miercuri, 31 august 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 186 pentru 31 august 2022 – Noaptea Întunecată a Sufletului.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 186

pentru

31 august 2022

 

Noaptea Întunecată

a

Sufletului

 

 

Pentru ultima zi din acest foarte interesant August 2022 iată că (re)vin cu o imagine care la prima vedere ar putea părea a fi cam lugubră...

...Dar care, în realitate, ţine mai mult de percepţie şi înţelegere, decât de sperietură : despre „Noaptea întunecată a Sufletului“ dar, mai ales, despre a percepe ceva/cineva nu prin gândire, ci prin SIMŢIRE instrumentul etalon fundamental în Univers, pe care nimeni şi nimic nu îl poate falsifica şi păcăli...

Iată, în continuare, extrase din informarea Unicului în această privinţă Noaptea neagră/întunecată a Sufletului“, transmisă prin aceeaşi Sophia Love :

„Sunt Unul.

Mulțumesc.

Sunt multe de împărtășit.

Locul în care vă aflați chiar acum este etapa de cursă lungă. Este partea procesului care vă cere să continuaţi să credeţi, indiferent de ceea ce unii dintre voi văd.

A devenit o chestiune de credinţă şi Adevăr.

Să vă păstrați credinţa în ceea ce simţiţi că este Adevăr este unul dintre produsele secundare ale Suveranităţii.

Observați că este folosit termenul «simţit». Asta este o provocare pentru voi să discerneţi și chiar acum vă aflați în toiul acelei provocări.

Nu este o problemă să vă păstrați credința în «ce vi s-a spus» că este Adevărul. Mai degrabă este o problemă să vă păstraţi credinţa în ceea ce «voi simţiţi» că este Adevăr.

Condițiile nu sunt neapărat identice.

Ceea ce vă încurcă, problema pentru voi este că aţi avut o viaţă întreagă de manipulare împrejurul Adevărului. Această întărire constantă a programării şi-a lăsat amprenta în psihicul vostru.

Anumite povești pot ajunge atât de adânc în interior, încât vă veţi simţi nesiguri de sentimentele voastre.

«Mă simt aşa din cauza codului meu interior ?» sau «Mă simt aşa din cauza programării ?»

Vom vorbi astăzi despre cum să faceţi diferenţa.

Se speră că asta vă va ajuta cu discernământul.“

 


„Modul în care vă descoperiţi, vă dați seama de Adevărul vostru, începe prin simţirea lui.

Se simte diferit de preferinţă, confort sau disconfort.

Este mai profund şi este şoapta sufletului vostru.

Vedeți voi, dragii mei oameni dragi, deși trăiţi această viaţă parţial ca să experimentați numeroase emoţii şi întâmplări, Adevărul nu este unul dintre ele.

Adevărul este cunoscut. Îl cunoaşteţi.

Acest lucru este Adevărat pentru fiecare om care este întrupat acum sau în orice alt moment.

Adevărul a fost denaturat şi re-încadrat ca să vă manipuleze emoţiile.

În acest fel, ceva poate fi «simţit» a fi corect și, prin urmare, Adevărat, pentru că pare să răspundă unor anumite întrebări specifice.“

„De exemplu. Este un Adevăr că toţi bărbaţii, femeile şi copiii sunt egali între ei. Acest Adevăr este valabil indiferent de rasă, caracteristici fizice sau nivel de prosperitate. Egalitatea este un Adevăr absolut.

A fost folosit ca să propulseze sau promoveze alte declarații, programe și politici. Toate sunt referiri la egalitate, dar nu egale. Le puteți discerne pe cele două separându-le, vorbind sau citind mai multe despre ele și, la final, recunoscând ce simte instinctul vostru în timp ce faceți asta.“

«Simţirea» Adevărului nu trebuie să fie confortabilă. Poate provoca ceea ce aţi crezut că ştiţi și ridica întrebări pe care nici nu ştiaţi că le-aţi avut.

Modul în care să vă dați seama dacă ceva sau cineva pe care îl luați în considerare reprezintă, de fapt, Adevărul este prin verificarea «simţirii instinctive».

Dacă gândindu-vă la asta, ceva sau cineva vă provoacă disconfort sau ezitare, mergeți mai adânc. Întrebaţi-vă «De Ce ?».

Răspunsul vostru va începe să vă dezvăluie cauza ezitării. Va fi nevoie să continuați să puneți în mod repetat acea întrebare ca să ajungeți la miezul problemei. Asta vă va conduce la Adevărul absolut.

Sunt foarte puţine Adevăruri absolute. Atunci când ajungeți la unul, veți ști.

Este satisfăcător într-un mod în care nimic altceva nu este. Acesta susține complet, în același timp, orice alt Adevăr absolut.

Precum sus, așa și jos este Adevăr. Legea Atracţiei este Adevăr. Unimea este Adevăr. Atunci când întâlniți una dintre aceste idei, veți experimenta o stare de rezonare.

Aici se sugerează că atunci când luaţi în considerare o persoană, idee sau lucru care vă provoacă disconfort, motivul pentru disconfortul vostru este o lipsă de rezonare. Ceva nu este de acord cu credința voastră actuală cu privire la acel lucru.

Nu trebuie să fiți convinși de Adevărul Absolut. Faptele și circumstanțele nu se adaugă neapărat la Adevărul Absolut. De fapt, ele se pot adăuga ca să arate exact opusul. Răspunsul, din nou, este cum se simte.

Dacă asta vă sună circular, este pentru că să fii om înseamnă să trăieşti într-o existenţă circulară. Sunteți aici să trăiţi prin intermediul lucrurilor în timp ce vă străduiţi să le înţelegeţi.

Așadar, cum se simte Adevărul Absolut ? Se simte imediat şi incontestabil.

Demonstrabil este pus în evidenţă prin furnicături / frisoane ca atunci când vă ciocniți de cineva sau săriți într-o piscină să salvați o persoană străină care se îneacă. Se întâmplă fără să vă gândiți sau să decideți. Pur și simplu este.

Omenirea trece acum prin «Noaptea întunecată a Sufletului».

Acesta este un Proces de descoperire.

Oamenii îşi vor recunoaşte Adevărul cu ajutorul unei busole interioare.

Veți ști că v-aţi găsit-o pe a voastră atunci când nu veţi mai avea întrebări.

Concluziile voastre vă satisfac.

Printr-un sentiment instinctiv lipsit de cuvinte, veţi şti.

Aveți încredere.

Cunoașterea va ilumina tot ceea ce urmează.

Sunteți pregătiţi pentru un astfel de răsfăţ.

Asta este tot.“

 


Aşadar, Acum se manifestă acele Vremuri de dinainte de „răsfăţul“ mult-promis şi mult-aşteptat, în care întunecimea din adâncul fiecăruia cere Eliberare şi Transmutare... în ceva mult mai uşor şi blând.

Iară nu am prea multe a adăuga, când vorba e atât de limpede şi clară.

Doar să subliniez, încă odată, aceeaşi idee a SIMŢIRII ADEVĂRULUI şi, în general, a oricărei informaţii receptate : Simţită, şi nu doar gândită.

În acest fel, Percepţia noastră este decisiv ajutată pentru ca Înţelegerea să funcţioneze la parametri infailibili.

Scurt. Şi cuprinzător.

Restul detaliilor le puteţi oricând re-citi. Cu „confirmarea de primire“ a minţii care cercetează. Şi poate, cine ştie, Acum chiar a găsit... Răspunsul.

Aşadar : cu Bucuria Adevărului reSimţit, tot înainte !

 

MarYan


2 comentarii:

  1. Cei mai multi si-au luat răsfățul pe pamant, adica in aceasta dimensiune. Asa ca nu mai au nimic deasupra. Sufletul lor arata ca un copac fără viață pentru ca au fost invatati sa ia cat mai mult, sa se bucure si sa se joace cât mai mult
    ( vezi NLP si celelalte miscari derivate din el). Ori, daca nu daruiesti, ajungi un fel de vampir ce acumuleaza energia celor din familie si energia urmasilor. Care nu se vor mai naste pentru ca au fost ucisi de stramosii lor
    Vezi situatia occident. Occidentul si-a cladit bunastarea pe suferinta coloniilor si acum degenereaza: societati imbatranite, homosexualitate, prostie datorata degenerarii. De aceea occidentul fura creiere. Nu mai au apa proaspata venita din planul divin si incearca sa se salveze importand, furand, ademenind tinerii si copii din zonele ce inca nu au degenerat.
    Că mafiotii de la varful UE nu sunt intregi la minte si sunt incapabili sa vina cu solutii netrăznite, este pecetea degenerarii lor. Ca mafiotii Americii sunt la fel, observam toti. Crimele savarsite de americani pe tot pamantul si-au pus amprenta in ADN-ul lor. Nici rusii nu sunt mai breji si niciun popor ce s-a ridicat pe sacrificarea altor popoare.
    Omenirea degenereaza, asta e vizibil si de la Bucuresti. Nu trebuie sa urci pe Marte ca sa vezi ca omul nu mai este asa cum a fost proiectat initial sa fie. A fost mintit sa mearga pe cai ce-l duc catre intuneric si moarte. Învierea in Dumnezeu e un ideal din ce in ce mai greu de atins pentru ca omul orbecăie prin labirintul mintii sale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestea sunt si motivele,nu toate,pentru care si aceasta Lume,a 6-a,va fi distrusa la fel ca si toate celelalte Lumi de dinaintea noastra...

      Ștergere