marți, 29 noiembrie 2022

MarYan - EDITORIAL (nr. 18) : RĂZBOI sau PACE ?


MarYan : EDITORIAL (nr. 18)

RĂZBOI

sau

PACE ?


Acum, una dintre cele mai arzătoare întrebări ce stă pe multe buze (mai ales buze româneşti), este legată de ceea ce se petrece în Ucraina şi de riscurile de amplificare a „operaţiunii militare speciale“ de acolo :...

...Oare ne va contamina şi pe noi acest adevărat Război (dintre Rusia şi NATO) sau se va ajunge (poate chiar în scurt timp) la Pace ?

Privind la ceea ce se petrece, în prezent, pe linia frontului (în curs de îngheţare), la informaţiile ce au sosit deja, legate de acest subiect (detaliate în Editorialul anterior), ei bine, doar de aici putem spune că lucrurile par a merge către un deznodământ de limpezire şi rezolvare a problemei (vezi şi aici şi aici)...

 


...Chiar dacă cei direct interesaţi „împung“ şi încearcă să arunce alte lemne pe acest foc...


 ...Şi deşi, la prima vedere, până la liniştirea definitivă s-ar mai putea manifesta cel puţin o vâlvătaie !


Ca lucrurile să fie şi mai interesante din punct de vedere militar, apar alte „mişcări de trupe“ cel puţin interesante :



Dacă înainte de aceste mişcări din ultimele săptămâni, nivelul de risc de război amplificat (extinderea acestuia) se situa undeva între 40% şi 50% (din punct de vedere radiestezic), ei bine, acum, după aceste noi mişcări, acest risc a scăzut undeva între 20% şi 30% !...

...Ceea ce, cel puţin pentru noi, ar putea reprezenta cu adevărat o veste bună, pentru a ne linişti la modul cât se poate de concret şi a ne vedea fiecare de treburile sale...

...Mai ales că, aşa cum am mai spus anii anteriori în mai multe articole şi chiar editoriale, deja este mult „de treabă“ şi, mai ales, după Momentul Evenimentului şi Trezirea în masă (care, iată, deja se manifestă cu viteză exponenţială), va fi muuult de treabă !

Ce fel de „treabă“ ?

Vom (re)aminti la finalul acestui Editorial.

Până atunci, haideţi să vedem ce treburi mai au Forţele (mai luminoase) aflate în Zonele de dincolo de „Lagărul Occidental (Lagăr reprezentat de SUA, UE, Japonia, Australia, Coreea de Sud, Taiwan şi alte câteva ţărişoare), acţionând cel puţin din perspectivă financiară (vezi şi aici) :


În acelaşi timp, se pare că încă mai au ceva resurse coloraţii noştri, căci programul de divertisment (al Matricii) „Pâinea şi Circul („Panes et Circum“ al romanilor) merge mai departe, cu acelaşi joc între cuţit (ameninţări) şi firimituri de pâine aruncate „căţeilor“ (aici, aici şi aici), deşi „ţugulanii“ din lagăr dau semne de trezire din amorţeală (inclusiv în Zona Românească!) :






Însă lucrurile se încălzesc în China (deşi se vorbeşte şi despre anumite „jocuri de culise“, permiţându-li-se gloatelor umane să-şi facă de cap pentru exact 3 zile, ca apoi poliţia să intervină scurt şi decisiv, după cum s-a şi petrecut) :

 

Însă cea mai intens abordată problematică se referă la aceeaşi etern(izat)ă „durere“, cea pandemică waxxinată, aflată în legătură directă cu trans-umaniştii davosieni, cu conectare directă cu interesele (inclusiv financiare) ale industriei medicale Big-Pharma (aici şi aici) : 

 







 

Însă nici chestiunea financiară nu este lăsată pe marginea preocupării coloraţilor cabalişti, căci digit(al)izarea este împinsă înainte, cu toate forţele/pânzele sus ! :

 
 

Dacă tot vorbim de finanţe, lucrurile se mişcă în continuare (pe marginea prăpastiei, pentru coloraţi) :



...În timp ce continuă, în Zona BRICS (alături de „ceilalţi din afara Lagărului Occidental“), eliberarea de sub tirania dolarului şi a tranzacţiilor internaţionale SWIFT :


Însă nici pedofilii nebuni nu se lasă, cu niciun chip... până în ultima secundă pare-se că vor „să ţină cu dinţii“ de nebuniile lor (aici şi aici) :

 

De fapt, situaţia pare a fi tot mai „încinsă“. Lucrurile merg tot mai „ciudat“ pentru tot mai mulţi (vezi şi aici), cu mişcări de-a dreptul „tectonice“ în spatele scenei:



 


Acum, dacă aceste argumente de diferite calibre v-au pus iarăşi pe gânduri, că, totuşi, poate că „ceva se petrece în lumea asta“, dincolo de vederea lumii (dar şi cu efecte concrete pe Corpul fizic al Mamei Pământ, mai ales că şi perioada aceasta este foarte interesantă – vezi aici şi aici), atunci apare aceeaşi istovitoare întrebare :

Ce este de făcut ?

Eu ce aş putea face pentru mine şi pentru ansamblul general ?

Poate că răspunsul îl putem găsi, fiecare după afinitatea sa, chiar şi în acest text ce poate părea „edulcorant“ (cu îndulcitori... dar unii cât se poate de naturali !) : „Puterea Supremă a Iubirii Transformatoare“.

Şi iarăşi rememorăm ceea ce am atras atenţia (cu riscul de a plictisi) pe acest blog, de la înfiinţarea sa : MEDITAŢIE şi RUGĂCIUNE, cu program concret şi perseverent, care să permită crearea, dezvoltarea şi antrenarea „muşchilor sufleteşti“ ai IUBIRII, PĂCII, ARMONIEI, BUCURIEI ş.a., ce va asigura dezvoltarea fiecăruia (de data aceasta nu doar personală, de tip NLP – Neuro-Programare Lingvistică, ci mai ales o Dezvoltare Multi-Dimensională a Fiinţei incredibile care suntem fiecare !).

 

 

Fie dimineaţa sau seara înainte de culcare (saltul în Astral) sau în orice alt moment de cât de puţin relax personal, focusarea atenţiei şi, implicit, a întregii noastre energii fiinţiale către zonele mai rafinate şi armonioase, cât de puţin, ne va trans-pune (la propriu!) în teritorii vibraţionale de alte frecvenţe, total diferite de mediul haotic al Matricii planetare în care, încă, funcţionăm.

Şi atunci, cu adevărat vom putea ieşi din teritoriul Războiului din fiecare şi vom re-intra în Tărâmul Păcii Interioare !... căci, în ultimă instanţă, la aceasta se rezumă tot acest atât de păcălitor Joc din Planul Fizic : Războiul din exterior reflectă Războiul teribil care se dă în fiecare...

Tu, Om-ule, ce alegi ?




De aceea, haideţi să nu uităm că Vremea şi Vremurile sunt chiar interesante, iar acum rolul nostru în scrierea propriei noastre piese de teatru sau film a devenit, pur şi simplu, decisiv.

Doar de fiecare depinde ce se va scrie în continuare în Cartea Vieţii fiecăruia, în condiţiile în care, iată, nebunia geo-politică şi de alte naturi „exterioare“ devine din ce în ce mai puţin relevantă pentru funcţionarea noastră în Aici şi Acum.

De aceea, haideţi să ne permitem un nou moment de Bucurieee !

Curaj şi Succes !

 

MarYan


7 comentarii:

  1. Mulțumesc! Să ne ocrotească Bunul Dumnezeu pe toți!
    La mulți ani, România!
    La mulți ani celor care poartă numele Sfântului Andrei!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani tara frumoasa și înțeleaptă!

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani frați romani!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-i aia "om-ule"? Vă bateți joc de codul lingvistic special al limbii române? El e mult mai mult decât o modalitate de comunicare chiar ci culturală, are o anume încărcătură -suport pentru transferul de informație subtilă. Și în special silaba OM, fractalul Omul, cu extensia sa Fiul Omului - sună cunoscut? Și voi o mutilați, distorsionați...
    Peste 90 la sută din informația acestui ultim articol e una superficială, cu vibrații joase: politice, militare, economice, iar la final se mai "drege busuiocul" cu platitudini de tip iubire, meditație sau rugăciune... Cărui dumnezeu strâmb vă închinați voi, cei ce emiteți astfel de pseudo- utilități mediatice?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, prea multe nu am a spune despre acest individ cu nume de cod "Valdemar", decât că, în fine, s-a cam deconspirat... După câţiva ani de comenturi "decente", în care prevalau opinii ce păreau a fi echilibrate (motiv pentru care le-am şi dat drumul la publicare, în mare parte), acum acest personaj pur şi simplu s-a dezlănţuit...
      Este foarte interesant DE CE ACUM ? a apărut această atitudine cel puţin bizară, pe care aş încadra-o în patologia neuro-psihiatrică cu care mă confrunt tot mai des în cazuistica cu care am de-a face în clinica medicală unde lucrez.

      Ei bine, din punctul personal de vedere, acesta este un minunat exemplu că lucrurile lucrează şi că, într-adevăr, aceste Vremuri sunt nu doar Tulburi, ci chiar tulburătoare pentru umani, mai ales pentru cei aflaţi în slujba celor mai coloraţi, pe funcţii mai mult sau mai puţin discrete..
      Aşadar, am putea avea de-a face cu o "coadă de topor" ce avea jobul de a supraveghea nişte site-uri mai "ciudate" (l-am găsit ca şi comentator şi pe alte site-uri/bloguri asemănătoare cu acesta). Dar ca să "înjure", la propriu, ca acum, este o premieră...

      Mai rămâne să cercetaţi, pentru cine doreşte, oare ce anume l-a/i-a deranjat pe cei coloraţi din cuprinsul acestui simplu editorial, ce anume informaţii i-au călcat pe coadă ?...

      Noi cam bănuim, dar deja nu mai contează ! Importantă este confirmarea faptului că "lucrurile lucrează" şi că evenimentele sunt tot mai aproape de Intensitatea maximă (a Evenimentului) !

      Staţi pe poziţii !

      Ștergere
    2. Pentru că nu au un virus ei au creat realitatea virtuală aşa cum realitatea virtuală a Lui lisus este multitudinea mulțimilor nesfárşite de icoane de pe pereții bisercii ( un fel de televizor ). În realitate nu există un lisus fizic,credincioşii vizualizează un lisus,dar relația este cam imaginar - autistă .


      Iisus nu a existat niciodată:

      https://swaruu.org/transcripts/jesus-who-was-he-did-he-exist-titus-and-vespasian-swaruu-of-erra-extraterrestrial-communication

      Swaruu
      https://swaruu.org/en/transcripts/jesus-mechanism-of-population-control-swaruu-of-erra-taygeta-pleiades-part-2

      Ștergere
  5. Au pierdut și știu asta …….sunt ca lupii Încolțiți și răniți 😜

    RăspundețiȘtergere