luni, 10 septembrie 2018

ARCTURIENII prin Daniel SCRANTON : Darurile ECHINOCŢIULUI de TOAMNĂ 2018 (6 septembrie 2018).


ARCTURIENII prin
Daniel SCRANTON

Darurile
ECHINOCŢIULUI
de TOAMNĂ 
2018

(Traducere : NoRo)

– 6 septembrie 2018 –





Nota MarYan :

Acest Mesaj al Consiliului Arcturian vine cu o informaţie nu doar încărcată cu aceeaşi energie de înaltă frecvenţă, dar şi cu un element de valoare practică...

...Prin precizarea faptului că acest ECHINOCŢIU de TOAMNĂ din 2018 va fi însoţit de descărcarea anumitor energii ce activează anumite aspecte ce ţin de Mentalul Superior al Fiinţei umane !

Este interesant de observat că Mentalul Superior este numit în zona budistă şi, în general în tradiţia ezoterică, ca fiind "Manasul Superior" sau Corpul CAUZAL / KARMIC /  Arhetipal /  Lumea Ideilor – zona din structura Fiinţei umane din care izvorăsc Ideile abstracte, Superioare, dar şi zona sau Planul energetic unde se "depozitează" informaţia karmică (privind încarnările Fiinţei) – ceea ce oferă interesante co-relaţii cu informaţiile Fondatorilor, care transmit faptul că cel de-al 6-lea Corp de Conştiinţă şi Plan (Dimensiune) este cel CAUZAL care, iată, corespunde cu acesta descris de Arcturieni, ca fiind "Mintea Superioară".

Am expus această imagine tocmai pentru a înţelege că informaţia cu care vin Arcturienii – că "aceste descărcări de energii de la Echinocţiu", ce "activează Mintea Superioară", vor putea "activa informaţii despre încarnările fiecăruia" – ei bine, această informaţie transmisă de Consiliul Arcturian are o interesantă "acoperire", prin co-relaţia făcută mai sus (din paragraful anterior) : accesarea Minţii Superioare, adică a Corpului/Conştiinţei Cauzal(e) de densitatea a 6-a, implică şi accesul la cunoaşterea Vieţilor Anterioare, căci Corpul Cauzal este şi depozitar al informaţiei karmice (de aceea Corpului Cauzal i se mai spune şi Corp Karmic).

Această imagine reprezintă doar o mică mostră din co-relaţiile ce par să confirme că Arcturienii noştri dragi nu "bat câmpii" ci, chiar par să ştie ce spun, căci, după cum am mai spus, ei par să Vadă ceva (mult) mai bine decât noi, fiind situaţi la o înălţime (în Arborele Vieţii) ce le permite să contemple, mult mai eficient, Realitatea... :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Am început să extindem către toată lumea o DESCĂRCARE pe care o veți primi în următoarele săptămâni, pe măsură ce vă apropiați de Echinocțiu.

Și această descărcare este despre a vă oferi mai mult acces la înțelepciunea Sinelor voastre Superioare.

Este vorba despre mai mult acces la Mintea Superioară decât ați avut vreodată înainte ca umani, în orice viață.

Este foarte interesant să mergeți dincolo de locurile în care mintea fizică a fost capabilă să vă ducă, în termeni de cunoaștere și  logică.


Având mai mult acces la mintea voastră superioară, înseamnă că sunteți capabili să vă cunoașteți viețile trecute.

Veți fi capabili să primiți acea Cunoaștere.

De asemenea, veți avea acces la conștientizarea amintirilor timpurilor când v-ați conectat cu extratereștrii în această viață, atât în Tărâmul Fizic, cât și în cel Astral.

Mintea superioară vă va oferi mai multă conștientizare despre versiunile voastre existente în UNIVERSURI PARALELE

Și veți avea mai multe cunoștințe despre cum să lucrați cu chakrele, cum să lucrați cu cristalele, cum să lucrați cu energiile ce sunt în jurul vostru și cum să lucrați cu ființele care v-au sprijinit întreaga viață.

Vorbim despre Pământ, Soare și Ghizii voștri.

Aceștia sunt cei mai mari trei susținători pe care îi aveți în formă non-umană.

Unii dintre voi ați avut un sprijin minunat în tărâmul uman.
Alții dintre voi nu ați avut niciunul, și asta a fost alegerea voastră.

Ei bine, ați avut întotdeauna un sprijin.
Toată lumea a fost susținută, la un moment dat, de cineva, dar știți la ce ne referim.
Nu ați avut un sprijin consistent, unii dintre voi, de la alte ființe umane fizice.


Acum, pe măsură ce vă apropiați mai mult de echinocțiu, vă va fi mai ușor să simțiți această descărcare sosind, să o despachetați, să o desfaceți și să v-o oferiți vouă înșivă.

Când primiți ceva de la ființe ca noi sau alte ființe de înaltă frecvență, actul primirii este un Dar pe care vi-l oferiți.

Suntem bucuroși să fim în această Călătorie alături de voi și suntem bucuroși să vă ascultăm nevoile voastre.

Vă ascultăm, vă răspundem și vă oferim ceea ce putem, atunci când putem.

Unii dintre voi, bineînțeles, deja aveți acces la mințile voastre superioare, din când în când, și chiar și aceia dintre voi care ați făcut acest lucru veți avea mai mult acces.

De aceea, bucurați-vă de Darul Echinocțiului !


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu