miercuri, 28 mai 2014

COBRA : Joc final al CARANTINEI pe Pământ (Martie 2014)
Joc final al CARANTINEI pe Pământ
(Martie 2014)(Nota MarYan : Acesta este un material chiar SPECIAL pe care vă invit să îl studiaţi cu atenţie, fiind unul din cele mai importante mesaje pe care “Grupul Cobra” îl transmitea umanităţii în martie 2014 – poate şi ca pregătire pentru începerea “Portalului Armoniei” între 20 martie şi 8 mai 2014 - conform informaţiilor oferite de Lord Metatron, în postarea corespunzătoare de pe blogul nostru, referitoare la anul 2014.

Deşi informaţiile din acest material le vom mai parcurge în viitoare articole sinteză despre momentul EVENIMENTULUI, acum este important să precizez că acest mesaj a fost unul pe care prietenul radiestezist l-a studiat cu atenţie şi în care confirmările radiestezice au venit “pe bandă rulantă” : “fortăreaţa” orionică a Întunericului de pe Rigel, invazia orionică în sistemul Pleiadelor şi pe Pământ prin portalul Congo în 1996, până la “bombele strangelet” şi blocarea transmiterii informaţiilor de la SURSĂ către Forţele Luminii de pe Pământ - şi multe altele pe care vă las să le citiţi cu atenţie, observându-vă, în acelaşi timp, cu ce anume rezonaţi şi, mai ales, ce anume rezonează din Voi, cu voi…

Şi o recomandare : aşa cum seria articolelor despre “Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Mamei Pământ” o recomandam a fi studiată însoţită de divina muzică a lui Saggio, “Magia lui Merlin, la fel vă sugerez acum un fond muzical bazat pe “The best of epic music 2012” pe care tocmai am postat-o, chiar în acest scop. Puternicul mesaj muzical, care poate trezi în fiecare “EROUL Luptător”, alături de imaginile epice la fel de intense şi pătrunzătoare ca sunetele oferite, pot ajuta la o vizualizare mult mai bogată şi plină de sensuri a mesajelor despre “Noul Pământ” şi ultimele “actualităţi planetare” transmise pin “Grupul Cobra”…)Acum este mult mai sigur pentru a elibera anumite Informaţii, care va aduce mai multă claritate în întreaga situație cu privire la Eveniment și tensiunea dinamică dintre Lumină și forțele întunecate.

Deși aceste informaţii pot fi șocante pentru unii oameni, a venit timpul ca oamenii să știe adevărul, deoarece situaţiile pot fi rezolvate doar atunci când adevărul este cunoscut.

Pentru a înțelege complet situația de pe această planetă avem nevoie  să ne întoarcem înapoi în timp la o anumită perioadă a istoriei Galactice, atunci când au fost create forțele întunecate.


Ei au ales Sistemul Stelar RIGEL din constelaţia ORION ca fortăreaţa lor principală, de unde şi-au controlat imperiul galactic.

Ei au descoperit curând că, luând ostatici, au creat cea mai eficientă pârghie împotriva forțelor Luminii deoarece forțelor de lumină le pasă de oamenii lor și și-au oprit acțiunile lor, de multe ori, astfel ca ființele de lumină luate ostatice de întuneric să nu fie rănite.

Forțele întunecate și-au dezvoltat mecanismele pârghiei de luat ostatici și, în același timp, dezvoltând și tehnologii de arme exotice care au fost un dezastru în întreaga galaxie, DISTRUGÂND PLANETE ÎNTREGI, ștergând civilizații întregi !


La un moment dat și-au dezvoltat mecanismul lor de luat ostatici și mai eficient.

Ei au cerut ca Sursa să oprească de a da Informaţii Maeştrilor Înălţaţi și Confederației Galactice despre activitățile și planurile clandestine ale forțelor întunecate, altfel au amenințat să distrugă sectoare mari ale Galaxiei.

De atunci, forțele de lumină au încetat să primească Informații cu privire la o anumită parte a activităților forțelor întunecate.

Acest lucru a creat o separare a energiei cosmice între Lumină și întuneric în toate dimensiunile și A FOST ÎNCEPUTUL DUALITĂŢII.


Pe a 5-a dimensiune și mai sus, întunericul s-a manifestat pur și simplu ca lipsă de Informaţii și lipsă de înțelegere a modului de a rezolva situația cosmică.

De atunci, anumite rase au început să creadă că întunericul și suferința sunt un ingredient necesar de experiență de viață, așa cum noaptea urmează după zi și ziua urmează nopții.

Acest lucru a permis forțelor întunecate să își transforme fortăreaţa lor RIGEL în prima carantină adevărată în care nici o lumină nu putea intra, deoarece Ființele Înălțate nu au mai primit informații despre evenimentele de pe Rigel și, prin urmare, nu au putut trimite Lumină şi Iubire pentru a vindeca situațiile de acolo.


(Nota MarYan : aceste informaţii sunt puternic confirmate şi mult mai mult dezvoltate în cartea de la editura noastră, Christalin, scrisă mediumnic de către Lyssa Royal şi Keith Priest, „PRISMA DIN LYRA. O explorare a moştenirii galactice a umanităţii.

În contextul prezentării creării şi creşterii speciei noastre umanoide, sub supravegherea Fondatorilor, în acest sector al Galaxiei Calea Lactee, ajunşi aici prin Portalul Liran şi apoi migrând prin întreaga Galaxie, autorii ajung la un moment dat cu povestirea lor la capitolul „DRAMA ORIONIANĂ” în care vorbesc despre „PLASA ORIONIANĂ” – văluri eterice care blocau planeta de la contactul cu alte energii şi civilizaţii şi-i ţineau captivi pe cei ajunşi acolo.

Despre acelaşi tip de văl eteric „pus” asupra Pământului se vorbeşte şi acum, inclusiv Cobra, şi a cărui „sfâşiere” este iminentă - „Evenimentul”...

De asemenea, şi Fondatorii prin Sal Rachele, în „Transformări planetare” şi „Pământul se trezeşte” – alte lucrări scoase şi la editura noastră, Christalin - vorbesc de DOMNII LUMINII DE PE BETELGEUSE şi DOMNII ÎNTUNERICULUI DE PE RIGEL – stelele principale ale Constelaţiei Orionului.)


În secret, forțele întunecate au dezvoltat acolo arma lor cea mai mortală, bomba cu „particule ciudate” („strangelet” / strange matter”).

BOMBA STRANGELET (cu „particule ciudate”) este un conglomerat de Quarci grei, numite Quarci stranii.

Când acest conglomerat este pus sub presiune și temperatură extremă  începe o reacţie în lanţ de schimbare a materiei obișnuite în materie ciudată(„strange matter”).

În cazul în care o astfel de reacție în lanț nu ar fi oprită, doar o bombă strangelet ar putea anihila întregul univers cunoscut.

Din fericire, forțele Luminii au avut întotdeauna tehnologie pentru a limita drastic raza unei bombe strangelet. O bombă strangelet este o armă mult mai mortală decât o bombă termonucleară.


În decursul a milioane de ani, forțele întunecate au produs câteva bombe fizice și mult mai multe bombe strangelet eterice și le-au depozitat pe Rigel.


Acum 25.000 de ani, ei și-au creat al doilea bastion de carantină pe planeta Pământ și au transportat aici o parte din bombele lor strangelet și alte arme exotice.

Acest armament a fost motivul real pentru care Confederația Galactică nu a intervenit în timpul Holocaustului nazist, exploziilor nucleare de la Hiroshima și Nagasaki, epurările staliniste sau genocidul din Rwanda.

La acel moment, Confederația Galactica nu știa exact ce arme are întunericul la dispoziția lor, ei știau doar că în cazul în care ar fi intervenit ar putea duce la consecințe dezastruoase.


De-a lungul secolului 20, Confederația a înlăturat obstacolele unul după altul din calea Primului Contact, până când în 1995, au fost pregătiți pentru a face mutarea lor.

Acest lucru a declanșat o ALERTĂ ROŞIE printre ARCHONII DE TOP de pe Pământ în acel moment care au decis SĂ CHEME TOATE FORŢELE ÎNTUNECATE RĂMASE ÎN GALAXIE pentru a apăra carantina Pământului.

Aceasta a dus la așa numita INVAZIE A ARCHONILOR ÎN CONGO din 1996.


Pentru o scurtă perioadă de câțiva ani, forțele întunecate au reușit să controleze majoritatea sistemelor stelare pe o rază de 1.000 de ani lumină în jurul planetei Pământ, cu excepția Sistemul Stelar SIRIUS.

Ei au reușit chiar să invadeze grupul de stele PLEIADIENE în 1996.

(Nota MarYan : Cobra sugerează acest filmuleţ – „Interstella 5555” - ca sursă de imagini de cum ar fi putut decurge această „invazie orioniană”.
Eu vă sugerez să mai priviţi odată la primele clipuri din „The best of epic music 2012” pe care vi-l recomandam la începutul acestui mesaj.
Cel puţin primul clip, cu durată de aproape 6 minute, mi se pare deosebit de expresiv şi relevant în acest sens.)


Aceasta a fost un șoc mare pentru rasa Pleiadiană care petrecuse sute de mii de ani în pace înainte de invazie.

Rigelienii au luat chiar un număr mic de ostatici Pleiadieni, pe care i-a transportat pe Pământ în baze militare subterane la mari adâncimi sub Southwest și le-a aplicat microcipuri.

Confederația Galactică a eliberat Pleiadele în 1999 și Rezistența a eliberat prizonieri Pleiadieni din Dulce și alte baze în 2001, dar rasa Pleiadiană a avut nevoie de aproape un deceniu pentru a se recupera complet din șoc și pentru a putea participa pe deplin la operațiunile Confederației Galactice pentru eliberarea planetei Pământ.


În perioada de timp între 1996 și 1999, toate bombele strangelet Rigeliene și alte arme exotice au fost transferate pe planeta Pământ. Marea majoritate a armamentului fizic exotic a fost eliminat de Rezistență până în 2004, dar o mare parte din armele eterice exotice au rămas până foarte recent.


Printre alte arme exotice, aș dori să menționez ARMELE FIZICE SCALARE ANTIGRAVITAŢIONALE.

Toate acestea au fost eliminate până în 2004 și Rezistența nu permite să fie dezvoltate și elaborate astfel de arme de către complexele industriale militare  vreodată.

Rezistența însă sprijină dezvoltarea tehnologiei antigravitației în scopuri pașnice.


Începând cu anul 1999, Maeştrii Înălţaţi, Confederația Galactică și Mișcarea de Rezistență elimină activ straturi după straturi de tehnologii eterice exotice de pe carantina Pământului.


De fiecare dată când un strat este eliminat, Maestrul Înălţat primește Informații de la Sursă despre următorul strat. Apoi, personalul din Confederație și din Rezistență elimină următorul strat eteric.
 
(N.MY: O altă informaţie verificată ca fiind reală !)

Acest proces a fost în curs de desfășurare, în același mod, până în urmă cu câteva săptămâni, când a fost făcut un progres drastic.


Maeştrii Ascensionaţi au primit Informații de la Sursă despre TOATE forțele întunecate eterice rămase și tehnologiile lor. Acest lucru a dizolvat în mod eficient temelia de bază a sistemului de realitate a dualităţii şi a eliminat baza puterii Archonilor de top de pe această planetă.

Realitatea dementă a întunericului de a se opune Luminii se va prăbuși curând, apoi va rămâne numai Lumină și toată suferința va dispărea pentru totdeauna.


Deci, din 8 martie 2014, au rămas doar un ultim strat de Archoni eterici și armele lor eterice exotice.

Marea majoritate a Reptilienilor eterici au plecat (N.MY: Această realitate este verificată şi prin informaţiile transmise de Tolec în 2012 printr-o serie de mesaje – pe care le vom posta pe blog în scurt timp şi care au fost la rândul lor verificate radiestezic, ca fiind reale, cu grad de Adevăr Divin de cel puţin de 80%), majoritatea tehnologiilor lor au dispărut, există doar, un mic grup de Archoni nebuni cu armele lor eterice exotice.

Este neclar dacă au bombe strangelet sau altceva, deoarece Informațiile sunt încă reținute din motive de securitate.

Acesta este SINGURUL FACTOR RĂMAS care ÎMPIEDICĂ EVENIMENTUL CHIAR ACUM.

Cât timp va dura acest ultim strat este, de asemenea, neclar, pentru aceleași motive.


Pe plan fizic, totul este pregătit pentru Eveniment. Există, de asemenea, o flotă mare de nave a Confederației înconjurând Pământul.

Există aproximativ 5 miliarde de nave fizice camuflate poziționate în regiunea LEO.

În plus, există aproximativ 120 de milioane de nave fizice camuflate ale Confederației în regiunea dintre „liniile Karman și limita Armstrong.


Numărul și poziția strategică a navelor camuflate ale Confederației în troposferă și de pe suprafața planetei rămâne deocamdată strict secretă.


(N.MY: Să nu uităm şi de cele 12 Nave-Biosferă ale „Consiliului Andromeda”, de dimensiuni planetare şi care sunt prezente, de asemenea, în sistemul solar, nu departe de Pământ - şi care se pare, după măsurători radiestezice detaliate, că sunt reale, conform descrierilor lui TOLEC – cu anumite aproximări ce ţin de structura interioară a navelor-biosferă.)


Când apar primele fisuri în ultimul strat eteric de apărare al Archonilor, evenimentele vor urma apoi rapid.


Ne putem aștepta la apariția pe neașteptate și în succesiune rapidă a următoarelor progrese, nu neapărat în aceeași ordine :

- Divulgarea de tehnologii medicale extrem de avansate și eficiente, transmise prin intermediul programelor pricipale mass-media.

- Incontestabila dovadă a existenței Atlantidei, transmisă prin intermediul programelor pricipale mass-media.

- Dovada incontestabilă a existenței civilizațiilor extraterestre, transmisă prin intermediul mass-media, cel mai probabil din dosarele secrete N.S.A., de la Snowden sau orice alt avertizor („whistleblower”).

- Unități de energie gratuită pentru acasă complet funcționale, de vânzare, prin intermediul unei pagini web publice.

- Arestarea sau eliminarea fizică a membrilor de top din Cabala, transmis prin intermediul programelor pricipale mass-media.

- Resetarea Financiară Globală.

- EVENIMENTUL.


Pentru a accelera procesul, Forțele de Lumină mi-au cerut să încep „să fac presiuni asupra punctelor de acupunctură de dezvăluire”.

Eu voi face presiune pe primele două dintre ele.

În primul rând, eu sunt în contact cu un grup pozitiv foarte puternic, cu capacitate financiară substanțială, infrastructura de producție și planul strategic de a începe producția în masă și a produce dispozitivele de energie liberă accesibile pentru umanitate. Ei sunt în cautare de inventatori cu dispozitive „overunity” funcționabile care pot fi puse rapid în producția de masă.

(N.MY: Şi aici, în România, şi chiar în zona în care suntem există grupuri de prieteni care lucrăm la finalizarea a mai multor aparate ce oferă „free energy” prin mai multe metode şi la valori suficiente pentru a susţine orice consum casnic şi chiar mai mare...)


Dacă există inventatori cu integritate personală care pot pune eliberarea planetei înainte de profit, nu se tem de Cabala și au prototipuri funcționabile overunity care sunt scalabile și ușor de reprodus, ei mă pot contacta (la cobraresistance@gmail.com).

În al doilea rând, există un anumit proiect care implică Rezistența și populația de suprafață. Dacă există oameni care au avut contact fizic cu Rezistența sau rețeaua Agartha din 1996, ei mă pot contacta (la cobraresistance@gmail.com).


Pe plan fizic, situația de pe suprafața planetei ajunge încet la punctul culminant. Cabala a mers prea departe și ultimatumuri au fost emise de către Forțele de Lumină.

Cabala a avut nevoie de o demonstrație a unei versiuni ușoare a tehnologiei „praf de stele” („Stardust”) şi dorinţa le-a fost îndeplinită.
 

Aici trebuie să adaug că STARDUST poate fi utilizat nu numai pentru a bloca, dezactiva sau distruge membrii Cabalei, ea poate fi, de asemenea, folosită pentru a vindeca oameni.

Stardust poate vindeca cele mai multe cauze de durere cronică în 15 minute. Este timpul ca oamenii să CEARĂ această tehnologie pentru a fi eliberată pentru a ajuta la vindecarea omenirii.

Vor fi în curând eliberate multe alte tehnologii avansate de vindecare și Militarii Pozitivi din Egipt au făcut primul pas în această direcție, în ciuda încercărilor de a-i discredita.


Oamenii devin conștienți în cele din urmă de acţiunile Iezuite, sprijinite de mercenari Blackwater/Academia în Ucraina, care doresc să atragă Ucraina și Rusia într-un conflict militar.
Există multe grupuri cu capacități militare puternice, care devin foarte furioase pe Cabala, și Forțele de Lumină nu mai pot și nu îi va mai împiedica să acţioneze, astfel încât aceste grupuri vor începe, cel mai probabil, eliminarea de membri ai Cabalei de pe planetă, dacă nu au și început deja, iar ei nu vor aștepta pentru scenariul de arestare în masă și Evenimentul.

Aici trebuie sa adaug că doar aproximativ 10% din iezuiți aparțin forțelor întunecate și mulți membri ai Cabalei sunt în cadrul rețelei Illuminati împotriva voinței lor, așa că cer grupurilor menționate mai sus de a folosi discernământul în operațiunile lor de eliminare a Cabalei.

Unul dintre aceste grupuri a comunicat că, în cazul în care doar o singură persoană mai moare ca rezultat al acțiunilor de mercenari Blackwater / Academia din Ucraina, ei vor începe eliminarea mercenarilor, iar dacă aceasta nu este suficient, ei vor începe eliminarea membrilor de top ai Cabalei, unul câte unul.

Un alt grup a recomandat lui Putin ca, în loc de a rezolva cu armata conflictul din Ucraina, el ar trebui să trimită agenți Spetsnaz să înceapă eliminarea membrilor Cabalei.

Un misterios „necunoscut binefăcător” a abordat anumite grupuri mafiote care i-au jurat credință față de el și au întors spatele la sponsorii lor anteriori, adică Illuminati și Iezuiți.

Mai există încă cel puțin două grupuri gata de acțiune și nu-i voi numi în mod special.


Așa cum Fulford a declarat săptămâna trecută : „Între timp priviți cum SENIORI CABALIŞTI DISPAR UNUL CÂTE UNUL”...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu