vineri, 7 septembrie 2018

COLECTIVUL GHIZILOR prin Caroline Oceana RYAN : TIMPUL NU mai are Relevanţă ! (10 august 2018).



COLECTIVUL GHIZILOR
prin Caroline Oceana RYAN

TIMPUL
NU mai are
Relevanţă !

(Traducere : NoRo)

– 10 august 2018 –





Nota MarYan :

Aceste mesaje – ale "Colectivului Ghizilor", ca şi cel prezent şi la fel ca şi cele ale Consiliului Arcturian (care, până la urmă, tot un "Colectiv" este şi acesta :) – reuşesc să ofere acea Energie deosebit de profundă şi "simţitoare", de "dincolo de CuVânt"...

...O Energie prin care, fiecare dintre cei care îşi alocă doar puţn "timp" pentru aceasta, cu siguranţă că vor re-simţi şi ei Starea de Bine ce rezultă din "branşarea" la Energia acestui tip de Mesaje.

De fapt, după cum precizam şi în Nota din ultimul mesaj expus, al Arcturienilor, prin această conectare ("de la Inimă la Inimă", şi nu, în primul rând, mentală) la Mesajele acestor minunate Fiinţe, noi practic "ne re-încărcăm bateria/bateriile", precum un smart-phone (mobil) pus la încărcat – şi nu oricum, ci pe modulul "fast charging" ("încărcare rapidă"), în condiţiile în care nu există o viteză constantă de transfer a energiei : cu cât "branşarea" (adică "de-taşarea") este mai intensă, iar conectarea (pe Inimă) se face "într-o bandă (de frecvenţă) cât mai largă", cu atât viteza de încărcare este mai mare... iar cel mai mare "miracol" este că există chiar şi opţiunea"super-charging", în care, la finalul încărcării, descoperi că "bateria" este încărcată peste 100% !

Aceste repetate analogii, cu situaţii cunoscute din viaţa reală, au rolul de a re-aminti iar şi iar că, dincolo de valoarea informaţională, acest tip de Mesaje sunt, poate, mult mai preţioase din această perspectivă, expusă până acum.

Însă, în acelaşi timp, nici valoarea informaţională nu este  de dis-preţuit, căci aceste actualizări informaţionale sunt, uneori, mai valoroase decât ne-numărate "lecturi ale presei" (şi aici mă refer la cea "alternativă", nu la cea "mainstream" de tip "deşert/deşeu informaţional") din care încercăm să descifrăm "ceva", în privinţa Sensului Mişcării energiilor din acel Moment... pe când 2-3 fraze ale unor astfel de Fiinţe, dacă le SIMŢIM veridicitatea, pot limpezi şi orienta mult mai precis decât zeci de pagini de explicaţii savante şi comentarii învăluitoare...

Aşadar, iată şi un Subiect, despre TIMP, ca pre-text, prin care ni se re-aminteşte de Esenţa acestuia, dar în cursul căruia sunt punctate aceleaşi fundamentale elemente care ţin de ceea ce Emitem şi Radiem în aceste Vremuri Trans-Formatoare.

Şi dacă, dragi prieteni, aveţi vreun gând sau impuls de plictis în privinţa "aceloraşi îndemnuri" pe care le ştiţi, deja, prea bine (mental), noi vă re-amintim, cât mai relaxat, că aceste aspecte sunt cele mai importante Acţiuni pe care le putem realiza Acum şi Aici, pentru care am venit pe Planetă fix în aceste Vremuri şi pentru care ne-am pregătit de atâta VREME..

...Care Vreme, în aceste Vremuri, devine tot mai i-relevantă prin TRECEREA tot mai susţinută către al 5-lea Nivel de Conştiinţă, cel al Corpului Christalin de Lumină din Planul-Dimensiunea Etherică, cea de-a 5-a...

...Şi care Trecere – precum îndeamnă şi acest Mesaj, către final – vă urăm să o faceţi printr-o ASCENSIUNE cât mai CONŞTIENTĂ (adică : să fie un Proces Activ, direcţionat permanent de către fiecare, prin conştientizarea a CINE SUNT şi CE EMIT, cât mai des posibil... şi nu un fenomen dominant pasiv, datorat Ascensiunii Conştiinţei Planetare de care beneficiem cu toţii, indirect, prin singurul şi realul merit că NU V-AŢI OPUS acestui Proces) !

De aceea, cu o Inimă Plină, Acum, nouă nu ne mai rămâne decât să ne urăm o ASCENSIUNE CONŞTIENTĂ, "încărcată" doar cu BUCURIE, PACE şi IUBIRE ! :






Iată cele mai recente îndrumări din partea Maeştrilor Înălțați, Galactici, Elementalii Pământului, Zâne Ancestrale, Îngeri și Arhangheli, toţi cunoscuți sub numele de "COLECTIV" :


Salutări, prieteni !
Suntem foarte bucuroși că avem oportunitatea să vorbim, din nou, cu voi.


Vrem să spunem că, dacă vă simțiți epuizați, puțin amețiți, simțind că ceasul și calendarul nu mai au nicio relevanță reală, dezinteresați sau mai puțin interesați de mâncare sau dacă vă treziți dimineața știind că ați avut conversații și experiențe importante în timpul somnuluieste în regulă.

Ar fi mai neobișnuit să nu vă confruntați cu niciuna dintre aceste situații, având în vedere imensa schimbare și transformare prin care treceți în prezent, în mijlocul evenimentelor astrologice și al energiei ce transformă acum Galaxia, fizic și energetic.


Să privim spre TIMP, pentru o clipă.

Pe măsură ce simțiți din ce în ce mai mult că ceasurile nu mai sunt necesare, este pentru că ajungeți să experimentați momentul Prezent din ce în ce mai puternic, realizîndu că fiecare oră își are relevanța sa unică și nu mai e doar o înșiruire ce lasă loc următoarei ore – se află pe cont propriu, ca un moment important în viață.

Așa cum simțiți cum calendarele sunt de asemenea din ce în ce mai irelevante, veți ajunge să înțelegeți că există numai Acum că fiecare zi este importantă, dar nu trebuie să fie categorisită sau să i se ofere un sens tradițional și nu este nevoie să petreceți fiecare luni sau sâmbătă în același fel repetitiv.

Orice oră sau zi a săptămânii poate fi o perioadă liberă, creativă, auto-expresivă – nu numai o anumită zi sau oră.

De asemenea, orice zi a săptămânii poate fi folosită pentru a face ceva semnificativ sau pentru a învăța ceva nou, și nu numai pentru a merge la serviciu de la 9 la 17


Pe măsură ce începeți să priviți la mâncare diferit, începeți să realizați că nevoile corpului vostru se schimbă drastic.

S-ar putea să fi ajuns deja să vă gândiți la apă mai curată și pură și la cele mai elevate nivele de hrană, ajungând până la a reconsidera Lumina Soarelui și Aerul.

S-ar putea să fi ajuns deja să vă dați seama că majoritatea alimentelor din mediul înconjurător nu sunt numai contaminate cu substanțe chimice și impurități care nu vă sunt necesare, ci că acestea sunt acum doar o umbră palidă a hranei ce exista odată.


Dincolo de aceasta, observați cum corpul vostru capătă din ce în ce mai mult abilitatea de a obține ceea ce are nevoie, meditând în Lumină, absorbind Lumina Soarelui în cantități rezonabile, absorbind aer curat și bând apă pură.

De asemenea, sunteți din ce în ce mai conștienți de faptul cum conținutul și concentrarea gândurilor vă informează despre cum se simte corpul cât de mulțumit, relaxat și fericit este.

Și atunci când calitatea gândurilor scade într-o stare mai densă, la fel scade și calitatea experienței fizice (și emoționale).

Așa că începeți din ce în ce mai mult să vă observați mintea, trupul și spiritul, ca rezultatul permanent al unui mare experiment energetic unul pe care nu vi l-ați fi putut imagina niciodată ca elev la ora de știință

Și acest experiment energetic nu este o banală întâmplare, nici rezultatul a câteva gânduri, afirmații sau rugăciuni nereușite, dar bine intenționate, spre Univers..

…Ci este, pur și simplu, rezultatul majorității a ceea ce intenționați, vreți și vă imaginați ca fiind viața voastră ceea ce RADIAŢI în fiecare Moment !

Cu timpul, ceea ce radiați sau transmiteți în mod continuu, devine șablonul prin care vi se desfășoară viața de zi cu zi.


Și dorim să spunem că Şablonul (Matricea energetică) s-a schimbat foarte mult în ultima lună și se află încă în proces de transformare și revizuire.

Atât de repede și de ciudat, de fapt, mulți dintre Lucrătorii în Lumină discută între ei : Sunt aproape prea multe schimbări energetice pentru a fi încorporate toate deodată”.

De aceea… dormiți, meditați sau ascultați muzică, stați sau plimbați-vă în Natură pentru că fără aceste momente de refacere, toate aceste schimbări ar fi, într-adevăr prea mult.

Acestea sunt, într-adevăr, prea mult” pentru cei de la margine, a căror alcătuire biochimică a fost deja tulburată, deficitară sau dezechilibrată, hormonal sau altfel, sau în a căror experiență de viață încă mai reverberează pregnant traumele suferite în copilărie și în alte vieți.




În unele zile s-ar putea să vă întrebați :
Oare voi reuși ?
Voi ajunge de cealaltă parte a acestei Povești, acolo unde sunt o Ființă de a 5-a dimensiune cu un Corp de Lumină complet dezvoltat și nu mai lupt să țin pasul cu magnitudinea schimbărilor resimțite de această Planetă și Galaxie ?"

Și am spune că întrebarea este un început minunat de a vă recunoaște propria vulnerabilitate, ceea ce vă salvează foarte mult de problema de a fi înghițiți de ea


Nimeni nu se va simți depășit, acum, dacă este dispus să realizeze magnitudinea călătoriei ce o face, măcar intuitiv.

Vă veţi menține frumos prin acest proces, dacă veți înțelege că vor fi zile multe dintre ele când trebuie să vă odihniți mai mult, când trebuie să fiți mai buni cu voi înșivă decât v-ați imaginat vreodată necesar și să vă permiteți să vă jucați, să citiți o carte, să ascultați muzică, să fiți activi fizic în loc de a face lucrurile

…Şi zile în care trebuie să vă extindeți către voi înșivă, către cei din jurul vostru și chiar către aceia de la putere, cu acel fel de răbdare pe care ați atribuit-o odată sfinților

Și înțelegeți că nu mai puteți fi nerăbdători cu procesul vostru de creștere sau să-l disprețuiți ca și cum ați fi nerăbdători cu un copil ce se formează în uter.

Toate lucrurile sunt la Timpul lor Divin !


Și acum, ați putea spune : Am crezut că Timpul nu mai este relevant !

Și aveți oarecum dreptate.
Cu toate acestea, nu sunteți încă în situația în care să nu mai aveți nevoie de puncte de referință la procesele și progresiile prin care treceți.

Încă nu ați ajuns să materializați lucrurile doar gândindu-vă la ele, să le materializați imediat prin proiectarea gândurilor voastre.

Procesul este format din pașii mici prin care creșteți și mergeți înainte pe Calea voastră și fiecare este la fel de frumos și Sacru, așa cum toți dintre noi din Tărâmurile Superioare ne-am putut-o imagina.


Și așa puteți să vă extindeți Iubirea și Iertarea acum, dragilor (deși nu este nimic de iertat), pentru toate realizările profunde, emoțiile și amintirile ce se ridică din interiorul vostru ?

Vă puteți permite un prieten, un jurnal sau un consilier cu care să vorbiți, când momentele devin mai intense decât puteți integra și trăi confortabil ?

Vă puteți trata ca pe ceva prețios, rar, unic și de ne-înlocuit ?
O Ființă care să fie prețuită, nu dis-prețuită și tratată cu nerăbdare ?...

Dacă puteți crea forme de Iubire de Sine ce vă vor ghida în aceste vremuri de transformare, fără judecată sau disperare, vă veți muta la un Nivel fără precedent în experiența voastră umană de când Pământul a căzut în vibrațiile celei de-a 3-a dimensiuni

…Printr-o ASCENSIUNE CONŞTIENTĂ, una permisă de cei ce se află în Ritm cu toate Transformările ei.


Nu e puţin lucru !
Totuși, reușiți să faceți asta, curajoși Lucrători în Lumină, chiar Acum !

Namaste, dragilor !
Suntem cu voi, în fiecare moment !



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu