după cum spuneam, situaţia este atât de complexă, prieteni, încât doar o imagine de „hologramă în hologramă din alte holograme” (sau de „vis în vis în vis”) ar putea explica, prin corespondenţă, gradele tot mai complexe de manipulare şi control care se exercită în prezent pe Planetă, din multe locuri („câte bordeie, atâtea obiceie”, adică, câte facţiuni (extra)terestre, atâtea interese şi viziuni/perspective asupra evoluţiei umanilor).

De aceea, revenim şi repetăm că situaţia este extrem de nuanţată, evidenţiată prin detalii pe care sperăm că vom reuşi, cumva, să le abordăm cât mai rapid, totuşi, ţinând cont de urgenţa Vremurilor... iar toată această Introducere la acest subiect are loc aici, în acest articol al lui Cobra, ca o atenţionare în plus la mesajele sale care, iată că şi acum, iar şi iar, se poziţionează la un Nivel de Adevăr Divin de aprox. 70% (cu un mic plus, spre 73-74%, în acest articol), pentru a înţelege de ce facem apel la prudenţă în privinţa receptării mesajelor ce vin de la această Federaţie Galactică (zisă A Luminii) care transmite şi prin acest Cobra, dinspre o anumită facţiune dintre multe altele...

Şi iarăşi putem spune : wow, cât de interesant se aşează informaţiile!, ca să înţelegem mai bine de ce am amintit, încă de pe la începuturi, de „Grupul Cobra”, deşi acesta se decreta a fi „Mesagerul Forţelor Luminii”..., când, de fapt, par a fi (mult) mai mulţi mesageri, fiecare al unui anumit grup/facţiune din această uriaşă încrengătură/amestecătură numită FEDERAŢIA GALACTICĂ.

Sunt mult mai multe de expus, însă acum punctăm doar esenţialul (iar în cursul articolului mai facem scurte intervenţii, de nevoie), pentru a înţelege şi mai bine recomandarea noastră de „maximă prudenţă” la informaţiile venite prin Cobra, transmise de la surse ale Federaţiei care, şi ei la rândul lor, au nivele de conştiinţă care determină calitatea mesajului şi a informaţiilor la nivelele amintite de fiecare dată, inclusiv acum, şi care nu prea sar mai sus de 70%, în general (oricum mai bine decât media de 60% a lui Fulford, un băiat ce pare „depăşit” şi „expirat” în faţa Cunoaşterii Spirituale/Holistice prin care el reduce „Procesul de Eliberare Planetară” şi cel de „Ascensiune Planetară şi Personală” la „Curăţirea mediului”... (dacă era vorba de „mediul intern” al organismului, tot era ok, dar aşa... el doar face jocul Cabalei – recunoscut chiar de el ca având implanturi în Loje masonice şi servicii secrete – al Marii Resetări, inclusiv financiare, dar nu numai).

Ca un ultim aspect înainte de a da citire mesajului lui Cobra, ca argument suplimentar pentru îndemnul la prudenţă în privinţa „profeţiilor” sau informaţiilor sale, iată ce afirma acesta în 13 Iulie 2021 :

„Forţele Luminii au reuşit să elimine complet toate Bazele subterane ale „civilizaţiei de ruptură” (separatistă) ale Chimera, inclusiv Complexul din Congo !”...

...Ca, ulterior, să revină cu rectificări că situaţia nu e chiar aşa de roză... etc. etc. (când noi am precizat clareste încă în desfăşurare „Procesul de Eliberare” al Bazelor Subterane şi al Spaţiului Orbitei subLunare de deasupra Pământului, situaţie care se menţine relativ constantă faţă de cea expusă în Iunie 2021, cu Eliberarea Orbitei subLunare menţinute relativ constant la un procent de aprox. 80%, şi doar cu o uşoară creştere spre 75% - de la 70% - în cazul Eliberării Bazelor Subterane).

Aşadar, deşi poate că prea multe nu aţi înţeles din această (pre)lungă Notă, care poate tulbura Apele (interioare), noi ne asumăm acest „risc”, ca o pregătire pentru ceea ce avem de transmis, în esenţă.

Însă, deocamdată, haideţi să strigăm şi noi, ca unii dintre cei care suntem hrăniţi de către seva acestui ţinut (deosebit de frumos, recunoaştem :) : LA MULŢI ANI, ROMÂNIE !

Deci, iată şi acest mesaj restant, pentru a ajunge „la zi”, (în scurt timp, cu articolul îndemnului la Meditaţie din Vremea Solstiţiului de iarnă) :

 


 

Acum, că a trecut şi cea mai critică perioadă, pot elibera câteva informaţii...

Ca răspuns la un Impuls Cosmic Cuantic non-fizic, non-local al Luminii, Soarele Central Galacticsemne de activitate crescută pe planurile non-fizice.

(N.MY. : Către finalul acestui mesaj, iată că şi Cobra foloseşte sintagma „Transformare Planetară”, expresie pe care noi o folosim din 2010, de când cu lucrarea editată de noi, „Transformări Planetare 2012-2030. Mesaje de la FONDATORI”.

În această lucrare – şi în alte câteva, scrise mediumnic de către Sal Rachele, prin transmisie de la Fondatori, fiinţele din cea mai înaltă dimensiune a acestui Univers – este expusă cel mai detaliat situaţia generală în care se află Planeta noastră şi Sistemul Solar, în contextul galactic actual... şi din care Cobra ar fi aflat, sau şi-ar fi re-amintit, că de cel puţin câţiva zeci de ani are loc o activare extra-ordinară a activităţii Soarelui nostru RA, pe toate Planurile... şi nu doar în prezent, când se apropie de faza de Platou cu emisia SuperValului Galactic.

Dar, oricum, aceste aspecte vor fi reluate în Partea a Doua a Editorialului despre acest Moment ce aşteaptă de câţiva ani să primească o în-cheie-re...:)

Este de aşteptat ca această activitate să crească până când se va declanşa SuperValul Impulsului Galactic, în viitorul apropiat.

Universul nostru este o entitate vie care este într-un Proces de învăţare.

Lecţia principală a Universului (nostru), acum, este de a transforma complet toată Anomalia Primară grosieră, astfel că starea actuală meta-stabilă de Vid Cosmic Cuantic se va schimba într-o nouă Stare de Echilibru, mai stabilă, fără întuneric.

Această nouă activitate a Centrului Galactic schimbă deja structura cuantică a Vidului din Sistemul nostru Solar, apărând tot mai multă plasmă super-fluidă luminoasă ce aduce Lumină Pură în interiorul Sistemului nostru Solar.

 


Flota Chimera rămasă din Centura Kuiper, care a pătruns din Orion în Sistemul nostru Solar în anul 1996 (N.MY. :Invazia Archonică), NU suportă această vibraţie crescută.

Cele mai multe dintre aceste nave au fost îndepărtate, însă câteva resturi dintre acestea au reuşit să scape mult mai aproape de Suprafaţa Planetei (în zona Orbitei Lunare situate între 1 şi 10 milioane de mile de la Suprafaţă – adică între 1,6 şi 16 milioane de km.), unde ar putea rămâne în siguranţă pentru câteva săptămâni.

Atunci când prezenţa Plasmei Luminoase SuperFluide a Luminii din Sistemul nostru Solar va fi suficient de puternică, Forţele Luminii vor începe să construiască două SFERE DYSON acoperite de Nave-Mamă ale Confederaţiei Galactice, în formaţie eicosaedrică.

Acele Sfere Dyson vor avea un diametru de aprox. 15-20 de milioane de mile (aprox. 24 - 32 de milioane de km !) cu rolul de a regla Fluxul de energii al SuperValului Galactic şi al Flash-ului (Fulgerul) EVENIMENTULUI.

Prima Sferă Dyson va fi construită în jurul Soarelui, iar cea de-a doua în jurul Pământului, acestea asigurând împreună o translaţie (filtrare) în două etape a Energiilor Cosmice primite de către populaţia de la Suprafaţă.

 


Există în acest moment multă activitate sub Suprafaţa Planetei, însă toate acestea trebuie să rămână clasificate.

Creşterea activităţii Soarelui Central Galactic a dus, de asemenea, la un nou flux de Energii ale Zeiţei către Planeta noastră.

ISIS şi-a luat înapoi Coroana...

Un Vortex al Zeiţei din Europa, foarte important, a cărui locaţie trebuie să rămână momentan voalat (ascuns), este reactivat ca urmare a acestui nou flux, după mai bine de  200 de ani de repaus...

De asemenea, dublul Vortex al Zeiţei Paris/Versailles este în curs de restructurare şi pregătire pentru un nou nivel de activitate în cursul lunii Decembrie 2021.


Ca parte a acestei re-aşezări, Energia ZEIŢEI TRANDAFIRULUI este ancorată la Versailles.

Acest nou Val de Energie al Zeiţei va duce la revenirea Preoteselor Mironosiţe...

...Şi la o renaştere a Imnurilor către Zeiţă.

  

A fost făcută o revendicare... Familiile NOBILIMII ALBE, dintre care multe au legătură cu descendenţa Zeiţei / Graalului, sunt de asemenea proprietarii de drept ai „bunurilor istorice”, precum „lâna de aur” şi „conturile colaterale”.

Această cerere împotriva Familiilor Nobilimii negre va fi pusă în aplicare prin intermediul Armatei pozitive, ducându-le pe aceste Familii negre nobiliare direct în faliment...

Armata pozitivă va proteja distribuirea bunurilor către umanitate şi va supraveghea Sistemul de plată.

Planul de a falimenta Nobilimea neagră se numeşte „Seria 6900 de Protocoale pentru colaps” şi este parţial dezvăluită aici, aici, aici şi aici.

Armata pozitivă NU se va mişca înainte ca toate ameninţările extra-terestre şi subterane să fie anihilate, iar majoritatea armelor exotice să fie îndepărtate de la Suprafaţă.

Pentru a întârzia acest proces, Biden vrea să slăbească Armata SUA prin mandate de vaccinare.

Reţeaua Illuminati este, de asemenea, foarte activă în armată şi trebuie expusă.

Cabala doreşte să prevină propriul faliment cu ajutorul a ceea ce este numit „Marea Resetare” şi printr-o nouă Schemă Ponzi „verde”.

O parte din Planurile Marii Resetări prevăd, de asemenea, o prăbuşire lentă a vechii infrastructuri, pentru „a reconstrui mai bine”...

În prezent, configuraţiile astrologice critice ale lunii Octombrie 2021 au trecut, astfel că toate ameninţările majore au fost deviate (îndepărtate).

Tsunami-ul din La Palma NU se va produce !

Planurile Marii Resetări sunt sortite eşecului, mai mult ca niciodată...

...După cum a spus, în mod genial, unul dintre comentatorii de pe blog :

Trebuie doar să mai rezistăm puţin, împotrivindu-ne asediului.

 


Este foarte riscant să faci previziuni despre cum se va comporta corona-virusul, dar surse oficiale ruse cu acces la informaţii de nivel foarte înalt susţin că pandemia se va termina în câteva luni !

(N.MY. : Da, este interesant că tot mai multe „păsărele” şoptesc aceeaşi idee... chiar acum puţine săptămâni, în cursul acestei luni, cineva cu „acces direct” la băieţii cu epoleţi albaştri îmi transmitea ferm că de la 1 iunie 2022 nu voi mai auzi de existenţa Covid-19, care va deveni istorie... Mda, se cam „leagă” unele info...)

Mass-media publică, în fine, informaţii despre modul în care China a creat virusul...

...Şi, desigur, media alternativă oferă multe detalii „suculente” despre cum şi de ce a fost creat (aici, aici, aici, aici, aici şi aici).

În culise, la Suprafaţa Planetei, Forţele Luminii îndepărtează Armele Scalare exotice care generează Voalul...

...Dar încă nu abordează situaţia din Baza militară URIM din Israel şi Utah Data Center de lângă OREM, Utah.

Cele două locaţii reprezintă două centre principale ale Chimera de la Suprafaţă, Baza Urim fiind superioară, în timp ce ambele (Urim şi Orem) sunt conectate cu Piatra Urim, care reprezintă un dispozitiv de comunicare.

Nu este o întâmplare faptul că Utah Data City a fost construit nu departe de Salt Lake City, cel care este sediul pentru „Biserica Sfinţilor din Zilele de pe Urmă” (N.MY. : Sunt mult mai cunoscuţi sub numele de Mormoni)...

...Şi nu departe de „The Vault” („Cripta/Cavoul”).

Baza URIM din Israel este Baza principală pentru Atacuri direcţionate cu Arme Scalare :

 

Baza Urim deţine o „CAMERĂ a PĂIANJENULUI” şi o „CAMERĂ a CUBULUI NEGRU”.

CAMERA CUBULUI NEGRU conţine un super-Computer Cuantic foarte puternic care procesează şi analizează toate datele SIGINT care ajung în Baza Urim şi le transmite către omologul său eteric şi către Reţeaua de implanturi eterice ale Chimera.

Această Cameră este Centrul REŢELEI PLANETARE inversate şi Centrul ANOMALIEI PRIMARE planetare !

Din nefericire, Camera Cubului Negru deţine şi PIATRA NEAGRĂ, un condensat de quarci de top, similar cu cel care a fost îndepărtat din Long Island cu câţiva ani în urmă.

(N.MY. : Să nu uităm şi de „Piatra Neagră” existentă, teoretic, la Mecca, unde vin în pelerinaj anual multe milioane de musulmani, în jurul căreia masele uriaşe de umani strânse acolo se conectează la aceasta, devenind acele „Baterii” văzute şi în Trilogia „MATRIX”...)

Nu este o întâmplare şi faptul că cea mai puternică instituţie financiară de pe Planetă se numeşte „Black Rock” („Piatra Neagră”)...

Camera Cubului Negru conţine, de asemenea, un Container al ANOMALIEI SUB-CUANTICE ce a fost adus pe Pământ de pe Steaua RIGEL în cursul anului 1996.

Această situaţie va fi abordată atunci când va fi sigur de a face aceasta...

 

Într-o notă mai luminoasă, Pleiadienii îşi cresc prezenţa lângă Suprafaţa Planetei. Aici puteţi observa Nava-Mamă a lor :


Pleiadienii contactează din nou muzicieni, inspirând creaţiile muzicale ale acestora...



...Aşa cum au făcut-o în valul anterior de contact pleiadian de la începutul / mijlocul anilor 1980, când au inspirat o parte din muzica Disco din acea vreme :



A existat chiar şi o melodie care prezicea înfrângerea Inteligenţei Artificiale :


Există chiar şi un grup pe Facebook, numit PLEIADIAN DISCO.

Mitologia Pleiadiană este, acum, dezvăluită...

...Şi, mai mult, o istorie reală a Planetei şi a Universului.

Dacă te simţi ghidat, te poţi alătura acestui Grup de Meditaţie avansată pentru a ajuta Reţeaua Planetară...

...Sau puteţi citi această carte, pentru puţină inspiraţie pură.

 


PIATRA CINTAMANI este foarte importantă în această perioadă de Transformare Planetară.

Dragonii au cunoscut-o sub numele de Ye Ming Zhu, iar în India era cunoscută şi sub numele de „Naga-Mani”, „Piatra Strălucitoare Cobra”.

Împreună cu echipa mea, am decis să pregătesc un lot de Pietre Cintamani numai pentru acei Lucrători cu Lumina şi Războinici ai Luminii care nu au suficiente fonduri financiare pentru a-şi achiziţiona una (toţi ceilalţi care pot cumpăra le pot achiziţiona, desigur, aici). 


Aceştia vor primi piatra în mod gratuit, trebuind să plătească doar costurile de transport.

Aceste pietre gratuite sunt destinate doar uzului personal, nu pentru a fi îngropate.

În cazul în care sunteţi din Asia sau Australia şi doriţi să primiţi piatra voastră, vă rugăm să ne contactaţi pe sharelightlove.777@gmail.com.

Umanii din America de Nord şi de Sud ne pot contacta pe Per_Neter_Kemet@outlook.com , iar cei din Europa şi Africa ne pot contacta pe info@tachyonhungary.com .

Expedierea Pietrelor va începe în câteva săptămâni.

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2021/11/flash-overtura-update.html


2 comentarii:

  1. Declarația de independență a Statului Național Unitar Român Pacifist ❤️ 🇹🇩 🍾

    21 mai 1877 ora 10.00 A.M.

    LA mulți ani România !!! 🇹🇩

    https://youtu.be/VTi2UKQp5vE

    Ce înseamnă asta în funcție de astre ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. https://youtu.be/w8260bfuZbU

    AdevarU L...E 1 UnuL,������

    Gloria lui Dumnezeu constă în a-și ascunde secretele și cea a omului în a le descoperi.”
    Solomon

    ☀️Lasati SoareL E sa straluceascA, SperantA sa inspirE si AdevaruL sa calauzeascA! �� CONstientizarE, DECIZIE si... CURAJ!
    ZiL E BinecuvantatE,pentru ��TOATA�� lumea �� sa ne auzim cu binE!
    ��,Mihaela Luminița...

    RăspundețiȘtergere