marți, 19 iunie 2018

COBRA : ACTIVAREA PLANETARĂ a FRĂŢIEI TRANDAFIRULUI (16 iunie 2018).




ACTIVAREA
PLANETARĂ
a

– 16 iunie 2018 –





Iată, Timpul a sosit ca un mare număr de Grupuri fizice ale Frăţiei Trandafirului să se activeze la Suprafaţa Planetei.

De acum înainte, aceste Grupuri vor completa Reţeaua Energetică Planetară CINTAMANI în transmiterea energiilor de „Penetrare prin Compresie a Luminii” („COmpression BReAkthrough”).

Acestea vor servi, de asemenea, ca Noduri de tip VORTEX de Activare a întâlnirilor Membrilor Familiilor de Suflet care, la rândul lor, vor facilita Activarea Spirituală a Mandalei Familiei de Suflet Planetare !




Conexiunile emoţionale pozitive între membrii Mandalei de Suflet Planetare vor accelera Procesul de „Penetrare prin Compresie a Luminii”.

Numeroase Grupuri fizice ale Frăţiei Trandafirului au fost deja create, iar voi vă puteţi alătura acestora. Peste 50 de astfel de Grupuri sunt deja listate, aici.

Multe alte Grupuri sunt create zilnic, iar în cazul în care aveţi un Grup fizic care se întâlneşte în mod regulat şi este compus din cel puţin 3 persoane, îl puteţi afişa pe lista amintită mai sus, astfel încât oamenii care se află în zona dvs. să se poată alătura.

Pentru a afişa Grupul dvs., vă rog să contactaţi sotrplanetarynetwork@gmail.com .




Instrucţiunile generale pentru Grupul dvs. sunt foarte simple.

În primul rând, Grupul dvs. al Frăţiei Trandafirului este un Templu al Zeiţei.
În al doilea rând, faceţi MEDITAŢIILE de ReÎntoarcere a Zeiţei şi a Vortexului Zeiţei.
 
Instrucţiunile pentru aceste două Meditaţii le puteţi vedea aici.




În al treilea rând, puteţi face MEDITAŢIA pentru VINDECAREA SEXUALĂ :

1. Relaxaţi-vă corpul şi observaţi-vă respiraţia, pentru câteva momente.
 
2. Vizualizaţi o Lumină Albă strălucitoare care intră în corpul fizic şi în toate corpurile voastre energetice, pe măsură ce o inspiraţi, apoi expandaţi această Lumină Albă în jurul vostru.
 
3. Acum vizualizaţi un boboc de Trandafir Roz în Chakra Inimii. Pe măsură ce respiraţi, acest Boboc de Trandafir Roz începe să înflorească.
Continuaţi să faceţi aceasta, timp de câteva minute.

4. Vizualizaţi un Trandafir Roşu în dreptul zonei voastre intime (sexuale). Pe măsură ce respiraţi, Trandafirul începe să înflorească.
Continuaţi să faceţia aceasta, timp de câteva minute.

5. În timp ce inspiraţi, Energia Sexuală a Trandafirului Roşu creşte, prin canalele voastre de energie, către Trandafirul Roz din dreptul chakrei inimii voastre.

6. În timp ce expiraţi, vizualizaţi cum Energia iubitoare şi vindecătoare a Trandafirului Roz coboară în Trandafirul Roşu din zona intimă, creând, astfel, o Buclă de energie.
Repetaţi aceasta, timp de câteva momente.


Pe măsură ce veţi continua să vă întâlniţi în mod regulat pentru aceste Meditaţii, Grupul vostru va deveni un Canal tot mai puternic al Energiei Zeiţei, contribuind în tot mai mare măsură la construirea Reţelei Planetare a Luminii.


ZEIŢA vrea LUMINĂ şi Lumină va fi !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu