miercuri, 5 noiembrie 2014

COBRA : Actualizare a situaţiei planetare (2 noiembrie 2014)



Actualizare a situaţiei planetare
2 noiembrie 2014





Curăţarea Grupului Chimera continuă. Există o anumită operaţiune a Forţelor Luminii care se va desfăşura în următoarele săptămâni, de aceea nu poate fi dezvăluită prea multă informaţie, până când aceasta este completă.




Puteţi, de asemenea, participa într-o meditaţie pentru a curăţi Long Island, care are loc la orele 03 A.M., 11 A.M. şi 07 P.M. G.M.T., în fiecare zi, oricând este mai potrivit pentru tine (link-ul funcţionează numai dacă te conectezi pe Facebook).

Dacă preferi să nu foloseşti Facebook, poţi, simplu, să vizualizezi o flacără violet care purifică Long Island.



Grupul Chimera se teme că iniţiativa „spaţiului cosmic privat” va începe să creeze spărturi în Carantina Terrei şi, de aceea, au sabotat Virgin Galactic.



Familiile de Archoni ale Nobilimii Negre şi acoliţii lor Iezuiţi pierd putere, căci au probleme cu mica lor bancă.



Şi Alianţa Estică prinde, în sfârşit, glas şi îşi anunţă poziţia prin speech-ul faimos al lui Putin.


Cabala încearcă să menţină iluzia sistemului financiar curent prin încheierea ajutoarelor financiare (tipărirea de bani) şi manipularea scăderii preţurilor la aur şi argint.



Până atunci, dacă ai ceva bani de investit, poţi cumpăra argint sau aur.

Dacă nu ai bani de economisit şi crezi că ai probleme financiare, poate că aceste informaţii ţi-ar putea oferi o altă perspectivă.



Virusul Ebola a fost inginerie de laborator în Africa şi, atunci când acesta nu s-a răspândit după cum şi-ar fi dorit Cabala (prin intervenţia Forţelor Luminii), aceştia au escalat în mass-media cu o campanie care să instige frica de Ebola, mai ales în S.U.A.


Şi există multe vindecări. În ciuda afirmaţiilor din mass-media, argintul coloidal ajută, căci Ebola este o infecţie virală.



Şi, la fel, terapia cu ozon.


S-a terminat cu frica.

Victoria Luminii este aproape !
 



Un comentariu:

  1. Sa ne unim forțele și sa ne concentrăm pe Long Island. Victorie Luminii!
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere