luni, 17 septembrie 2018

ARCTURIENII prin Daniel SCRANTON : 2 MESAJE ARCTURIENE pentru 17 Septembrie 2018.



ARCTURIENII
prin
Daniel SCRANTON

2 MESAJE
ARCTURIENE
pentru
17 Septembrie 2018





Nota MarYan :

Acest Articol l-am dorit a fi construit din expunerea a două Mesaje Arcturiene, considerând că acestea se completează foarte frumos unul cu celălalt, precum "Materia şi Spiritul" sau, în acest caz, "Apa şi Simţirea"...

Deja, tot mai mulţi dintre cei care citesc astfel de bloguri cu asemenea informaţii, au idee de strânsa legătură existentă între Apă şi Verbul "A Simţi".

De Ce ?

Dincolo de orice explicaţii meta-fizice sau filozofico-sufisto-para-digmatice (ne jucăm şi noi, puţin...), Astrologia ne spune foarte simplu cum Verbul definitoriu pentru Energiile ce vin din Constelaţia Racului (guvernată de elementul APĂ) este... "A SIMŢI", exact ca şi la celelalte două Constelaţii ("Semne") zise de Apă, ale Peştilor şi Scorpionului, în care SIMŢIREA-TRĂIREA este element definitoriu...

Deci, iată cum APELE SIMŢIRII din această zi s-au unit pentru a ne oferi o informaţie holistică despre Importanţa APEI şi cea a SIMŢIRII, adică a energiilor care înconjoară Fiinţa Umană, dar şi a celor cu care vine în contact – aspect pe care, fără să exagerăm, l-am expus de SUTE DE ORI în ne-numărate afirmaţii pe blog, în majoritatea Articolelor noastre sau ale Notelor Personale din atâtea alte sute de Mesaje...

De aceea, acest Mesaj arcturian (al doilea din acest articol) "ne-a uns pe Inimă", fiind cu adevărat "pe gustul nostru", însă, mai mult decât atât, ne-a confirmat în mod punctual tot ceea ce am scris în Notele personale din articolele anterioare, despre SENSUL acestor Mesaje venite de la Arcturieni, dincolo de informaţia mai mult sau mai puţin relevantă.

Şi, pentru a întregi Imaginea holistică, am simţit (vedeţi, că tot despre simţire este vorba) să venim cu un Mesaj arcturian ce vorbeşte punctual despre IMPORTANŢA APEI pentru Sănătatea Omului, atât internă (pentru băut), cât şi externă (baie sau duş).

Dar, aşa cum avem de făcut o remarcă în cazul primului articol (important este "să simţi", însă la fel de important este şi Zona din interiorul propriei Fiinţe cu care "simţi", prin instrumentul Rezonanţei: din Dimensiunea (Frecvenţa) IUBIRII sau din Teritoriul FRICII – căci, da, şi emoţiile bazate pe Frică tot din "simţire" fac parte, "punând în mişcare energii" : "E-motions", adică "energy motions")...

...La fel, avem nuanţe de punctat şi pentru al doilea subiect, referitor la Apă, cu atât mai mult cu cât, medic fiind, am avut în ultimii ani mai multe "experienţe terapeutice" referitoare la Importanţa Apei pentru Sănătatea Corpului fizic, prin aspecte care ţin nu doar de contitatea de apă recomandată de "a fi băută" (de care toată lumea a auzit, inclusiv la TV), cât, mai ales, de Calitatea acesteia (ca să nu vă ameţesc, nu intru în detalii, ci doar în enumerarea câtorva PARAMETRI care fac diferenţa între o apă de calitate şi una "poluată" : pH, POR – Potenţial de Oxido-Reducere, Tensiune superficială, Structurare a moleculelor acesteia ş.a... care au legătură atât cu Tehnologia, cât şi cu modul de "Energizare" a apei, folosindu-ne de Intenţiile de un anumit fel şi de energiile din spatele acestora...).

Din această cauză (elementar fizică) am tot mai multe experienţe referitoare la calitatea apei din Zona în care îmi exercit, pe moment, activitatea de Medic şi unde am venit în contact cu o apă "extrem de puţin calitativă"... şi care a determinat o serie de reacţii şi efecte la mai mulţi umani, care nu au legătură cu "controlul energiilor", ci, simplu, fiecare sesizând că "ceva se întâmplă cu această apă" care, probabil, dincolo de poluarea fizică şi chimică, este extrem de sărăcită în ionii de hidrogen (deci, puternic dez-energizată şi acidă) şi, mai ales, săracă în "moleculele de iubire" (în acea PoVeste promisă, voi oferi detalii despre ce Zonă de pe frumoasa noastră Planetă este vorba)...

Şi, până atunci, probabil că este Timpul de a vedea, în fine, care sunt cele 2 Mesaje arcturiene propuse, acum :

  




1.
CONŞTIINŢA APEI

(Traducere : NoRo)

– 13 septembrie 2018 –



Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi !


Am descoperit cel mai bun mod de a ajunge la aceia dintre voi care cereți energie și informații de la noi.

Noi v-am trimis-o prin energia pe care o primiți când vă îmbăiați !

Indiferent dacă faceți un duș sau o baie, aveți tendința de a vă relaxa în acele momente, iar apa este un excelent conductor de energie.

Este minunat să fim martori la cât de ușor și frumos primiți atunci când sunteți în acea stare

Și, desigur, suntem ființe non-fizice și, prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la intimitatea voastră.

Vă vedem ca energie.
Noi nu vă percepem corpurile fizice, decât dacă privim prin ochii unui om și facem acest lucru numai în cazuri foarte rare.


Acum vrem să vorbim mai mult despre problema apei și a hidratării, deoarece este una semnificativă.

Când sunteți scufundați în apă, când corpul vostru este înconjurat de ea, sunteți capabili să vă conectați mult mai mult la sentimentul de a fi iubiți, deoarece conștiința apei renaște prin voi.

Puteți detecta Iubirea pe care o primiți de la acea substanță dătătoare de viață


Și astfel, apa și aerul conțin Conștiință și Energie, dar este mai concentrată în apă, deoarece apa este mai densă decât aerul.

Când beți apă, preluați și acea Iubire și Conștiință.
Luați acea energie frumoasă pe care mulți dintre voi recunoașteți că o puteți infuza cu intenție sau vibrație sau cu ambele.

Iar cu cât sunteți mai hidratați, cu atât mai bine conduceți energia de înaltă frecvență.


Folosiți această substanță valoroasă în beneficiul vostru și re-conectați-vă cu PÂNTECELE CREAȚIEI, deoarece apa, cu siguranță, aceasta reprezintă pentru întreaga Omenire.

Și veți simți efectele acelui Simplu Act de a vă îmbăia sau de a bea apă !


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.


prin






2.
Simţind
ADEVĂRUL

(Traducere : NoRo)

– 11 septembrie 2018 –



Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi !


Începem să înțelegem modul în care procesați toate informațiile și acest lucru ne ajută să furnizăm informațiile pe care trebuie să le oferim.

Știți că aveți foarte multă energie ce vine spre voi dintr-o varietate de surse și știm și noi asta.

Și puteți compara o informație pe care o procesați mental cu alte informații pe care le-ați primit dintr-o altă sursă sau din propria experiență.

S-ar putea să vă întrebați dacă o informație este adevărată, iar alta falsă, sau dacă ambele sunt într-un fel adevărate.

Și de aceea este atât de important pentru voi să procesați informații prin simțirile voastre.


Acum, simțirile voastre nu vă vor minți niciodată.
Simțirile voastre vor fi întotdeauna reale.

Simțirile voastre s-ar putea să nu fie întotdeauna consecvente, dar asta nu e treaba lor.

Nu de asta le aveți, ci să vă ajute să înțelegeți ce este potrivit pentru voi să știți într-o anumită situație, ceea ce este potrivit pentru voi în ceea ce privește energiile care vin în calea voastră.

Ele vă vor spune mereu dacă ceva este potrivit pentru voi sau nu să faceți.

Simțirile voastre vă vor îndruma și în ceea ce este potrivit pentru voi să vorbiți sau nu.


Și astfel, recunoaștem că tot mai mulți dintre voi SIMŢIŢI mai mult decât oricând transmisiile pe care le trimitem.

Putem spune că din ce în ce mai puțini dintre voi vă bazați pe mintea voastră pentru a despica firul în patru la fiecare cuvânt, frază sau propoziție și apreciem că putem ajunge la voi chiar în centrul a ceea ce sunteți.

Vrem să știți ceea ce trebuie să aflați, dar vrem să le aflați pentru că rezonează cu voi.


Acum, bineînțeles, aveți acele alte momente când totul se aliniază, toate informațiile pe care le primiți, tot ceea ce ascultați, citiți și trăiți, totul se aliniază în Sin-cronicitate.

Și atunci știți că ați trecut de faza dezbaterii și ați intrat în faza de Simțire.

Atunci știți că transmisiile de energie vin spre voi și vă aliniază cu tot ce aveți nevoie, și atunci puteți să vă eliberați de îndoieli și să îmbrățișați ceea ce este chiar în fața voastră.


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.


prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu