vineri, 30 septembrie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 188 pentru 30 septembrie 2022 – Lucrătorii pentru LUMINĂ şi EVENIMENTUL.


MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 188

pentru

30 septembrie 2022

 

Lucrătorii

pentru LUMINĂ

şi

EVENIMENTUL

 

Iată că revenim pe blogul nostru Christalin (în ultima zi a lui Septembrie 2022, după ce mesajul anterior a fost pe 1 Septembrie, într-o simpatică simetrie), pentru a aduce azi un mesaj deloc întâmplător apărut în calea mea...

...Un alt mesaj al Unicului prin Sophia Love, intitulat de traducătoare (Monica Poka) „Definiţia unui Lucrător în Lumină“, dar care aduce, de fapt, în actualitate, o idee mult mai importantă, referitoare la Momentul Evenimentului.

Acest aspect este cu atît mai relevant cu cât am vorbit şi cercetat de curând iarăşi anumite detalii despre acest Moment despre care s-a vorbit mai puţin ultimul timp (luni/ani), aceasta după ce, acum vreo 5-7 ani, vuia Netul despre acest Moment mult-aşteptat...

De aceea, haideţi să vedem, deocamdată, ce ne transmite Unicul despre acest „cel mai fierbinte subiect“ posibil, în mesajul amintit anterior :

„Sunt Unul.“

„Aud de un Fulger Solar. Explici ce se va întâmpla ?

Datele și predicțiile sunt pentru cândva în următoarele şase săptămâni.

Mulțumesc.“

(Nota MarYan : Mesajul este din 20 septembrie 2022, deci faceţi calculele din acel moment pentru ce înseamnă „şase săptămâni“.)

„Sunt interpretări care sunt precise și unele care sunt în mod deliberat plasate şi inexacte.

Voi confirma un eveniment ceresc.

Nu voi comenta despre momentul unui astfel de Eveniment, dar asta nu înseamnă că aici nu există o specificitate pentru el. Există.

Nu va fi afirmat sau speculat aici, deoarece nu acesta este scopul acestei conversații.

Ceea ce se întâmplă la debutul Evenimentului și imediat după el este o corecţie.

S-ar putea să fiţi sau nu conştienţi de tot ceea ce se schimbă atunci când Evenimentul are loc, totuși veţi fi conştienţi de finalitatea lui. Toţi veți fi.

Acesta urmează și a fost scris cu cerneală de neşters.

Se va întâmpla.“

„Ne vei spune cum va arăta şi cum se va simţi pentru noi, cei de pe Pământ ?“

„Va fi simţit/experimentat diferit de fiecare în funcție de disponibilitatea şi înţelegerea a ceea ce are loc. Va depinde și de Planul lor de Viaţă.

Odată ce are loc, niciunul dintre voi nu vă veţi îndoitotul s-a schimbat.

Nu este posibil să vi-l descriu fizic.

Acest eveniment nu s-a mai întâmplat rasei și cuvintele care să-l descrie vor fi introduse după ce acesta are loc.

Nu este ceva de ce să vă temeţi.

Înțelegeți că toate descrierile lui sunt speculații bazate pe viziuni sau vise sau, în unele cazuri, pe informaţii directe.

Acestea pot sau nu descrie ceea ce veţi experimenta.

Totuși, va fi un eveniment care va schimba totul. De asta puteţi fi siguri.“

 


„Așadar, nu ne poți spune nimic despre sincronizarea (momentul producerii) lui ?“

Nu. Nu în acest moment.“

„Dar despre predicţiile pentru 24 septembrie și diferite alte date din septembrie şi octombrie ? Ai putea comenta despre asta ?“

„Pot spune doar că cei corupţi vor încerca un eveniment de răzbunare și că «pălăriile albe», aşa cum vă referiţi voi la ei, orchestrează multe anunţuri şi proceduri decisive proprii.

Am abordat posibilitatea pentru amândouă în conversațiile anterioare.

Acestea rămân doar o parte din revelaţiile şi re-organizarea care are loc acum.

Nu are rost să prezicem date precise.

Aceste lucruri vă alertează, dar nu vă ajută.

Sunteţi deja alertaţi.“

„Dar tu știi.“

„La această dată târzie, se ştiu multe cu precizie, da.“

„De ce nu o spui atunci ?“

Să cunoaşteţi o dată precisă nu vă va ajuta organismul, iar corpul vostru se pregăteşte să treacă printr-un «atac violent».“

Ce? Nu înțeleg «atac violent».

Acum, mai întâi de toate, aceasta nu se va întâmpla mâine, dar sunteţi pregătiţi pentru un aflux de lumină.

(Aici a fost o imagine vizuală a unui flux consistent de lumină care, pentru noi, se manifestă chiar acum. Acesta creşte treptat ajungând la un aflux masiv într-un moment dat.)

Voi, cei care vă recunoaşteţi Esenţa de lumină și sunteţi pe Pământ Acum şi Aici, veţi absorbi, reţine şi radia acea Lumină mult mai deplin (intens) decât cineva care nu s-a anunțat pentru această «Lucrare în Lumină».

(Nu există judecată în aceste cuvinte. Ceea ce se întâmplă acum o face potrivit la ceea ce este fizic posibil sau ceea ce nu este fizic posibil. Este o chestiune de alegere.)

 


Voi sunteți numiți «Lucrători în Lumină» pentru un motiv – Voi Lucraţi Pentru Lumină.

Asta înseamnă că voi vă recunoaşteţi esenţa, o păstraţi, o recunoaşteţi în voi înşivă şi în alţii, o folosiţi în munca voastră (care este viața voastră) și o expansionaţi oriunde v-aţi afla.

De ce credeți că ați fost sfătuiți să meditaţi, să fiţi calmi şi să folosiţi ingrediente pure şi naturale ca să vă hrăniţi organismul ?

Voi sunteţi Gazda Luminii.

Avansarea şi diseminarea ei este munca voastră. De asta aţi venit.

Menținerea unei inimi neclintite şi a unei împământări solide în Adevăr sunt vitale scopului vostru.

A existat un aflux continuu de Lumină. Acesta continuă şi creşte pentru că voi îl reţineţi, îl permiteţi.

Voi aţi făcut loc Luminii, dragii mei Lucrători în Lumină.

V-aţi expansionat Lumina.

Lumina rămâne şi Lumina creşte datorită vouă.

Gândiți-vă la întunericul pe care-l eradicaţi.

Este eradicat cu lumină lumina voastră.

În Marea PoVeste a Trezirii Pământului/Omenirii, datele deţin puţină putere.

Cunoaşterea acestor date creşte concentrarea și, prin urmare, influenţa a orice ceea ce urmeză să se întâmple.

Este mult mai bine să fiţi pregătiţi și când se întâmplă ceva, din acea stare de pregătire a ființei, să vă îndreptaţi direct către scopul vostru.

În cazul tău, dragul meu Lucrător în Lumină, scopul este să-ţi expansionezi Lumina, să-ţi răspândeşti Iubirea şi să oferi Adevăr, Compasiune şi Curaj.

Să ştiţi CINE SUNTEŢI va fi un atribut valoros atunci când oricare dintre aceste Evenimente are loc.

Voi Sunteţi Lumina.

Veţi vedea. Veţi şti.

Mulţumesc.“

 


Da, sunt multe de spus despre toate aceste informaţii ce au rolul de a ne re-aminti de aceste Vremuri cu adevărat grandioase pe care le parcurgem în prezent, în „aşteptarea“ (activă!) a Momentului mult-dorit al Evenimentului („Flashul Solar“ sau „Unda Evenimentului“).

Pentru cine a uitat sau, mai tânăr fiind, nu a ajuns încă în contact cu aceste informaţii, reamintesc că acest EVENIMENT se referă la Unda de Lumină (cu frecvenţe extrem de înalte) emisă din Centrul Universului (de către Divinitatea Supremă a acestui Spaţiu-Timp, Dumnezeul acestui Univers) şi care se „împarte“ în fascicule succesive ce se distribuie prin Marile Găuri Negre ale Sorilor Centrali ExtraGalactici, Galactici şi Zonali, către Soarele nostru RA ce o transmite mai departe către draga noastră Planetă.

Această uriaşă desfăşurare de forţe nu este special concepută doar pentru Planeta noastră, ci şi pentru alte câteva zeci de Planete, de aceea acest Moment are atâtea „întârzieri“ (aşa fiind văzute de către umanii încarnaţi pe Terra-Geea), căci sin-cronizarea perfectă pentru Momentul Perfect, util pentru toate aceste Planete, este doar Unul anume, care, iată, pare-se că se apropie vertiginos...

Afirm aceasta nu doar în urma parcurgerii acestui material, ci mai ales al faptului că, cercetând despre acest Moment cu persoana deja cunoscută şi des-amintită în acest blog Univers Christalin, concluzia acestuia a fost că acest Moment ar putea veni mai curând decât previzionau anumite personaje „competente“ (peste câţiva ani, prin 2026-2028), ci în mod clar mai curând decât aceste date,  cu o probabilitate de apariţie a acestuia în... „câteva săptămâni!

Acest „câteva săptămâni“ sună foarte intens, acum, când am venit în contact şi cu acest mesaj al Unicului, care sugerează extrem de discret probabilitatea crescută a manifestării acestuia în acest interval de timp.

Acum, cel mai important este de reţinut că, aşa cum preciza şi Unicul, Momentul exact este mai puţin important acesta putând duce la aşteptări generatoare, ulterior, de dez-iluzii (exact ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, după atâtea şi atâtea „preziceri“ despre „apariţia certă a Evenimentului“ care „va face şi va drege...“).

Cel mai important, din perspectiva Unicului (şi cea personală, de altfel) este faptul de a fi cât mai pregătiţi pentru acest Moment, ORICÂND ar apărea acesta.

Iar asta nu înseamnă „a lucra la pregătirea Momentului“, ci de a lucra cu noi înşine, constant şi zi de zi, pentru propria noastră creştere, fără vreo „aşteptare“ din exterior.

Cel mult, venirea acestui Moment ar putea, eventual, „pune lemne pe foc“ pentru determinarea noastră în a acţiona în Sensul creşterii noastre vibraţionale.

De aceea, Acum şi Aici a cam sosit Momentul să ieşim din Vacanţele auto-induse/impuse în care mulţi, prea mulţi au intrat sau au fost introduşi (prin fricile induse de media în ultimul timp, începând cu prosteala p[l]andemică, război, lipsuri de tot felul şi multe altele)...

...Pentru a ne re-introduce în propriul Program de Ascensiune (unul propus, asumat şi aprobat înainte să venim la încarnare pe Planetă), care implică lucrul cu noi înşine pentru creşterea propriilor frecvenţe de vibraţie şi Ascensiunea în Conştiinţă, alături de alţi parametri vibraţionali proprii fiinţei umane.

Şi, ca să citez din ultimul articol din acest Univers Christalin, concluzia de la finalul articolului implica acelaşi îndemn la lucru : „Meditaţie, Rugăciune, Introspecţie, Centrarea în Fiinţă (conectarea cu Sufletul) cât mai des posibil... măcar pentru câteva minute în fiecare zi... sau poate în fiecare oră :)...“.

Cum despre Eveniment voi mai vorbi, şi în scurt timp, realizând inclusiv o „închidere de cerc“ (veţi vedea despre ce este vorba), acum haideţi să ne relaxăm în acest week-end, urându-ne încă odată ceea ce ne urăm deseori pe Planetă, dintr-un bun (de data aceasta) obicei : SUCCES tuturor (la ASCENSIUNE) !

 

MarYan


13 comentarii:

  1. https://spirituletern.blogspot.com/2022/09/conversatii-cu-federatia-luminii-27.html

    RăspundețiȘtergere
  2. De când au început curățarea implanturilor am niște dureri de cap ….oare de acolo sa fie!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. https://eraoflight.com/2022/10/04/matthew-ward-message-last-act-of-light-vs-darkness/

    RăspundețiȘtergere
  4. https://sensesofthesoul.ca/blogs/blog/october-2022-ascension-update-dna-upgrade

    RăspundețiȘtergere
  5. Se confirma cu ultima postare a lui Matei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca ne puteti spune, in linii mari ,cum sa ne pregatim si ce se va intampla concret,din punctul dvs. de vedere...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu doar lucrătorii în Lumină... lucrează pentru așa-numita împlinirea Evenimentului, chiar și întunecații contribuie masiv la acest proces. Paradox? Nu, deloc, fiindcă și ”diavolul speră la mântuire” și asta nu e deloc o vorbă goală, o expresie religios- bombastică, ci un fapt procesual. Și cum o fac? - ne putem întreba. Printre altele, arătând tuturor cum NU SE FACE, constituindu-se într-un just termen de comparație și lecție de urmat. Pe de altă parte, în dimensiunile superioare ale Multiversului timpul chiar nu există, toate evenimentele, trecut-prezent-viitor sunt simultane sau sincrone, dacă preferați. EVENIMENTUL e un fapt interior și este valabil, ca manifestare utilă și subtilă, doar pentru dimensiunile 3-4, maximum 5; dincolo de ele, polaritățile răului și binelui coexistă armonic, în sensul în care TAO ne învață că Yiin și Yang își ”joacă jocul” cosmic. Toate astea nu exclud distrugerea, suferința, moartea dar și renașterea, sacrificiul, iubirea. Cuvinte mari? Judecați cu inima, nu cu mintea. Sau mai bine, cu ”organul” minte-inimă...

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.bitchute.com/video/d6z5GBNA0NMC/

    Va rog care e adevărul?
    Nu mai știu exact ce propagandă este asta.
    Cum nu există nucleare?
    Ca e fost hoax, ca Nagasaki si Hiroshima erau doar bombardate tăvălug nu a fost nucleară?
    Toată viata am trăit cu nuclearele.
    Există fizica nuclearelor.
    Asta e o teorie ca pământul plat, nu există nucleare până nu vedem una?
    Doamne ferește!
    Chiar nu înțeleg teoria asta deloc.
    Cui prodest?

    RăspundețiȘtergere
  9. https://veilofreality-com.translate.goog/2022/05/24/covid-vaccines-consequences-on-the-soul-spirit-and-life-after-death/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

    O sa apară in curand prima lucrare spirituală despre efectele vaccinării, o carte pentru lucrătorii in lumină, ce entități se văd la vaccinați și cum se elimină din aură, cazurile de vindecare de efectele secundare.

    RăspundețiȘtergere
  10. 20 septembrie+42 de zile=(+,-)1 octombrie...SE APROPIE EVENIMENTUL?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1 noiembrie poate ati vrut sa spuneti.Desi eu una nu cred ca se va intimpla ceva nici in noiembrie...

      Ștergere