duminică, 20 august 2017

COBRA : Actualizare la MEDITAŢIA UNITĂŢII de la Momentul de Maxim al ECLIPSEI Totale de Soare din 21 August 2017 (Luni, Ora 21.11, Ora României).




Actualizare
la

de la Momentul de Maxim al
ECLIPSEI
Totale de Soare
din 21 August 2017
(Luni, Ora 21.11, Ora României)





Nota MarYan :

Iată că evenimentele chiar se precipită – la cel mai propriu şi mai frumos mod posibil !

Acum, cu două zile înaintea Meditaţiei Unităţii, energiile sunt mai „pre-gătite” şi mai „cambrate”, parcă precum niciodată ca până acum : Valurile succesive ale energiilor anterioare, având vârful precedent la Eclipsa Lunară de pe 7 august, au pregătit intens acest Moment, ca acesta să poată funcţiona la cei mai înalţi parametri posibili...

De aceea, acesta pare a fi unul dintre acele Momente în care merită să acordăm maximă atenţie Lucrului cu LUMINA şi IUBIREA DIVINĂ, căci acest Portal chiar are un potenţial extra-ordinar de a mişca lucrurile cu mult mai mult decât „un milimetru pe an”, după cum avea loc mişcarea până acum...

După cum am mai promis – pe lângă articolele despre Portalul extins al Porţii Leului din această perioadă, precum şi despre această Eclipsă de luni, cu informaţii şi din alte Surse – vom veni şi noi, în următoarele ore, cu propriile noastre observaţii personale, care vor nuanţa lucrurile, pe ici, pe colo, pentru cei atenţi la detalii...

Până atunci, spor la ANTRENAMENTUL în MEDITAŢIA cu Lumină în IUBIREA DIVINĂ ! :





 
Momentul MEDITAŢIEI UNITĂŢII este tot mai aproape, iar energiile cresc tot mai mult, pe măsură ce tot mai mulţi oameni decid să ni se alăture şi, astfel, impulsul nostru este tot mai puternic !

Acest  Nivel al Unităţii nu a mai fost niciodată atins în Comunitatea Umanilor Treziţi, ca în acest Moment !


Numeroase Grupuri şi persoane au pus deoparte diferenţele (şi diferendele), fiecare susţinând Meditaţia Unităţii, în felul lor :

- COBRA ,










...Şi mulţi alţii :

- „thruthearth” ,




Acest VIDEO despre Meditaţia Unităţii spune foarte multe :



Această UNITATE pe care am realizat-o a creat un puternic SEMNAL COERENT care a atras atenţia RASEI CENTRALE.

Ei consideră că acest Semnal este un indicator al faptului că Umanitatea de la Suprafaţa Planetei este pregătită pentru a trece la următorul nivel de evoluţie.

După Meditaţie, voi fi în măsură ca să difuzez câteva veşti foarte bune, în acest sens...




Următoarele două zile (N.MY. : Duminică şi Luni, până la Meditaţie) vor fi DECISIVE pentru cât de mulţi oameni se alătură nouă şi cât de mare va fi impactul Meditaţiei asupra Situaţiei Planetare generale.

De aceea, vă rog ca să răspândiţi, cât mai larg, ştirile despre această Meditaţie.

Video-clipurile pe YouTube reprezintă cea mai simplă modalitate de a face viral acest Video, care a fost deja tradus în cel puţin 35 de limbi.


Există multe mii de oameni care vizitează zilnic acest blog, iar majoritatea au profiluri pe FaceBook, în medie de câteva sute de prieteni. Prin urmare, sute de mii, dacă nu chiar milioane de oameni, ar putea fi invitaţi la Meditaţia noastră.




Video-uri cu Meditaţia Audio Ghidată au fost deja create, pentru 7 limbi :



- Turcă ,


- Greacă ,


- Sârbă .


Versiunea MP3 a Meditaţiei Ghidate este disponibilă aici.

De asemenea, o aplicaţie inter-activă a Meditaţiei Unităţii, cu instrucţiuni simplificate, este disponibilă aici.

Link-ul principal către Meditaţia Unităţii este aici.


Haideţi să o facem ! ! !


Victoria Luminii !




Un comentariu:

  1. NAMASTE PRIETEN DRAG ! De cîteva zile postez şi repostez pe toate canalele mele de comunicare atît ghidarea -cea de aprox 16 minute ,în limba română cît şi fooarte multe articole ,justificative pentru trezirea celor care încă nu sînt în lipsuri,suferinţă,boală,nedreptăţi sociale de tot felul,dar care oricînd pot cădea victime ale sistemului. Şi mă bucur de înţelegere şi feed back-uri pe măsură,mai ales aici în ţara noastră. Dacă curiozitatea vă împinge îmi puteţi accesa pag.mea de Fb. la Luminar George Nando unde în fiecare dimineaţă actualizez noile info.privind MAREA MEDITAŢIE PLANETARĂ-inclusiv toate art.Dvs. pe această MEGAtemă.Vă MULŢUMESC.

    RăspundețiȘtergere