miercuri, 12 noiembrie 2014

Revista „LUMEA” : Cine conduce(a) Lumea ? PIRAMIDA „PUTERII MONDIALE”Revista „LUMEA”
Cine conduce(a) Lumea ?
PIRAMIDA „PUTERII MONDIALE”

Notă MarYan :

Pentru că în „ultimul timp” am fost ocupat cu multe activităţi ce ţin de aspecte cotidiene, nu am mai reuşit să vin cu articolele pe care le doream de mult timp a fi postate pe blog.

Acum, însă, aduc un material ce „deschide” o altă „Categorie-Subiect”, pe care demult doream a-l realiza, anume, despre ARCHONI, Conspiraţiile lor şi MATRIX-ul în care ne-au „aruncat” de atâta timp (cel puţin de câteva zeci de mii de ani, cu exacerbare în ultimul semi-ciclu de 13.000 de ani, de „orbecăire” prin întunericul nivelului de conştiinţă 3D...).

Acest prim articol al acestei Categorii se referă la aspectul primar al acestui Subiect, respectiv „Cine conduce Lumea – Piramida Puterii” – un articol preluat din „Revista Lumea” din anul 2012.

Din fericire, mă grăbesc să specific că acest articol are ACUM, spre finalul lui 2014, un rol mai mult didactic, căci pot afirma cu tot mai mare hotărâre că titlul devine tot mai mult : „CINE CONDUCEA LUMEA” !

Deşi încă nu putem vorbi (definitiv) la trecut, acest „trecut” se apropie cu tot mai mare forţă, iar eu trag nădejde că anul viitor va putea fi considerat ca „Anul Zero” al unui Nou Început pentru Planetă şi Societatea Umană.

Deocamdată, acum, situaţia este tot mai tulbure şi amestecată, iar din acest considerent am pus încă la Modul Prezent titlul acestui articol.

Probabil că, dacă nu la anul, cu tot mai multă siguranţă că peste un an, acesta va fi un fel de „material istoric” despre ce a suportat Planeta şi societatea umană atâta amar de vreme...


Către finalul „Notei”, mai fac o precizare importantă că, din cauza TIMPULUI tot mai con-centrat (vezi Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Pământului care creşte în mod accelerat) nu-mi mai permit „ferchezuielile” de până acum ale altor materiale care nu-mi aparţin, începând cu corectarea diacriticelor până la corecturi gramaticale şi reformulări de idei.

Din această cauză, în general, de acum înainte voi reda textul respectiv aşa cum l-am preluat, permiţându-mi doar reaşezarea paragrafelor, după cum v-am obişnuit deja, într-un mod cât mai aerisit şi uşor de studiat şi înţeles.

În rest, cu scuzele de rigoare, trag nădejdea că lipsa diacriticelor nu va împiedica înţelegerea materialului, ci va afecta, cel mult, doar viteza de lectură al acestuia.


În rest, vă urez să vă reamintiţi cu cât mai multă detaşare aceste informaţii (din acest articol) şi, mai mult decât orice şi oricând, să trimiteţi cât mai multă LUMINĂ către toţi aceşti actori implicaţi în această uriaşă dramă care, devine, pe zi ce trece, o FOSTĂ DRAMOLETĂ.

CUM anume ?

Alegând, PUR şi SIMPLU, să ieşiţi din acest MATRIX, pentru a re-intra în propriul Univers – unul al Iubirii, Păcii, Armoniei şi mai ales al BUCURIEI  de a Trăi şi de A FI !

Nu uitaţi toate acestea, cât timp atenţia voastră va fi îndreptată către aceste informaţii.

Succes şi mult curaj !Revista „LUMEA” :Cine conduce de fapt lumea? Cine detine puterea absoluta pe planeta?
Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E. ?

Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.


Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.


De acolo, din anonimat, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau IlluminatiCine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizati? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?

Sunt intrebari la care incercam sa dam un raspuns in cele ce urmeaza.


De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acesti Illuminati, necunoscuti celor multi, guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei “fabrica” noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini.


Metoda lor de lucru este simpla dar eficienta si poate fi descrisa in 3 pasiPROBLEMA, REACTIE, SOLUTIE.

1. In primul rand, ei creaza o PROBLEMA (conflicte, razboaie, revolutii, dezastre, etc.) Creeaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator. Tot ei finateaza toate partile implicate in conflict.

2. Apoi, prin intermediul mass-media si a manipularii, determina o REACTIE in randul populatiei, care solicita o rezolvare a PROBLEMEI aparute.

3. In final, tot ei vin cu SOLUTIA care aproape intotdeauna se lasa cu efecte dure asupra populatiei (saracie, restrangerea unor drepturi si libertati, etc. - vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiara…) Ei trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.


CARE ESTE SCOPUL LOR ?


Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati sa castige bani, deoarece „fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricati bani doresc.

Ce isi mai poate dori cineva care are toti banii din lume ?

PUTERE si CONTROL ! Acesta este scopul lor.


De ce doresc ei sa stapaneasca lumea ?

Pentru ca avand putere si bogatie, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face acelasi lucru, daca ar avea acces la bogatie si putere.


Pentru a detine puterea absoluta si controlul intregii planete, ei intentioneaza sa realizeze urmatoarele obiective :

1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.

2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.

3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip “New Age”.

4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte, precum si transformarea lor in “sclavi de tip modern”.

5. Reducerea masiva a populatiei globului, pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si resursele planetei.

6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor “rele”, pentru indepartarea moralei crestine.

7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.

8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.


Toate acestea se intampla chiar ACUM si intr-un ritm tot mai accelerat.


GUVERNUL MONDIAL


Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului, este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin.

Cine doreste mai multe detalii poate studia acest document rar :


Utilizand harta, se poate urmari pe ce directii si in ce zone se propaga efectele unor decizii luate de diverse structuri componente.

Sunt detaliate relatiile si zonele de influenta la nivel mondial ale principalelor dinastii si familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat in acest document ca fiind un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi să se concentreze toate mijloacele de definire si stabilire a normelor de dezvoltare a unei societati de tip nou.

Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv retele de tip mafiot.

De mentionat faptul ca integrarea europeana si “cedarea de suveranitate” a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.


CUM SUNT ORGANIZATI SI CUM CONTROLEAZA LUMEA ?


Organizarea lor si modul prin care controleaza lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeste “Piramida Puterii” (“Pyramid of Power”) si este descris mai jos :


Dupa cum se observa in varful piramidei se gaseste OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati si reprezinta „Ochiul lui Lucifer” sau „Ochiul Satanei”. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea, acest simbol (piramida si ochiul) apare si pe dolarul american.

Oculta Mondiala (de pe nivelele 1, 2 si 3 ale Piramidei) se considera supusi ai lui Lucifer si i se inchina. De aceea, ei incearca sa controleze nivelele inferioare ale piramidei, ca sa le aduca sub conducerea „Ochiului Satanei”.


Pare absurd in zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atat de bogati si de influenti sa creada in puterile Satanei si sa i se inchine, dar va asigur ca exact asa stau lucrurile.

Este foarte greu sa iti faci o imagine de ansamblu asupra intregului mecanism (care se desfasoara de la cele mai inalte nivele pana la noi, oamenii de rand), dar voi incerca sa lamuresc cateva aspecte esentiale.


NIVELELE PIRAMIDEI


Nivelul 0 : Forta superioara reprezentata prin Ochiul Care Vede Tot


Foarte Important : Intelegerea Fortei din varful Piramidei Puterii iti da posibilitatea sa “spargi” piramida si sa te sustragi controlului ei.

Ca sa poti intelege cu adevarat forta care se afla in varfului piramidei, trebuie in primul rand sa te intelegi pe tine insuti. Trebuie sa intelegi de unde vii, de unde ai aparut si incotro te indrepti, unde vei dispare. Raspunsurile la aceste intrebari sunt in interiorul tau, iar cheile de descifrare se gasesc peste tot in jurul tau, inclusiv in lumea materiala, palpabila.

Din pacate indiciile pe care le gasesti in diverse surse de informare sunt amestecate cu o multime de minciuni. Ca sa afli raspuns la aceste intrebari trebuie sa iti urmezi nu inima, si nici creierul, ci pe amandoua in egala masura.

Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre suflet si ratiune, fara separare intre ele. Cine e ghidat doar de sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa ratiune e usor sa se insele.

Dar e foarte greu sa inseli pe cineva care are un perfect echilibru intre cele doua.

Pentru a intelege ce este in varful piramidei, trebuie sa vezi realitatea din exterior, sa intelegi natura realitatii imediate. Numai asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta.

Si tine minte : Daca nu faci parte din SOLUTIE, vei face mereu parte din PROBLEMA.


Nivelul 1 : Familiile regale


In varful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale europene care toate sunt inrudite intre ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu totii rude de sange, tragandu-se din familia Windsor.

Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.

Aici poate fi menţionat faptul că si în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular, din 1776 şi până în prezent, sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.

Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situeaza un grup de oameni extrem de influenti, dar a caror identitate nu se cunoaste.


Nivelul 2 : Consiliul celor 13 familii


Pe nivelul 2 se afla asa numita Aristocratie Neagra compusa din 13 familii, cele mai bogate din lume.

David Icke scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”.

Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[...]

Practic, procesul a durat mii de ani.

Structurile instituţiilor moderne de control (guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media) nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”


Aceste familii sunt (in ordine alfabetica) :

1. Dinastia Astor ;

2. Dinastia Bundy ;

3. Dinastia Collins ;

4. Dinastia DuPont ;

5. Dinastia Freeman ;

6. Dinastia Kennedy ;

7. Dinastia Li ;

8. Dinastia Onassis ;

9. Dinastia Reynolds ;

10. Dinastia Rockefeller ;

11. Dinastia Rothschild ;

12. Dinastia Russell ;

13. Dinastia Van Duyn.


Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii.

Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii.

Mass media controlata aproape in intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume, cu 54 miliarde dolari, sau Carlos Slim Helú din Mexic, cu 74 miliarde de dolari.

De fapt, acesti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumatate din averea totala a lumii !!!).

Cu averea acestei familii poate fi hranita si imbracata TOATA populatia globului...
 


Nivelul 3 : Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiti si Olimpienii) a fost fondat in 1727 de catre aristocratia britanica si este compus din cele mai puternice “sub-familii”.

Acest comitet coordoneaza direct o multime de institutii si organizatii majore din intreaga lume, printre care :

- Comisia Trilaterala,
- Consiliul pentru Relatii Externe,
- Grupul Bilderberg,
- Masa Rotunda,
- British Petroleum,
- Ordinul Skull and Bones,
- Compania Royal Dutch Shell,
- Socialista Internationala,
- Francmasoneria Universala,
- Ordinul Magna Mater,
- Zionismul Universal,
- Consiliul Bisericilor Mondiale,
- Ordinul Cavalerilor Templieri,
- Institutul American de Presa,
- Societatea Regala Britanica,
- Universitatea Harvard,
- Institutul pentru Droguri, Crima si Justitie,
- M.I.T. (Massachusetts Institute of Technology),
- N.A.T.O.,
- Crucea Rosie Internationala,
- Universitatea Priceton,
- Banca Mondiala,
- American Express,
- Citibank,
- Credit Suisse, etc.


Nivelul 4 : Centrul de comanda
Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de comanda la nivel global:

- Comisia Trilaterala,

- Consiliul Relatiilor Externe (CFR),

- Grupul Bilderberg,

- Clubul de la Roma,

- Organizatia Natiunilor Unite,

- Institutul Regal pentru Afaceri Internationale.


Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.

Masa Rotunda, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea : “Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege“.

1. Comisia Trilaterală este o “asociatie particulara” infiintata in 1973 din initiativa lui David Rockefeller cu scopul de a “intari cooperarea economica si politica intre continentele american, european si asiatic”. De aceea se numeste Trilaterala.
In componenta acestei comisii intra directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care si fosti presedinti ai Statelor Unite), economisti, etc. - in general cei mai influenti oameni din America de Nord, Europa si Asia.
Practic, aceasta organizatie privata in care se intra doar cu invitatie speciala pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizatiei le transmit guvernelor, iar acestea le aplica la nivelul fiecarui stat.
Toate natiunile lumii sunt conduse de aceasta entitate suprastatala.
In fiecare an, Comisia Trilaterala are o intrunire in plenul ei si cate o intrunire zonala. In perioada 15-17 octombrie 2010 intrunirea sectiei europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti, intr-o discretie aproape totala. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la Bucuresti si presa abia a semnalat acest lucru...

2. Consiliul pentru Relaţii Externe (din engleză „Council on Foreign Relations”) a fost fondată în 1921 si este o organiza
ție americană non-profit nepartizană specializată în politică externă a Statelor Unite și afaceri internaționale.
Consiliul pentru Relatii Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea “Elita puterii” - un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate în spatele scenei.” declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.

3. Grupul Bilderberg este o organiza
ție cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni.
Reuniunile au loc anual, începând din 1954.
Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită.
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată.
Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.

4. Clubul de la Roma a fost infiintat in aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de stiinta şi afacerist italian şi Alexander King, un om de stiinta scotian. Doctrina clubului se bazeaza in special pe raportul „Limitele Cresterii („The Limits to Growth”) publicat in 1972.
Conform acestui raport, orice crestere are o limita care trebuie prevazuta si preintampinata. Cresterea economica este limitata, resursele sunt limitate si la fel, cresterea populatiei globului are o limita. De aceea, trebuie luate masuri din timp, pentru a preveni atingerea acestor limite.
In acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului, pare a fi o masura necesara.
De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare in spotul publicitar al Clubului de la Roma.

5. Organizatia Naţiunilor Unite reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire şi au în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud.
Din reţeaua ONU face parte si Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elveţian.
Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar.
Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei - reacţie - soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică şi psihică a miliarde de oameni.

6. Institutul Regal pentru Afaceri Internationale, cunoscut si sub numele de „Chatham House este unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie in materie de afaceri internationale, din lume, ocupând locul întâi în clasamentul „Non-US Think Tank” al Foreign Policy.
Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sănătate.
Una din regulile clubului este ca membrii trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile.


Consiliul Relatiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape sută la sută opinia publică. Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de televiziune, ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică, au în poziţii de conducere membrii acestor organizaţii.

Daca pe primele 3 nivele se gasesc doar cei care sunt inruditi cu familiile si sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum si la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces si oameni care nu sunt rude de sange cu familiile si sub-familiile conducatoare de la nivelele 1, 2 si 3.

Chiar si politicieni/demnitari romani pot fi gasiti in structurile de comanda de pe nivelul 4. De exemplu in Comisia Trilaterala, tara noastra are doi membri cu drepturi depline : Mugur Isărescu (Guvernatorul BNR) si Mihai Tănăsescu (reprezentantul Romaniei la FMI).

In acelasi timp, Mugur Isarescu este si presedintele ARCOR, filiala romana a Clubului de la Roma.


Din ARCOR fac parte, printre altii : Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Calin Georgescu, Daniel Daianu, Mircea Malita, Sergiu Celac.

Asa ca putem dormi linistiti :  prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent si in tara noastra.

Centrul de Comanda de la nivelul 4, controleaza intreaga populatie a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.


Nivelul 5 : Controlul financiar mondial
Toate instrumentele prin care Illuminati controleaza financiar populatia globului, se gasesc pe acest nivel : Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor Internationale, Bancile Centrale precum si mecanismele de impozitare a populatiei.
 
Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodata. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste si “Ochiul Dracului” ?
 
Dati-mi pe mana moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile in acea tara” este un celebru citat al lui Rothschild.
 
Probabil de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau presedinte, ci este condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective. Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie de sfatul celor de la FMI.
 
Nu mai conteaza cine face legile si ce legi face, caci oricum se aplica numai directivele FMI.


Nivelul 6 : Controlul resurselor mondiale


Pe acest nivel se situeaza marile corporatii internationale care urmaresc controlul populatiei prin controlul asupra resurselor.

Toate resursele de pe pamant sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fata pamantului.

Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care ii corup pe politicieni sa reglementeze cultivarea si comercializarea produselor.

Intentia este de a-i distruge pe mici producatori sau de ai scoate in ilegalitate, ceea ce inseamna ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea sa cultive nimic in gradina proprie, fara aprobarea guvernului.

Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze, nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă !

Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
 

Nivelul 7 : Controlul populatiei globului


Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populatia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populatiei prin aceste 4 componente : Religie, Invatamant, Guverne si Media.

Practic, stapanii lumii se ascund in spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-si indeplini planurile.

Populatia este indoctrinata prin religie, indobitocita prin sisteme de invatamant care nu sunt decat o fabrica de produs oameni pe care statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta in frau de catre institutiile guvernamentale si prostita de catre mass-media.

Rezultatul este o populatie lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabila sa isi dea seama ce se intampla cu ea, astfle incat orice banda politica se poate face stapanul ei.


Nivelul 8 : Populatia globului sau unitatile de munca


Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi popuatia globului, oamenii de rand, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre.

Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost indoctrinati ca trebuie sa facem : ne nastem, facem scoala, muncim pentru stapanii nostrii, le platim taxe si impozite si apoi iesim la pensie.

Chestia cu pensia s-ar putea sa dispara din acest ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.

Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, sa faca parte din institutiile guvernului, sa ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI sau chiar pe nivelul 4 in Clubul de la Roma. Dar cand ei devin inutili pentru stapani, sunt aruncati din nou in turma de jos.

De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri si cele mai mari presiuni asupra populatiei. Este atacata siguranta financiara si alimentara a fiecaruia dintre noi, este atacat sistemul de sanatate public, invatamantul, religia, cultura, identitatea nationala.

In fata acestor forte colosale care domina planeta, guvernul nostru si conducatorii nostri “alesi de popor” nu au practic nici o sansa. Ei trebuie sa execute intocmai ordinele pe care le primesc si sa puna tara la dispozitia celor ce conduc lumea.

Singura problema este ca acesti conducatori ai nostri pe langa faptul ca fura, sunt si incompetenti si nu stiu sa negocieze mai dur conditii avantajoase pentru poporul roman.

Este clar ca Romania nu se poate izola si dezvolta separat in afara contextului regional si global. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, si daca intreaga lume se indreapta intr-o directie, noi nu avem cum sa mergem in directie opusa.

Pozitia pe care o vom avea in acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.


Nota MarYan :

Deşi sunt atâtea comentarii pe care le-aş fi putut aduce acestui material, pe care le-am lăsat la latitudinea voastră, acum, la final, nu pot să trec cu vederea această ultimă afirmaţie a celor care au conceput acest articol, afirmaţie care, culmea, este (involuntar) în acelaşi ton “manipulator” al celor care au creat acest Sistem – acela de a crede că Puterea este oriunde în altă parte, dar nu la noi, în Noi.

Aşadar, foarte pe scurt, “poziţia României în acest plan global”, ca şi orice alt aspect, depinde NU doar “de cei care ne conduc” (şi care este doar o iluzie a con-ducerii), ci în primul şi în ultimul rând de fiecare din “cei con-duşi” (mai mult “duşi”), care, iată, iarăşi au ales să predea puterea lor personală acestor intruşi archonici.

De aceea, după cum spun de ceva timp, răspunsul şi soluţia la această “problemă” este una singură, fără alte comentarii : RE-ÎMPUTERNICIREA, adică re-aducerea în interiorul propriei Fiinţe a Puterii care a fost cedată altora, din prostie şi mai ales cu totală ignoranţă.

Să sperăm că noi toţi, în ansamblu, ne-am lecuit definitiv ca să mai cedăm altora SUVERANITATEA noastră ca Fiinţă Divină(inforomania.org , via Revista LUMEA, Nr.10 (235)/2012, pp.60)

Un comentariu:

  1. Ieri a fost o mică sincopă cu editorialul, dar mă bucur că s-a rezolvat. Am recitit cu plăcere articolul. Într-adevăr puterea este în noi.
    Pot să-ți confirm că Evenimentul este aproape. Aseară am trăit acest moment.
    Victoria Luminii este aproape!
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere