vineri, 20 ianuarie 2017

Lisa BROWN : CRISTALE pentru Manifestare în Corpul Fizic – Edificiile Corpului Christalin de Lumină (22 decembrie 2016).



Lisa BROWN

CRISTALE
pentru
Manifestare în Corpul Fizic :
 Edificiile
Corpului Christalin de Lumină

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 22 decembrie 2016 –





Nota MarYan :

Iată, astăzi, venim cu un articol mai „altfel” decât mesajele cu care v-aţi „obişnuit”, poate, în ultimul timp...

...Căci, în acest articol, Lisa Brown, ca un fel de expert „cristalog” (specialist în lucrul cu cristalele şi energiile acestora – aspect evidenţiat şi prin impresionanta sa colecţie de cristale pe care o posedă, inclusiv Două Cranii de Cristal, structuri extrem de rare şi de puternice energetic !), aduce în Povestea sa un aspect care nu prea este amintit în mesajele pe care le tot prezentăm, de la Arcturieni şi alţi minunaţi prieteni multi-dimensionali : energiile cu frecvenţe tot mai înalte, ce ating Planeta, declanşează (în interiorul celor care au Deschidere”!) activarea următoarei perechi de şiruri de ADN, dar şi iniţierea Activării Corpului CHRISTALIN DE LUMINĂ, aspecte evidenţiate inclusiv prin uimitorul proces de TRANSFORMARE a Atomilor de CARBON în ATOMI DE SILICIU, la nivelul CORPULUI FIZIC !

Prin acest Proces – cu adevărat extra-ordinar, evidenţiat şi de către FONDATORI în mesajele acestora – practic, în corpul fizic al celor ce beneficiază de acesta, apar zone de structuri christaline, adică de veritabile CRISTALE LICHIDE (PLASMATIC-ETERICE), ce pot fi văzute în corelaţie şi corespondenţă cu cele solide, bine-cunoscute fiecăruia dintre noi.

Dar despre acest proces vom mai vorbi, cu siguranţă, astfel că acum nu mai insistăm, ci vă lăsăm ca să puteţi pătrunde în energia acestui mesaj (venit de la o „lucrătoare cu cristalele”) ce pare mai degrabă a fi un fel de mesaj cu afirmaţii la timpul prezent, al cărui rol primordial este de a ajuta la activarea Cristalelor de Lumină din interiorul nostru, prin acelaşi Divin Proces al REZONANŢEI... :






Ani de zile, am lucrat cu manifestarea cristalelor în propria mea structură a corpului fizic, care EVOLUEAZĂ PE CONT PROPRIU pentru noi, în măsura în care noi PĂSTRĂM CEA MAI ÎNALTĂ VIBRAŢIE A LUMINII CONŞTIINŢEI CHRISTICE CA SURSĂ, în propria noastră FIInță...

Acesta este un proces complicat și unul care va provoca Tot Ceea Ce Ești ca ființă umană.

Procesul de actualizare este uriaș și va „conduce lumea ta” pentru un timp, pe măsură ce tu REVII la a FI un Christal, la A FI o FIINŢĂ de LUMINĂ/ CHRISTICĂ, la a FI o FIInţă AVATAR, Aici.

Corpul tău se menține constant în modul de actualizare, de purificare, de curățare celulară, în tot ceea ce se mișși evoluează în ceva ce mica / limitata minte umană nu poate înțelege.

Activarea și formarea acestor cristale sfidează toate lucrurile logice.

Acesta nu este un proces logic.

Acesta este un Proces Galactic, asemenea lui Dumnezeu, Proces Cosmic și Multi-dimensional al EVOLUŢIEI INIŢIALE în Cine și Ce Ești cu adevărat... nu un singur lucru, ci toate lucrurile care fuzionează ca fiind UNUL, în interiorul „vasului” tău fizic (trup), care se adaptează în mod continuu, se recalibrează, se restructurează, în conformitate cu CODIFICĂRILE tale SUPERIOARE de LUMINĂ, complexe pentru oameni și simple pentru noi, coduri  matematice / geometrice  și secvențe păstrate în câmpul tău energetic al supra conștiinței.

Acest câmp plutește în jurul întregului corp și atunci când inima / mintea ta și totul din tine este complet deschis, acesta se activează pentru a pătrunde în interiorul trupului tău.

Acesta este un proces lung, care a avut loc de-a lungul întregii tale existențe fizice, Aici.

Frecvenţe Cosmice / Planetare /  Universale se activează în fiecare moment, însă nu în afara ta, ci în interior.

Percepția ta este că „există acolo”. Și aceasta este tot o separare umană.

Este „acolo” și în interiorul tău, simultan, pentru ca trupul tău să existe în cadrul întregului câmp.

Ființa ta se identifică cu trupul tău. Sufletul tău este întregul câmp.


Capacitatea ta de a crea fuziunea corpului fizic cu Câmpul Unificat al SUPRA-CONŞTIINŢEI  din cadrul structurii tale și de a păstra toate aceste informații, daruri / abilități și atribute pentru Noua ta Existență Umană Pământeană, este un proces continuu pentru tine, de a Fi, pe deplin, multi-dimensional, Aici.

Abilitățile tale Avatar sunt determinate de CRISTALELE tale EVOLUATE, care capătă formă în interiorul tău.

Acest lucru se întâmplă atunci când tu și corpul tău lucrați împreună și TU devii, din nou, ENERGIE.

Energia Conștiinței Pure circulă în formă ta fizică, care se adaptează la conștiința ta, având în vedere că tu integrezi, cu intenție și în mod continuu, şi încorporezi aceste coduri în interiorul tău.

Această încorporare este un proces uriaș, deoarece toată densitatea din sistemele corpului tău fizic (glande / organe / comunicare) și din structuri (oase / dinți / coloana vertebrală) trebuie să se de-densifice, iar materia fizică din corpul tău fizic să ia, continuu, o nouă formă.

Ființei tale îi place să controleze procesul, cu temeri interioare, în loc să-l asiste, să-l onoreze și să-l sprijine, pentru a crea cu ușurință și „mai rapid” evoluția, Aici.

Pe măsură ce corpul tău limpezește densitatea tuturor lucrurilor de separare / inconștiente, oasele tale vor începe să se contracte și să se extindă, la fel ca și celulele, coloana vertebrală, creierul, pielea, carnea ta... având în vedere că energia se extinde și se contractă, pentru a „efectua”, în mod constant, acest proces pentru tine.

Oamenii „netreziți” încearcă să înțeleagă ceea ce se întâmplă în vechile credințe ale îndoielii sau să pună un diagnostic, în loc să se deschidă, cu adevărat, pentru a vedea.

Acest proces creează mare suferință, care nu trebuie să fie la fel de incomodă pentru oamenii care fac acest proces.

Participarea intențională facilitează totul și este cheia.

Cristalele tale sunt în curs de dezvoltare, ceea ce îți oferă capabilități infinite, Aici.

Cu cât sunt mai dezvoltate, evoluate, cu atât mai ușor este totul.

De-a lungul drumului, tu vei „oscila” între a deveni un receptor, un transmițător, un emițător / receptor simultan, dincolo de PUTEREA din interior.

Cu toate acestea, în scopul de a obține această PUTERE, este necesar ca tu să fii, în permanență, „off-line”, pentru a te acorda, regla.

  

 
Corpul tău fizic lucrează continuu, din greu, acțiune pe care aspectul uman nu o poate înțelege.

Tu vei deveni SURSA și vei genera propria PUTERE, reglându-ți propriul corp, adaptându-te (forma-transformată energetic / fizic) la condițiile actuale și structura ta de cristale / christalină îți va da posibilitatea de a PROCESA informații la care nu ai avut acces mai înainte.

Tu devii un bio-organism și un eco-sistem natural și organic, FOARTE INTELIGENT,  în interior.

Corpul tău procesează totul, simultan, la capacitățile cele mai înalte.

Tu / structura ta ia toate aceste informații și le prelucrează, instantaneu, PENTRU TINE – tot ceea ce faci, există.

Este peste măsură de frumos să experimentezi, Aici. Existența este curată, ușoară și magnifică, Aici.

Emoțiile, gândurile inferioare au trecut. Da, există momente în care tu ai senzația că nu simți, însă sentimentul este diferit, Aici.

Tu te afli, întotdeauna, într-un SPAŢIU al ESENŢEI IUBIRII PURE DIVINE, al PUTERII DIVINE PURE, al CREAŢIEI PURE ca o SURSĂ de LUMINĂ PURĂ... şi nu vei părăsi vreodată acest spațiu, odată ce ai realizat acest lucru, pe deplin.

Tu ai atins capabilitatea de a trece, în mod intenționat, în oricare dintre aspectele tale, în funcție de situația care necesită acest lucru.

PUTEREA ta, CUNOAŞTEREA ta și PURITATEA ta RE-GĂSITĂ, îți oferă această capabilitate, Aici.

Tu nu vei mai fi, vreodată, susceptibil la nici un aspect uman. Tu recunoști asta, energiile joase nu mai dețin nici o putere, Aici.

La fel ca un computer, tu procesezi și, cu cât Cristalele sunt mai DEZVOLTATE, cu atât mai rapidă este procesarea.

Aspectul uman procesează lent și durează o veșnicie. Atunci când tu efectuezi un „upgrade”, vei descoperi că, virtual, procesarea este, practic, imposibilă și că este necesar pentru tine, doar, de a „FI” (Exista), în scopul de a onora acest proces.

Fiecare actualizare poate dura ore, zile, luni.

Cu cât este mai mult pe bază de carbon, cu atât durata procesului va fi mai mare. Cu cât corpul tău deține mai multă Lumină, cu atât mai rapid va fi procesul.

Uneori este nevoie de doar câteva momente, după care tu vei fi, din nou, „on-line”.

De asemenea, tu ești, întotdeauna, în sincronicitate cu toate structurile : cu Pământul interior / Pământul exterior, Grila Cristalină a Mamei Pământ / Gaia / Terra Nova (Noul Pământ) și cu toate Porțile Stelare, care sunt, Acum, activate și sincronizate în mod continuu.

Sistemul tău Uman Poartă Stelară vine „on-line” mai mult și mai mult, pe măsură ce tu faci toate acestea.




CRISTALELE tale COMPLET DEZVOLTATE sunt ceea ce îți oferă posibilitatea de a călători prin Porți Stelare și de a întruchipa VASTITATEA tuturor existențelor tale, Aici. Este peste măsură de frumos să experimentezi !

Eu nu spun, dintr-un spațiu de „o zi”, că acest lucru va avea loc.

Eu spun asta din prisma propriilor mele experiențe și a evoluției mele, Aici.

Prin propriile mele realizări ca FIINŢĂ de LUMINĂ ÎNTRU-CHIPATĂ, care funcționează în acest loc / acest spațiu, tot timpul.

Cristalele / structurile noastre christaline dezvoltate ne dau capacități noi, la care noi nu am avea acces ca și corpuri umane pe bază de carbon.

CINE SUNTEM ACUM, este dincolo de orice înțelegere, însă este atât de simplu.

Noi nu facem acest lucru, noi, deja am realizat asta.

Este loc pentru toți cei care au ales (Ființă/Suflet Stelar de Lumină), să continue Ascensiunea fizică și Întruchiparea, Aici.

Noi suntem fundamentul REALITĂŢII ÎNALTEI CONŞTIINŢE.

Noi lucrăm în toate dimensiunile, simultan, în mod conștient și continuu și ancorăm acele realități, Aici.

Noi suntem în „acele alte dimensiuniși realizăm în această dimensiune CEEA CE ESTE NEVOIE... pentru Toți, pentru a experimenta realitățile Noului nostru Pământ, Acum.

Noi suntem Viitorul, în Acest Moment.

Noi suntem Anticii, Strămoșii, Galacticii, Cei Sfinți și Puri, în formă fizică, pentru a ghida, asista și a re-educa pe toți cei care sunt pregătiți să ni se alăture / să fie o parte a acestui eveniment / să evolueze.

Cu toții avem roluri importante, iar contribuția noastră este LA FEL de importantă pentru tot.

Nu doar o ființă are această capacitate sau acces, Aici. Fiecare ființă stabilește modul în care aceasta alege să experimenteze acest proces, care are loc pentru toți.

Fiți pregătiți. Noi ne-am mutat în Etapa Următoare și ne Pregătim, pentru a concretiza în formă fizică, pentru noi toți !





O fotografie cu doar câteva dintre Cristalele Andara (N.A. : „AndaRa înseamnă a „Călători cu Lumina” – Comunicații Inter-Stelare) şi Craniile magnifice de Cristal pe care le deţin şi care m-au ajutat atât de mult, în propriile mele activări, şi care au fuzionat la o rată exponențială, de-a lungul anilor.

Devenind un Andarian, din nou, în urmă cu câțiva ani, a fost crucial pentru mine, Aici !

Atunci când craniul meu a trecut în modul de optimizare ca și un craniu de cristal, aceasta a devenit proeminentă pentru munca mea cu propriul meu Corp Cristalin de Lumină : Regatul nostru de Cristal continuă să se extindă, așa cum fac și eu, de asemenea !

Am dormit alături și am lucrat, în mod continuu, cu o multitudine de cristale, minerale și structuri galactice, ca și o parte din propria mea evoluție fiziologică, Aici.

Celelalte peste 200 de cristale lângă care am dormit, timp de peste 2 ani, au determinat evoluția corpului meu fizic și obținerea vibrațiilor superioare, cât mai înalte posibil, pentru Ascensiunea fizică.

Iată mai multe fotografii cu cristale AndaRa, care sunt foarte importante în viața noastră ! :




Lisa Brown.



prin

2 comentarii:

  1. Unul dint cristalele din prima imagine cel de langa craniul de cristal,seamna cu alien:)

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde se pot cumpara cristalele andara? Multumesc

    RăspundețiȘtergere