duminică, 17 iulie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 179 pentru 16 iulie 2022 – CONSILIUL pentru CAPITALISMUL INCLUZIV.


MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 179

pentru

16 iulie 2022

 

CONSILIUL

pentru

CAPITALISMUL INCLUZIV


 

După ce ieri am poVestit despre „Muguri ai unui (potenţial) viitor Guvern Mondial“...

...Azi continuăm poVestea din articolul tradus de către Adrian Pătruşcă de la ActiveNews, cu titlu asemănător : „Au apărut MUGURII viitorului Guvern Mondial. CINE sunt şi CUM acţionează“, în care se detaliază despre acest cvasi-necunoscut „Consiliu pentru Capitalismul Incluziv“ (CCI) :

CCI este condus de de lideri globali numiți «Gardienii» (Nu glumesc, e purul adevăr).

Printre membrii CCI se numără : Mastercard, Allianz, Dupont, ONU, Teachers Insurance and Annuity Association of America (TIAA), CalPERS, BP, Bank of America, Johnson & Johnson, Visa, Rockfeller Foundation, Ford Foundation, Mark Carney, the Tresurer of the State of California și multe alte companii din lumea întreagă.

Lista este mare, însă ceea ce reprezintă ea este un fel de guvern de corporaţii cu un congres de reprezentanţi corporatişti amestecați cu lideri politici maleabili.

Una dintre cele mai importante misiuni ale CCI este de a schimba modelele economice actuale pentru «a promova echitatea şi incluziunea».

Caraghios este că susținătorii CCI afirmă că «a fost acumulată prea multă avuţie în mâinile unui număr prea mic de oameni, ceea ce dovedeşte că actualul capitalism nu funcţionează», deși EI sunt aceia care au dereglat Sistemul pentru a centraliza toată această bogăţie în MÂINILE LOR.

Ei nu sunt «capitalişti», sunt o Nouă Aristocraţie.“

 


Chiar credeţi că tipii ăștia vor construi un sistem cu totul nou, care să nu mai fie spre profitul lor ?

Dacă v-ați întrebat de ce Papa promovează ideologia progresistă, alarmismul climatic şi retorica unei religii mondiale, în contradicție cu doctrina creștină tradițională, iată de ce : se supune dictatelor CCI.

O altă misiune a CCI este de a pune în aplicare controalele şi taxarea Carbonului în numele «schimbării climatice», cu scopul de a atinge obiectivul «emisii zero net».

Așa cum știm toți, acest obiectiv este imposibil de atins fără o bulversare totală a economiei și industriei, și fără moartea a miliarde de persoane în procesul de schimbare.

Este un scenariu imposibil, de aceea este perfect pentru globaliști.

Oamenii sunt duşmanii Planetei, spun ei, de aceea trebuie să lăsăm elitele să ne controleze toate acţiunile, pentru a fi siguri că nu distrugem Pământul şi omenirea.

Iar acest proces nu se va sfârşi niciodată, pentru că întotdeauna vor exista emisii de carbon care vor trebui gestionate.

Membrii CCI, inclusiv directorul Bank of America, afirmă deschis că nu au nevoie ca guvernele să coopereze pentru a-şi atinge obiectivele.

Companiile sunt capabile să aplice singure majoritatea  tehnicilor de inginerie socială, fără ajutor politic, spun ei.

Aceasta este definiția însăși a unui «Guvern din Umbră» o uriaşă Cabală de corporaţii care lucrează mână în mână pentru a pune în operă schimbări sociale fără nici un control.

Rapiditatea cu care se răspândește ideologia «woke» a demonstrat cum sute, poate mii de corporaţii, lucrează asemenea unui stup.

Este CCI forma finală de guvern global ?

Probabil că nu. Dar este începutul lui un guvern format din corporaţii şi elite financiare.

Un guvern ocoleşte orice reprezentare politică, orice control între puteri și orice participale a alegătorilor.

Corporaţiile şi partenerii lor sunt cei care decid pentru întreaga societate, unilateral și într-o manieră centralizată.

Și, de vreme ce marile companii acționează ca și cum ar fi separate de guvernele naționale, mai degrabă decât partenerele acestora, ele pot pretinde că au dreptul să facă tot ce doresc.

Totuși, cum corporațiile și globaliștii își arată tot mai mult adevărata față și acționează ca și cum s-ar afla la putere și ar fi primit mandat pentru asta, opinia publică trebuie să îi socotească responsabili, exact ca şi cum ar face parte din guvern.

Şi, dacă vede că sunt despotici și corupți, să îi arunce peste bord, ca pe orice dictatură politică.“

 

S-a creat organizația «GARDIENILOR LUMII». Papa Francisc se aliază cu Familia Rothschild, Fundaţia Rockefeller şi marile bănci pentru a crea «Marea Resetare» pe calea «Capitalismului Incluziv»

 

Iată cum se pare că treburile merg înainte, cu viteză maximă... de fapt cu viteză din ce în ce mai mare, căci acţiunile Cabalei sunt tot mai mult direcţionate de... disperare.

Da, căci situaţia acestora este tot mai puţin confortabilă, luptele pare-se că ar fi tot mai aproape de spatele lor, a căror suflu fierbinte le arde deja cefele (groase, probabil)...

De aceea, planuri ce trebuiau aplicate până în 2025 sau chiar 2030 TREBUIE să le pună în aplicare în lunile sau chiar săptămânile următoare, căci, deh, Inteligenţa Artificială I.A. are Planuri mari şi urgent(at)e pentru aceste miliarde de săculeţe biologice bipede care articulează sunete de multe ori incoerente (pentru o asemenea Inteligenţă)...

Însă noi, acum, revenim la imaginea acestor bieţi slujbaşi ai acestei I.A. de care mulţi dintre aceştia nu prea au habar, fiind bine programaţi şi „spălaţi“ pe Creier(ul Mare, în favoarea celui Reptilian şi al Cerebelului impulsurilor atavice) prin alte câteva detalii legate de aceşti auto-numiţi „Gardienii Lumii“ (ce interesant, probabil că le-au plăcut mult filmul „Gardienii Destinului“ pe care l-am expus şi noi, aici pe blog), Gardieni despre care s-a vorbit pe ActiveNews încă din Decembrie 2020 într-un articol („S-a creat organizaţia «GARDIENILOR LUMII». Papa Francisc se aliază cu Familia Rothschild, Fundaţia Rockefeller şi marile bănci pentru a crea «Marea Resetare» pe calea «Capitalismului Incluziv»“) din care mai spicuim, către finalul poVestirii, alte câteva idei relevante :

„După cum scrie blogul lebloglalups.com, inițiativa globalistă, numită «Consiliul pentru Capitalismul Incluziv», se definește ca o organizaţie pro-capitalistă care își propune să creeze «economii şi societăţi mai puternice, mai corecte».

Grupul de elită, autonumit «Gardienii», vorbește de «o colaborare istorică a directorilor executivi şi a liderilor mondiali care lucrează sub îndrumarea morală a Papei Francisc pentru a valorifica pentru totdeauna puterea afacerilor».

«Răspundem provocării Papei Francisc de a crea economii mai incluzive, care să distribuie mai uniform beneficiile capitalismului și să permită oamenilor să-și realizeze pe deplin potențialul», spune moştenitoarea Băncii Lynn Forester de Rothschild în videoclip.

De la conferinţa de lansare a proiectului Capitalismului Incluziv, în 2018, nu au lipsit membrii familiei Rotschild şi Prinţul Charles, implicat și în «Marea Resetare» a Forumului Economic Mondial, informează ActiveNews.

Acum, Consiliul Capitalismului Incluziv prezidat de Papă se laudă că reuneşte membri cu un aport financiar de 10 trilioane de dolari.

De fapt, așa numitul grup «Gardienii» reunește crema globaliştilor orientaţi spre implementarea politicilor radicale de extremă stânga în întreaga lume, precum iniţiativa Green New Deal sau politicile de identitate, scrie sursa citată de ActiveNews.“

 


Iată cum, în prezentul lui 2022, informaţiile sunt nu doar „la vedere“, ci chiar în faţă, pe primul rând, să fie luate la cunoştinţă şi urmate fără crâcnire.

Însă, cum spuneam mai sus, situaţia este tot mai fluidă pentru aceşti slujbaşi ai Cabalei ce se vor a fi „Gardieni ai Lumii“, care însă sunt, cel mult, gardienii propriilor lor închisori ce devin tot mai oficiale şi concrete pentru tot mai mulţi...

De aceea, iar şi iar poVestim de nevoia de a ne re-aminti : fiind în mijloc(ul mulţimii sociale), ridicându-ne pe vârfurile picioarelor, vom putea privi perspectiva reală, dincolo de scăfârliile (şi cefele) celor din faţa noastră.

Sau altfel spus : într-o pădure deasă şi întunecoasă chiar este nevoie să ne ridicăm puţin deasupra copacilor (urcându-ne într-unul mai înalt, până spre vârf), pentru a putea vedea nu doar copacii din faţa noastră, dar şi întreaga pădure şi, mai ales, dincolo de aceasta...

Tu, omule, cum te orientezi să ieşi din „pădurea“ iluziilor tale ?

SIMŢI ce VALURI (Galactic-Cosmice) se apropie, gata să măture murdăria planetară, începând cu cocoţaţii de „gardieni“ ?

 

De aceea, concluzia strigată (BUCURIE !) are Sens.

Şi acoperire.

Bucurieee !

 

MarYan

2 comentarii:

  1. Pe ActiveNews, informatiile expuse sunt cam amestecate.Se prezinta doar copacii,nu padurea,in ansamblu.Dumneavoastra ati venit cu o completare binevenita si pozitiva.Altfel,mai rau speriem lumea,daca nu venim si cu solutii.E interesant, daca ne-ati ''masura'', gradul de adevar al ''stirilor''.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, chiar asta e ideea, să oferim "plus-valoare" (vibraţională) unor informaţii care în mod normal cam deprimă şi doar dez-orientează.. ăsta este chiar unul dintre scopurile "scurgerii" unor astfel de informaţii.

    Cât despre Adevărul Divin al acestor info... nu prea am de adăugat, când aceste informaţii concrete chiar sunt reale, în mare parte - cam ca la Fulford, unde vibraţia nu este super-înaltă, dar gradul de Adevăr este mai mare ca la Cobra, căci Fulford vorbeşte de lucruri reale care chiar s-au petrecut, nu "bate câmpii" cui graţie, cum face Cobra de multe ori :)).

    RăspundețiȘtergere