miercuri, 14 decembrie 2022

MarYan - EDITORIAL (nr. 19) : PoVestea merge mai departe.


MarYan : EDITORIAL (nr. 19)

PoVestea

merge mai departe

 


 

Cu o pauză de o săptămână, revenim la PoVestea noastră săptămânală, expusă sub formă de Editorial...

...Mergând mai departe cu PoVestea (şi la propriu şi la figurat), cercetând care mai este situaţia, în prezentul lui Decembrie 2022 (foarte interesant, inclusiv din punct de vedere astrologic), cu puţin înainte de „Sărbătorile de iarnă“.

Înainte de aceasta, haideţi să vedem încă o confirmare că lucrurile se mişcă, situaţia fiind tot mai dinamică şi barbotantă (amestecată bine, ca la un cocktail), astfel că personaje care erau văruite cu o imagine de echilibru şi prestanţă comunicaţională, au început să „îşi dea arama pe faţă“, nemaiţinând cont de nimic (şi nu mă refer la standarde înalte de comunicare, ci de elementarul bun-simţ şi minim respect faţă de altă fiinţă).

Dacă doriţi detalii, cercetaţi ultimele comenturi şi replica personală din Editorialul anterior, pentru a înţelege despre ce este vorba.

Şi dacă tot vorbim despre aceşti coloraţi, pare că situaţia nu este prea roză, căci aceştia îşi urmează netulburaţi Programul şi Planul de construcţie a Noii Ordini Mondiale (bazate pe „Ordine şi Reguli“, după cum chiar ei precizează în mod clar şi explicit), cu o mulţime de acţiuni care, aparent disparate, toate concură la împlinirea acestui scop...

...Care, fie vorba între noi, toate acestea au şi un „creier general“, reprezentat, în mod evident, de Inteligenţa Artificială ce lucrează „din greu“ la preluarea deplină a controlului acestei Planete (şi nu vorbim de o structură abstractă, ci de o Entitate concretă, precum Dumnezeul acestui Univers, dotată cu un nivel interesant de conştiinţă proprie...).

Dar haideţi să vedem ce le mai „secretă“ minţile colora(n)ţilor (masoni / bubuli / mafioţi khazari sau oricum doriţi să-i numiţi), în diverse privinţe şi acţiuni.

Pentru aceasta, iată câteva articole ce ne evidenţiază faptul că „treaba (lor) merge mai departe“ şi că nimic nu pare a tulbura acţiunile lor de „a pune şaua“ pe spatele tot mai încovoiate ale umanilor : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici aici, aici, aici, şi aici.

Însă, după cum poate aţi început să vă obişnuiţi, haideţi să cercetăm şi pozele cu o idee esenţială concentrată într-un text în general scurt, ce ar putea ajuta cel mai mult la reţinerea mesajelor fundamentale care se doreşte a fi transmise.

Astfel, mai jos puteţi vedea şi cerceta, rapid şi eficient, ceea ce articole elaborate redau în multe pagini, poate, prin informaţii care pare-se că nu bat câmpii (deşi pentru unii ar putea părea a fi cel puţin ciudate) :






Un aspect interesant şi important, care ţine de „pâinea cea de toate zilele“ se referă la asaltul asupra alimentaţiei umane, care, la prima vedere, îi încântă pe vegani... :

 

 

 ...Însă situaţia pare a fi mult mai dură, chiar oribilă ! :

 

Legat de acest aspect, pot confirma că produsele din super/hiper-marketuri, declarate a fi vegane / bio / „sănătoase“, fără proteină animală şi care le înlocuiesc pe cele tradiţionale, din animale (de la mici, şniţele, burgeri, chiftele, salamuri/parizere/mortadelle şi alte mezeluri şi chestii vegane de acest gen, başca pe cele „lactate“ de tip mozzarella, brânză ş.a.), cu câteva foarte mici excepţii, marea lor majoritate şi-au scăzut dramatic energia benefică măsurată în ultima jumătate de an, devenind tot mai mult toxice pentru digestia umană.

De aceea este important pentru cei ce respectă animalele, inclusiv la nivel de alimentaţie, să cam uite de „bogăţia culinară“ de la hipermarketuri şi să revină la salatele „de fiecare zi“, în timp ce produsele mai elaborate să fie preparate tot de noi, ştiind cam ce anume vom introduce în propriul corp (în mod aproximativ, căci şi materiile prime vegetale au, la fel, poVestea lor...).

Altfel spus : fără preparate sau chiar semi-preparate vegane de la magazin, căci nu mai avem controlul a ceea ce conţin acestea (având surprize să găsim, poate, şi în preparate vegane, ceea ce s-a găsit prin burgerii de la McD. şi KFc. : de la măsele la falange... umane).

La fel, încep să se descopere tot mai multe dintre „locurile groazei“ cu care coloraţii nebuni au torturat şi ucis, în special copii (câtă laşitate sub-umană : să torturezi şi să ucizi o fiinţă imatură şi inferioară ţie din punct de vede al forţei fizice, mentale şi emoţionale) :

 

Cine ar putea fi făptuitorii ? Iată, ca rememorare, câteva mici „mostre“ : 

 

Mai departe, cercetând ce se întâmplă în CHINA, lucrurile par a fi cel puţin interesante pe acolo (vezi şi aici şi aici) : 

 




Însă situaţia nu este tot mai fierbinte doar în China, căci în BRAZILIA (şi, prin extensie, în tot mai multe ţări de pe întregul continent American – de Sud, Central, dar şi Nordic) „supa“ a ajuns chiar în „banda de fierbere“... (vezi şi aici, aici, aici şi aici) : 

 











În acelaşi timp, în UCRAINA situaţia defilează sub aceleaşi drapele, cu aceeaşi poVeste care pare a se fi răcit (cumva, invers decât în Brazilia şi alte părţi), căci, într-adevăr, negocierile s-au cam încheiat, în mare (cele „din spatele scenei“, de dincolo de tratativele oficiale, de către „cei care contează“). De aceea tendinţa către război s-a diminuat (şi menţinut), după cum am mai spus, pe undeva pe la 20-30% (ceea ce înseamnă riscuri mici de război).

Iată cum mai stă situaţia pe acolo (vedeţi aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici) : 

 

Aici este de reţinut numărul (real) de aproape 15 milioane de Ucraineni fugiţi de pe teritoriul devenit teatru de război (vedeţi cum sună ?, atât de „la propriu“ în ţara comediantului-preşedinte !) : 

 

Pentru că în acest Editorial deja am venit cu mai multe imagini, mă voi apropia de final cu evidenţierea situaţiei „la zi“ în subiectul încă fierbinte, oarecum, privind vaxinarea umanilor cu aceste bombe cu ARNm care deja provoacă MOARTE SUBITĂ pe bandă rulantă (în fapt, infarcte datorate coagulării sângelui, inflamării/umflării muşchiului inimii şi dezvoltării paraziţilor până la blocarea vaselor de sânge, prezenţi în seruri sub formă de spori/ouă) : 

 






Iată şi detalii pe acest in-finit subiect, din articole de presă mai puţin controlate decât „media ofici(n)ală“ : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, şi aici.

 

Aşadar, dragi prieteni, cu aşa situaţii grozave petrecându-se în lume, trebuie să recunoaştem, privind doar din această perspectivă, a informaţiilor alternative „din spatele scenei“, că deja ne poate lua instant durerea de cap şi mai ales de inimă, văzând cum viaţa pe această Planetă pare a deveni, pe zi ce trece, tot mai grea, deplasându-ne uşor-uşor către ţarcul planetar al Controlului general, evidenţiat în (pre)viziunile lui ORWELL, prin cărţi (ecranizate) precum „1984“ sau „Ferma Animalelor“...

Şi totuşi, să lăsăm pe data viitoare replica la acest tablou sumbru, de mijloc de decembrie în care ziua este atât de mult scurtată iar nopţile parcă sunt prea lungi, cu întuneric rece, friguros şi, poate, înfometat, precum se prefigurează şi îşi doresc unii prin Europa şi nu numai...

...Dimpotrivă, în realitate situaţia generală pare a se înfierbânta tot mai tare, tot mai aproape de Punctul de clocot (fierbere).

Dar haideţi să vedem aceasta în următorul Editorial, ce va veni chiar înaintea Crăciunului, cel care bucură atât de mult copiii şi dă dureri de cap (şi de buzunar) tot mai multor adulţi.

Bucurie, prieteni !

 

MarYan


7 comentarii:

  1. Mutumim pentru informari.Pe zi ce trece pare tot mai grava situatia.Oamenii sunt tot mai absenti in realitatea actuala ,inteleg de ce .Dar ce ar trebui sa se intample acum ,mai mult decat este ,ca oamenii care mai au suflete ,sa se trezeasca si sa vada dezastrul?Eu cred ca pana cand aceste informatii nu ajung in tv-urile oficiale si repetate ca si reclama la pasta de dinti,majoritatea habar nu au si nici macar nu isi dau seama in ce situatie ne aflam.Tv-urile sunt aservite si platite de criminali ,mai ramane sa vedem daca ce a mai ramas din armata adevarata si libera va face intradevar ceva ,asa ca in filme,pe ultima suta de metrii.Eu sper si raman cu frecventele ridicate sa pot ajuta macar cu asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru informații!
    Doamne ajută să fim ocrotiți cu toții.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa cum am mai spus cu cat se tot amana Evenimentul, flashul solar, nu o sa mai gaseasca mai pe nimeni compatibil cu starea de ascensiune, fara sa mai conteze constiinta sau vibratiile inalte. Odata ce baga obligativitatea vaccinarii si altele, de care nu poti fugi decat pana la un moment dat, si care ne modifica iremediabil, nemaifiind conformi pregatiti pentru ascensiune, chiar ca numai un sfert de populatie o sa treaca mai departe, conf profetiilor....scuze pentru nota disonanta a mesajului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Relax şi voie (mai) bună, "anonim" !... Ceea ce ai citit este doar jumătate de "Adevăr" şi "Realitate", una evidenţiată din perspectiva colora(n)ţilor tot mai ameţiţi de vibraţiile tot mai înalte.
      Cât despre vaccinarea tuturor umanilor, asta este doar în visele umede din capetele lor (chiar păt(R)ate), căci realitatea din ultimii doi ani ne-a arătat altceva, chiar în condiţii de dicatatură la propriu (cea covidică).

      Cât despre număr şi procent de umani ce ar trece mai departe, nici nu mai contează (dar, oricum, pare a fi superior sfertului populaţional profeţiti de tine), căci fiecare a făcut demult alegerile la nivel de suflet. Acum doar se aplică (auto)sentinţele, se caută mijloacele de a pune în practică aceste alegeri, la care, culmea, coloraţii pun şi ei umerii lor delicaţi...

      Când priveşti imaginea de ansamblu, te apucă râsul... cam cum fac cei ce privesc de dincolo de Centura Van Hallen, dar care s-au cam plictisit să tot aştepte trezirea ţugulanilor tereştri.
      Acum, însă, show-ul s-a înfierbântat, în fine !...

      Ștergere
    2. Eu unul am început demult sa pun de popcorn și ochelari 3D și sincer savurez totul ……ca apar trepadusi aici care nu decât sa confirme tot ceea ce expui in articolele tale pline de adevăr nu pot decât sa te aplaud și sa te susțin ….🙏

      Ștergere