joi, 1 septembrie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 187 pentru 1 septembrie 2022 – Marea Dez-Învăţare.

 

MarYan

 CuVântul (PoVestea) Zilei : 187

pentru

1 septembrie 2022

 

Marea

Dez-Învăţare



Acum, de 1 septembrie 2022, deci ca primă zi de toamnă (iată, în Luna a 9-a), încă revin cu un alt mesaj al aceluiaşi Unicul, expus prin Sophia Love...

...Respectiv „Marea Dez-Învăţare care, într-adevăr, la prima vedere sună cel puţin provocator: cum să „dez-înveţi“ (!), când toată lumea este îndemnată să înveţe, înveţe şi iar să înveţe ?...

Este simplu de intuit de către cei cu ceva minimă experienţă metafizică. Dar şi mai simplu este de înţeles, după parcurgerea extrasului din acest mesaj :

„Sunt Unul.

Mai sunt și alte lucruri care vor ieşi la iveală acum. Aproape că este momentul să vă „limpeziţi vederea” astfel încât să puteţi vedea limpede şi clar întregul potenţial care se află în faţa voastră.

Nu sunt sigură că înțeleg ce vrei să spui. Ai putea detalia ?

Da.

Aseamănă această perioadă cu perioada de trecere de la adolescenţă la maturitate. Asta se întâmplă în etape.

Există o maturizare sexuală care are loc înainte de maturizarea emoţională.

Acest lucru are drept rezultat sarcini (gravidităţi) aleatorii şi neplanificate precum și combustibil pentru numeroase cântece de iubire.

Există o tranziţie de la conducerea unui vehicul ca elev la conducerea lui pe cont propriu. Cea din urmă deține un potenţial mai mare de iresponsabilitate şi accidentări neplanificate.

Acestea sunt rezultate şi consecinţe acceptate ale „creşterii”.

Ce se întâmplă acum este că întreaga voastră lume se confruntă cu „creşterea”toţi deodată. Ce însoțește acest moment de „creștere” sunt un număr vast de scenarii neplanificate şi neaşteptate.

De acestea va trebui să vă ocupați și să vă ocupați conștient de ele.

Totul are de-a face cu responsabilitatea. Nici unul dintre voi nu sunteți obișnuiți să acceptați întreaga responsabilitate pentru ceea ce se petrece în viața voastră ; pentru ceea ce zilnic se petrece.

S-ar putea să vă gândiți la această perioadă viitoare de demascare, descoperire şi dezvăluire ca la o pregătire pentru autonomie.

Absolviţi, dragii mei oameni dragi.

V-aţi obținut „diploma” de-a lungul secolelor de „lovituri grele”.

În aceste perioade ați fost adăpostiţi şi controlaţi şi manipulaţi într-o măsură extremă.

Ați ajuns să credeţi adevăruri false despre capacităţile şi posibilităţile voastre.

Ați fost hrăniţi cu alimente nesănătoase care pretind că vă susţin fizic.

Ați fost învăţaţi să aveţi încredere în oameni şi în sistemele pe care ei le promovează, în timp ce scopul lor ascuns au fost controlul şi distrugerea.

Ați învățat bine, dragii mei oameni dragi, astfel încât acum vă confruntaţi cu o mare dez-învăţare.

 


Acest control este ceaţa pe care o veţi curăţa de pe lentilele voastre astfel încât să puteţi vedea clar ce se află în faţa voastră.

Pentru că, până acum, lumea voastră a fost creată, controlată şi manipulată de controlori nevăzuţi care se considerau ca fiind „proprietari”, cu toate drepturile pe care această denumire le presupune.

Sunt eliberaţi (de această postură).

Ceea ce a rămas în urma lor este un pic de mizerie. O ţesătură încâlcită care este nevoie să fie descâlcită şi îndreptată.

Acesta este scopul referirii la conducerea responsabilă și la activitatea sexuală responsabilă. În ambele cazuri, luarea în considerare a rezultatului oricărei acţiuni trebuie făcută la începutul acţiunii – nu când acţiunea a avut un rezultat nedorit...

Ce înseamnă aceasta este că vor fi mai puţini oameni, programe sau instituţii de acuzat, precum și un mai mare control şi responsabilitate să comandaţi.

În tot ceea ce gândiţi, spuneţi şi faceţi, rezultatul vă aparţine.

Duse sunt zilele în care să-i acuzaţi pe „alţii” pentru ceea ce se întâmplă în și cu viața voastră. Asta este partea provocatoare.

Voi puneţi masa la care generaţia viitoare să se ospăteze la Banchetul Vieţii.

Doar de voi depinde să vă învăţaţi să alegeţi cu grijă ca să evitaţi predarea (învăţarea altora a) iresponsabilităţii.

Asta va cere practică şi repetiţie.

Începeți cu paşi mici.

Fiţi atenţi la alegerea alimentelor, alegerea locului de muncă, cui alegeţi să vă daţi votul, la gânduri, la cuvintele pe care le folosiţi şi la acţiunile voastre.

Toate contează. Comenzile vieţii voastre sunt special sincronizate cu voi.

Voi personal sunteţi la volan.“

„Asta este lumea voastră. Veți simți în curând bucuria stăpânirii acestor comenzi, pe care întotdeauna le-aţi deţinut şi de care, totuşi, n-aţi ştiut niciodată.“

 


Iată cum şi acest mesaj ne con-duce către aceeaşi fundamentală idee, ce are legătură cu EDUCAŢIA, pe care personal o văd ca fiind, în prezent, un uriaş DRESAJ (informaţional) : ieşirea din această Totală PROGRAMARE (pentru deplin Control), realizată în timp de la naştere, practic, începută în familie, continuată în societate şi dusă pe culmi de perfecţiune la „şcoală“...

Însă Acum, în aceste teribile Vremuri, s-a accelerat exponenţial procesul de „dez-învăţare“, adică de „de-programare“ pentru a reduce, treptat, nivelul de control pe care Controlorii Planetari îl visează, încă, cu ochii deschişi nivel de control despre care pot spune că, într-adevăr, este în continuă scădere, pe măsură ce Forţele Luminii câştigă tot mai consistent teren.

Da, înţeleg că în această perioadă preocupările fiecăruia sunt legate de ceea ce s-ar apropia de noi, dar toate acestea se leagă, într-un fel neînţeles, deocamdată : în măsura în care fiecare creşte nivelul de „dez-învăţare“, în aceeaşi măsură se eliberează de controlul şi programarea Controlorilor, al căror unul dintre principalele Programe este cel numit, simplu, FRICĂ !

Da, există încă potenţial consistent pentru a se produce multe „neajunsuri“ în această perioadă de toamnă-iarnă 2022-2023, însă în măsura eliberării de aceste programe şi frici, Universul va veni încărcat cu Daruri (Abundenţa exprimată sub forme atât de variate şi surprinzătoare, încât ne lasă, întotdeauna, cu gura căscată, larg)...

...Daruri care vor permite ca aceste Vremuri să fie trecute cu o Graţie pe care nu credeam că există.

Oare aşa o fi ?

Haideţi să vedeţi dacă toate acestea reprezintă doar vorbe sau chiar sunt parte din CuVântul Realităţii !

Pentru asta, mai rămâne doar un simplu îndemn : spor(nicie) la practica de-programării !

Cum ?

Hmmm... : Meditaţie, Rugăciune, Introspecţie, Centrarea în Fiinţă (conectarea cu Sufletul) cât mai des posibil... măcar pentru câteva minute în fiecare zi... sau poate în fiecare oră :)...

Aşadar, Succes !...

...Căci restul vine DE LA SINE(LE SUPERIOARE) !

 

MarYan


10 comentarii:

  1. Buna ziua,am vazut recent un serial coreean,'Alchemy of souls' care,desi imi dadea o stare de tensiune si un nod in stomac datorita scenelor de violenta,continea si o frumoasa poveste de dragoste si este cu actori foarte draguti.In serial sunt multe lucruri care te pun pe ganduri. Considerati ca acest gen de filme este o dezvaluire sau dimpotriva,vor sa ne tina in zona de frica si sa ne obisnuim cu ideea ca suntem vulnerabili?Sincer,am fost foarte dezamagita ca in loc de happy-end cum promitea,Mu-Deok s-a lasat manipulata exact ca tatal ei.Un alt fapt care ma deranjeaza este ca,in majoritatea filmelor asiatice,nu vad sa pomeneasca de o justitie divina.Sunt doar personaje bune si rele care se lupta intre ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi cer scuze ca scriu aici, dar urmaream si burebista blog ,dar l au blocat, daca v sia blocheaza pe toti, ce facem?dragii mei, haideti sa ripostam , sa ne facem auziti, si aici comenteaza oameni in cunostinta de ce se intampla, sa ne unim si sa avem acces si la burebista, va iubesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incepind de ieri dimineata Blogul Dlui. Marius SUMEDREA - BUREBISTA 2012- a fost,citez de pe GOOGLE, ELIMINAT! Iata cea mai buna dovada ca acel blog publica adevaruri cel putin deranjante la adresa Ocultei...Au mai ramas doar blogurile NOUL UNIVERS CHRISTALIN si SPIRITUL ETERN...

      Ștergere
    2. Migrăm la noul univers christalin.

      Ștergere
    3. Oamenii care pun intrebari intrebatoare sunt un pericol pentru agenda globalista.Libertatea exprimarii este pusa la somn cu perna pe fata.Ilie.

      Ștergere
    4. Nu cred ca l-a blocat nimeni pe Marius. Bătea si campii foarte mult, nu doar facea " dezvaluiri" copy paste de pe bloguri controlate de CIA sau KGB.
      Apoi, autoarea acestui blog scrie ceva despre dez-invatare. E timpul sa vedeti lumea prin ochii vostri, nu sa tot stati sa va bage cineva informatii in cap. Nu stii sa citesti si singura? România nu o vezi cu ochii tăi? Problemele tarii in care te-ai nascut nu sunt foarte clare?
      E timpul asumarii responsabilitatilor. Posmagi muieti de Marius sau alt spalator pe creier, grav manipulator cu voie sau fara voie, manipulat si el?! Iti plac posmagii muieti? Nu esti om in toat fierea ? Esti copil?
      Țară crestina! Vorbiti despre Iisus, dar luati lectii de la tot felul de limitati new age sau yoghini!

      Ștergere
    5. Noul site al dlui Marius Sumedrea este luminaadevarului.com

      Ștergere
    6. Eu am o părere bună despre Marius,era valoros şi prin comentariile de la subsol care ne plac atât de mult,şi nu sunt de acord cum zici tu că să
      avem o viziune proprie pentru că avem nevoie ca acea viziune să se reflecte şi în ceilalți pentru a fi veridică,de aceea avem nevoie de un Marius,să putem comunica între noi să nu ne mai lăsăm prostiți de minciunile aberante ale celor care trăiesc pe spatele nostru ,aberații pandemice,care spun că ar exista un virus dotat cu organe genitale în căutare de virusoaică şi chipurile vor amândoi să facă mulți copii.

      Credința este liberă nu poți critica religia nimănui pentru că
      Dumnezeu suntem fiecare dintr e noi,animalele,plantele ,munții şi orice făptură,Totul.
      A iubi înseamnă a respecta omul,animalul,fiecare fir de iarbă,aceasta este iubirea divină a Lui Dumnezeu.

      Ștergere
  3. Bună! Nu știu ce m-a îndreptat spre aceasta dorința de cunoaștere...dar sunt aici și acum. Vad toate aceste nereguli" ale existentei noastre în aceasta experienta numita viata. Rezolvarea pare atât de simpla, utila și imediata - prin simpla noastră convertire la bine. Cu toate acestea nu are loc. Deci!? Unde greșim?

    RăspundețiȘtergere
  4. Drumul de străbătut este musai să fiecare parcurs în întregime.Tu te urci în autocar sau intr-o cotigă,fiecare in funcție de ce a asimilat în dotare,dar acest lucru depinde şi de şofer,respectiv vizitiu ( maestru spiritual ).

    RăspundețiȘtergere