duminică, 26 mai 2024

MarYan : Mesaje ale lui Cobra de pe parcursul anilor 2023-2024 – Partea 1-a (27 mai 2024).

 

MarYan

Mesaje ale lui Cobra

de pe parcursul anilor

2023-2024

Partea 1-a

(26 mai 2024)

 


 

Iată-ne ajunşi într-o perioadă (cel puţin) la fel de interesantă ca şi altele de până acum (de la final de Mai 2024)...

...În care energiile planetare zburdă în toate direcţiile, de nu mai ştii nu doar încotro să o iei sau să priveşti, ci chiar „cine mai eşti“, când parcă nu te mai re-cunoşti !

Aceasta nu este chiar aşa „o figură de stil“, când, aşa cum spuneam acum vreun an, a reuşi să te menţii în planul fizic, pe această Planetă, devine o performanţă, la propriu !

Dincolo de „Noile Informaţii“ despre adevărata noastră lume în care locuim împreună şi despre istoria („his-story“, remember) noastră reală, pe care am început să le expun pe blog de mai puţin de un an, acum haideţi să vedem ce mai face vechea noastră cunoştinţă, Cobra...

...Cu adevărat „veche“, căci în scrierile (articole) sale se pare că am investit cea mai mare energie, cu 272 de articole puse în cuprinsul Categoriei-Subiect corespunzătoare cele mai multe, deţinând „recordul“ în acest Univers Christalin, cu mai multe articole dedicate inclusiv faţă de „PoVestea Zilei“ (cu 205 articole) sau de „Noua Energie“ (cu 153 articole) !

De aceea, poate, am simţit nevoia unei pauze prelungite în relaţia Blogului cu acesta, considerând la un moment dat că totul este cam încheiat şi că este bine aşa cum este...

Însă, după o perioadă mai lungă de pauză, reintrând în articolele sale, am simţit şi chiar am remarcat că mai are ceva de transmis chiar dacă informaţiile sale sunt remarcabil de constante ca şi nivel de Adevăr Divin, de 70% practic la fiecare articol !

Iar asta este cu adevărat uimitor, informaţiile transmise fiind mai complexe din mai multe planuri temporale (mitologie, trecutul apropiat, prezentul politic şi nu numai, mixate „la platane“ cu ceva „condimente“ despre viitorul mai mult sau mai puţin apropiat).

De aceea, acum revin după o pauză atât de lungă, reluând articolele de la care am făcut pauză, cam de pe la începutul anului trecut 2023, propunându-vă cea mai mare eficienţă : traducerea din fiecare articol (propus a fi adus în acest material) doar a acelor elemente pe care le găsesc a fi interesante şi relevante, lăsând deoparte (şi, eventual pentru studiul celor interesaţi) balastul politic al momentului la care apărea articolul şi care chiar nu mai interesează în prezentul (primă)verii lui 2024.

 


Pentru că mă pun în locul vostru, realizez că „timpul este preţios“ şi că a cam trecut demult vremea înfloriturilor şi a „esplicaţiilor“ alambicate, aşa că, fără multe alte „introducţii“, intru direct şi vă propun să vedem împreună cele mai reprezentative elemente din articolele lui Cobra din anul 2023 până în prezent.

Însă, înainte de a da cuvântul său, vă mai propun un mic fragment dintr-un material ce vi s-ar putea părea a fi ciudat, extrem de bizar, dar care ajută la mai buna înţelegere a ceea ce expune Cobra (şi nu numai) în privinţa INTELIGENŢEI „ARTIFICIALE“, prin una dintre foarte interesantele informări ale lui„Tristar77“ pe „Calea Aurie“ din 30 aprilie 2024 (despre care voi expune şi alte citate, mult mai pe larg, în viitorul ultim articol despre Rusia-Ukraina care va finaliza Seria „VREMURILOR TULBURI) :

„Când aud şi văd expuneri pe la ştiri că este un mare pericol pentru noi toţi această dezvoltare a Inteligenţei Artificiale pe Pământ, vă mărturisesc sincer că mă pufneşte râsul.

Ce poate produce umanitatea la cel mai înalt nivel la ora aceasta reprezintă o scamă în raport cu androizii care pot veni din alte Universuri sau chiar din afara acestora, căci după cum am scris in nişte articole publicate în anii trecuţi, există unii făcuţi în spaţii ce nu fac parte din vreun univers, însă aceştia nu au ocolit Planeta noastră în diverse momente situate pe Axa Timpului.“

 


De asemenea, mai remarc cum Cobra se raportează permanent la informaţia „veche“, ce ţine de o Planetă sferică cum este aceasta transmisă în ultima sută de ani (de după anul 1900, când s-a pus la punct Sistemul educaţional de Dresaj actual), fără a lua măcar ca ipoteză situaţia Domului Planetar...

...Dar, într-adevăr, în acest caz s-ar complica mult explicaţiile cu Pleiadienii, Siriusienii, Arcturienii, Andromedanii, Aldebaranii şi numeroase alte specii „extra-terestre“ care vin nu neapărat „de pe alte planete“, cât de pe alte Terre (Domuri planetare) întinse pe uriaşa Planetă (aproape) sferică numită GAIA şi pe care este situat şi Domul nostru numit, deocamdată, „Terra Infinita“...

Sunt multe alte chestiuni cu... rezerve, inclusiv acele perpetue afirmaţii cu „Întunericul care a fost extras în totalitate în toate celelalte Universuri“ şi că „Doar pe Planeta noastră mai este intuneric, cu Anomalia sub-cuantică încă prezentă“ şi alte categorisme de acest gen...

...Însă, dincolo de toate acestea, informaţiile sunt interesante, mai ales unele dintre acestea, inclusiv cele privind mitologia şi evoluţia în trecut a construcţiilor energetice legate de activări de PORTALURI, atât de importante în prezentul Apocaliptic (al TransFormării).

 


Aşadar, haideţi să începem acest periplu cu un prim articol (1), „RE-ÎNTOARCEREA SPIRITULUI“ din 8 ianuarie 2023 :

„Curățarea Grupului Chimera continuă.

Forțele Luminii folosesc Tehnologia Mjolnir pentru a îndepărta Găurile Negre din implanturi şi din Grila inversată de pe suprafața Planetei.

Când Masa critică a acestor Găuri negre va fi îndepărtată, energia spirituală pozitivă din Planul Buddhic va începe din nou să precipite pe planurile mental, astral, eteric şi fizic de pe suprafața Planetei, pentru prima dată din 1996.

Această energie spirituală pozitivă va dizolva în sfârşit Anomalia cuantică a Găurii negre din jurul Pământului și va reactiva Procesul Ascensiunii pentru această Planetă.

Aceasta va conecta suprafaţa acestei Planete la Tunelurile Luminii, care sunt exact opusul Tunelurilor lui Set.

Tunelurile de Lumină conectează întregul Univers într-unul și în cele din urmă, vor înălţa întregul Univers către stadiul unui uriaş Curcubeu al Unităţii, la sfârşitul următorului Ciclu cosmic.

Cu milioane de ani în urmă, Chimera a construit Acceleratoare uriaşe de Particule sub formă de Inele Dyson de miliarde de mile în diametru, în Sistemul stelar Rigel din Orion.

Ei foloseau acele Inele Dyson pentru a crea o cantitate suficientă de quarci superiori şi quarci condensaţi de tip „strange“, pentru a crea o cantitate suficientă de Bombe Toplet şi Strangelet, pentru a controla Sistemele stelare Rigel şi Sol.“

„De asemenea, foloseau acele acceleratoare de particule pentru a crea alte forme de materie degenerată.

Materia degenerată este creată sub presiune şi/sau temperatură extremă și este atât de densă şi comprimată încât efectul cuantic îi influenţează în mod semnificativ caracteristicile.

În afară de materialul pentru Bombele Toplet şi Strangelet, acestea produceau în mare parte cantităţi mari de plasmă cu quarci gluon...

...şi, de asemenea, o materie degenerată neutronică.

O mare parte din plasma de quarci gluon și materia degenerată neutronică au fost aduse pe Pământ în timpul Marii Invazii din 1996 și unele dintre containerele rămase din aceste două tipuri de materie degenerată protejează ultima groapă de asaltul final al Forţelor Luminii.“

 


Al doi-lea articol (2), „ECUATORUL ZEIŢEI“ este din 24 ianuarie 2023 :

„Pe măsură ce Forțele Luminii încearcă să aducă cât mai multă Lumină la suprafața Planetei în proiectul lor de Întoarcere a Spiritului, iar vechea Reţea de Lumină a Atlantidei este reactivată.

Un aspect foarte important al acestui proces este reactivarea vechilor Vortexuri ale Zeiţei Atlantidei, conectate la vechiul Ecuator Atlant :


În vremurile Atlantidei, temple puternice erau construite peste Ecuator și aveau o legătură directă cu Navele-mamă ale Confederaţiei Galactice, care erau staţionate direct deasupra lor pe orbita geo-staționară.

Acele temple ancorau energia Zeiței divine pe suprafața Planetei, în timp ce Templele polare ancorau Energia divină a lui Dumnezeu. Templele Zeiței au avut întotdeauna un lac sacru situat în apropiere, unde vortexul Zeiţei era ancorat printr-o fiinţă angelică feminină sub îndrumarea lui Iona.

Locaţiile acelor temple ale Zeiței atlante sunt acum reactivate de forţele Luminii. Una dintre locațiile principale reactivate este Baalbek, unde a existat un Templu al Zeiţei cu o Şcoală a Misterelor încă din timpul Atlantidei.

La mult timp după Potop, Zeiţa Atargatis s-a întors din Sirius în regiune și a reactivat Misterele Zeiţei.

În zonă au fost construite multe temple cu lacuri sacre dedicate Zeiţei Atargatis, cu temple primare în Hierapolis (Manbij modern în Siria, cu Lacul sacru transformat într-un teren de fotbal), Ashkelon, Qubbet el Bedawi (Lacul sacru distrus şi acoperit cu o aşezare urbană) şi Edessa (Urfa modernă, Lacul sacru încă există şi are un tunel care duce adânc în subteran).

Pe lângă vortexurile conectate cu Atargatis, Forțele Luminii reactivează şi vortexurile conectate cu Zeiţele trinitare Al-Lat, Al-Uzza şi Manat, care provin din Arabia pre-islamică.

Aceste vortexuri sunt, de asemenea, localizate la vechiul Ecuator Atlant.

Intrările în Agartha sunt, de asemenea, reactivate energetic de-a lungul vechiului Ecuator atlant, cum ar fi acesta de lângă Efes.

De asemenea, în curs de reactivare este și Triunghiul Vortexului Zeiţei Europene cu vortexuri duble ale Veneţiei, Parisului şi Budapestei, toate aproape de Ecuatorul atlant.

Toate aceste trei vortexuri duble au vortexul principal în oraş, iar vortexul secundar la aprox. 10-30 de mile de cel principal. Ambele vortexuri sunt conectate între ele printr-un flux de energie infinit cu numărul opt.

Vortexul Veneţiei este ancorat pe podul Rialto din Veneţia :


Vortexul Zeiţei de la Veneţia a dat naştere Misterelor Zeiţei în timpul Renaşterii prin Ordo Bucintoro.

Familiile Loredan şi Mocenigo, aparţinând Nobilimii Albe, au transportat Misterele Zeiţei în Veneţia.

Ambele familii au trandafiri în stema lor.

Familia Loredan exprima, de asemenea, Misterele Zeiței prin Accademia degli Incogniti.

Vortexul secundar al Veneţiei este ancorat la Villa Dei Vescovi din Dealurile Euganeene.

Această Vilă este de fapt o Cameră a Ascensiunii.

Acest vortex secundar este, de asemenea, conectat cu Atargatis.

Există multe vortexuri mai mici ale Zeiţei în nordul Italiei, nu departe de Ecuatorul atlant, cum ar fi unul în Arezzo și altul în Parma, unde Marie Louise (Maria Luigia) a fost o preoteasă iniţiată a Zeiţei.

Vortexul Zeiţei Parisului este ancorat în cripta bisericii Notre Dame.

Există multe alte puncte de ancorare mai mici ale acestui Vortex în întregul Paris, cum ar fi Zodiacul Dendera original din Luvru...

...și omologul său modern din magazinul Louboutin.

Vortexul secundar al Parisului este ancorat la Templul Iubirii din Petit Trianon din Versailles.

Statuia din mijlocul templului a fost inițial o statuie a lui Venus și mai târziu a fost înlocuită cu o statuie a lui Cupidon. Un mic lac sacru din jurul templului ancorează energiile lui Atargatis.

Familia Bourbon a Nobilimii Albe susținea misterele Zeiţei la Paris şi Versailles, prin intermediul a două mari preotese, Madame de Pompadour şi Prinţesa de Lamballe.

Vortexul Zeiţei Budapestei este ancorat în coroana Sfântului Ştefan, aflat în prezent în parlamentul ungar.

Vortexul secundar al Zeiţei din Budapesta este ancorat în Castelul Godollo, casa Reginei Sisi, care a fost şi o Mare Preoteasă a Zeiţei.“

 


Al trei-lea articol (3), din 23 februarie 2023, se referă la o scurtă ACTUALIZARE a lui Cobra :

„Un aspect al acestei Anomalii (Primare din Planul cauzal) sunt Găurile negre din Planul cauzal, care au fost teleportate de pe Rigel în perioada anilor 1996-1999 și sunt acum evaporate prin utilizarea Tunurilor Cuantice Mjolnir.

Un alt aspect foarte îngrijorător al Planului cauzal sunt așa-numiții Lorzi ai Karmei.

LORZII KARMEI sunt entităţi arahnide Chimera care au venit din Galaxia Andromeda cu milioane de ani în urmă prin Portalul Rigel și care au creat Matricea Pământului de Carantină acum 26.000 de ani.

Mulți dintre ei au sosit pe Pământ cu aproape 1 milion de ani în urmă, cu întăriri care au pătruns în întreaga perioadă atlanteeană pentru a prelua controlul total asupra planetei acum 26.000 de ani și a-i pecetlui soarta cu invazia finală de pe Rigel în anii 1996-1999.“

Lorzii Karmei deţin controlul aproape deplin asupra Pământului aflat în carantină și au creat o pânză de păianjen întunecată plină de găuri negre şi Bombe Toplet în planurile cauzal, mental, astral şi eteric.

Corpurile lor cauzale sunt aproape complet negre, fiind expuse la atât de multe anomalii co-relate cu Găurile negre din Planul cauzal ca unui Portal către realitatea întunecată inversată ca Soarele Negru.

Ei au un mare control asupra ciclului de reîncarnare umană și au un mare cuvânt de spus în ceea ce privește locul şi cum va fi reîncarnat un anumit individ.

Au acces deplin la înregistrările Akashice.

Ei ţin sufletele gemene separate, distrug relaţiile dintre sufletele pereche, insuflă gelozie şi frică și se străduiesc să manifeste o cantitate maximă de suferinţă populației umane.

Ei își extind influenţa prin slujitorii lor, entităţile demonice Draco şi reptiliene din planurile mentale, astrale și eterice inferioare și controlează situaţia geopolitică fizică prin posesia demonică a Nobilimii negre şi a servitorilor Illuminati din planul fizic.

Ei controlează tehnologia Matricei scalare din planurile cauzal, mental, astral, eteric și fizic, ceea ce împiedică Lumina să ajungă la suprafaţa Planetei.“

„Primul lucru pe care îl curăță Forțele Luminii este şocul la care au fost supuse corpurile cauzale ale umanităţii de suprafaţă din 1996. Acest șoc a diminuat sever conexiunea de suprafaţă cu planurile spirituale superioare, iar acum această situație este în sfârșit abordată.“

Sursele Dragon au comunicat că nu se va întâmpla o escaladare a războiului la scară largă, deși lucrurile ar putea părea înfricoșătoare pentru o anumită perioadă de timp.

De asemenea, surse de încredere sunt de acord că NU va avea loc Resetarea distopică în stilul WEF și se va anula înainte de a începe.“

 


Al patru-lea articol (4), referitor la „ACTIVAREA PORTALULUI LUMINII ŞI TAIWAN“, este din 13 mai 2023 :

„În primul rând, prin utilizarea Tehnologiei Mjolnir, Forţele Luminii au evaporat toate găurile negre fizice şi non-fizice de pe suprafaţa Planetei, inclusiv toate găurile negre din câmpurile aurice și toate găurile negre din interiorul implanturilor populației de suprafață.

Acest lucru a prăbuşit toate Tunelurile Set, în timp ce Grila/Reţeaua întunecată din jurul Planetei nu mai este o grilă inversată, ci doar o grilă distorsionată.

Fără Găuri negre, magia neagră cabalistă este mult mai puţin eficientă, deoarece Qliphoth nu mai există.

În al doilea rând, Forţele Luminii au distrus toate Bombele Toplet rămase.

Aceasta este o victorie uriașă, deoarece bombele Toplet reprezentau un pericol major pentru planetă și o barieră uriaşă în calea eliberării planetare.

În trecut, am fost destul de optimist şi naiv, crezând că de îndată ce bombele Toplet vor fi îndepărtate, Evenimentul se va întâmpla.

Realitatea este mult mai complexă.

Populația de suprafață este mult mai programată decât se credea anterior și mult mai mult din matricea eterică și anomalia subcuantică trebuie eliminate pentru a ghida în siguranță populația de suprafață prin procesul Evenimentului, fără ca persoanele-cheie să se sperie, deoarece lanţurile de distribuţie alimentară şi energetică de bază trebuie să rămână în mare măsură intacte la Momentul Evenimentului.“

Anomalia subcuantică de pe planurile fizice și eterice din jurul suprafeței Planetei este, de asemenea, o problemă destul de mare, deși aceasta este abordată.

Portalul Luminii a eliminat majoritatea scenariilor întunecate, rămânând doar două (războiul convenţional global și prăbuşirea financiară dură cu implementarea CBDC-urilor).“

 


Al cinci-lea articol (5), din 21 mai 2023, este o altă ACTUALIZARE A SITUAŢIEI PLANETARE :

„Înlăturarea Anomaliei subcuantice progresează, de asemenea, într-o anumită măsură. Biocipurile fizice sunt mult mai problematice, cel puțin în acest punct.

Acestea sunt principalul instrument de supraveghere prin care Chimera controlează populația de la suprafață.

Acele biocipuri pot detecta orice intervenţie fizică a Forţelor Luminii la suprafaţa Planetei.

Individul contactat ar fi mai întâi foarte fericit, dar frecvenţa sa vibraţională crescută împreună cu fluxul video/audio de la biocip ar alerta computerul principal Chimera din groapa DARPA.

Drept urmare, ar fi luate măsuri imediate pentru a scădea frecvenţa de vibraţie a individului contactat, fie prin îndepărtarea acelui individ prin atac de cord indus de electro-plasmă DEW (armă cu energie dirijată), prin orchestrarea unui accident de maşină, prin îndepărtarea celor dragi ai persoanei respective sau prin orice mijloace similare.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care Forțele Luminii nu contactează indivizii de la suprafață.

Celălalt motiv este reprezentat de represaliile asimetrice.

Dacă un Lucrător în Lumină ar fi contactat, forțele întunecate ameninţă să facă rău sau chiar să omoare alte mii de oameni.“

„Dacă se realizează un contact non-fizic sau dacă un anumit individ îşi ridică prea mult frecvenţa vibraţională, biocipul fizic detectează și asta și scade automat vibraţia individului prin inducerea de electroşocuri prin biocipul buricului.

Biocipul buricului este capabil să producă electro-şocuri între 20 şi 130 de volţi, în funcție de circumstanțe.

În același timp, cele două biocipuri din lobul frontal al creierului generează câmpuri magnetice puternice care produc somnolenţă, ceaţă cerebrală şi confuzie.

Astfel, biocipurile fizice reprezintă un mecanism „slave driver“ (care sclavizează) foarte eficient care controlează populația de la Suprafață.

În plus, biocipurile sintetizează substanţe chimice care modifică mintea și care produc somnolenţă (biocipuri frontale) și frică (biocip deasupra buricului).

De asemenea, biocipurile din lobul frontal monitorizează activitatea creierului și comunică cu alte biocipurile și cu computerul central DARPA prin ultrasunete, iar biocipul ombilical suprimă în mod constant frecvenţa vibraţională prin infrasunete.“

Planul fizic este monitorizat şi controlat în continuare printr-o reţea scalară creată cu turnuri de telefonie mobilă, telefoane mobile în sine şi reţele wi-fi.

Următorul strat este Reţeaua globală a încălzitorilor ionosferici...

...Iar următorul strat este Reţeaua de supraveghere a Forţelor Spaţiale (fostul Comandament Spaţial al Forţelor Aeriene), care detectează şi elimină orice încercare de intruziune ET pozitivă în carantină.“

„Dacă Evenimentul ar fi declanșat prematur, simulările prevăd un colaps parţial al Reţelei electrice şi al Lanţului de distribuţie a alimentelor în multe părţi ale lumii, care ar putea fi abordat doar în 1-2 săptămâni.

De asemenea, forțele Luminii nu ar fi capabile să blocheze complet toate armele biochimice care ar fi eliberate de forțele întunecate în ultimul lor efort de a păstra controlul.

Acest lucru ar duce la multe morţi şi suferinţe nespuse și ar păta experienţa Evenimentului pentru mulți.“

 


Al şase-lea articol (6) din 24 iulie 2023 reprezintă o nouă ACTUALIZARE a Situaţiei PLANETARE şi un Raport al Conferinţei Ascensiunii de la KYOTO :

Anomalia subcuantică nu este atât de inocentă pe cât se credea anterior, iar entitatea Lurker reprezintă o provocare destul de mare.

Mai multe informații despre LURKER sunt acum disponibile.

În Ciclul Cosmic anterior, anumite entități au dorit să supravieţuiască Marii Crize, pe măsură ce Universul se prăbuşea într-o singularitate, iar unica modalitate posibilă de a supraviețui acesteia (cu excepția Ascensiunii) era să proiecteze cu forţă conştiinţa în anomalia subcuantică.

Acele entități din Ciclul cosmic anterior au folosit o tehnologie foarte avansată cu energii extreme pentru a-şi împinge conştiinţa în ne-spaţiul sub-cuantic.

Prin acest proces, au fost extrem de traumatizaţi, şi-au pierdut individualitatea şi s-au contopit într-un bloc subcuantic turbat, amorf şi răzbunător, numit Lurker, așa cum se sugerează în aceste romane SF (aici şi aici).“

„Lurker-ul a fost ascuns în cea mai mare parte a acestui Ciclu cosmic în ne-spaţiul sub-cuantic și abia recent, în ultimele câteva milioane de ani, a împins forţele întunecate în anomalii şi distorsiuni din ce în ce mai mari.

Lurker a apărut pe deplin în timpul invaziei Archon din 1996 pentru a încerca să prevină Procesul de Ascensiune Cosmică și îndepărtarea finală a răului.

Din 1996, afectează fluctuaţiile cuantice spaţiu-timp indirect din ne-spaţiul sub-cuantic, pe care Forţele Luminii le eliberează continuu cu Tehnologia Mjolnir.

Lurker este Burta Universului din care se scurge prin carantină tumora / chistul Pământului.

Biocipurile fizice ale populației de la Suprafață sunt Portaluri sub-cuantice / cuantice prin care Lurker-ul iese în fluctuaţiile cuantice.

Tehnologia Mjolnir sublimează continuu părţi ale lui Lurker din ne-spaţiul sub-cuantic în fluctuaţiile cuantice, care în mare parte se anulează reciproc şi apoi se dizolvă în neant.

Acele fluctuații care nu se anulează de la sine continuă să producă cantităţi mici de plasmă anormală de protoni.

Anomalia sub-cuantică din apropierea Pământului este atât de densă încât poate duce la decăderea fiinţelor Ascensionate care şi-ar proiecta o parte din conştiinţa lor pe planul mental, astral, eteric sau fizic pentru a crea un maya-virupa.“

Anomalia sub-cuantică se poate infiltra şi prin pereţii navelor-mamă ale Forţelor Luminii, fenomen explicat prin Principiul incertitudinii Heisenberg.

Din aceste motive, Forţele Luminii au o mare dificultate să intervină direct pe suprafaţa Planetei până când este îndepărtată suficientă anomalie sub-cuantică.

Incapacitatea de a interveni fizic îl menţine pe Lurker și acest lucru creează o buclă de feedback negativ care menţine Carantina. Această buclă de feedback negativ este dizolvată cu ajutorul Tehnologiei Mjolnir.

Mandalele, clădirile şi obiectele bazate pe geometria sacră curăţă Anomalia sub-cuantică. Deosebit de eficient și pozitiv este Octogonul.“

„Contrar credinței populare, acest Univers NU a fost creat de Sursă, a apărut ca urmare a tensiunii dinamice dintre Sursă şi Anomalia sub-cuantică.

Acest Univers în starea actuală de evoluție este încă destul de ne-evoluat, așa cum se vede clar în viteza ridicol de lentă a luminii în spaţiul-timp obişnuit.

Sursa conduce evoluţia acestui Univers în Lumină prin acţiunile Forţelor Luminii, care încă învaţă să înţeleagă Creaţia, de unde şi multele lor greşeli.

Națiunile antice știau acest lucru, iar în Rigveda există celebrul Imn al Creaţiei...

...care afirmă clar că forţele Luminii şi Sursa ar putea să nu înţeleagă Creaţia.“

„În timpul invaziei Archonice de la sfârşitul secolului al IV-lea, forțele întunecate au încercat să ştergă toate urmele Cunoaşterii din acel moment pentru a preveni curăţarea întunericului cosmic.

Acesta este motivul pentru care au ars biblioteca din Alexandria și au distrus texte gnostice şi maniheice.

În India, acesta a fost timpul dinastiei Gupta, care a fost în afara invaziei Archonice și acesta este motivul pentru care multe importante texte indiene antice au supravieţuit.“

„De la activarea Portalului Luminii, forțele Luminii reactivează vortexurile antice din India pentru a ajuta procesul de întoarcere a adevăratei energii spirituale către populația de la Suprafață.

Accentul lor principal sunt templele antice ale dinastiei Chola, Chera şi Pandya din Tamil Nadu şi Kerala.

Multe dintre aceste Temple au un vortex puternic al Zeiţei.

Unele dintre acestea sunt conectate prin tuneluri subterane la Reţeaua Agartha, iar unele dintre ele au tezaure de aur, în valoare de sute de miliarde de dolari.

Acest aur este acum activat energetic de Saint Germain pentru beneficiul viitor al umanității.“

Sudul Indiei a făcut odată parte dintr-o veche colonie atlantă...

...Unde multe femei pleiadiene ancorau misterele Zeiţei.

În sudul Indiei, oamenii au continuat tradiţia cunoştinţelor antice după potopul Atlantidei timp de multe mii de ani.

Celălalt focus al forțelor Luminii sunt siturile de arhitectură Mughal din Nordul Indiei. Curtea lui Akbar, Jahangir şi Shah Jahan a fost sub influenţa directă a Rasei centrale galactice și un punct focal al misterelor Zeiţei sufite.“

Taj Mahal este în prezent cea mai puternică ancoră de pe planetă a energiilor Soarelui Central Galactic şi a Galaxiei M 87.“

„Un alt punct focal al forțelor Luminii este oraşul Suzhou din China, unde Tanyangzi a ascensionat şi a atins nemurirea în 1580 și a creat un vortex de Înălţare pentru acel oraş.

Este interesant de observat că iezuiţii au intrat în China prin Guanghzou şi Suzhou doar câteva luni mai târziu, în 1580, pentru a suprima acel vârtej.“

 


Al şapte-lea articol (7) din 10 octombrie 2023 reprezintă o nouă ACTUALIZARE a Situaţiei PLANETARE generale :

„În primul rând, biocipurile fizice au fost curăţate și tot ce a rămas în acele locații din corp este un circuit mort, inactiv al biocipului.

Aceste reziduuri de biocip sunt, de asemenea, puncte slabe prin care Lurker-ul poate manifesta fluctuaţii cuantice distorsionate şi plasmă anormală generată din nespațiul subcuantic.

Lurker emană, de asemenea, anomalii din nespaţiul subcuantic prin fluctuaţii cuantice şi distorsionează esența elementară de pe suprafața Planetei pe planurile plasmatice, eteric, astral şi mental.

Lurker poate direcţiona şi manipula această esenţă elementară pentru a influența umanitatea de la Suprafață prin creșterea sau scăderea cantității de fluctuaţii cuantice în diferite locaţii din acea esență elementară.

Au fost publicate mai multe informaţii despre Lurker.

Lurker este de fapt un conglomerat al tuturor fiinţelor care au fost proiectate în ne-spaţiul sub-cuantic cu tehnologii extrem de puternice în toate ciclurile cosmice anterioare.

Prima astfel de proiecţie a avut loc la începutul Timpului în primul Ciclu Cosmic, când Sursa a devenit conştientă că există ceva la fel de ciudat ca o Anomalie Primară.

Apoi Sursa a decis să proiecteze o parte din ea însăşi în acea anomalie pentru a o înțelege și a o rezolva, iar acea parte proiectată a fost prinsă în anomalia sub-cuantică şi a devenit primul Lurker Primordial, urmat de mai mulţi Lurker-i în Ciclurile Cosmice ulterioare.

De fapt, ca urmare a acestui fapt, o parte a Sursei s-a întors împotriva sa şi astfel s-a născut dualitatea.

Anomalia Primară cu Lurker a fost atât de puternică încât a deturnat Antahkarana întreaga Cale de la Planul fizic până la cea mai înaltă dimensiune până la un anumit grad, și chiar şi fiinţelor Înălţate le lipsea o perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat în Universul anormal.

Prin Ciclurile cosmice, Sursa a învăţat despre anomalii şi a rezolvat părţi ale acesteia până de curând, iar acum a sosit timpul pentru finalizarea dualităţii prin uşa 11:11.

Foarte curând, se va deschide o uşă şi mai puternică, care va duce la îndepărtarea definitivă a întunericului din Univers și, de asemenea, la eliberarea finală a acestei Planete.

Toate informațiile despre acea ușă trebuie să fie acoperite deocamdată, cu excepția acestui indiciu.“

„Începând din septembrie 2023, această viitoare uşă trimite deja bucle de timp invers prin spaţiu-timp Minkowski și, de aceea, evenimentele și situațiile au început să se accelereze.“

„În primul rând, forţele întunecate au trecut de o anumită linie roşie și, ca răspuns la aceasta, Rezistenţa a început să ia măsuri.

Permiteți-mi să spun doar că forţele întunecate cu acţiunile lor colective au încălcat o Masă critică a principiilor Codexului Galactic, iar legal forţele Luminii au undă verde să intervină la suprafaţa Planetei, indiferent de legile locale pe care omenirea oricum nu le respectă.“

Primul pas al acestui proces de intervenţie a fost îndepărtarea tuturor acelor indivizi ai Forţelor Luminii care locuiau fie în spaţiu, fie în subteran, cu prea multă traumă de război sau frică de a contribui în mod semnificativ la procesul de eliberare.

Timpul nesfârşitelor discuţii ale Consiliului Galactic s-a încheiat.

Toate acele fiinţe rănite şi înfricoşate au fost duse în locaţii din afara acestui Sistem solar, unde vor primi vindecarea cea atât de necesară și mai târziu s-ar putea alătura forțelor de eliberare din nou, dacă vor fi capabili sau dispuși să facă acest lucru.

Aproximativ 80% dintre membrii tuturor raselor stelare au fost extraşi din Sistemul solar, împreună cu aproximativ 40% din forţele Rezistenţei, dar fiinţele rămase sunt cu mult mai puţină frică şi sunt dispuse să ia măsuri.

Saint Germain a primit comanda tuturor operaţiunilor subterane şi de la Suprafaţă cu toate Forțele Luminii nu limitate, ci şi Rezistenţa inclusiv cu Flotele raselor Pleiadiană, Siriusiană, Andromedană, Arcturiană şi Centrală sunt acum sub comanda lui în ceea ce privește Operaţiunile Planetare.

Ashtar a primit comanda tuturor Operaţiunilor spaţiale şi spaţiale apropiate.“

Saint Germain a dat comanda Forţelor Luminii să înceapă imediat să ia măsuri, iar pe 5 octombrie 2023 Rezistenţa a curăţat marea majoritate a locurilor de abuz asupra copiilor din pivniţele de sub castelele nobilimii negre, salvând mulţi copii.

Nobilimea neagră a văzut acest lucru ca pe un act de intruziune în proprietatea lor privată și pentru prima dată în existența lor au prins frică pentru propria lor viaţă.

Ca răspuns, familia Pallavicini a dat ordine să activeze Doom33, sau orice a mai rămas din el, deoarece Doom33 a fost mult redus în putere în ultimul deceniu prin acţiunile Rezistenţei.“

„Potrivit unor surse, războiul actual din Israel a fost condus de acest tip, cu legături atât în cercurile politice înalte israeliene, cât şi cu legături înalte în Hamas, și cu Israelul permiţând cu bună ştiinţă să aibă loc incursiunea Hamas.

Scopul Nobilimii negre este de a extinde conflictul israelian pe cât posibil, cu speranța de a crea un al treilea Război Mondial în conformitate cu profeţiile Armaghedonului.“

Rezistenţa a folosit acest conflict ca acoperire pentru a putea începe în sfârşit unele operaţiuni de suprafaţă.

Acum îndepărtează în mod activ armele scalare şi cu energie direcţionată de la suprafață.

Pe 7 octombrie 2023, Hamas şi-a început incursiunea în teritoriul israelian și a atacat mulți participanți la petrecere în apropierea Kibbutzului Urim.

Folosind haosul acelei bătălii ca acoperire, membrii Rezistenței au reușit să dezactiveze parţial unele sisteme scalare şi de informaţii de la baza militară Urim, aflată la doar câţiva kilometri distanţă.“

Baza Urim este marcată cu cruce roşie pe această hartă“ :


 Al opt-ulea articol (8), intitulat „ALDEBARANII“, este din 27 noiembrie 2023 :

„S-a raportat deja că aprox. 80% dintre toţi reprezentanţii diferitelor rase galactice au părăsit acest sistem solar pentru a obţine vindecarea atât de necesară și doar cele mai puternice şi mai eficiente fiinţe au rămas pentru a ajuta la eliberarea acestei Planete.

Pleiadienii ca şi colectiv au decis că nu vor mai fi rasa principală care să genereze Primul Contact cu umanitatea. Ei se vor concentra mai mult pe asistenţă specifică pentru acei Lucrători în Lumină şi Războinici ai Luminii care sunt deschiși prezenței lor și pot lucra cu ei în mod eficient.“

Echipele ştiinţifice pleiadiene au dezvoltat o nouă tehnologie avansată care se bazează pe tuneluri cuantice de lumină între-pătrunse.

Ei speră că această nouă tehnologie poate aduce mai multă protecţie Lucrătorilor în Lumină împotriva atacurilor constante ale Întunericului.

Această nouă tehnologie va începe, de asemenea, să revigoreze Linia temporală a Luminii Planetare, care s-a prăbușit într-o mare măsură în August 2019 odată cu prăbuşirea (colapsarea) Liniei temporale Beta.

În acel moment, multe Portaluri către suprafaţa Planetei au devenit inoperabile, însă acum acele portaluri vor fi reactivate.“

„După Eveniment, Pleiadienii se vor focusa mai ales pe asistarea celor mai avansaţi Lucrători în Lumină ce se vor concentra pe construirea mandalelor Familiilor de Suflet în interiorul Insulelor Luminii.

Miliarde de oameni care au fost evacuaţi din planurile eteric şi astral de pe Pământ și care acum trăiesc pe o planetă din clusterul Pleiadian vor trece printr-un proces de selecţie.

Acei oameni care simt o aliniere cu prezenţa îngerească şi sunt deschişi spre creştere spirituală vor rămâne pe acea Planetă.

Restul umanității va fi transportat pe o planetă din Sistemul stelar Aldebaran, care este acum pregătită pentru ei.“

ALDEBARANII sunt, de asemenea, o rasă stelară care a ales să fie Rasa principală, fiind introdusă la suprafața Pământului pentru Primul Contact, înlocuind rolul pe care Pleiadienii l-au avut înainte.

Aldebaranii sunt o rasă soră cu Pleiadienii și sunt destul de asemănători cu ei, cu puţin mai mult accent pe tehnologie și puţin mai multă energie masculină.

După căderea Atlantidei, Aldebaranii au ajutat umanitatea de la suprafață de multe ori de-a lungul istoriei omenirii, aducându-le tehnologie care le-a îmbunătăţit codul genetic.

Ei şi-au menţinut frecvenţa vibraţională în mediul ostil de la suprafaţa Pământului prin instituţia Harem-ului (adică spaţiu sacru, închis, protejat).“

„Ei i-au ajutat pe pleiadieni în construirea complexului piramidal Xian în China și au fost, de asemenea, destul de activi în Egiptul pre-dinastic.

Ei au fondat civilizaţia vedică în Tamil Nadu şi alta în Rajasthan şi Gujarat.

Ei au format Imperiul Rama în India antică și oraşul Dwarka...

...Şi Imperiul Sumerian cu oraşul Uruk, cunoscut acum ca Warka.

S-au luptat cu draconienii într-un Război nuclear și au pierdut.

După acel război și Potopul ulterior din 3114 î.Hr., influenţa lor asupra suprafeţei Planetei s-a diminuat foarte mult.“

„Majoritatea dintre ei au primit apoi ordin de la stăpânii Carantinei să părăsească Sistemul solar, dar unii aldebarani au putut să intre în subteran pentru a se alătura, întări și extinde Reţeaua Agartha.

Ei au fost activi acolo de atunci până în 1996, când toţi Aldebaranii subterani au fost luaţi prizonieri de forţele întunecate sau forţaţi să părăsească Sistemul solar.

Deși din punct de vedere istoric ei nu au fost întotdeauna dedicaţi pe deplin Luminii, marea Invazie Archonică din 1996 i-a trezit complet și acum sunt membri dedicaţi ai Confederaţiei Galactice.“

 


Al nouă-lea articol (9), din 3 decembrie 2023, este o nouă ACTUALIZARE a situaţiei Planetare:

„În cele din urmă, Sursa a început să îndepărteze direct Lurker-ul Primar care a fost creat la începutul Timpului, atunci când Sursa a proiectat o scânteie de la sine în Anomalia primară.

Sursa devoalează, în prezent, Universul Lurker-ului la nivel cuantic.

Când o Masă critică a Lurker-ului va dispărea, Sursa va începe să o desprindă direct din umanitatea de la Suprafaţă și, când acea dezlegare atinge o anumită Masă critică, Evenimentul se poate întâmpla.

După Eveniment, Sursa va dezlega toate rămăşiţele Lurker-ului din umanitate și acel proces va fi finalizat la Flash-ul Solar şi tsunami-ul corespunzător, ceea ce este cel mai probabil în momentul maximelor solare ulterioare fie în jurul anului 2037, fie în jurul anului 2049...

...În timp ce Momentul Evenimentului este prognozat pentru anul 2025, deși nimeni nu ştie când va fi momentul real.

Intervalul de timp dintre Eveniment şi Flash Solar va fi un timp de mare vindecare pentru umanitate.“

„Până atunci, umanitatea de la Suprafață poate accelera îndepărtarea Lurker-ului prin vindecarea traumelor relaţionale şi sexuale, deoarece acesta este cel mai adânc loc în care Lurker-ul tinde să se ascundă.

Vestea bună este că toţi Lurker-ii care au fost creaţi în Ciclurile cosmice ulterioare după primul au fost deja îndepărtaţi, rămânând doar cel primar.“

Comandamentul Ashtar a intrat în acest Sistem solar la momentul sextilului Neptun Pluto pe 18 iulie 1952.

Intrarea și repoziționarea navelor-mamă a Comandamentului Ashtar în centura Kuiper a fost înregistrată pe observatorul Muntelui Palomar la 19 iulie 1952.“

„Aldebaranii au început să execute un plan foarte important care se așteaptă să fie finalizat în 2024. Vor pune un număr mare de baze militare pe fundul oceanelor şi în zone îndepărtate de pe suprafața acestei planete.

Aceste baze militare vor fi acoperite şi nu vor fi detectate de tehnologia militară a populației de la suprafață.

Aceste baze militare vor fi o platformă de unde vor începe operaţiunile Evenimentului când va fi momentul potrivit. Aceste operațiuni ale Evenimentului vor include atât personalul Aldebaran, cât şi personalul Rezistenţei de la Suprafaţa Planetei.

Rezistența face deja unele operaţiuni pregătitoare la suprafaţă, în principal dezactivând operatorii întunecaţi Doom33 și testând eficienţa tehnologiei Stardust, care acum este eficientă în proporţie de 90%.“

Aldebaranii cooperează în special cu andromedanii, dar și cu siriusienii, pleiadienii şi arcturienii în această operațiune de amploare.

De asemenea, ajută mulţi membri ai fostelor Programe Spaţiale Secrete care au acceptat Lumina și acum lucrează cu Confederația Galactică. Dintre acestea, de menționat este Maria Orsic cu fetele ei Vril.

Un alt exemplu interesant sunt anumiţi generali germani care au făcut parte din maşina de război nazistă din Germania, apoi au fost transferaţi în Neuschwabenland, apoi în Flota Întunecată și apoi au fost capturaţi în cele din urmă de Aldebarani. Apoi și-au dat seama că au fost manipulați în ideologia nazistă, au acceptat pe deplin Lumina iar acum lucrează pentru Confederaţia Galactică.

Când această Reţea de baze militare Aldebaran va fi pe deplin operațională, ei vor începe să se dezvăluie contactând anumiţi politicieni-cheie din lume, iar atunci începe adevărata distracție, cu implicaţii geopolitice şi exopolitice de lungă durată.“

„Acest contact va fi secret la început, iar acele baze militare vor servi drept descurajare împotriva Cabalei care încearcă să declanşeze un război mondial, iar navele stelare subacvatice Aldebaran se vor face vizibile submarinelor cu rachete balistice.

De asemenea, această rețea militară Aldebaran va servi drept coloană vertebrală a noului Sistem Financiar Quantic, în același mod în care bazele militare americane din întreaga lume susţin acum petro-dolarul.“

Tehnologia Mjolnir este acum la aproximativ 7% capacitate, iar intensitatea acesteia va creşte foarte mult în lunile următoare.

Un aspect al acestui Impuls Mjolnir va fi activarea diferitelor Tektite, printre care Pietrele Cintamani, Pietrele Cintamani Galactice, Moldavitele şi Tektitele tibetane.“

Tektitele provin, într-adevăr, din spaţiul inter-stelar.

S-au format în diferite sisteme stelare în care fiinţele angelice încercau să manifeste o planetă din planul eteric în planul fizic, iar în timpul procesului de manifestare planeta respectivă a întâlnit anomalii cuantice şi a explodat.

Fragmente ale acelei explozii au fost împrăștiate în toate direcțiile și unele dintre ele au venit pe Pământ ca tektiţi.“

 


Al zece-lea articol (10) din 29 decembrie 2023 reprezintă, de asemenea, o altă scurtă ACTUALIZARE a situaţiei Planetare şi despre ASCENSIUNE :

Forţele Luminii și Sursa înlătură Anomalia primară și Lurker-ul primar cu viteză maximă.

În curățarea suprafeței Planetei, Forțele Luminii au întâlnit două reţele străvechi Illuminati, controlate de Nobilimea neagră și formate în principal din entităţi Draconiene şi reptiliene în corpuri umane.

Aceste două rețele sunt ancore pentru marea parte a Anomaliei primare care se extinde încă în Sistemul solar până la heliopauză.

Prima dintre aceste rețele este situată în India și a stabilit cu fermitate controlul asupra sub-continentului indian după ce Draco i-a învins pe Aldebarani într-un Război nuclear în zona actualului Rajasthan cu aproximativ 5.000 de ani în urmă.

De atunci, reţeaua Illuminati indieni a controlat India prin reţeaua preoţiei întunecate și este încă forţa profundă de control din spatele politicii indiene, emanând din anumite familii indiene ale Nobilimii negre.

Această rețea este deja curăţată, cu ajutor de la Mişcarea de Rezistenţă şi Reţeaua Agartha alături de alte forțe speciale care ies la suprafață prin Patala.“

„A doua rețea există în Africa subsahariană și este și mai veche, având originea în Atlantida.

Ancora principală a acestei rețele se află în apropierea lacului Kivu.

Curățarea acestei rețele va începe după ce reţeaua indiană va fi aproape complet învinsă.“

 

(continuare în Partea a 2-a)

 


Un comentariu: