duminică, 19 decembrie 2021

MarYan – PoVestea / CuVântul ZILEI (130) pentru 19 decembrie 2021 : LUNĂ PLINĂ în GEMENI (19 decembrie 2021, ora 06.36 , a României).

  

MarYan

 PoVestea / CuVântul

ZILEI (130)

pentru

19 decembrie 2021

 

LUNĂ PLINĂ

în

GEMENI

 (19 decembrie 2021, ora 06.36 , a României)

 

 


 

Revenim la PoVestea/CuVântul Zilei, de data aceasta la exact două săptămâni de la Luna Nouă în Săgetător... 

...Cu un alt moment „punctat” astronomic şi astrologic, cu această LUNĂ PLINĂ ce semnifică (repetând pentru nou-nouţii de pe blog) opoziţie pe Cer(c)ul Astrologic între Soare şi Lună, cu repercursiunile corespunzătoare („Luna se opune Soarelui”, cu exacerbarea aspectelor dizarmonioase emise de fiecare dintre cei doi aştri, cei mai importanţi ca influenţă şi intervenţie directă asupra Planetei noastre AlbAstre).

Acum nu doresc a insista asupra situaţiei Lunii (element care ar putea chiar bulversa, inclusiv astrologia „oficială”), ci doar să punctăm elementele clasice ale semnificaţiei acestui Moment, expuse, ca de fiecare dată, de către cea prezentă „mereu la datorie”, aceeaşi Adriana Tudosa :

- „Luna Plină în Gemeni – 19 decembrie 2021, ora 06.36 , a României : Recunoaşte-L în toate căile tale, şi EL îţi va netezi cărările” şi

- „Horoscopul pentru Luna Plină în Gemeni din 19 decembrie 2021, ora 06.36 , a României”.

 


Momentul „de maxim” a trecut, iată, acum fiind după ora 06.36 a României, însă, ca de obicei, re-amintim că ORICE SE POATE, inclusiv pe această Linie Temporală de tip 3D, de a reveni asupra Energiei numite „Trecut” şi de a o impregna (la Momentul X) cu Energia pe care dorim a o „planta” acolo... şi poate că acest aspect, provocator, este mai interesant (şi  intens), ca experienţă, decât a ne „încolona” cu-minţi (precum cohorte de călugări chinezi/tibetani) la meditaţia „regulamentară” de recepţionare a energiilor corespunzătoare acestui Moment...

De aceea, acum, nu insist pe relevanţa acestui Moment, căci o face cu suficiente detalii Adriana Tudosa, ci, acum vă reamintesc că toate aceste situaţii „astrale” reprezintă doar PRE-DISPOZIŢII, Probabilităţi de materializare ŞI ATÂT !

Nimic nu este „bătut în cuie” !

 


Orice este supus trans-formării, dacă „ceva” în interiorul nostru ne transmite că doreşte, cu ardoare, altceva, atunci este fundamental ca acesta să fie lăsat să se exprime, fără a ne mai lăsa blocaţi în MATRIXUL ASTROLOGIC ce vine în flux continuu, din diferite părţi de „deasupra” noastră !

Acest aspect îl exprim ca un fel de „ante-mergător” la anumite idei pe care le voi expune la un moment dat, probabil chiar la aceste PoVestiri/Cuvinte de putere şi care, cu siguranţă, vor produce un alt nivel de bulversare...

Până atunci, haideţi să ne hrănim cu partea cât mai armonioasă şi compatibilă cu noi din Meniul Zilei propus, azi, de către Soare şi Lună, în forma aceasta mai mult sau mai puţin armonioasă.

 

POFTĂ BUNĂ (şi ARMONIOASĂ) la integrarea Astralelor Bucate !

 

MarYan



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu