marți, 7 aprilie 2015

COBRA : Scurtă ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare (6 aprilie 2015).



Scurtă ACTUALIZARE
a Situaţiei Planetare
6 aprilie 2015





Nota MarYan :

Iată că, după cum a promis, Cobra revine tot mai des cu tot mai multe comentarii care să ne orienteze, din câteva fraze, din mai multe perspective : financiare, politice, militare, sociale...

Cu siguranţă că orice informaţie de acest tip este bine-venită pentru a ajuta la determinarea acţiunii noastre pentru finalizarea deja celebrei „PENETRĂRI PRIN COMPRESIE” a VOAL-ului, care, acum, este mai aproape decât oricând – tot mai aproape de acel mult aşteptat „100%” ! :



Alianţa Estică înregistrează progrese semnificative, în special pe frontul financiar, deoarece competenţele globale majore, cu excepţia SUA, se alătură noii Bănci de Investiţii în Infrastructură din Asia (AIIB), condusă de China.




Alianţa Estică va elibera, de asemenea, unele nevoi de capital pentru eliberarea treptată şi implementarea unora dintre tehnologiile avansate.

De asemenea, Alianţa Estică a stabilit ca dată-ţintă ziua de 1 ianuarie 2016, ca Ziua Resetării Financiare !

Acea dată propusă poate să fie, sau NU, data reală a Resetării Financiare.


Puteţi observa, de asemenea, compoziţia de bază a Noului Sistem Financiar (în special Scenariul 3), aici :



Este foarte apropiat de ceea ce am afirmat în urmă cu 3 ani, aici.


În trecut am menţionat, de asemenea, de un grup secret pozitiv care operează în America Latină. Unul din principalele lor scopuri este de a menţine în afara continentului principalele baze ale SUA aflate sub controlul Chimera.

Deşi există un mare progres, multă muncă încă mai este de făcut.


În primul rând, încă există o mare infiltrare a Cabalei în structurile guvernamentale de la conducerea ţărilor BRIICS, în special CHINA şi BRAZILIA.

(Nota MarYan : Este exact ceea ce tot afirmăm şi noi, pe blog, de ceva timp, în contrast cu cei care susţineau că în această zonă deja „curgea lapte şi miere” din punct de vedere al Luminii...)
 

În al doilea rând, în acest moment există mai mulţi sclavi umani pe Planetă decât în oricare alt moment din istoria omenirii (N.MY.: 27 de milioane de oameni !) – în special în India (N.MY.: aproximativ 14 milioane de oameni !).

(Nota MarYan : ... la fel şi în Mauritania africană, unde se estimează că aproximativ 20% din populaţia de 3,5 milioane de locuitori, în special negri şi berberi, sunt „semi-oficial” sclavi, la propriu !)



Pe măsură ce ne apropiem de EVENIMENT, este necesar să se atingă un adevărat echilibru între Est şi Vest, păstrând ceea ce este mai bun din ambele lumi şi „aruncând” restul...



Penetrarea prin Compresie este aproape !




3 comentarii:

  1. http://spherebeingalliance.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Informatiile sunt preluate de pe blogul lui Daniel Gaucan - multumim, Daniel.
    Melodiile si referintele catre graficele cu evolutia frecventei si melodiile de la final sunt preluate de mine din alte surse internationale:

    Modificari pe Pamant dupa evenimentele din 20 martie: Aparent nimic special, vizibil nu s-a intamplat in jurul nostru. Totusi ceva s-a modificat brusc si abrupt - anume frecventa de rezonanta Schumann a Pamantului (http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances) care s-a dublat (de la 7.8 la 16.5 Hz) numarul 16.5 rezonand catre gama armonica de 528 Hz.

    Cum arata graficul frecventei inainte (derulati pana jos): https://www.heartmath.org/research/global-coherence/#earth-rhythms

    Si cum arata acum (puneti pagina in Google translate - e de la un observator rusesc): http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7

    Ce inseamna gamele armonice cum e cea catre care tinde frecventa Schumann? Sunt niste frecvente folosite in domeniul muzical cu foarte multi ani in urma (sute de ani) - muzica de astazi situandu-se intentionat sub acestea. Se pare ca aceste frecvente au rol curativ asupra corpului uman si asupra spiritului si din acest motiv au fost intentionat ignorate, promovandu-se alt tip de muzica. Cateva exemple de "melodii" in aceste frecvente mai jos si rolul lor curativ. Unele sunt greu de ascultat la inceput din cauza frecventelor cu care nu suntem obisnuiti. Nu se recomanda ascultarea acestor melodii la volan sau atunci cand se opereaza echipamente grele.

    Do - 396 Hz - Liberation from fear and guilt:
    http://www.toneoflife.com.pl/ut-396-hz-liberation-from-guilt-fear-solfeggio-meditation-tom-soltron.html

    Re - 417 Hz - Undoing situations and facilitating change:
    http://www.toneoflife.com.pl/re-417-hz-undoing-situations-and-facilitating-change-solfeggio-meditation-tom-soltron.html

    Mi - 528 Hz - Transformation & Miracles - DNA Repair
    http://www.toneoflife.com.pl/528-hz-miracle-tom-soltron-solfeggio-meditation.html

    Fa - 639 Hz - Connecting/Relationships
    http://www.toneoflife.com.pl/fa-639hz-relationship-solfeggio-meditation-tom-soltron.html

    Sol - Awakening Intuition
    http://www.toneoflife.com.pl/dmt-741hz-intuition-tom-soltron-solfeggio-movement-meditation.html


    Ce inseamna ca frecventa pamantului tinde catre gama armonica 528 (cea folosita de cercetatori pentru repararea ADN-ului)? Vom afla. Oricum pamantul se schimba.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragă Giorgiana, chiar azi am postat un ultim coment la ultimul Editorial (http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/03/maryan-editorial-nr-12-iminenta-caderii.html ) în care vorbeam despre acest aspect şi îndemnam la prudenţă...

    Dacă doreşti să înţelegi mai bine despre ce este vorba, îţi sugerez şi ţie să citeşti sau să reciteşti articolele pe care le-am postat încă de acum aproape un an despre Frecvenţa Schumann (la Categoria-Subiect despre Parametrii Pământului şi ai Umanităţii), pentru a putea prcepe mai bine că aceasta nu este o energie care "se joacă" pe o scală, în salturi dramatice, căci este vorba chiar de frecvenţa inimii Pământului !

    La fel, informaţii despre Frecvenţa de 528 Hz voi detalia în actualizarea care va urma în zilele următoare...

    Astfel, coroborând asocierea acestor afirmaţii despre creşterea "abruptă" şi chiar dramatică a Frecvenţei Schumann a Pământului "din ultimii ani" cu frecvenţa de 528 Hz (care, până la informaţii ulterioare, vă recomand "prudenţă maximă" în privinţa acesteia), cred că se conturează o altă drăgălaşă "MANIPULARE" - mai ales acum, când "Vălul stă să cadă" iar "coloraţii" au ieşit la atac chiar "cu toate forţele"...

    Aşadar, repet : prudenţă maximă în preluarea şi gestionarea acestui tip de informaţie !

    Până la următoarele detalii, să ne urăm succes la MEDITAŢIILE în LUMINĂ !

    Cu drag,
    MarYan.

    RăspundețiȘtergere