miercuri, 13 mai 2015

MarYan : MEDITAŢII GHIDATE - de la MEDITAŢIILE de ELIBERARE PLANETARĂ ale lui COBRA la Meditaţii Ghidate (cu voce) în format video pe YouTube 1. MEDITAŢIA şi Meditaţiile Ghidate de către COBRA.



MEDITAŢII GHIDATE :
de la
MEDITAŢIILE de ELIBERARE PLANETARĂ
ale lui COBRA
la
Meditaţii Ghidate (cu voce) în format video
pe YouTube

1. MEDITAŢIA
şi
Meditaţiile Ghidate de către COBRA





În sfârşit, după atâta timp de la lansarea ideii, pornim şi articolele legate de MEDITAŢII !

Pentru că Meditaţia nu este povestită (eventual, „se povesteşte” pe ea însăşi), acum nu mai intrăm în detalii şi multe alte cuvinte spuse şi scrise, ci vom expune cât mai direct ideile fundamentale despre Meditaţie şi, mai ales, cu „exemplificări” din mesajele lui Cobra (şi nu  numai), pe care le vom evidenţia sub formă de linkuri la articolele corespunzătoare, pe care le-am tot prezentat pe blog.


De aceea, fără alte „introduceri”, prezentăm în continuare linkurile la cele mai relevante articole care considerăm că vă sunt de ajutor pentru ceea ce înseamnă „Meditaţie” şi cum se poate realiza aceasta pivotând, evident, în jurul „MEDITAŢIEI de ELIBERARE PLANETARĂ” a lui Cobra, pe care probabil că unii deja o ştiţi (poate prea bine) şi pe care, de acum înainte, veţi şti exact de unde „să o luaţi”...



Deci, iată ce articole vă propun ca să studiaţi şi să practicaţi, în acest prim articol despre MEDITAŢIE :


1. Frica şi Nivelul de Conştiinţă (Partea a 3-a)” – al 5-lea Editorial personal, din 5 iul. 2014, în care ating nu doar aspecte legate de „IMPLANTURI” şi motivaţia realizării acestor meditaţii, dar şi creionarea câtorva idei fundamentale despre CE ESTE MEDITAŢIA şi care ar fi Sensul acesteia.



2. Cobra : „Actualizarea situaţiei planetare – PLANUL ETERIC (despre implanturile scalare umane)” din 15 oct. 2013 – în care se detaliază aspecte legate de implanturile scalare din aura fiecărei fiinţe, care sunt „primite” la încarnare şi unde, la final, este expusă în detaliu o Tehnică simplă de PROTECŢIE PERSONALĂ, transmisă prin Cobra de la grupuri ce constituie „Societatea Dragonul Alb”.



3. Cobra : „Actualizare la MEDITAŢIA SĂPTĂMÂNALĂ DE ELIBERAE PLANETARĂ” din 16 febr. 2015 – cu deja „celebra” MEDITAŢIE cu cele 13 puncte reprezentative (care înglobează şi sintetizează Prima formă şi cea de-a doua formă a Meditaţiilor Ghidate, propuse de Cobra în cursul anului trecut, 2014) şi care, chiar dacă nu mai este folosită zilnic, cel puţin purifică şi transmută intens vibraţia personală, ori de câte ori este practicată la modul „trăită şi simţită”.



4. Actualizarea (1) din 16 martie 2015 cu MEDITAŢIA DE ELIBERARE PLANETARĂ în format video pe YouTube – unde, în video-ul de pe YouTube, creat şi postat de „CONDOR”, puteţi găsi MEDITAŢIA de la punctul 3 de mai sus, şi în acest format video, de pe la minutul 10:20 (după prezentarea „Actualizării” personale din acea zi, din perioada acelui „teribil” Portal, din 17-22 martie 2015) :



5. Cobra : „Meditaţie pentru Pace” pentru Ucraina (3 martie 2014) – unde este precizată, în mod detaliat, Meditaţia cu „STÂLPUL DE LUMINĂ ROZ”, atât de utilă chiar şi în această perioadă, parcă şi mai „tulbure” şi mai „intensă” decât atunci...



6. Cobra : „SCRISOARE DESCHISĂ către toate Grupurile de Meditaţie de pe Planetă”, din 17 aug. 2014 – în care sunt re-amintite efectele mult potenţate ale Meditaţiei de Grup, atât directe, prin întâlnire în aceeaşi cameră (fizică), cât mai ales prin întâlnirea în acelaşi „SPAŢIU ENERGETIC”, chiar dacă fiecare este prezent fizic doar în propria sa „cămăruţă” personală.



7. Cobra : „Actualizare despre Meditaţia Planetară” din 25 aug. 2014 – în care Cobra detaliază despre Masa Critică de oameni prezenţi în Meditaţie, necesară pentru a declanşa transformările ireversibile pe Planetă.



8. Cobra : „PROTECŢIE”, din 19 ian. 2015 – unde este prezentată cea mai detaliată Meditaţie de Proteţie Personală, ce implică Vortexul de Lumină Albă strălucitoare, ce emană din Chakra „Steaua Sufletului” a fiecăruia.



9. Celia FENN : „Transmisiunea Siriusiană şi Actualizarea Corpului Christalin de Lumină Multi-Dimensional”, din 23 febr. 2015 – unde, către finalul acestei „transmisiuni”, este prezentată şi o „Meditaţie şi Activare pentru a Întrupa Actualizările Noului Corp de Lumină, venite de pe Sirius”...




Deocamdată, credem că sunt suficiente aceste câteva repere şi idei introductive despre Meditaţie, cu câteva exemple concludente, transmise inclusiv prin COBRA.

În următoarele articole, însă, vom veni cu mai multe tipuri de „Meditaţii Ghidate”, organizate pe CATEGORII, „pentru toate gusturile şi nevoile”...


(continuare în Partea a 2-a)


MarYan

2 comentarii:

  1. Multumin pentru frumoasele articole si informatia minunata. Cunoasteti un grup de sustinere al Evenimentului la noi in tara ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Gabriela, eu nu ştiu de un anume "Grup" care s-ar ocupa special pentru susţinerea Evenimentului.
      Noi considerăm că oricine lucrează cu ea/el însăşi/însuşi pt creşterea vibraţiei şi încorporarea a mai multă Lumină, lucrează, în fapt, inclusiv pentru susţinerea Evenimentului.

      De aceea şi meditaţiile propue de noi aici, pe blog, putem să le trecem la această "Categorie", a susţinerii Evenimentului...

      Aşa că "Spor la treabă" !

      MarYan, cu drag.

      Ștergere