marți, 21 decembrie 2021

COBRA : Faceţi Viral ! – ACTIVAREA Intervenţiei Divine la 21 decembrie 2021 (ora 18.00 a României).

  

COBRA

Faceţi Viral ! :

ACTIVAREA

Intervenţiei Divine

la

21 decembrie 2021

(ora 18.00 , a României)

 

23 noiembrie 2021

 

 

Nota 1 MarYan :

Iată-ne, din nou, la puţin timp înainte de momentul Meditaţiei propuse de către Cobra pentru azi, chiar la Momentul de maxim al Solstiţiului de iarnă...

...Care, pentru România se produce exact la ora locală 18.00 de azi, 21 decembrie 2021.

Şi acum preferăm să mergem, în acest articol, pe varianta expunerii informaţiilor lui Cobra din acest articol cu prezentarea Meditaţiei în sine şi abia la final, la cea de-a 2-a Notă Personală, să ne expunem şi punctul/orizontul nostru de vedere asupra acestui „fierbinte” Moment îndelung pregătit de către Cobra.

Iar mai jos, înaintea articolului, avem şi video-urile în limba română cu Momentul Meditaţiei pe care le putem accesa (dar şi în limba engleză, la finalul articolului, înainte de cea de a 2-a noastră Notă):

 


 

Este Timpul de a lua iarăşi măsuri !

Este Vremea de a ne lua Destinul în propriile noastre mâini !

Cu toţii suntem de acord că Procesul de Eliberare Planetară durează prea mult.

Iată şansa noastră de a accelera Procesul, în mod colectiv.

Prin urmare, folosim oportunitatea oferită de SOLSTIŢIUL de IARNĂ din 21 decembrie 2021 pentru a crea un PORTAL prin care ne vom unifica conştiinţa şi vom declanşa Procesul ce ne va conduce cu un pas mai aproape de Eliberarea Planetei.

 

Faceţi viral (pe Internet) acest mesaj !

Distribuiţi-l în întreaga lume !

Vă rugăm să îl postaţi pe site-urile şi blogurile voastre.

Invitaţi Grupuri spirituale să ni se alăture.

Dacă ştiţi vreo adresă (web) din Media alternativă, îl puteţi trimite şi acolo.

Puteţi crea un eveniment pe Facebook pentru Grupul vostru local de persoane care face acest lucru, în partea voastră de lume.

Avem nevoie de un Grup principal pe Facebook, pentru acest Eveniment.

Puteţi crea, de asemenea, un Videoclip despre acest Moment, pe care să îl postaţi pe Youtube.

 


Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor şi Activărilor în Masă asupra Societăţii umane, astfel încât fiecare dintre cei care participă la această Activare/Meditaţie poate ajuta, cu adevărat, la a aduce mai aproape de noi Eliberarea Planetară.

Această Activare ajută Forţele Luminii să împământeze Energia Luminii la Suprafaţa Planetei, pentru a stabiliza şi mai bine Linia Temporală pozitivă.

Numărul de umani care fac această Activare reprezintă cel mai influent factor al Puterii populaţiei de la suprafaţa Planetei, pentru accelerarea acestui Proces.

Putem atinge Masa Critică de 144.000 de umani care să facă această Activare !

Putem ajunge chiar la 1 milion !

Aceasta va determina o Reacţie în lanţ masivă de vindecare în Câmpul energetic global.

 

Există numeroase civilizaţii benevolente în această Galaxie.

Ei deţin o înaltă stare de dezvoltare spirituală, având o puternică conexiune cu Sursa Divină.

Aceştia ar dori ca Omenirea să se poată alătura Familiei Galactice, însă au nevoie de un semnal clar, puternic şi coerent din partea populaţiei de la Suprafaţă că aceasta doreşte cu adevărat CONTACTUL.

Dacă o Masă Critică de 144.000 de umani se alătură MEDITAŢIEI noastre, vom trimite un semnal suficient de puternic care, conform cu Legile Galactice, acesta va iniţia un proces de acceptare a Planetei noastre în cadrul Familiei Galactice.

Procesul în sine va dura ceva timp, însă ar fi făcut, astfel, primul şi cel mai important pas, cu consecinţe exo-politice şi geo-politice de mare anvergură.

 


Vom face această Meditaţie/Activare a Intervenţiei Divine la cel mai bun moment posibil, care va avea un efect pozitiv maxim asupra umanităţii, exact la momentul Solstiţiului de iarnă din 21 decembrie 2021.

Momentul exact va fi la ora 08.00 a.m. PST, ora locală pentru Los Angeles.

Acesta corespunde cu ora 09.00 a.m. MST în Denver, ora 10.00 a.m. CST în Chicago, ora 11.00 a.m. EST în New-York, ora 04.00 p.m. GMT la Londra, ora 05.00 p.m. CET la Paris, ora 06.00 p.m. EET în Cairo...

...Apoi ajungem miercuri 22 decembrie 2021 pentru fusurile orare din Extremul Orient : ora 00.00 a.m. CST (miezul nopţii) în Taipei şi Beijing, ora 01.00 a.m. JST în Tokyo şi ora 03.00 a.m. AEDT în Sydney.

Puteţi verifica aici Timpul Meditaţiei pentru fiecare fus orar.

(Nota MarYan : Pentru ROMÂNIA, timpul  propus pentru Meditaţie este marţi, 21 decembrie 2021, la ora 18.00 p.m.)

 

Vom face această Activare/Meditaţie ca un Proces în doi paşi : Primul pas este semnarea Petiţiei de Eliberare Planetară expusă mai jos, iar Al Doilea pas este chiar Meditaţia în sine.

Acest declanşator în doi paşi va avea un efect maxim posibil asupra situaţiei planetare.

Instrucţiuni înainte de Meditaţie :

După citirea acestui articol, semnează Petiţia de Eliberare Planetară.

Înainte de postarea acestui articol, am ajuns deja la peste 79.000 de semnături pe site-ul Petiţiei, înainte ca acesta să fie scos brusc de pe site, fără nicio explicaţie ! :


Anumitor forţe nu le place prea mult acest lucru, astfel că au dat jos petiţia de pe site de două ori !

Acum devine extrem de evident că Petiţia noastră are un anume impact.

Prin urmare, am creat un al doilea site alternativ pentru Petiţie, cu exact aceeaşi Petiţie.

Deci, acum avem două site-uri cu aceeaşi Petiţie în care cel puţin unul ar trebui să funcţioneze. Dacă în ambele locuri Petiţia va ajunge off-line (dată jos de pe site-uri), vom crea un al treilea site unde vă veţi putea semna acolo !

Toate semnăturile valabile de pe toate site-urile noastre cu Petiţia, inclusiv cele 83.000 de semnături deja realizate, vor fi adunate şi numărate până la 144.000.

Linkurile către ambele site-uri cu Petiţia noastră le găsiţi AICI şi AICI.

 


INSTRUCŢIUNI pentru SEMNAREA PETIŢIEI (vă rog să citiţi cu atenţie) :

Trebuie să semnaţi Petiţia doar O SINGURĂ DATĂ.

Dacă vreunul dintre cele două site-uri este off-line şi nu te-ai semnat încă, mergi la al doilea şi semnează acolo.

Ambele site-uri sunt la fel de importante, însă votul tău contează o singură dată.

Dacă semnezi de mai multe ori, doar vei întârzia Procesul de Eliberare...

Dacă v-aţi semnat deja pe primul site, nu vă conectaţi pe al doilea.

Dacă deja v-aţi semnat pe al doilea, nu vă mai semnaţi şi pe primul.

Singura excepţie de la aceasta este atunci când aţi încercat să semnaţi pe unul dintre site-uri iar semnătura voastră nu a trecut şi/sau nu a fost aprobată din oricare motiv. Apoi puteţi merge la al doilea site şi semnaţi acolo.

Avem nevoie de 144.000 de semnături până pe 21 decembrie 2021, pentru a declanşa efectul exo-politic dorit.

Dacă o Masă Critică de 144.000 de umani semnează Petiţia, aceasta va reprezenta prima expresie fizică din istoria Umanităţii a Voinţei colective a Umanităţii de la Suprafaţa Planeteise doreşte Contactul (E.T.) şi Intervenţia.

Acesta va fi primul document exo-politic al Umanităţii de la Suprafaţă, importanţa şi implicaţiile sale pe termen lung putând fi comparate cu documente precum Constituţia sau Declaraţia Drepturilor Omului.

Prin semnarea Petiţiei, ne folosim Liberul arbitru pentru a crea o punte energetică între Umanitatea de la Suprafaţa Planetei şi Forţele Luminii care trăiesc dincolo de Suprafaţă.

Această Punte energetică va accelera Procesul.

Actul fizic de a semna Petiţia este important, pentru că dorim să manifestăm schimbarea pe plan fizic, astfel că simpla dedicare interioară nu este suficientă.

Nu faci aceasta doar pentru tine, o faci pentru întreaga Umanitate !

 


INSTRUCŢIUNI

pentru

MEDITAŢIA din 21 decembrie 2021 :

1. Folosiţi propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată a Conştiinţei.

2. Stabiliţi-vă INTENŢIA de a folosi această Meditaţie ca instrument pentru co-crearea Declanşatorului ce va iniţia procesul Primului Contact cu fiinţe galactice binevoitoare şi Intervenţia Divină.

3. Invocaţi FLACĂRA VIOLET din Sursa sa Primară, pentru a plasa un cerc de protecţie în jurul fiecăruia dintre voi, în timpul şi după Meditaţie.

Cereţi-i să transmute orice din ceea ce nu serveşte Luminii.

4. Vizualizaţi o Coloană de Lumină Albă strălucitoare emanând din SOARELE CENTRAL COSMIC care este distribuită către toţi Sorii Centrali ai tuturor Galaxiilor din acest Univers.

Apoi vizualizaţi cum această Lumină, care pătrunde prin Soarele Central Galactic, trece prin Galaxia noastră Calea Lactee, apoi intră în Sistemul nostru Solar, trecând prin toate Fiinţele de Lumină din interiorul acestuia, apoi prin toate Fiinţele de la Suprafaţa Planetei alături de toate fiinţele subterane – deci şi prin Corpul tău – iar, în final, ajunge până în Centrul Pământului.

5. Declaraţi-vă Voinţa şi Decizia pentru Primul Contact şi Intervenţia Divină decretând (cu voce tare, dacă este posibil) de trei ori la rând :

Decretez şi comand Primul Contact fizic cu Fiinţe Galactice binevoitoare, Acum !

Decretez Intervenţia Divină, Acum !

Decretez şi comand Primul Contact fizic cu Fiinţe Galactice binevoitoare, Acum !

Decretez Intervenţia Divină, Acum !

Decretez şi comand Primul Contact fizic cu Fiinţe Galactice binevoitoare, Acum !

Decretez Intervenţia Divină, Acum !

6. Vizualizaţi FIINŢE Galactice binevoitoare care răspund la aceste decrete şi vă contactează fizic pe voi şi pe toţi ceilalţi care au făcut aceleaşi decrete.

Vizualizaţi SURSA cum intervine direct în situaţia Planetară, declanşând o intensă TransFormare de vindecare a Umanităţii.

Vizualizaţi LUMINA cum transmută întregul întuneric rămas pe Planetă, vindecând toate inegalităţile, ştergând orice formă de sărăcie şi aducând Abundenţă întregii Umanităţi.

Vizualizaţi un Nou MARE CICLU COSMIC al începutului Erei Vărsătorului, aducând Lumină pură, Iubire şi Fericire tuturor fiinţelor de pe Pământ.

 


Timpul recomandat pentru Meditaţie este de 20 de minute.

Actualizări despre Activarea Intervenţiei Divine le puteţi afla aici (pe blog)

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2021/11/make-this-viral-divine-intervention_23.html

 

 

Nota 2 MarYan :

Bun, ţinând cont de situaţia generală planetară actuală, atât de „ciudată”, poate părea puţin „rupt din alt film” ceea ce se spune şi propune aici, în articol, faţă de ceea ce vedem de cum pătrundem pe stradă (botniţe şi alte ne-bunii)...

Ideea este că sperăm că v-aţi făcut o idee despre acest Moment astral (Solstiţiu de iarnă 2021) pe care Cobra îl propune a fi folosit la maxim (precum surferul ce profită de un val măricel care tocmai se apropie de el).

Altfel, credem totuşi că dintre semnele de întrebare (şi altele, de mirare) generale, pe care le-am strâns de câteva luni bune în privinţa „chestiunii E.T.” nu este acum şi aici cel mai eficient în a le expune... ci să le lăsăm pentru articolul nostru de după Meditaţie, care va veni pe blog, cu siguranţă.

Pentru că este posibil să se creeze energii mai puţin „mobilizatoare”, este important ca Acum să ne focusăm pe ceea ce avem de făcut în acest Moment, adică pe această Meditaţie..

Însă nu putem trece la practica acestui Moment (Meditaţie) fără a puncta două aspecte, succint.

În primul rând, legat de semnarea celebrei Petiţii on-line, noi nu ne-am grăbit cu semnarea acesteia, având „reţinerile” noastre dintr-un motiv foarte simplu : Care este conţinutul acestei petiţii ? Vorba lui Nenea Iancu (Caragiale) : „Eu cu/pe cine votez?”...

...Adică, mai concret, dincolo de acea expunere de motive pentru cel care ajunge pe site ca să voteze, noi personal nu am aflat de CONŢINUTUL PETIŢIEI (căci orice Petiţie are un text al acesteia).

Apoi, la fel de important, întrebarea este CINE va beneficia de acest accept şi chiar invitaţie (imperioasă) de a debarca pe Planetă ? Am înţeles că „Forţele Luminii”, dar care Forţe ale Luminii şi care (tip de) Lumină ?

Am avea multe de adăugat, însă acum ne abţinem, pentru a merge împreună înainte şi în acest proiect, al acestei Meditaţii, la care şi noi vom lua parte... însă, cum spuneam, fără a fi parte la semnătura unei Petiţii despre care nu ştim prea multe, neavând, practic, informaţia a ceea ce reprezintă aceasta cu adevărat şi beneficiarii reali ai acesteia.

Şi, pentru a completa acest aspect, atingem acum şi al doilea punct, referitor la Declaraţia imperativă cu „Decretarea” cu voce tare, de trei ori, a solicitării Primului Contact şi a Intervenţiei Divine.

Deşi în afirmaţia spusă cu voce tare de trei ori apare sintagma (expresia) „Fiinţe Galactice binevoitoare”, din punctul nostru de vedere aceasta nu este deloc suficient de clar în a identifica în mod precis Destinatarii acestui Mesaj verbal (cam ca şi situaţia cu Petiţia).

De aceea, fie că îi place sau nu dlui Cobra, nouă ni se pare esenţial ca să adăugăm sau chiar să înlocuim expresia generalistă de „Fiinţe binevoitoare” (există multe Fiinţe aparent binevoitoare în Galaxie şi chiar în Univers...) cu ceva mai concret şi apropiat de înaltele nivele de conştiinţă, de genul : „Fiinţe Galactice/Universale ale Luminii Divine şi Iubirii necondiţionate”...

...Pentru a nu se încurca „Destinatarii” şi a nu ne trezi că Mesajele/energiile implicate de către noi la acest moment al Meditaţiei ar putea ajunge la anumite „entităţi binevoitoare” (în anumite sensuri) din atât de multele facţiuni ET ale FEDERAŢIEI GALACTICE (zisă „a Luminii”)... în timp ce acordarea la acest tip de Fiinţe ale Luminii şi Iubirii Divine, conduce direct către Fiinţele de Lumină de înalte Nivele de conştiinţă din cadrul CON-FEDERAŢIEI (Inter)GALACTICE, cea care este altceva decât deja cunoscuta „Federaţie Galactică”.

În final, este important de reţinut că fiecare este responsabil de ceea ce Simte şi emite, de aceea este esenţial să filtreze cu maximă atenţie ceea ce face, pe baza a ceea ce i se cere de către diverse fiinţe în care a câştigat o anume încredere...

Aşadar, mişcându-ne cu prudenţă şi realizând clar coordonatele destinatarului acestei Meditaţii, lucrurile sunt poziţionate mult mai precis şi ne-echivoc în direcţia şi sensul Luminii (şi Iubirii) Divine, astfel că participarea noastră poate avea loc în mod implicat şi dedicat, pentru a mai pune umărul, încă odată, la o altă experienţă de con-centrare a Luminii care, vom vedea, poate că ar putea face o diferenţă la un moment dat...

...Dar care, mai ales, ar putea avea un rol relevant în privinţa auto-ajutorului acordat nouă înşine în Procesul de ASCENSIUNE personală în CONŞTIINŢĂ, concomitent cu cel de ASCENSIUNE PLANETARĂ ! 

 

Haideţi să ne urăm SUCCES !


Un comentariu:

  1. Mulțumesc, Marian. Nu am semnat petiția, dar a fost tentant... Era bine sa scrii asta mai demult, asta e acum.
    Azi a fost înălțător și frumos în București, la Casa Poporului ( poporul a putut sta pe la porți, ziduri)... NOROC CU OAMENII DIN TARA, CA LOCALNICII SUNT MAI... OCUPAȚI.
    ACUM AVEM ALTA MISIUNE, ENERGIILE CURG, SUCCES DIVIN TUTUROR.
    SA FOLOSIM FORMULA DE CONSACRARE PROPUSA DE Marian.

    RăspundețiȘtergere