marți, 11 septembrie 2018

ARCTURIENII prin Daniel SCRANTON : ASCULTAŢI pentru A FI AUZIŢI ! (7 septembrie 2018).



ARCTURIENII prin
Daniel SCRANTON

ASCULTAŢI
pentru
A FI AUZIŢI !

(Traducere : NoRo)

– 7 septembrie 2018 –





Nota MarYan :

Deşi de ne-numărate ori am tot amintit de energizarea oferită de Arcturieni, prin mesajele Consiliului Arcturian, dar şi de Importanţa Practică a informaţiilor transmise de către aceştia...

...Acum, în ACEST Mesaj, chiar suntem nevoiţi ca să subliniem până la saturaţie faptul că acest Mesaj este, poate, o mică "bijuterie" de comunicare !

Fiind preocupaţi de la bun început de subiectul Comunicării (cât mai eficiente între umani) şi având studii şi cerecetări în acest domeniu, este evident că acest Mesaj ne-a captat, instantaneu, atenţia !

Dar, mai mult decât atât, modul în care Arcturienii ne prezintă subiectul, pur şi simplu ne-a încântat : un mod de abordare cât mai simplu posibil, cu prezentarea unor evidente dis-funcţii de comunicare, prin exemple cât mai simple şi mai practice.

Acest Mesaj, pe care unii l-ar putea vedea ca reprezentând "ceva", printre multe altele, noi îl vedem ca fiind Fundamental pentru fiecare în parte, re-amintindu-ne, a cine ştie câta oară, de faptul elementar de a permite (îngădui) şi "celuilalt" ca să-şi ducă mesajul său până la capăt, de a nu-l mai întrerupe (evident, în cazurile normale, nu ale celor care vorbesc de nu se mai opresc, nici până a doua zi).

De aceea, ţinând cont de această importanţă a COMUNICĂRII, care stă la baza COLABORĂRII care, la rândul acesteia, este fundament pentru ORGANIZARE (a orice doriţi pe lumea acesta şi în acest Univers)...

...Deci, considerăm că acest scurt Mesaj este foarte util şi chiar important de a fi citit şi re-citit, nu doar cu mintea, cât mai ales cu Inima, pentru a re-deştepta, cu fiecare Conversaţie, acel "ceva" de care şi Arcturienii amintesc : COMPASIUNEA – adică, Pasiunea de a Vorbi, de a CON-VERSA şi, de ce nu, de A FI împreună ("com-pasiunea").

Aşadar, haideţi să ne Bucurăm de o COMUNicare ("Cuminecare" – "Împărtăşire") din Inimă (către alte Inimi), cu Inima cât mai deschisă şi cu un Zâmbet cât mai larg ! :






Salutări !
Suntem Consiliul Arcturian.
Suntem încântați să ne conectăm cu voi.


Am observat diferitele moduri în care comunicați între voi și vedem că există anumite domenii în care puteți îmbunătăți eficiența COMUNICĂRII.

În primul rând, vă sugerăm ca, atunci când vorbiți cu cineva, să ASCULTAȚI cu ADEVĂRAT ceea ce spune cealaltă persoană

Chiar dacă sunteți dornici să vă exprimați punctul de vedere, dar este, de asemenea, important să oferiți celeilalte persoane șansa de a vorbi și de a se face auzită.


Acum, dacă vă aflați în mijlocul unei conversații în care sunteți în dezacord cu cealaltă persoană, mulți dintre voi încercați să demonstrați că modul vostru de gândire sau de a privi o situație este cel corect.

Și asta presupune că există doar o cale corectă de a vedea un lucru

Dacă simțiți puternic un lucru, atunci, mai degrabă decât să încercați să demonstrați că punctul vostru de vedere este cel corect, vorbiți despre cum vă simțiți.

Vorbind despre emoțiile voastre, aceasta vă aduce mai aproape de o altă persoană.

Vorbind despre fapte nu vă va aduce niciodată mai aproape de o altă persoană, dar vorbind despre sentimentele voastre are potențialul de a crea COMPASIUNE și de a deschide cealaltă persoană pentru a împărtăși ceea ce simte.

Și așa se creează o intimitate reală.




Există o MARE POLARIZARE în lumea voastră, astăzi, și o mare parte din ea este alimentată de politică.

Când înțelegeți că perspectiva fiecăruia vine din experiențele și sentimentele sale proprii, există șanse mai mari de a aduce părțile împreună.

Și asta sunteți aici să faceți în acest moment.

Sunteți aici pentru a vă depolariza societatea și nu veți ajunge acolo prin certuri și încercând să demonstrați că perspectiva voastră este cea corectă.

De asemenea, trebuie să permiteți altor persoane să aibă perspectiva lor proprie, dacă doriți să vă manifestați mai mult ca și Energie Sursă.

ENERGIA SURSĂ permite ca totul să fie așa cum este, și voi, Ființele care Ascensionați în cea de-a 5-a dimensiune, este mult mai bine pentru voi să priviți la perspectiva Energiei Sursă și să o mențineți cât de mult puteți.

Și o modalitate bună pentru a începe să faceți asta, este prin modul de comunicare cu ceilalți


Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu