miercuri, 29 mai 2024

MarYan : Mesaje ale lui Cobra de pe parcursul anilor 2023-2024 – Partea A 2-a (29 mai 2024).

 

MarYan

Mesaje ale lui Cobra

de pe parcursul anilor

2023-2024

  Partea a 2-a

(29 mai 2024)

 


(continuare din Partea 1-a)

Al unsprezece-lea articol (11), din 13 ianuarie 2024, este o nouă ACTUALIZARE a situaţiei PLANETARE :

„Acum este timpul să lansăm mai multe informații despre evoluţiile actuale din culise.

După ce Sursa a început să curețe Anomalia sub-cuantică în mod direct de la începutul lunii decembrie 2023, forţele Întunericului s-au speriat total pentru că s-au simţit încolţite şi prinse.

Unii membri ai Reţelei Illuminati indieni au activat Saloane antice care erau situate în tuneluri subterane de sub unele temple hinduse din India.

Unele dintre acele saloane au fost inactive de secole, uneori chiar de milenii.

Prin aceste saloane, ei au teleportat aproximativ 300 de milioane de fiinţe reptiliene din planul eteric în corpuri fizice umanoide și au încercat să recucerească sistemul solar teleportând aceşti reptoizi prin Reţeaua antică de salturi care se întinde prin Sistemul solar şi care a fost inactivă timp de secole.

Ei au putut chiar să se infiltreze în unele baze ale Forţelor Luminii de pe Planeta X, care au fost recapturate rapid de Forţele Luminii, cu pierderi grele de ambele părţi.

Această încercare a Forţelor Întunericului de a recuceri Sistemul solar a fost respinsă, după bătălii grele în diferite baze pe asteroizi îndepărtaţi din şi dincolo de centura Kuiper la începutul lunii ianuarie 2024, iar Sistemul solar este de aşteptat să fie complet eliberat de acest întuneric în câteva săptămâni.“

„Acea Reţea indiană Illuminati a teleportat, de asemenea, mulţi dintre aceşti reptoizi prin Reţeaua antică a camerelor de salt de sub suprafaţa Planetei şi a fuzionat-o cu vechea Reţea întunecată atlantă care există sub Africa.

Acele Reţele subterane întunecate sunt, de asemenea, curăţate.

Din cei 300 de milioane de reptoizi, mulţi au fost deja îndepărtaţi și acum mai rămân doar puţin peste 100 de milioane, marea majoritate dintre aceştia în baze de pe asteroizi din centura Kuiper, unii dintre ei pe Pământ în subteran și foarte puţini la Suprafaţă.“

Reţeaua Illuminati indieni a fost creată în timpul invaziei archonice Kurgan cu aprox. 5.000 de ani în urmă, când o ramură a Kurganilor a invadat Valea Indusului şi a format civilizaţia patriarhală vedică în India cu un sistem strict de caste.

Ei au fost cei care au adus programarea minţii prin credinţa în karma.

Rămăşiţele acestei reţele sunt predominante în Rajasthan şi Gujarat.

Reţeaua Illuminati africani a fost formată în urmă cu 14.000 de ani, la ultima schimbare polară din perioada Atlanteeană târzie.

Când ecuatorul s-a mutat în poziția sa actuală, forţele întunecate au construit o reţea de temple întunecate de-a lungul ecuatorului actual, echipate cu camere de salt prin care entităţile reptiliene puteau intra la încarnare în corpuri umanoide clonate.

Acesta este modul în care mulţi Reptiloizi au intrat în populaţia umană de la Suprafaţă în perioada Atlantă târzie și care și-au format propria Rețea, sub controlul câtorva Familii ale Nobilimii negre.

Această rețea este încă destul de puternică în Africa sub-sahariană, în special în Camerun, Gabon şi Congo, în America de Sud în Venezuela, Columbia, Ecuador şi Brazilia, în America Centrală în Nicaragua, Honduras şi Guatemala, iar în zona Indiană în Sri Lanka, Kerala şi Tamil Nadu.“

„Ambele rețele sunt sub controlul Familiei Pallavicini, care controlează şi alianţa BRICS prin conexiunile lor secrete în Israel.

Atât rețeaua Illuminati indiană, cât și cea africană sunt acum într-un proces intens de îndepărtare finală. Semnele sunt peste tot.“

Familia Orsini controlează Reţeaua Illuminati Vestici, Alianţa NATO şi bio-laboratoarele. Există câteva informații importante despre Rețeaua Illuminati Occidentali care trebuie să rămână acoperite, pentru moment.“

„Ca urmare a curăţării întregului întuneric, Soarele Central Galactic își crește activitatea.

În primul rând, a activat Soarele nostru în ajunul Anului Nou 2024 și a declanșat o erupţie solară X5.

În al doilea rând, a activat în totalitate Rasa Centrală Galactică pentru a începe procesul energetic al eliberării finale a Reţelei energetice a Pământului.“

„La începutul lunii ianuarie 2024, Rasa Galactică Centrală a activat toate cristalele ascunse ale atlanţilor, inclusiv Cristalul ASTAR de 30 de metri înălțime care este situat sub fundul mării, lângă Bermude.“

Rasa Centrală Galactică a activat, de asemenea, nave spaţiale latente din perioada Atlantidei, care sunt îngropate sub complexul Giza, sub jungla Amazonului, în Antarctica şi în alte locaţii.

Acele nave spaţiale se conectează acum cu reţeaua energetică planetară și o conectează cu staţiile spaţiale intermediare pe care Rasa Galactică Centrală le-a construit în vremuri străvechi și care se extind în întregul Sistem solar.“

„Ca rezultat al tuturor acestor împuterniciri, Forţele Luminii au reuşit să crească volumul Tehnologiei Mjolnir la 10-12%.“

2024 va fi anul-cheie pentru Statele Unite, care va influența situația planetară, cu Eclipsa totală de Soare care va avea loc pe 8 aprilie 2024 și Alegerile pe 5 noiembrie 2024.“

 



Al doisprezece-lea articol (12), din 18 februarie 2024, este o altă ACTUALIZARE a situaţiei Planetare şi cu EVENIMENT la Phoenix, SUA :

„Pe măsură ce Pluto progresează prin Vărsător, forțele întunecate de la suprafață sunt din ce în ce mai adâncite în frică.

Curățarea Reţelelor Illuminati din India şi Africa se desfășoară cu viteză maximă.

Toate bazele lor din Sistemul solar au fost curăţate în urmă cu câteva zile, iar când Aldebaranii își îndepărtau ultimele nave pe orbita Pământului de Jos, acest lucru a fost adus în atenția guvernelor de la suprafața Planetei.“

„Dintre Reţelele Illuminati indieni şi africani, doar aprox. 50.000 de membri în tunelurile de sub templele din India și aprox. 70.000 de membri în tunelurile de sub Africa subsahariană mai rămân.

Acestea sunt de așteptat să fie curăţate în câteva săptămâni.

Principala problemă în afara rețelei Illuminati de la Suprafață este o rămăşiţă a Complexului Illuminati Breakaway (IBC) care a scăpat din procesul de curăţare dintre anii 2018 şi 2020 ce a rămas inactiv până acum.“

„Pe 8 februarie 2023, Familia Orsini a activat IBC-ul pentru a preveni ca Mișcarea de Rezistență să înceapă operaţiunile de la Suprafaţă.

Primul lucru pe care l-au făcut a fost să activeze o parte a bio-cipurilor fizice care a scăpat de detectarea Forţelor Luminii şi a fost inactivă până acum.

Această parte a biocipurilor este un procesor de rezervă care este capabil să trimită flux audio-video de la semnalele sinapselor cerebrale prin intermediul reţelei de turnuri de telefonie mobilă în centrul principal de procesare care, conform surselor, este situat într-o instalaţie subterană lângă graniţa cu Guineea şi Sierra Leone.

Deși această activitate a biocipului este slabă, ea reprezintă un strat suplimentar de control asupra populației de suprafață și perturbă moderat planurile Rezistenței pentru operațiunile de la Suprafață.

Forțele Luminii își vor folosi tehnologiile pentru a dezactiva relativ curând acea parte a bio-cipurilor fizice.

IBC-ul are în prezent aproximativ 18 milioane de membri, în principal reptilieni şi draconieni, în corpuri umanoide pe planul fizic, împrăștiați în bazele sistemului solar, în principal în centura Kuiper, și cu o bază mică chiar şi pe Marte.

Aceste baze sunt conectate cu o Reţea de Camere de Salt („jump-rooms“).

Toate acestea vor fi, de asemenea, curăţate relativ curând.“

„Pe plan fizic, principala fortăreaţă a IBC este o Reţea de tuneluri subterane din Africa de Vest, în special în partea de sud a Senegalului, în Gambia, Guineea, Sierra Leone, Liberia, Coasta de Fildeş, Ghana, Togo, Benin şi în vestul Nigeriei.

Această Rețea este formată din aprox. 100.000 de reptilieni şi draconieni în corpuri umanoide. Unii dintre aceştia ies la suprafață apoi se infiltrează în Europa, prin sudul Italiei, dându-se drept imigranţi.

O altă fortăreaţă mai mică se află într-o Reţea de tuneluri sub Columbia şi nord-vestul Braziliei, cu aprox. 15.000 de reptilieni şi draconieni în corpuri umanoide.

Unii dintre ei ies la suprafață şi sunt apoi traficaţi ca imigranţi în SUA, prin Darien Gap.“

„Ambele cetăţi fizice subterane ale IBC-ului sunt conectate cu bazele sistemului solar prin Camere de Salt, completând în mod constant alocarea de Draconieni şi Reptilieni în ambele locații.

Cetatea IBC din Africa de Vest este, de asemenea, conectată la Reţeaua de bio-laboratoare secrete din Africa, toate sub controlul Familiei Orsini.“

Guineea şi Guineea Bissau sunt centrul unui Portal întunecat reptilian care suprimă Energia Zeiţei.

Acest lucru duce la condiţii oribile de viaţă pentru femeile din acea zonă.

Întreaga zonă a Africii de Vest, care este acum locaţia complexului IBC subteran, a participat de secole la comerţul trans-atlantic cu sclavi, ceea ce a dus la condiţii energetice oribile în acea regiune.“

 


Al treisprezece-lea articol (13) este o scurtă ACTUALIZARE a situaţiei Planetare din 3 martie 2024 :

„Curățarea Reţelelor Illuminati din India şi Africa este aproape completă, iar curățarea Complexului Illuminati „Breakaway“ continuă cu viteză maximă.

Probabil că în câteva săptămâni vor fi lansate mai multe informații.

Jacob Rothschild a fost capturat de Forţele Luminii pe Planul eteric după moartea sa, procesat la unitatea de sortare Ganymede și dezintegrat în Soarele Central Galactic.

Energia se construiește încet pentru Eclipsa totală de Soare din 8 aprilie 2024, care va fi unul dintre momentele cheie de oportunitate de a consolida Linia Temporală pozitivă pentru intrarea Statelor Unite în Era Vărsătorului.“

„Conform instrucțiunilor lui Saint Germain, Forțele Luminii cer cât mai multor oameni din Statele Unite ale Americii să participe la Meditaţia în masă de la momentul Eclipsei de Soare la ora  18:18 UTC.

Aproximativ 30.000 de oameni din Statele Unite trebuie să mediteze în acel Moment pentru a ajunge la Masa Critică.“

 


Al patrusprezece-lea articol (14), o altă scurtă ACTUALIZARE a situaţiei PLANETARE, este din 21 martie 2024 :

Reţelele subterane Illuminati africane şi indiene, precum și rămăşiţele Complexului Illuminati Breakaway (IBC) atât din Sistemul solar, cât și de sub suprafața acestei Planete, au fost complet îndepărtate.

Unele dintre bătăliile de dinainte de îndepărtarea finală s-au reflectat la Suprafață.

Pentru că acum cea mai mare parte a prezenţei întunecate din Sistemul solar a dispărut, Forţa Spaţială a început să fie speriată.

Ceea ce rămâne acum de curăţat, dincolo de Illuminati de la Suprafață, este o veche Reţea întunecată Atlantă care a fost parţial înfiinţată pe această Planetă odată cu sosirea Lorzilor întunecaţi de pe Orion, în urmă cu aproximativ 900.000 de ani, şi a fost finalizată acum 26.000 de ani când planeta Pământ a devenit Carantinată.

Această Reţea a fost pe deplin operaţională până la căderea Atlantidei și apoi a devenit ascunsă, manipulând doar ocazional evenimentele de la Suprafață.

Acum, cu toate celelalte reţele întunecate Illuminati eliminate de la suprafața Planetei, aceasta a devenit din nou activă.

Majoritatea informațiilor despre această Rețea trebuie să rămână clasificate pentru moment, cu excepția faptului că are baze în Sistemul solar și, de asemenea, sub suprafaţa acestei Planete, în mod similar cu reţelele anterioare tocmai curățate.“ 

„Am intrat acum într-o perioadă foarte sensibilă și toate informațiile despre curățarea acestei rețele trebuie să rămână clasificate pentru moment și trebuie să înceapă o perioadă de tăcere radio.

Această rețea execută acum atacuri brutale asupra Lucrătorilor în Lumină pe planurile non-fizice, iar forțele Luminii fac tot posibilul pentru a minimiza impactul acestor atacuri.

În cele câteva zile din preajma viitoarei Eclipse de Lună în pen-umbră din 25 martie 2024, oamenii trebuie să asigure cât mai multă protecţie și să se abţină de la a reacționa la negativitate.

În momentul Eclipsei de Lună din 25 martie 2024, vom avea o Meditaţie de Amplificare care ne va ajuta să atingem Masa critică de 30.000 de oameni pentru principala noastră Meditaţie de Eclipsă de Soare din 8 aprilie 2024.“

 


Al cincisprezece-lea articol (15), o nouă ACTUALIZARE a situaţiei PLANETARE, este din 14 aprilie 2024 :

„Forțele Luminii îndepărtează Reţeaua întunecată a atlanţilor, conform planului.

După ce Reţelele Africană Illuminati şi IBC au fost curățate, există o uşurare palpabilă în Africa.

Puţin mai multe informaţii pot fi acum eliberate în siguranță.

În decembrie 2023, Reţeaua întunecată atlantă a reușit să deschidă portaluri întunecate între acest Sistem solar ţi alte Universuri, similar cu ceea ce s-a întâmplat în 1996, dar într-o măsură mult mai mică.

Au făcut asta detonând Bombe Nucleare fizice şi eterice în Centura Kuiper.

Aceste portaluri întunecate au permis afluxul în Sistemul solar al multor entităţi reptiliene din alte universuri care apoi au fost curăţate imediat, de îndată ce au intrat în sistemul solar.

Portalurile întunecate care au permis intrarea entităților reptiliene au fost complet închise de forţele Luminii pe 3 aprilie 2024, iar de atunci, intrarea oricăror entități întunecate în sistemul solar de oriunde nu mai este pur şi simplu posibilă.

Singurele portaluri întunecate încă active între sistemul nostru solar și alte universuri permit un anumit grad de intrare a anomaliilor sub-cuantice în sistemul solar.

Aceste portaluri vor fi, de asemenea, închise în curând.

Toată această operațiune a fost o mare greşeală strategică a forţelor întunecate, deoarece după ce forțele Luminii reușesc să închidă portalurile întunecate, acestea vor putea deschide Portaluri de Lumină în aceleaşi locaţii, iar acest lucru va îmbunătăţi în mod drastic comunicarea dintre acest sistem solar și forțele Luminii din alte locuri (Universuri).

Multe întăriri de Lumină sosesc deja din alte Universuri și se poziţionează acum la helio-pauză, în Navele-Mamă ale acestora.

Multe dintre acele ființe de Lumină au adus noi tehnologii avansate care se ocupă de Lurker și noi găuri de vierme hiper-dimensionale, mai rapide, care permit călătorii mai rapide şi mai convenabile între Universuri.

Pe 3 aprilie 2024 a fost eliminată suficientă Anomalie, astfel că adevărata Lumină a fost în sfârşit ancorată pe planul fizic din Sedona timp de aprox. 20 de minute, după multe decenii.

Exact în același moment un fulger a lovit Statuia Libertăţii din New York, un semn foarte clar al victoriei Luminii.“

„Au fost aprox. 20.000 de oameni din Statele Unite care au participat la Meditaţia în masă în momentul Eclipsei din 8 aprilie 2024.

Deși Masa critică nu a fost atinsă, meditația a avut totuși un impact benefic, astfel că și Statele Unite ale Americii se îndreaptă către o linie temporală mai pozitivă.“

 


Al şasesprezece-lea articol (16), din 24 aprilie 2024, este, iarăşi, o altă ACTUALIZARE a situaţiei PLANETARE :

„Forțele Luminii îndepărtează Reţeaua întunecată a atlanţilor conform planului.

Sunt implicați în operaţiuni foarte sensibile şi riscante în culise și nu se mai poate spune nimic despre asta, în acest moment.

Am fost surprins când mi s-a dezvăluit existenţa altor Universuri.

Forțele Luminii mi-au dat informații în urmă cu aprox. 25 de anitoate celelalte Universuri au fost integrate în acesta.

Între timp, s-au descoperit noi Universuri și foarte recent am fost informat despre acestea.

Forțele Luminii au comunicat că trebuie să elibereze informaţii treptat, doar atât de repede cât pot fi integrate în siguranță, fără a provoca prea multe anomalii care nu ar putea fi procesate suficient de repede şi ar cauza probleme.

Prezenţa întunericului în acele alte Universuri este minimă și mult mai mică decât există în prezent pe această planetă.

Principala fortăreaţă planetă reptiliană din cel mai problematic Univers dintre celelalte Universuri a fost eliberată recent în lupte extrem de grele, cu multe victime de ambele părţi.

Tot întunericul rămas în acele Universuri este de aşteptat să fie curăţat în curând.

Niciuna dintre entităţile întunecate prezente în alte Universuri nu mai poate călători în acest Univers.

Singurele ființe care mai pot călători din alte Universuri sunt Forţele Luminii care aduc întăriri pentru Eliberarea finală.

Găuri de vierme cuantice negative între acest Univers și alte Universuri încă există, dar vor fi curăţate în curând.

Un Portal enorm al Ascensiunii pe care l-am menționat deja pe scurt într-una dintre actualizările mele anterioare a început să-şi facă simţită prezenţa în alte Universuri.

Mai precis, acesta este începutul procesului de Nucleaţie a bulelor, ca parte a tranziţiei de la vid fals la Vid adevărat în MultiVers.

Planeta noastră rămâne principala fortăreaţă a întunericului din MultiVers și principala problemă de rezolvat.

Sper că voi putea elibera mai multe informații concrete despre situația planetară în câteva săptămâni, după ce anumite situații vor fi rezolvate.“

 


Iar ultimul articol din această prezentare, al şaptesprezece-lea (17), LANCEA RAIULUI“, este din 15 mai 2024 :

Forţele Luminii îndepărtează reţeaua întunecată a Atlanţilor conform planului. Nu se mai poate spune nimic despre aceasta în acest moment, din motive strategice și de securitate, dar se așteaptă în curând o actualizare a informațiilor pentru populația de la Suprafață despre acest subiect.

Toate entităţile negative au fost îndepărtate din alte Universuri și doar o cantitate foarte mică de anomalie sub-cuantică este prezentă acolo.

Acum, accentul total este pus pe acest Sistem Solar şi pe eliberarea finală a planetei Pământ. În ultimele săptămâni, o cantitate imensă de anomalii sub-cuantice a fost eliminată din Sistemul Solar.

Ca urmare a acestui fapt, o parte a Flotei pleiadiene este pe cale să se întoarcă în acest Sistem solar pentru a relua operaţiunile de eliberare. Detaliile trebuie să rămână clasificate, dar configuraţiile astrologice extrem de puternice susțin această mișcare.

Aspectul principal este Sedna în conjuncţie cu Alcyone pe 25 mai 2024.

Acest aspect se întâmplă odată la 20.000 de ani, iar semnificația sa astrologică este întoarcerea Pleiadienilor pe Pământ la finalizarea actualului Ciclu cosmic.

Acest aspect va începe să-și manifeste puterea maximă cu o săptămână înainte de 25 mai 2024 și va rămâne în vigoare până la o săptămână după aceea.

Va fi reactivat în decembrie 2024 şi apoi în aprilie 2025.

„Forțele luminii au început să scadă activitatea sferei multi-dimensionale Dyson din jurul Soarelui pentru a permite să aibă loc mai multă activitate solară de la începutul lunii mai 2024, producând săptămâna trecută o uriaşă Furtună solară.“

„Deoarece a dispărut atât de multă Anomalie, unii oameni beneficiază deja de efectele benefice ale furtunilor solare.“

Super-furtunile solare puternice, cum ar fi ultima, au capacitatea de a dezactiva nano-tehnologia.“

„Ca urmare a recalibrării sferei Dyson, procentul Tehnologiei Mjolnir activate a crescut și acum oscilează între 15% şi 30% din capacitatea maximă.

La acest volum, încă din 1 mai 2024 a fost activată o altă tehnologie cuantică multi-dimensională a Forţelor Luminii care se numește GUNGNIR.

Gungnir este o tehnologie avansată a Ascensiunii planetare, care direcţionează acum o cantitate imensă de foc electric către această planetă.“

Canalizează energii uriaşe din vârful Arborului Vieţii (YGGDRASIL) către suprafața planetei.

Aceste energii sunt distribuite de Logosul Solar (Ființa cosmică care este Soarele nostru), utilizând Toiagul de Iniţiere, pornind efectiv procesul de Înălţare a acestei planete în cea de-a patra iniţiere planetară.“

„Este interesant de observat că runa Gungnir a fost observată pe vehiculele militare ruseşti din Ucraina.

Datorită acestor noi energii și din cauza operațiunilor Forțelor Luminii din culise (în special ale Aldebaranilor), Reţeaua Agartha din întreaga lume este activată.

Ei deschid portaluri energetice puternice în locaţiile lor subterane din Asia şi America de Sud.“

Forţele întunecate de la Suprafaţă încep să-şi piardă o parte din controlul lor.

Tratatul lor „pandemic“ a întâmpinat probleme.

Nici „resetarea” lor financiară nu merge conform planurilor lor...

...Ideologiile lor sunt expuse...

...Și mai multe Dezvăluiri urmează.“



Un comentariu:

  1. Mulțumesc din suflet ptr aceasta actualizare, care îmi umple inima de bucurie. Cu Dumnezeu inainte! 💓

    RăspundețiȘtergere