joi, 13 noiembrie 2014

GALACTIS : Documentar - „Cronovizorul eteric” şi Conferinţe GALACTIS în România !



Documentar : „Cronovizorul eteric
şi
Conferinţe GALACTIS în România !





CRONOVIZORUL ETERIC.


Filmul prezintă un dispozitiv siriusian de înaltă tehnologie, denumit „cronovizor”, prin intermediul căruia pot fi accesate informații din „memoria universală” sau Akasha.

Sunt oferite, de asemenea, detalii uimitoare ce implică, printre altele, modalitatea de deplasare a navelor-mamă siriusiene în spațiul cosmic și conceptul de informație și de stocare a ei la siriusieni.

În finalul filmului sunt oferite unele predicții despre evoluția evenimentelor la nivel mondial în următoarea perioadă, așa cum au fost ele revelate de către siriusieni.




 
CONFERINŢE GALACTIS ÎN ROMÂNIA !


Prima conferință GALACTIS pe plan național va avea loc la Timișoara, în data de 15 noiembrie 2014.

Invitați sunt SYRIAT și ALKESH, care vor vorbi despre contactul cu civilizația siriusiană din sistemul Sirius A, precum și despre alte subiecte conexe de interes.

O parte importantă a conferinței este dedicată dialogului prin întrebări și răspunsuri între auditoriu și cei doi invitați, având la bază filmele documentare realizate de Echipa GALACTIS până în acel moment.



După conferința ce va avea loc la Timișoara, SYRIAT și ALKESH au răspuns invitației de a susține în perioada următoare alte două conferințe la Cluj, în data de 29 noiembrie și la Oradea în data de 30 noiembrie, 2014.

Tema principală va fi contactul cu civilizația siriusiană din sistemul Sirius A, precum și alte elemente corelate.

O parte importantă a conferinței se va baza pe răspunsurile la întrebările auditoriului pe marginea subiectului abordat și a filmelor documentare realizate de Echipa GALACTIS până acum.


La Cluj, evenimentul va avea loc la hotelul City Plaza (sâmbătă, 29 noiembrie, începând cu orele 17:30).



La Oradea, conferința se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor (duminică, 30 noiembrie, începând cu orele 17:30).



Intrarea este liberă.



3 comentarii:

  1. NAMASTE !!! CINE POATE PARTICIPA LA ACESTE CONFERINTZE,SI CAT COSTA INTRAREA ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După cum poţi citi chiar la finalul articolului, "intrarea este liberă".
      Şi, evident că "oricine" poate participa la aceste (reale) evenimente, susţinute de cei de la Galactis.
      MarYan.

      Ștergere
  2. NAMASTE !!! MARIAN ,TE ROG SA MA INFORMEZI PENTRU VIITOARELE INTALNIRI CARE AU LOC APROAPE DE LOCALITATEA MEA -DROBETA-ASA CUM A FOST CEA DE LA TIMISOARA,MA INTERESEAZA SA PARTICIP. CAT COSTA CARTEA ?

    RăspundețiȘtergere