joi, 19 martie 2015

MarYan : ACTUALIZAREA (1) din 16 martie 2015 şi MEDITAŢIA de ELIBERARE PLANETARĂ în format video pe YouTube.



cu
în format video pe YouTube





Mă bucură faptul că, încă de la prima postare a acestei noi Categorii-Subiect, cea a „MEDITAŢIILOR”, pot veni cu o prezentare video de pe YouTube, creată de „CONDOR” şi pentru care îi mulţumesc din inimă pentru această muncă depusă, ca aceste idei şi informaţii – şi mai ales Meditaţia de Eliberare Planetară a lui Cobra – să poată fi vizualizate şi în limba română şi însoţite de imagini superbe şi cu o muzică la fel de superbă („Furtuna” lui HAVASI...) :



Şi câteva cuvinte despre aceste „momente” : în cursul zilei de ieri nu am mai venit cu „Actualizarea zilnică” pentru că, deocamdată, evenimentele şi energiile sunt într-o interesantă „aşteptare” (precum „liniştea dinaintea FURTUNII”... de LUMINĂ !).

Deocamdată, nouă ne rămâne „oferta” de a lucra cât mai intens cu Noi înşine şi cu energiile Zonei (Româneşti) – refăcând invitaţia pentru ora 21.00, ora României...

...Şi, mai multe informaţii – după aceea...


Cu drag şi bucurie,

MarYan

3 comentarii:

  1. Drazto ! Frumosi si Unici . Motoarele sunt pornite din S.m.i.l.e interior asa ca cum spunea si MarYan : ''linistea dinaitea Furtunii de Lumina ''''.Multumesc si va IUbim pe toti . Zambete, bucurii sa curga in curcubeu si tsunami de love cu gingasie sa ne adie inimile . Pacea si iubirea de eonii sa curga pe mama Gaia . Va iubim .Multumesc ! Victoria Luminii ! Frumosi si Unici ce Suntem ! Quadra .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, "Quadra", că eşti alături de noi în activarea şi chiar "turarea" Motoarelor de Iubire şi "Smile interior".
      Cu bucurie, înainte ! - sau, vorba lui Picard, "Engage!"...
      MarYan, cu drag.

      Ștergere
  2. Sunt schimbări foarte importante,dar.. entuziasmul trebuie moderat. Cei înțelepți doar vor zambi...

    RăspundețiȘtergere