sâmbătă, 16 iunie 2018

MORAG : Actualizări energetice prin FLUXUL LUMINII (8 iunie 2018).MORAG

Actualizări energetice
prin
FLUXUL LUMINII

– 8 iunie 2018 –

Nota MarYan :

Iată, pentru acest week-end, un Mesaj cel puţin interesant, oferit de un „personaj” necunoscut nouă, până acum, auto-numit „Morag”...

...Care vine cu anumite idei şi imagini care trebuiesc punctate, cel puţin în câteva cuvinte.

Ceea ce m-a determinat, în primă fază, să expun acest Mesaj, s-a datorat precizării în cuprinsul acestuia, încă de la început, a unor Momente energetice de reper din această perioadă : Luna Nouă din 13 Iunie 2018 (deja parcurs momentul), Solstiţiul de Vară din 21 Iunie 2018 şi Luna Plină din 27 Iunie 2018, inter-calate, însă, cu un Moment văzut de ace(a)sta ca fiind extrem de relevant : Vârful acestui „Punct Cosmic de cotitură” al Solstiţiului de Vară, ce ar fi în data de 24 Iunie 2018... Vom trăi şi om vedea...

Însă, pe măsură ce am intrat în (pre)lucrarea şi asimilarea acestui material, deja începusem să „am dubii” dacă mai este cazul să-l expun pe blog... Totuşi, percepţia interioară m-a îndemnat să continui acest Proces, care, ca de fiecare dată, nu este deloc întâmplător !

Pentru că, pare-se că acest mesaj ne aminteşte, pe de-o parte, de situaţia actuală – ca un fel de „strigăt”, uneori blând, dar alterori „disperat”, despre ceea ce se petrece, în prezent, cu situaţia generală pe Planetă... însă, pe de altă parte, acesta reuşeşte să ne amintească, pe cale de consecinţă, faptul că Schimbarea sau chiar Trans-formarea necesară a se face în Societate, nu poate avea loc din exterior (cu „hei-rup”-isme războinice sau „mitinguri de protest împotriva” a orice) ci, pur şi simplu, doar Schimbând, adică Trans-formând, prin Trans-mutaţie, CEVA în interiorul fiecăruia (ceea ce se cheamă, foarte simplu : AL-CHIMIE).

ALTFEL, pur şi simplu, LUCRURILE NU FUNCŢIONEAZĂ !

Aşadar, să ne bucurăm şi de această re-memorare şi să purcedem, iar şi iar, LA TREABĂ ! :


Cosmosul și Internetul vibrează cu vestea unui Val de Lumină care vine în calea noastră !

Deja aici, momentan, se corelează cu LUNA NOUĂ din 13 iunie 2018.

știgând Ritmul, Frecvențele luminoase ale celei de-a 5-a dimensiuni vor aduce valuri de actualizări.

SOLSTIŢIUL de VARĂ din 21 iunie 2018 (N.MY. : Joi, 21 iunie 2018, ora 13.07, ora României) anunță un PUNCT COSMIC de Cotitură.
Atingerea vârfului său, pe 24 iunie 2018, aduce manifestarea karmică.
LUNA PLINĂ din 27 iunie 2018 (N.MY. : Joi, 28 iunie 2018, ora 07.53, ora României), va reflecta și va mări tot ceea ce am învățat.


Pregătiți-vă, Prieteni Cosmici.

Suntem mai bine echipați acum pentru aceste valuri incredibile de energie luminoasă.

Fiţi deschişi pentru actualizări. Fiți protejați în dragoste.

Ridicați-vă vibrația până în a 5-a dimensiune, adăugați Lumină în râurile de lungimi de undă luminoase, care curg prin și în jurul Gaiei.

Adăugați vocea voastră energetică la Valul Cosmic, al Valurilor de Lumină, pe măsură ce se revarsă în noi și prin noi.

Recalibraţi-vă în întâmpinare. Procesați-vă evoluția. Cultivați-vă liniștea interioară. Meditaţi în frecvența dragostei.


Nevoia eliberării de Matrice și de disperare este copleșitoare pentru toți cei care și-au trezit conștiința, distrusă de imaginile și de retorica urii, lăcomiei și înșelăciunii.

A fi treaz înseamnă a privi în întuneric, în fiecare zi. Pe panourile publicitare și pe autobuze, ecranul din sufragerie, on-line și la robinet, picură constant picături de forțe demonice, care se strecoară în realitățile noastre zilnice.

Ne asumăm responsabilitatea pentru deconectare.

CONŞTIENTIZAREA este primul pas. Acceptaţi-l pe cel de-al doilea. Predaţi-vă și Eliberaţi-vă destinației finale.


Ochiul atotvăzător din mâinile noastre (N.NY. : Smart-phone-ul...) ne monitorizează, ascultă, ne urmărește, ne face un algoritm.

Rotiți tabelele, utilizați internetul ca platformă pentru tot binele. Răspândiți dragostea ca pe un virus. Distribuiți, provocați și observați, căutați și expansionaţi cunoaşterea. Fiți vocea rațiunii, compasiunii și distracției. Râdeți, pisoilor drăguți.


Energia merge acolo unde curge intenția.

Putem transforma valul de ură, teamă, neîncredere și furie.
Putem scoate această Planetă plină de suferință și oamenii ei afectați emoțional, karmic, afară din mizeria întunericului în care a fost înăbușită (cea care a dus-o pe Gaia în jos, blocând-o pe ea și pe oamenii ei în a 3-a și a 4-a dimensiune, neterminând niciodată Jocurile de Putere).

Infiltraţii au nevoie să rămânem actualizaţi în frecvențe întunecate și grele.
Să fim frică, furie, amărăciune și invidie, înseamnă să le dăm ceea ce vor ei.

Rebelii trebuie să fie în Vibraţia Iubirii, în ciuda atacului agresiunii fasciste a poliției...

...Să continue să creadă în pace, în ciuda unui război constant. Să creadă în Abundență, știind că este oprită pentru majoritatea populației globale.

Noi putem schimba lumea.
(Nota MarYan : Aici se aplică cel mai bine acea idee, tot mai bine înţeleasă, care ne aminteşte că, pentru „a schimba Lumea” – exterioară – este suficient să schimbăm, deci să lucrăm cu lumea noastră interioară...)
Pregătiți-vă pentru momentele de intensitate scăzută a energiei, pe măsură ce fluxul se retrage.

Nu luptaţi cu aceasta, curgeţi cu ea. Eliberați-vă frica oriunde a apărut. Recunoașteţi-o. Faceți pace cu ea.

Predarea în fluxul iubirii universale este eliberarea fricii. Este înțelegerea că aparținem unei lumi multi-dimensionale mult mai mari, decât cea mică pe care am primit-o.

Lumea noastră interioară se manifestă ca lumea noastră exterioară. Când suntem iertați, îngrijiți prin compasiune și blânzi, invităm aceste energii emoționale în viața noastră.

Respectul față de sine, înseamnă să ne protejăm de cei care ne vorbesc în mod negativ. De cei care zugrăvesc zâmbete peste insinuări. Recunoaștem când suntem folosiţi. Când contribuția noastră cântăreşte mai greu decât revenirea noastră.

Trageți podul de remorcare de la vampirii care ne scurg, paraziții care se hrănesc și hibrizii care încearcă să ne controleze.

Putem fi controlaţi, urmăriţi sau blocaţi. S-ar putea să fim hărțuiți sau intimidați pentru refuzul nostru de a ne îndrepta spre voința altuia. Putem fi împinși în colțuri claustrofobe, strânse, pe măsură ce alții încearcă să ne întoarcă aripile.

Cereți protecție în fiecare zi de la Sinele Superior, pentru orice care ne poate face rău. Tăiaţi cordoanele de negativitate. Încheiaţi contractele pre-ordonate care nu mai servesc celei mai înalte căi. Și urmăriți-vă cum lumea voastră se micşorează și se mărește, imediat.


Oamenii pe care nu i-am bănuit niciodată că ne-au dorit răul, dispar din viața noastră. Micro-managerii se retrag.

Oamenii furioși simt aversiune față de scutul nostru de iubire și se îndepărtează, în spațiile în care inimile părăsesc iubirea. Iubirea pentru noi înșine. Iubirea pentru viețile noastre, pentru însăși existența noastră.

Iubirea pentru această viață este un potențial unic și profund pentru creșterea noastră.

Căutăm să evoluăm. Ne recăpătăm energia pe care nu am știut că o pierdem. Spiritele noastre se luminează.

Ne întâmpinăm zilele, în loc să ne înspăimântăm. Noi ne încorporăm atenția. Ne stabilizăm energia cu vindecarea.

Împărtășim iubire, primim iubire, suntem iubire.


Distrugem noua ordine mondială. Creăm o lume nouă.

Vedem ce se face pentru a fi distruse drepturile omului și suveranitatea umană. Vedem în epoca tehonologică, o cursă de strângere de sclavi de către comandanții săi.

Energia masculină aflată în afara controlului, face ravagii, violând și jefuind tot ce se întâmplă.

Acesta este un apel către toți cei situaţi în energia feminină sau care-şi cultivă energia lor feminină.

Acum este momentul să vă deschideți chakra inimii, să iubiţi. Pentru a intra în puterea voastră. Declanşaţi Zeița interioară.
Femininul trebuie să-și regăsească ECHILIBRUL cu cel masculin.


Actualizările oferă Omenirii șansa de a-și extinde conștiința. Pentru cei care se trezesc, împărtășesc iubire, primesc iubire, iubesc.

Fiți luminoşi într-un cer întunecat, pentru cei care încearcă să respire, luptându-se la suprafață.

Bun venit interacțiunii cu străinii, a căror lumină o atinge pe a voastră. Ignorați ambalajul.

Îndepărtați-vă de ființele care emit semnale întunecate, ei vor închide și vor scurge lumina războinicilor luminați. Fiți protejați în vibrațiile Iubirii.

Trimiteți unde de lumină, fuzionați cu valurile cosmice de frecvențe luminoase. Armonizaţi. Respiraţi in pace. Expiraţi tot ce este negativ.


SOLSTIŢIUL de VARĂ este pe drumul său, urmat înde-aproape de vârful unui val de lumină de maree. Luna Plină a lunii Iunie ne va dărui în măreţia mistică şi magică a luminii lunare, eliminarea tuturor umbrelor.

Evenimentele celești sunt cheia ordonării cosmice din haos.

Ciclurile Naturii sunt ciclurile noastre. Planeta, Oceanul și Intervenția inter-galactică provoacă și creează fluctuații ale frecvenței. Realitățile dimensionale pot fi afectate de evenimentele cosmice.


Suntem scufundați în Marea Trans-Formare.
EVENIMENTUL se întâmplă !

Îmbrățișați toate actualizările sub protecția Sinelui voastru superior. Prioritizați auto-îngrijirea pentru a maximiza evoluția energetică.

Acum este Timpul !

Fiţi binevoitori. Fiţi autentici. Fiți protejați. Fiţi iubire. Fiți împăcați cu oamenii frumoși.

Răspândiți-vă, la un moment dat, lumina largă și expansionată a sufletelor trezite şi strălucitoare, protejată de întuneric, luminând umbrele și ridicând frecvențele Planetei Pământ – în Lumină și Iubire, Surferi Cosmici !


Mă conectez cu Iubirea Energiei luminoase.

Îl rog pe Sinele meu superior să mă protejeze de toate frecvențele mai joase.

Eu aduc Zeiţa Iubire și miracolul în această viață.

Ancorez Lumina Zeiţei mele în Grila Gaiei.

Îmi îmbrățișez toate actualizările disponibile în acest moment, sub protecția Sinelui meu superior.

Am tăria vibraţiilor iubirii Zeiţei Gaia.

Sunt împământat în recunoștință, în lumină și în iubire !


Namaste.prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu