miercuri, 13 iunie 2018

TANAAZ : Astrologie Intuitivă – LUNA NOUĂ în GEMENI (din 13 Iunie 2018, ora 22.43, ora României).



TANAAZ

Astrologie Intuitivă :

LUNA  NOUĂ
în GEMENI
(din 13 Iunie 2018,
ora 22.43, ora României)





Nota MarYan :

Iată, în câteva ore (la ora 22.43), va fi iarăşi o Lună Nouă – de data aceasta, conjuncţia între Soare şi Lună va fi în semnul mobil al Gemenilor...

...Care are, ca VERB definitoriu : A GÂNDI !

De aceea – veţi observa şi din materialul propus de Tanaaz, despre acest Moment – acesta se con-centrează pe acelaşi subiect – al gândurilor emise de fiecare, în această perioadă, şi de tot ceea ce ţine de lumea mentală a fiecăruia dintre noi.

Deşi pare atât de „banal” acest subiect, al gândurilor, aş spune că acesta, alături de cel al emoţiilor, reprezintă principalele subiecte şi „teme de lucru” ale umanilor, în această perioadă – căci, din cercetările noastre, am concluzionat că diferenţele dintre Nivelele de Conştiinţă ale Corpului Astral şi Fizic (uneori, până la valori de aproape 1,0 D) sunt determinate tocmai de problemele (blocaje, dis-funcţii, diz-armonii) apărute la nivel de corp mental şi emoţional – adică, mai „pe româneşte”, la nivelul gândurilor şi al emoţiilor manifestate de fiecare...

De aceea, dincolo de „tema perioadei”, acest Moment este o altă oportunitate de a lucra la „reviz(u)i(re)a” lumii noastre interioare, mentală (cea emoţională „va urma”, căci următoarea Lună Nouă, în Rac, tocmai asta va face...).

Aşadar, fără alte complexe comentarii, haideţi să vedem ce ne pre-figurează următoarele 28,5 zile, putând ajuta această perioadă printr-o conştienţă şi conştientizare cât mai înaltă în Momentul de iniţiere al acestei Perioade – iar cel mai bun instrument, în acest sens, bine-nţeles că poate fi reprezentat de o Meditaţie cât mai dedicată şi TRĂITĂ, chiar la Momentul de Lună Nouă !

Succes ! :






Puteți crede că suntem deja la jumătatea anului 2018 ?

2018 este un an al Trezirii, al Creșterii și Construirii. Este anul în care să începeți să construiţi fundația visurilor voastre.

Pe măsură ce ajungem la jumătatea drumului, ne vom aminti de acest lucru și cât de departe am ajuns în călătoria noastră.

Viața nu este niciodată liniarăse retrage și curge, se mișși se scutură.

Ea se schimbă  mereu, iar noi va trebui să fim dispuși să ne schimbăm, împreună cu ea.


Luna Nouă din iunie cade în ziua de 13, în semnul Gemeni, fiind un punct sacru al anului, un moment în care ne putem gândi cu adevărat la modul în care s-au schimbat viețile noastre și spre ce lucruri sau călătorii ne vom îndrepta.

Este timpul să reflectăm asupra a ceea ce s-a întâmplat și să ne gândim la ceea ce urmează.

Indiferent de ce ne-a adus viața, indiferent unde vă aflați acum, această Lună Nouă vă va călăuzi pe drumul vostru și vă va reaminti că niciodată nu e prea târziu să o luați de la început.

Nu este niciodată prea târziu pentru un nou început, indiferent cât de mare sau de mic...

Energia Gemenilor înseamnă exprimarea de sine, rostirea adevărului și găsirea creativității.

Ca semn de aer, energia Gemenilor ne încurajează să ne gândim profund, astfel încât să ne putem da seama ce gânduri sunt adevărate și care sunt gândurile izvorâte din temerile noastre.

Gândurile noastre sunt atât de puternice și pot dicta felul în care trăim și vedem lumea. Gândurile noastre pot, de asemenea, să ne conducă viața, dacă nu le ținem sub control.

Vestea bună este că nu trebuie să credeți tot ce gândiți. În orice moment, puteți alege să eliberați gândurile care nu vă mai servesc și să vă concentrați asupra gândurilor care o fac.

În orice moment, puteți înlocui gândurile negative cu altele mai pozitive.

Gândurile sunt atât de puternice și astfel, această Lună Nouă ne va încuraja să arătăm și să apreciem ce procese și sisteme de convingeri susținem.

Ce povesti ne spunem nouă înșine în continuare ? Ce gânduri ne împiedică să mergem înainte?

Dacă vă puteți găsi momentul să vă puneți aceste întrebări și să săpați profund în înțelepciunea sufletului vostru, veți primi tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a rescrie sau a elibera poveștile care nu vă mai ajută.




Luna Nouă din Gemeni este un moment puternic de a evalua și reflecta la gândurile voastre și ne va călăuzi și să accesăm înțelepciunea noastră interioară.

Când sufletul nostru a intrat în corpul nostru, el a adus cu el înțelepciunea din viețile anterioare, înțelepciunea din Univers și înțelepciunea despre călătoria ce o aveți în față.

Această cunoaștere este accesibilă tuturor, dar uneori Cosmosul ne prezintă o intrare, astfel încât să putem accesa aceste informații cu mai multă ușurință.

Luna Nouă a Lunii iunie deschide această ușă pentru noi și ne va permite să obținem înțelegere de la Sinele nostru Superior. Cu toții avem o înțelepciune înnăscută și toți avem răspunsurile pe care le căutăm, trebuie doar să călătorim în interiorul nostru pentru a le găsi.

Făcând călătoria în interior, poate fi dureros uneori, pentru că pot exista dureri îngropate adânc, din trecutul și în traumele copilăriei noastre. Toți cărăm acest bagaj, dar dacă putem trece prin ele, dacă ne putem permite să ne aflăm în emoții inconfortabile, putem găsi accesul la adevărul nostru interior.


Energia Gemenilor guvernează și Comunicarea, deci Jurnalul și scrierea gândurilor și a emoțiilor vă va ajuta să accesați acest loc.

Poate că aveți timp să vă așezați și să vă aruncați toate sentimentele pe hârtie și să vedeți înțelepciunea sau răspunsurile care apar.

Luna Nouă din iunie este unul dintre cele mai puternice puncte ale anului pentru a începe noi lucruri și a crea un nou început pentru voi înșivă, mai ales când vine vorba de gândurile voastre.

Timpul de a crea un Nou Adevăr pentru voi înșivă este aici, momentul de a accesa un Adevăr profund este aici, momentul pentru a rescrie gândurile voastre este aici.

Folosiți această energie pentru a atinge Adevărul vostru și pentru a crea o voce interioară iubitoare, bună și pașnică. Folosiți această energie pentru a îndepărta gândurile care nu vă mai servesc, astfel încât să puteți crea Noile Începuturi pe care le doriți.

Este timpul să începeți din nou, este timpul să reconectați acele convingeri ale sinelui în ceva iubitor, susținător și blând, iar Luna Nouă a lunii iunie vă va îndruma la fiecare pas de pe drum.


TANAAZ



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu