marți, 5 iulie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 168 pentru 5 iulie 2022 – „Des-proprietărirea“ Fermierilor în EUropa ?

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 168

pentru

5 iulie 2022

 

Des-proprietărirea

Fermierilor în EUropa ?


 

Deci, dacă tot am intrat în subiecte tot mai tari, chiar „fierbinţi“, atunci iată unul care să ne „înfierbânte“ şi mai tare...

...Care, după cum spune titlul articolului propus acum („A început desproprietărirea în Europa. Fermierii rămân fără pământuri“) are legătură directă cu agricultura, deci cu „păpica“ cea de toate zilele fiecărui încarnat şi posesor al unui corp fizic care „îşi cere drepturile“ (vorbind doar de cele biochimice).

Fără alte vorbe, iată ideea de bază expusă în acelaşi ziar „Naţional“ care, cum spuneam în poVestea trecută, mai „scapă“, văd, din când în când, informaţii care ne ajută să re-configurăm imaginea de ansamblu al puzzle-ului pe care Cabaliştii îl împing, cu forţă, înainte :

 

Violenţe în Olanda.

Fermierii se opun confiscării pământurilor de către Guvern.

 „Ceea ce se întâmplă în Olanda ar trebui să dea fiori tuturor cetăţenilor din UE.

«Green-Deal»-ul a intrat în forţă şi a început să atace direct sursele de trai ale oamenilor.

Astfel, fermierii olandezi au fost obligaţi de Guvern să îşi închidă fermele, în caz de refuz, acestea fiind confiscate de autorităţi.

În ciuda protestelor violente din această țară, Guvernul nu a făcut niciun pas înapoi, ci dimpotrivă, a scos blindatele armatei pentru a înăbuşi revolta.

Astăzi în Olanda, mâine în toate ţările Uniunii Europene...

«Legea AZOTULUI» a fost votată în Parlamentul olandez, iar protestele zecilor de mii de fermieri nu au avut niciun efect.

Practic, Olanda a decis să închidă, pentru început, 30% din fermele de pe teritoriul său, lăsându-i pe oameni fără mijloace de subzistenţă.

O reprezentantă al fermierilor olandezi a explicat, într-un material video făcut pentru colegii din Germania, că motivul protestelor din Olanda este o scrisoare de la ministrul Agriculturii, în care se anunță că, pentru a reduce cantităţile de azot, trebuie să fie desfiinţate 30% din ferme.

«Asta se poate în 3 feluri. Închizi de bunăvoie, poţi vinde, dar primeşti o interdicţie profesională şi nu mai poţi intra niciodată în agricultură în Olanda.

Tu poți să spui că te muţi în altă parte.

Ok, îți poți deschide o fermă în altă parte și atunci ai nevoie de o aprobare nouă şi ştim deja că nu vei mai primi alta.

A primi aprobări noi este, de fapt, imposibil în Olanda.

Dacă nu vrei nimic din toate acestea, atunci vei fi des-proprietărit, a spus Guvernul. Obligatoriu.

Această scrisoare, care a venit împreună cu o hartă a Olandei, în culori diferite, a stârnit foarte multă frustrare.

Culorile îţi arată unde locuieşti şi cât Azot trebuie să reduci.

Asta începe de la 12% și ajunge la 95%.

95%, dar chiar şi 12% nu înseamnă numai sfârșitul fermei tale, ci şi sfârşitul unei mari părţi a agriculturii olandeze», spune reprezentanta fermierilor olandezi.“

„Parlamentarii, imuni la proteste“

„Faptul că fermierilor le-a fost cerut să renunțe la munca lor de-o viață i-a determinat pe aceștia să le solicite parlamentarilor să voteze împotriva acestei reglementări.

«Am făcut un protest mare, pe 22 iunie 2022, și 60.000 de fermieri şi cetăţeni au protestat împotriva acestei proceduri a ministrului.

Nu a ajutat la nimic. 60.000 de oameni, 20.000 de tractoare și guvernul nostru, parlamentul nostru au spus «NU ! Nu facem nimic altfel».

Au existat și schimbări care ar fi trebuit luate în considerare, dar și acestea au fost respinse de parlamentul nostru, care a spus «NU, nu facem asta !».

Acum fermierii protestează, iar ei nu sunt organizaţi, nu sunt coordonaţi.

Fermierii sunt susținuți de cătățeni. Ei îi înțeleg.

Și noi nu suntem primul grup de oameni care este lovit în așa mod de către Guvern. Am avut și oameni cărora li s-au luat copiii. Nu au fost născuți în Olanda.

Mii de oameni au fost distruși de guvernul nostru.

Și oamenii din provincia Groningen, de unde se scoate gaz din pământ, au fost distruși de guvern.

Nu avem nevoie de astfel de oameni într-o democrație.

Într-o democraţie cetăţenii sunt protejaţi», a mai spus reprezentanta fermierilor olandezi.“


„Guvernul nostru ne vrea pământul“

„Acum câțiva ani, prim-nimistrul Mark Rutte a semnat un contract în care este stabilit că mai mult de 100 de mii de oameni să vină din UE în Olanda pentru a munci și a locui aici, susține reprezentanta fermierilor.

«Pentru asta trebuie ca noi, care am lucrat acest pământ de sute de ani, care am hrănit oamenii noștri, să ne părăsim pământurile pentru că ei vor să construiască locuinţe. Ei vor să construiască industrii. Noi trebuie să plecăm.

Fermierii au spus că nu vor face asta.

Iar acum noi cerem ca Legea Azotului să fie desfiinţată. Definitiv.

Pentru că noi nu putem aplica această lege și nu vom da nimic din pământurile noastre. De fapt, acesta este motivul protestelor puternice.

Dar acum vedem că și alte grupe de populație ne susțin și vin la demonstrații. Iar asta împotriva Guvernului. Și ei cer ca Guvernul să plece.

Așa că aceste proteste ale fermierilor ar putea fi începutul unor Vremuri Noi în Olanda», a mai afirmat reprezentanta fermierilor olandezi.“

 


Deci, oameni buni şi dragi, iată-ne într-o zonă deja „crepusculară“, extrem de bizară, în care totul pare să devină posibil, o zonă a unui imaginar colectiv (de tip cabalistic) de care mai auzisem, însă nu la nivelul unor detalii atât de groteşti, ce par desprinse din filme...

Deşi am crezut la un moment dat că această Zonă românească a devenit tărâmul preferat de experimentare a „Ordinii Mondiale bazate pe reguli“ a Davos-iştilor înnebuniţi să materializeze cât mai rapid „Agenda 2030“... iată că, totuşi, băieţii realizează că cel puţin în anumite aspecte (mai ales în agricultură), tot în Occident au cel mai bine pregătit terenul pentru experimentele lor de tip nazist.

Şi, dacă ne uităm cât mai reprezintă agricultura în economia Vestului (procente tot mai insignifiante, scrise cu o singură cifră), atunci înţelegem mai bine de ce băieţii au ţintit mai întâi pe acolo...

Şi ce anume vor să facă ?

Iaca, nici mai mult nici mai puţin decât desfiinţarea ramurii economice numită „agricultură“, prin des-fiinţarea Fermelor de orice fel întâi cele animale, apoi pe cele vegetale !

Nu am detalii despre ce înseamnă Legea Azotului în „logica“ nebunilor din spatele unei asemenea „legi“, dar îmi imaginez că aceştia au pornit de la compoziţia aerului şi de la „nevoia“ de prezervare al acestuia, ca nu cumva să crească prea mult conţinutul de azot în aer (de la aprox. 78,1% cât ar fi în prezent) de la emanaţiile venite din complexele zootehnice (în care animalele produc, prin dejecţiile lor, mult îngrăşământ organic cu muuult, prea mult azot pentru gusturile şi nasurile delicate ale „băieţilor de salon“ „aprobatori de legi“) şi din îngrăşămintele chimice ale plantelor, bazate la fel, pe azot, prea mult azot...

Ştim bine că ăsta-i doar pre-textul pentru punerea în practică a Planurilor Cabalei care, iată, aceste planuri nu par să mai fie doar Teorii ale Consipraţiei citite pe bloguri de genul celui pe care vă aflaţi acum, ci, pe zi ce trece, devin o Realitate tot mai ciudată (kafkiană sau orwell-iană, tot pe acolo îi) care se doreşte a fi implementată cu viteza luminii (deşi am dubii în acest sens, dacă viteza asta de implementare nu cumva o depăşeşte pe cea a luminii?, căci băieţii nu degeaba folosesc CERN-ul elveţian şi alte Porţi Stelare, cu acces la viteze super-luminice).

Planul în privinţa subiectului nostru pare cât se poate de simplu : să dispară rapid întâi 30% din fermele agricole şi zootehnice, apoi încă o treime, în timp ce ultima treime va „pica“ de la sine, deja în mod „natural“... apoi, precum popicele, vor pica şi în alte ţări, în cascadă...

Şi, ghiciţi ce, una dintre primele ţări ce vor urma acestui torent experimental ar putea fi veşnica docilă executantă de ordine din estul M.UE (Marea Uniune Europeană...), Românika, cea care abia aşteaptă noile ordine ale „stăpânilor“ (cum a fost, de exemplu şi tot de azi-ieri, cu răspunsul „de drepţi“ la ordinul privind împărţirea „obligatorie şi echitabilă“ a gazului între aceleaşi ţări EUropene subiect pentru poVestea de mâine, probabil)...

Bine, veţi spune, dar ăştia au înnebunit de tot ? Ei ce vor mai păpa, până la urmă ?

Dincolo de răspunsuri de tip „horror“ (băieţii sunt deja dedulciţi la cărniţă de bipezi, mai puţin sau foarte fragedă...), răspunsul stă în ceea ce se pregăteşte ca „alternativă“ (ca întotdeauna, drăguţii de ei sunt tare prevăzători : când creează problema, deja au „soluţia“, adică ideea de la care a pornit toată „distracţia“) : FABRICI de PROTEINE SINTETICE.

Dacă aţi crezut că aţi scăpat, nu-i bai, staţi şi ascultaţi : „mâncătorii inutili“ şi „prea mulţi“ (şi „proşti“, pe deasupra, dar mai ales pe dedesubt) trebuie „trataţi“ cu chestii mult mai simple şi eficiente (productiv) : INSECTE (extrem de hrănitoare în proteine), ALGE (şi mai hrănitoare, dar în special „gustoase“...) şi, mai ales, BURGERI şi alte delicatese din... carne sintetică/artificială, ca oferte promoţionale de la „Restaurantele“ viitorului unde îi puteţi servi cu mare drag şi tare voioşie (din lipsă de alternative :).

PoVestea asta cu Carnea sintetică este cam veche, dar acum explodează, la propriu, prin dezvoltarea fabricilor corespunzătoare. Tehnologia poate varia, de la petrol prelucrat în proteine sintetice îmbunătăţite cu arome de carne şi muuulte alte E-uri pentru a da culoare, frăgezime şi savoare „de nedescris în cuvinte“... până la „carne artificială“ din celule animale crescute în reactoare de laborator ce permit apariţia, în scurt timp, a „fleicii“ numai bună de pus pe grătar.

Chestiile astea nu vi le spun ca unul care a auzit şi el odată, pe undeva, de aşa ceva, ci ca un vegan (cred că înţelegeţi, astfel, sentimentele personale „amestecate“ în această poVeste culinară) care a studiat istoria asta de peste 20 de ani, văzând sub ochii mei cum apăreau an de an mici articolaşe pe marginea acestui subiect care, acum, iată, „explodează“...

...Inclusiv prin detaliul că una dintre firmele ce studiază de ceva ani poVestea asta cu „carnea sintetică“ (una dintre acestea fiind „Beyond meat[Dincolo de carne“!] şi alte câteva cu denumiri asemănătoare, ale căror „produse“ de acest gen le-am zărit chiar şi prin Bucureşti, de cel puţin 1-2 ani), ei bine, o primă FABRICĂ URIAŞĂ de acest tip ni se spune că deja ar fi în construcţie, pentru a aduce o asemenea ofertă de „carne“ la un nivel (mare!) de consum care nici nu ne trecea prin cap, cu doar 1 an în urmă (iar finanţator „bazat“ cine credeţi că este ? Da, chiar Bill Portalul Gheits sau, mă rog, Fundaţia sa care mai funcţionează, încă căci despre el ar fi mai greu să spunem unde, cum şi dacă mai funcţionează, pe aici prin planul fizic).

Aşadar, multe ar mai fi de spus, însă poVestea asta se potriveşte într-un mod de nedescris în cuvinte cu un foarte interesant film „S.F“ pe care îl voi posta pe blog în foarte scurt timp (staţi aproape, adică :) ce poVesteşte despre un viitor distopic, „naşpa de tot“, în care hrana bieţilor umani făr‘ de casă, făr‘ de masă, se redusese la un fel de biscuiţi (pe culori, în funcţie de zi!) din soia şi... alge (cel puţin aşa declarau „oficialităţile“, căci în fapt, se va descoperi că era fabricat din alt gen de „materie organică“ ceea ce va duce la un alt nivel cunoaşterea „circuitului materiei organice în natură“...).

Însă la final, este de remarcat anii producţiei şi acţiunii din acest S.F. : un film produs în 1973 (şi imaginat, probabil, în anii anteriori) ne arată o realitate „horror“ a „viitorului“ celor de atunci, căci acţiunea se petrecea în „viitorul“ lui... 2022 !

Iar acum, în Prezentul lui 2022, aflăm de atâtea situaţii care converg cu viteza luminii către ceea ce este descris în film, atât din punct de vedere alimentar, cât şi în celelalte privinţe...

 


Planul (Planurile), dragi prieteni, sunt făcute de mult.

Ca şi cărţile (de joc), de altfel.

Însă există şi o necunoscută. Joker-ul : tu, şi eu, şi toţi ceilalţi de lângă noi.

Adică Umanitatea, în ansamblul ei.

Ce va face Umanitatea ?

Altfel spus (întrebat) : Cum vom reacţiona, fiecare dintre noi ?

Ce alegem să fim ? : Produsul „lor“...

...Sau Ceea Ce Suntem ca FIINŢĂ, în Realitatea fiecăruia ?

Asta va face diferenţa. Asta-i „pohta ce-am pohtit“, vorba lu‘ Mişu Bravermann (cum, nu-l ştiţi? pe „Mihai Viteazu‘“, cel cu Banu‘ Olteniei în mai multe sensuri... bănoase) : Pofta de Viaţă, de A Fi, Pur şi Simplu.

Şi atunci, toate Planurile astea nebuneşti ale tuturor nebunilor planetari, nu că vor dispărea, ci pur şi simplu nu vor mai avea putere asupra noastră.

Căci „invizibilitatea psihologică“ (dată de creşterea în Vibraţie) va determina, prin Rezonanţă, alte Afinităţi.

Vom putea deveni Universuri Paralele, unde 3D-ul va putea co-exista în acelaşi Spaţiu cu 5D.

Este Simplu... aşa că eliberaţi orice urmă de Frică şi, apoi, porniţi la drum.

Pe Calea fiecăruia.

Drum Bun şi CALE bătătorită (de propriii voştri paşi) !

 

MarYan


Un comentariu:

  1. Multumesc! Asa cum ne-ati obisnuit... un articol documentat si plin de adevar. Adevarul nostru, al celor care incercam sa vedem mai mult decat ni se prezinta oficial. La drum, fara frica, oriunde ne va duce drumul!

    RăspundețiȘtergere