joi, 19 martie 2015

MarYan : ACTUALIZAREA (1) din 16 martie 2015 şi MEDITAŢIA de ELIBERARE PLANETARĂ în format video pe YouTube.cu
în format video pe YouTube

Mă bucură faptul că, încă de la prima postare a acestei noi Categorii-Subiect, cea a „MEDITAŢIILOR”, pot veni cu o prezentare video de pe YouTube, creată de „CONDOR” şi pentru care îi mulţumesc din inimă pentru această muncă depusă, ca aceste idei şi informaţii – şi mai ales Meditaţia de Eliberare Planetară a lui Cobra – să poată fi vizualizate şi în limba română şi însoţite de imagini superbe şi cu o muzică la fel de superbă („Furtuna” lui HAVASI...) :Şi câteva cuvinte despre aceste „momente” : în cursul zilei de ieri nu am mai venit cu „Actualizarea zilnică” pentru că, deocamdată, evenimentele şi energiile sunt într-o interesantă „aşteptare” (precum „liniştea dinaintea FURTUNII”... de LUMINĂ !).

Deocamdată, nouă ne rămâne „oferta” de a lucra cât mai intens cu Noi înşine şi cu energiile Zonei (Româneşti) – refăcând invitaţia pentru ora 21.00, ora României...

...Şi, mai multe informaţii – după aceea...


Cu drag şi bucurie,

MarYan

3 comentarii:

 1. Drazto ! Frumosi si Unici . Motoarele sunt pornite din S.m.i.l.e interior asa ca cum spunea si MarYan : ''linistea dinaitea Furtunii de Lumina ''''.Multumesc si va IUbim pe toti . Zambete, bucurii sa curga in curcubeu si tsunami de love cu gingasie sa ne adie inimile . Pacea si iubirea de eonii sa curga pe mama Gaia . Va iubim .Multumesc ! Victoria Luminii ! Frumosi si Unici ce Suntem ! Quadra .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumesc, "Quadra", că eşti alături de noi în activarea şi chiar "turarea" Motoarelor de Iubire şi "Smile interior".
   Cu bucurie, înainte ! - sau, vorba lui Picard, "Engage!"...
   MarYan, cu drag.

   Ștergere
 2. Sunt schimbări foarte importante,dar.. entuziasmul trebuie moderat. Cei înțelepți doar vor zambi...

  RăspundețiȘtergere