sâmbătă, 2 iulie 2022

MarYan : CuVântul (PoVestea) Zilei : 165 pentru 2 iulie 2022 – ARCTURIENII şi Cum să ajungem pe Noul Pământ 5D.

 

MarYan

CuVântul (PoVestea) Zilei : 165

pentru

2 iulie 2022

 

ARCTURIENII

şi

Cum să ajungem

pe

Noul Pământ 5D

 


 

Pentru că poVeştile sunt întotdeauna frumoase, pline de magie şi, mai ales, Mister (dar şi multe altele)...

...Poate că este cel puţin „interesant“ ca, din când în când, să aducem în acest Spaţiu acele poVeşti cu adevărat „magice“, cele care ne sunt poVestite şi chiar „vestite“ de acei Magicieni ai Dimensiunilor mai înalte, chiar şi de dincolo de 5D-ul de care se vorbeşte tot mai mult...

...Respectiv, acei drăgălaşi de Arcturieni, din grupul celor mai Înălţaţi dintre aceştia (cei situaţi la Nivelul de Conştiinţă 9D, constituiţi în „Consiliul Arcturian 9D“ din Fiinţele de pe Arcturus, situate vibraţional în plaja 5D - 9D, după spusele Fondatorilor), cei care îi transmit regulat mesaje lui Daniel SCRANTON cel pe care l-am mai expus aici, în acest Univers Christalin, şi cu alte ocazii.

În acest caz, mesajul transmis lui Daniel de către aceştia („Consiliul Arcturian 9D“) se numeşte chiar aşa : „Cum vei ajunge pe Noul Pământ 5D“.

Cum anume, mai exact ?

Haideţi să vedem părerea acestor „Consilieri“ Arcturieni de nivel 9D (deci, dintr-o perspectivă chiar mai „înaltă“), în câteva fragmente traduse mai jos :

„Salutări. Suntem Consiliul Arcturian.

Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Suntem foarte încurajați de semnele pe care le vedem de îmbunătățire în lumea voastră. Observăm câți dintre voi renunţaţi la straturi peste straturi de distorsiune şi iluzie şi ajungeţi în sfârşit la miezul a ceea ce sunteţi, ca fiinţe de magie, fiinţe de iubire, fiinţe de bucurie, lumină şi veselie.

Voi creaţi Pământul de dimensiunea a 5-a, cu ceea ce este în interiorul vostru.

Când îndepărtezi un alt strat din ceea ce nu ţi-a mai servit de ceva timp, ajungi la acel miez, ajungi la centrul inimii, aspectul tău care este pregătit să pună toate piesele împreună, reflectând Sinele tău în lumea în care trăieşti.

Știm că este mai ușor să privești în afara ta și să joci jocul numit „vin(ovăţi)a“.

Știm că ai făcut asta și știm că ai obosit să tot arăți cu degetele și să-ţi scuturi pumnii.

Putem simți că sunteţi destui dintre voi aici, pe Pământ, care sunt dispuși să facă ceea ce știți că trebuie să faceți pentru a crea şi a locui în expresia Pământului de dimensiunea a 5-a.

Vei ajunge în acel plan al existenței datorită dorinţei tale de a recunoaşteorice şi oricine este în afara ta este, de asemenea, în interiorul tău.

Şi când puteți face pace cu toate energiile diferite care sunt acolo și, de asemenea, în interiorul vostru, atunci puteţi începe să recunoaşteţi semnele că o Nouă Zi vine pentru voi...

Sunteți parte dintr-o Mişcare, iar acea mișcare este despre co-crearea unei Noi Epoci, a unei Epoci a Iluminării, și veți ajunge acolo concentrându-vă în interiorul vostru, pe ceea ce ştiţi că este la baza voastră, ceea ce este dincolo de toate iluziile.

Unii oameni din lumea voastră se referă la iluzie ca la o „Matrice” (MATRIX) și înțelegem de ce o fac. Dar nu vorbim despre science-fiction atunci când vă vorbim despre mecanica Universului vostru.

Nu există răufăcători în poVestea ta. Sunteți voi ca Fiinţă Energetică Sursă, care vă creaţi experienţe pentru voi înşivă.

Și dacă doriţi să creaţi acel Pământ frumos, Nou, în dimensiunea a 5-a, atunci trebuie să mergeţi în interior.

Găsiţi-vă acea lumină, acea bucurie, acel râs şi acea iubire, pentru că acestea sunt culorile cu care vreţi să vă pictaţi portretul Noului Pământ.

Aveţi capacitatea de a face asta, chiar Acum, şi nimeni şi nimic nu vă poate reţine.

Suntem Consiliul Arcturian şi a fost o plăcere să ne conectăm cu voi.”

 


Aşadar, Mesajul Arcturienilor, din păcate pentru cei dornici de poVeşti „spectaculoase“, este, iarăşi şi iarăşi, frustrant de „banal“ : Da, se poate Ascensiona uşor în 5D, însă este necesar să îndeplinim doar o singură şi autentică „condiţie“ : să ne raportăm dominant la Interiorul nostru, al fiecăruia dintre noi, a Fiinţei care Suntem...

Ştiu, sună banal de simplu asta, însă, după cum tot am mai spus : „Puterea stă în Simplitate“, adică în chestiuţele simple stă întreaga putere de rezolvare a oricărei zise „probleme“.

Iar în acest caz, deşi am citit / auzit / cercetat de cel puţin sute de ori că „puterea adevărată este în interiorul nostru“, nu prea am băgat în seamă această afirmaţie şi realitate, ocupându-ne de orice alte realităţi, numai de propria noastră Realitate, nu prea...

De aceea ar fi (super)grozav dacă, măcar pentru un minut, nu mai mult, ne-am tolăni relaxaţi pe orice vrem sau avem la dispoziţie, am închide ochii şi am transmite, scurt şi concis, minţii şi celulelor noastre :

TOT CEEA CE AM NEVOIE ESTE ÎN INTERIORUL MEU“.

 

Cum sună ? Interesant ?

Răspunsurile nu le poate da nimeni în afara fiecăruia...

Aşadar, spor la ReAmintire !

 

MarYan



3 comentarii:

  1. Multumesc cu iubire si dragoste neconditionata !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutari ! Recomand informatiile Allatra si Societatea Creatoare(creative society pt alte tari). E foarte multa informatie dar sunt raspunsurile la toate intrebarile noastre existentiale. Raspunsuri explicate pe intelesul tuturor si venite chiar de la Sursa. Va doresc pace si iubire in suflete !

    RăspundețiȘtergere