sâmbătă, 23 mai 2015

COBRA - Răspândiţi Mesajul (faceţi-l să fie „Viral”) ! ELIBERAŢI COLONIILE ! : 30 MAI 2015.



Răspândiţi Mesajul (faceţi-l să fie „Viral”) !

ELIBERAŢI COLONIILE ! :
30 MAI 2015

21 mai 2015





Nota MarYan :

Acum, prin acest mesaj al lui Cobra, probabil că înţelegeţi mai bine sin-cronizarea între informaţiile transmise de acesta, iată, joi, 21 mai 2015, şi ultima postare personală („Puterea CREAŢIEI”), realizată acum câteva ore, în care insist iarăşi pe importanţa MEDITAŢIEI în această perioadă – şi când, iată, şi noi am primit „dezlegarea” de a da iarăşi drumul la informaţie...

...căci, într-adevăr, perioada care se încheie acum a fost, deloc întâmplător, una de TĂCERE (precum Semnul de PĂMÂNT al Constelaţiei Taurului, din care iubitul nostru Tată-Soare tocmai a ieşit pe 21 mai...), pentru ca Forţele Luminii să poată acţiona în deplină „Silenţiozitate”, fără „scurgeri de informaţii” generatoare de inutile „pierderi colaterale” – manifestând, astfel, această atât de „asurzitoare” Linişte de dinaintea FURTUNII (FINALE ?)...

De aceea, ţinând cont de momentul fundamental care vine pe 30 mai 2015, apare evident că următorul EDITORIAL, al 13-lea, va veni în zilele următoare, ÎNAINTE de 30 MAI 2015, ca parte pentru PREGĂTIREA noastră pentru acest Moment...

Aşadar, până la următoarea re-întâlnire, iată mai jos detaliile transmisiunii lui Cobra – care, repet : dincolo de „imperfecţiuni de recepţie” şi „interpretări personale” (care m-a „atins” chiar şi în mod personal, în legătură cu cartea Editurii noastre, „Prisma din Lyra”), INFORMAŢIILE TRANSMISE DE COBRA SUNT REALE, în aspectul lor FUNDAMENTAL, venite pe filieră directă de la Forţele Luminii, al cărui Mesager şi Luptător (în mod concret şi palpabil, fizic) a fost şi este inclusiv Cobra – căruia eu personal, acum, simt să-i transmit recunoştinţă şi gratitudine – mai ales pe undele Muzicii Epice a PUTERII CREATOARE....

 





A sosit Vremea ca să acţionăm din nou !

A venit timpul ca să ne luăm destinul lumii noastre şi al Sistemului Solar în propriile noastre mâini !

De aceea, ne vom întâlni în grupuri mari sau mici, ca indivizi sau cupluri, pe 30 Mai, anul acesta.

Mulţi dintre noi se vor alătura şi vor sprijini în Penetrarea Operaţiunilor Multi-Dimensionale ale Sistemului Solar (MOSS), sprijinind Forţele Luminii care eliberează acum Sistemul Solar de ultimele vestigii ale întunericului.


În trecut, multe fiinţe umane trăiau ca ostatici şi sclavi în multe dintre coloniile răspândite prin Sistemul Solar, care aparţineau diverselor programe secrete spaţiale.

Se pot citi rezumate destul de precise ale acestor programe, aici.



În anul 2012, Forţele Luminii au curăţat Sistemul Solar de toate Programele Secrete Spaţiale şi COLONIILE lor care nu erau direct protejate de Grupul Chimera.

Din păcate, doar un număr realativ mic de Colonii şi Staţii de Implantare de prin Sistemul Solar a fost protejat de Bombele Strangelet ale Grupului Chimera, astfel că fiinţe umane încă trăiesc acolo în sclavie – în general, extinderea ritualurilor de abuzare, în aceste colonii, depăşindu-l pe cel de pe Pământ...

Aceste colonii sunt acum în procesul de a fi eliberate de către Forţele Luminii, în cadrul acestei faze curente a MOSS, iar umanii care au fost descoperiţi acolo sunt eliberaţi şi li se acordă vindecare.


O parte critică şi delicată a Procesului de Eliberare va avea loc Sâmbătă, 30 Mai 2015.

Forţele Luminii au cerut sprijinul populaţiei umane de la suprafaţă, pentru ca operaţiunile de eliberare să se desfăşoare cât mai blând şi pacifist cu putinţă.




VIZUALIZAREA şi MEDITAŢIA fiecăruia dintre noi vor putea sprijini Forţele Operative ale Luminii în atingerea acestui țel.

O PUTEM FACE !

Este nevoie ca această informație să fie larg răspândită !




Este nevoie ca această informaţie să ajungă la cât mai multe persoane, pentru ca MASA CRITICĂ de oameni care fac aceasta, cu adevărat, să fie atinsă.

Eşti rugat şi tu ca să postezi pe site-ul tău sau pe bloguri. Dacă ai cunoştinţă de alte căi ale mass-media, le poţi trimite şi lor.

Poţi crea un Grup pe Facebook pentru grupul tău local de oameni care fac aceasta, în zona ta, de pe Planetă.

Poţi crea un Video şi să-l pui pe YouTube.


Studii ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale meditaţiei în masă în cadrul societăţii umane ; aşadar, ceea ce facem noi are o reală influenţă, cu adevărat.


Meditaţia va începe pe 30 Mai 2015 – care este Punctul de maximă tensiune pentru Sistemul Solar, aşa cum puteţi vedea în acest Grafic Astrologic Heliocentric :



Vom face cu toţii această activare, în acelaşi timp, la ora 21:11:11 UTC (GMT/Zulu).

Puteţi vedea timpul exact al activării, pentru numeroase locaţii, aici.
 
(Nota MarYan : După cum se vede şi din lista oferită de Cobra, pentru România, momentul este imediat după miezul nopţii – Duminică, 31 mai 2015, orele 00.11 : la ora 21.00 GMT se adună cele 2 ore ca diferenţă de fus orar faţă de Greenwich-Londra, plus încă 1 oră, cea de vară.)
 




Instrucţiuni pentru MEDITAŢIE :

1. Relaxaţi-vă mintea şi corpul, fiind atenţi la propria respiraţie, pentru câteva minute.

2. Vizualizaţi cum Forţele Luminii eliberează toate coloniile rămase din Programul Spaţial Secret de peste tot din Sistemul Solar, eliberând toate fiinţele simţitoare care sunt descoperite acum, acolo, şi extrăgând toate entităţile întunericului din acele locaţii.
Vizualizaţi acest proces ca având loc peste tot în Sistemul Solar, în mod blând şi în Pace.
Vizualizaţi Sistemul Solar ca fiind, în sfârşit, eliberat de întuneric şi sclavie, liber de orice fiinţe rele şi entităţi corupte.

3. Vizualizaţi un viitor nou şi luminos pentru Sistemul Solar, cu toate rasele cosmice diferite trăind în Pace şi Armonie.
Vizualizaţi cum Umanitatea pătrunde în întreaga Măreţie a Sistemului Solar, cum umanii se bucură de frumuseţe, de călătorii de la o Lună către alta şi de la o Planetă către altă Planetă, în vehiculele Luminii.



Eu, COBRA, am aşteptat acest moment de mai bine de 15 ani !

Atât de mult timp a trecut de la eliberarea Planetei X !

Cu bucurie, în sfârşit (N.MY. : Simţiţi emoţia reală din Cu-VINT-ele lui Cobra ?...), pot să transmit acest mesaj codat persoanelor-cheie din Colonii :

L4 / Lumina este APRINSĂ



După ce toate coloniile vor fi eliberate, Forţele Luminii vor converti clădirile şi infrastructura acestor locuri în beneficiul şi bucuria umanităţii, care va fi capabilă să viziteze aceste locaţii, după PRIMUL CONTACT.
 

Coloniile vor fi, astfel, transformate din locuri de suferinţă, în LOCURI pentru BUCURIE.




Penetrarea pentru Sistemul Solar A SOSIT, urmează PĂMÂNTUL !


Actualizări despre Activarea Eliberării Coloniilor :





12 comentarii:

  1. de-abia astept aceste schimbari,cred in ele.Are oare legatura cu ,,Pogorirea Sfintului Duh,,[Rusaliile]...

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE AJUTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog sa-mi spuneti ora exacta a Meditatiei din data de 30 mai. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e in data de 31.05.2015 la ora 00.11

      Ștergere
    2. După cum am precizat într-o notă din material, ora exactă a Meditaţiei, pentru România, este duminică, 31 mai 2015, ora 00.11 (ora 21.00 din 30 mai, plus 3 ore).
      Succes!
      MarYan.

      Ștergere
    3. Valerica Serban, meditatia pentru Romania, este duminica, 31 mai 2015 ora 00.11, dupa cum s-a mentionat si in articol undeva.

      Ștergere
  4. E o meditatie pentru Penetrare in Sistemul Solar. Pamantul urmeaza...
    accentuez asta ca sa nu fim dezamagiti :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu o sa comentez cu un vers dintr-o poezie scrisa anul trecut,intitulata,GRADINA MAICII DOMNULUI........Si vazui in departare,C-am ramas fara suflare,Un alai de-nparateasa,Coborand in a sa CASA!Iar din CER,cadeau ca SORI,Flori,in cantec de viori!S-a oprit si-a intrebat,Cu IUBIRE si cu drag.-E gata TOATA LUCRAREA?Intra-n EA,TOATA SUFLAREA?Si-au rostit toti,dintr-o dat'-DA,ca muuult am asteptat!....Referitor la LUCRAREA la care suntem chemati sa punem umarul cu totii!

    RăspundețiȘtergere
  6. O mare bucurie sa aud aceasta frumoasa stire ,chiar de ziua mea de nastere ,,! O sa fim cu totii in meditatie in 31 Mai ora 00,11 minute ,,,! Doamne ajuta ca fortele raului sa dispara pentru totdeauna,,,Amin.

    RăspundețiȘtergere
  7. NAMASTE DRAGUL MEU MarYan IMI VINE SĂ PLÎNG DE BUCURIE.MĂ ÎNCEARCĂ UN SENTIMENT RĂVĂŞITOR.POŢI FI CONVINS CĂ ŞI LA DROBETA SÎNT OAMENI CARE ÎNŢELEGÎND MĂREŢIA DAR MAI ALES PROFUNZIMEA ACESTUI MESAJ AVERTISMENT,NOI CEI DE LÎNGĂ IUBITA NOASTRĂ DUNĂRE VOM FI ATUNCI-AICI CONTRIBUIND DUPĂ PUTEREA FIECĂRUIA DAR ÎN SINERGIE DE MEDITAŢIE ÎN UNU. AŞTEPTĂM CU DEOSEBIT INTERES DE PE PANGLICA NOASTRĂ TEMPORARĂ CE VA URMA !CÎT DESPRE MULTIPLICAREA ŞI CUNOAŞTEREA ACESTUI MACROEVENIMENT SĂ ŞTI CĂ VOI FI UNUL DINTRE CEI CARE ÎN ACEST SCURT INTERVAL DE TIMP Î-L VOI TRIMITE CĂTRE TOŢI CUNOSCUŢII REAL INTERESAŢI DE VIITORUL IUBITULUI NOSTRU PĂMÎNT ! MULŢUMIM PENTRU TOT CEEA CE FACI .SPER SĂ NE ŞI CUNOAŞTEM MAI BINE LA SEMINARUL LUI SAL DE LA BUCUREŞTI DIN 6-8 NOIEMBRIE a.c. MULŢUMESC ÎNCĂ ODATĂ.GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt convinsa de necesitatea unei astfel de meditatii insa nu ma pot abtine sa nu ma si sa nu va intreb: de ce n-o facem pentru si pentru planeta noastra? Aici e totul in ordine sau fortele raului devin din ce in ce mai puternice?

    RăspundețiȘtergere