duminică, 25 decembrie 2022

MarYan - EDITORIAL (nr. 20) : Ultimul Crăciun Tradiţional ?

 

MarYan : EDITORIAL (nr. 20)

Ultimul

Crăciun Tradiţional ?

 


 

Nu prea ştiu cum „s-a aşezat“, dar iată-mă exact în ziua de Crăciun, 25 Decembrie 2022, poziţionat pentru un nou Editorial...

...Unul care primeşte ca titlu un nou semn de întrebare : Oare acesta să fie ultimul Crăciun „Tradiţional“ ?

Dar ce înseamnă, în actualele condiţii, un „Crăciun Tradiţional“ ?

Pentru asta, vă invit să revedeţi acel material tematic pe care l-am redactat acum exact 8 ani (la final de Decembrie 2014), când am simţit să mă aşez la masa de scris (laptop) şi să mă ocup de acest subiect care, pe atunci, încă mai vibra intens : Crăciunul, încă văzut a fi „Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos“.

Acum evident că nu mai intru în detaliile acestui vast subiect, ci vă invit să studiaţi sau, după caz, să vă re-amintiţi elementele de bază, recitind ce vi se pare interesant din acest material („[MOŞ] CRĂCIUNUL şi ANUL NOU : Noi, de fapt, [PE CINE] CE Sărbătorim în Timpul «SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ» ?“).

La prima vedere am putea spune că acest Crăciun oricum nu mai este tradiţional, aşa că deja l-am putea încadra în categoria premierelor „neconvenţionale“ – ţinând cont de nebunia deja creată pe fondul „Operaţiunii militare speciale“ din Ucraina şi a replicii nebuneşti (şi lung premeditate) a Occidentului, cu efecte directe în situaţia economico-financiară a fiecărei familii din (fostul prosper) „lagăr occidental“...

...Sau, de ce nu, am putea aminti de cei doi ani „pandemici“, din iarna lui 2020 şi 2021, cu restricţiile şi impunerile vaxxinale din acea perioadă, pentru a extinde şi mai mult perioada unui eventual Crăciun ne-tradiţional.

Şi totuşi, întrebarea din titlul Editorialului se referă la un Crăciun cu totul ne-convenţional, unul înnoit şi eliberat de dogme religioase şi, mai ales, „spălat“ de toată suferinţa prezentului.

Ar fi posibil aşa ceva ? Cum oare ?

Până la a (începe să) răspund(e) la această întrebare, haideţi să vedem cum mai arată lumea, în prezent, din câteva condeie.

În primul rând, răzbelul de lângă graniţa noastră estică îşi duce traiul mai departe, în ritmul său deja setat, cu informaţii taare amestecate, majoritatea voit manipulatoare (cele venite din „mainstream-ul lagărului occidental“), în timp ce pe acelea care aduc o cât de mică informare trebuie să le cauţi cu multă atenţie, uneori chiar „cu lumânarea“ (vezi aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici) :


Dacă în privinţa războiului situaţia pare a fi stabilă (cu aceleaşi riscuri minime, de care am tot amintit în Editorialele anterioare), pe „frontul“ waxxinului lucrurile încep să se precipite tot mai tare, cu tot mai numeroase cazuri de „moarte subită“ care sunt evidenţiate pe întreaga planetă, inclusiv la noi în Zonă, şi, cel mai dramatic şi dureros, la tot mai mulţi tineri şi chiar copii ! (vezi aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici) :


Şi dacă tot suntem la categoria „medicamente“ (cică) „salvatoare“, în care sunt încadrate aceste zemuri numite „seruri cu rol terapeutic“, haideţi să ne amintim cum Farmacia de pe vremuri se chema „Drogherie“ şi că actualul Sistem medical de tip ALOPAT (care înseamnă, etimologic şi literal, „altă boală“, „allos pathos“ – adică tratezi o boală cu altă boală, de tip opus!) este creaţia Rockefeller-ilor de acum aprox. 100 de ani, devenind actualmente cam CEA MAI PROFITABILĂ AFACERE GLOBALĂ (înaintea industriei I.T., a contrabandei cu drogurile propriu-zise, a prostituţiei şi chiar înaintea afacerilor cu armament, asta cel puţin până la „operaţiunea specială“ a lui Putin :) : BIG-PHARMA :


Şi iarăşi revin la MK, adică numita Mafie Khazară, a celor care au pus la punct tot acest sistem teribil de control şi manipulare (şi în spatele cărora stau acele deja bine-cunoscute Forţe E.T., de tip Draco-Reptiloid şi Insectoid extrem de drăgălaşe, cum spuneam – ca să nu mai amintesc şi de drăguţii de Archoni) :


De aceea, dacă privim la ceea ce se petrece în lume, prin prisma/ochelarii mediei ofici(n)ale a „lagărului occidental“ (căci, din păcate, această Zonă din care face parte şi România a devenit, de ceva timp, un veritabil lagăr de concentrare a informaţiei şi a manipulării, în moduri atât de directe şi evidente, încât şi Lenin cu Stalin s-ar minuna şi ar face cereri, prin astral, să revină rapid în această zonă!)...

...Ei bine, vedem o mulţime de anomalii şi nebunii care se petrec şi, mai ales, se pregătesc, încât aproape că îţi piere cheful „să te mai joci“ prin planul fizic în aceste Vremuri ce par atât de triste şi deprimant colorate, în tonuri de gri închis, că  nici dis-tracţiile (de fapt, dis-tragerile) occidentale de până de curând nu prea mai pot înveseli (vezi aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici) :


Dar nu-i vorbă, că nici Zona asta Românească nu pare ocolită, după cum spuneam, de cele porcării (sau măgării ordinare, după cum doriţi), că întregul Occident (în care intră şi fosta MareUE) e „fruncea“ în cele manipulări ordinare de josnică speţă ! :


Aşadar, dragi prieteni, până aici imaginile par a fi cât se poate de întunecate, în ton cu momentul astronomic, în care zilele sunt atât de scurte (şi, iată, mult înnourate, încât parcă mai mult se stă prin întuneric!)...

Însă, cum s-ar spune, „Lumina nu doarme“ (ştiţi, probabil, para-frazarea celebrei expresii religioase), astfel că Forţele Luminii (Divine, fie că o exprimaţi aşa sau altfel, nu contează) acţionează cu tot mai mare putere şi tot mai „în forţă“ pentru a face curăţenie pe Planetă, odată pentru totdeauna (sau, mă rog, aşa se speră, „odată pentru totdeauna“)... :


...Aceasta prefigurând Noua Eră de Aur de care se tot vorbeşte de atâta Vreme :


Dar evenimentele se vor declanşa pe tot Globul, astfel că şi la noi, în Zona asta atât de oropsită pe moment (din punct de vedere politic, social, economico-financiar) vom afla lucruri şi elemente pe care deocamdată doar le citeam prin cărţi pe care mulţi le consideră SF pur, şi cam atât.

Ca exemplu, în seria de cărţi (documentare?) deschise cu „Viitor cu cap de mort“, Radu Cinamar (adică „Ramanicu‘ Dar“, citit puţin altfel, la 180 de grade pe invers :) vorbeşte de peşterile şi cavităţile-dom din Bucegi, din preajma Sfinxului (aspecte expuse în alte hărţi şi materiale din metafizica românească a anilor 1990 ca şi „Baze Sumeriene“ în aceleaşi poziţii topografice).

Şi iată că Vremurile permit „scurgerile de informaţii“ şi imagini care deja ne prefigurează că S.F.-ul ăsta începe să fie din ce în ce mai puţin Fiction (Ficţiune) şi tot mai mult Science (Ştiinţă)!:



 Şi acum, după atâtea poze expuse, iată încă una, cu voia dvs. :) :


Acum, iată că aţi înţeles şi la ce se referă titlul Editorialului de Crăciun, cu faptul de a avea parte de „ultimul Crăciun petrecut în acelaşi fel“ (cel „tradiţional“). Tot mai mulţi spun acest lucru, deja ultimele informaţii ne transmit şi o dată destul de concretă (undeva după mijlocul lui ianuarie 2023) ca fiind, de data aceasta, una chiar „pe bune“...

Dar, ca de fiecare dată, vom vedea, căci „vom trăi“ pentru a fi cel puţin martori la evenimente cu adevărat epocale pentru Planetă, pregătind Evenimentul Unic ce va schimba şi, mai ales, va TransForma definit (Supra)Faţa iubitei noastre Mama Pământ, Moment aşteptat şi pregătit timp de eoni întregi (apropos, un eon este echivalentul unei Ere Zodiacale, deci puţin peste 2.000 de ani).

Ar mai fi atâtea de vorbit, dar deja s-a încărcat şi acest Editorial cu atâtea imagini şi linkuri, încât sunt nevoit să mă opresc, dar nu înainte de a promite că voi reveni cât mai curând cu informaţii cât mai „proaspete“, alături de alte articole conexate cu subiectele „fierbinţi“ ale momentului, ca pregătire pentru Marele Moment ce se apropie !... căci, DA, toate semnele arată că SE APROPIE, şi ar fi timpul să fim pregătiţi pentru ORICE MOMENT !

Până atunci, să ne bucurăm în vibraţia Sărbătorilor de Iarnă în care Copilul din fiecare re-trăieşte Bucuria de A FI (Ceea Ce Este), prin Gusturi şi Mirosuri (oo, daa, câte bucate grozave degustăm acum!), Lumini şi Sunete cu adevărat christ-aline, ce ne (re)PoVestesc despre Noi înşine, de CINE SUNTEM şi de rostul nostru pe acest minunat Pământ !

Aşadar : BUCURIE !, LUMINĂ ! şi cât mai intensă IUBIRE !, dragi umani, în aceste momente de Trăire Christalină la nivel Planetar !

 

MarYan


 

Un comentariu:

  1. Crăciun binecuvântat!
    Vă mulțumesc pentru energia pe care o simt acum!
    Speranța cu care mă încarc, după ce citesc mesajele dvs., mă ajută să înțeleg, de ce trăiesc provocările din viața mea și de ce VREAU să lupt să le depășesc!

    RăspundețiȘtergere