joi, 20 septembrie 2018

SAUL prin John Smallman : VIAŢA este mult mai Frumoasă decât îşi pot Imagina Oamenii (12 septembrie 2018).



SAUL
prin
John Smallman

VIAŢA
este
mult mai Frumoasă
decât îşi pot Imagina
Oamenii

(Traducere : NoRo)

– 12 septembrie 2018 –





Nota MarYan :

Acum, pentru această seară, vă propunem un alt Mesaj "inspirator", venit de data aceasta de la SAUL, adică PAVEL din Tars – cel care, chiar de pe Vremea sa "biblică", a inspirat pe mulţi în recepţionarea Mesajului Christic al lui Isus...

...Şi care, acum, iată, duce mai departe această "Misiune", îmbogăţind-o, în aceste Vremuri, cu informaţii actualizate despre Evenimentele din Prezent.

Deşi nu putem spune că acest Mesaj vine cu "informaţii senzaţionale", simplul fapt de a ne re-aminti de situaţia actuală (şi, printre altele, şi de percepţiile celor din Zona spirituală referitoare la situaţia-munca-lupta celor încarnaţi Acum şi Aici, pe Geea), alături de multre alte aspecte pe care le puteţi descoperi singuri...

...Considerăm că acestea sunt suficiente pentru a mai "investi" puţin din puţinul timp avut la dispoziţie de fiecare pentru a vă focusa Energia Atenţiei pe acest gen de informaţii şi energii care Motivează şi Mobilizează, cu atât mai mult cu cât calitatea vibraţională a acestuia pare să fie, cu adevărat, bună...

Aşadar, spor la Lectuă ! :






Evoluția Spirituală a Umanității progresează acum foarte rapid, așa cum trebuie să fie.

Există o cantitate enormă de dovezi disponibile online, confirmând acest lucru.

Fiți fericiti, TREZIREA voastră este iminentă !


Da, există mult haos și confuzie în întreaga lume, deoarece lucrurile care trebuie abordate apar în Conștiința tuturor și acest lucru poate fi destul de alarmant, mai ales pentru aceia care, până acum, au fost preocupați exclusiv de viața lor de zi cu zi ca oameni.

Acest lucru se prezintă ca o corvoadă zilnică a muncii, luptându-se să supraviețuiască și să plătească facturile care sunt prețul unei stări fundamentale de supraviețuire umană pentru majoritatea oamenilor încarnați în acest moment.

În consecință, lucrurile care ies la suprafață par să crească considerabil povara pe care oamenii o găsesc deja prea greu de suportat


Aceasta este o situație temporară și se va ușura.

Deci, asigurați-vă că mergeți în interior în fiecare zi, sau chiar mai frecvent, dacă puteți, și odihniți-vă acolo în câmpul divin al Iubirii la care sunteți toți în mod essential și inseparabil conectați Unul cu Sursa și deschideți-vă, deschideți-vă Inimile, cu intenția să simțiți Sursa Iubirii cu care sunteți cu adevărat Unul.

Viața este cu adevărat mult mai minunată decât ceea ce voi, ca umani, vă puteți imagina.

Ați fost creați în Iubire, din Iubire, pentru a experimenta Bucurie veșnică.

BUCURIA nu este o stare statică, o stare de inactivitate, ci o stare prin care Creația curge la nesfârșit, manifestând uimitoare inovații pentru a bucura și pentru a încânta Unitatea, Totul, Conștiința.

Unii au avut licăriri prin experiențele din apropierea morții, dar când vă treziți, așa cum o veți face cu toții, acele licăriri vor deveni starea voastră constantă ce va fi mereu palpitantă și încântătoare.

Într-adevăr, așa cum vi s-a spus de atâtea ori înainte, este un Moment de SĂRBĂTOARE !




Pe măsură ce citiți, urmăriți sau ascultați știrile, pare că dezastrele și catastrofele apar pe întreaga Planetă și într-adevăr se ridică multe pentru eliberarea colectivă.

Această eliberare colectivă enormă este o parte absolut esențială a procesului vostru de trezire, iar aceia dintre voi care citiți mesaje de această natură sau care urmăriți canale de știri alternative și care înalță Conștiința, înțelegeți acest lucru.

Cu toate acestea, mulți dintre voi vă simțiți foarte singuri în Conștiința voastră, aparent fără prieteni sau contacte cu care puteți discuta aceste întâmplări și acest lucru face dificil pentru voi să vă ocupați de lucrurile voastre, și ajungeți să nu mai credeți că de fapt ajutați întregul colectiv uman în procesul său de trezire masivă.


De aceea sunt aici, să vă reconfirm faptul că fiecare dintre voi faceți o treabă minunată.

Fără oricare dintre voi, acest Eveniment enorm nu s-ar putea întâmpla.
Și este, fără îndoială, foarte greu pentru voi să credeți asta.

Dar, așa cum vă este reamintit atât de frecvent : Sunteți cu toții Ființe Divine de Putere Infinită!

O parte importantă sau aspectul de a fi uman este starea voastră de amnezie.
Știți cu toții acest lucru, și totuși aveți dificultăți de multe ori în a crede acest lucru.

Vreau să vă asigur că este adevărat, că ați uitat, ca umani, cine sunteți cu adevărat și vreau să vă reasigur și să vă liniștesc că DA, sunteți cu adevărat, întotdeauna ați fost, Ființe Divine, permanent, cu și în prezența Sursei, câmpul creativ al Iubirii, în care toată existența este îmbrățișată cu Iubire, cu entuziasm, în siguranță și fără vreo întrerupere de orice fel.

În centrul profund al vostru, știți acest lucru și astfel aveți puterea de a persista și de a continua pe diferitele voastre Căi de viață umană.

Ori de câte ori vă pare că puterea sau intenția voastră pare a fi slabă sau că ați eșuat vă asigur că NICIODATĂ nu este nici cea mai mică posibilitate de a fi așa cum vedeți voi intrați în interiorul altarului vostru sacru, unde puteți experimenta siguranța, acceptarea, și Iubirea, în care sunteți menținuți în fiecare moment.


O Meditație este foarte utilă, deși nu este esențială.

Vă ajută să liniștiți mintea ego-ului, care vă solicită în mod constant atenția voastră la a rezolva problemele minore de supraviețuire.

Atât înțelege ego-ul vostru că ar fi motivul existenței voastre și atunci când alegeți să nu-i oferiți toată atenția voastră, el devine foarte vociferant.

Prin meditație sau o relaxare firească, învățați să liniștiți sau să încetiniți acel flux constant de gânduri, permițându-vă să stați liniștiți, fără nicio urgență sau nevoia de a face altceva, chiar și pentru câteva minute sau mai mult dacă alegeți, iar acest lucru este foarte vindecător pentru voi


Sunteți cu toții iubiți în fiecare clipă, iar aici, în Tărâmurile Spirituale continuăm să fim uimiți de puterea și hotărârea voastră de a urma Căile pe care vi le-ați planificat înainte de a vă încarna.

Aceste Căi au fost în mod individual planificate de fiecare individ, cu o înțelegere clară și o cunoaștere prealabilă, pentru a fi în măsură să vă completați cu succes sarcinile stabilite.

Și asta este exact ceea ce faceți !

Îndoielile voastre de sine sunt absolut nefondate, așa că înțelegeți că unde vă aflați, orice relație cu care vă confruntați și orice eveniment sau situație ce se desfășoară în viața voastră, este menită să apară pentru lecțiile pe care voi le-ați ales pentru a fi învățate și a putea ajuta la trezirea colectivă a omenirii în această conjunctură critică din evoluția sa spirituală.

Sunteți toți Suflete foarte onorate, făcând o treabă minunată exact la momentul potrivit.

Datorită minunatelor voastre eforturi, Procesul de Trezire se desfășoară exact așa cum a fost planificat în Mod Divin.


Felicitări ! pline de Iubire nesfârșită,
Saul.



prin

3 comentarii:

  1. Am citit in cartile lui Sal Rachele,un medium. de incredere,ca nu toti se vor trezi

    RăspundețiȘtergere
  2. Se vor trezi mulți neinițiați, neșcoliți prin diverse sisteme mai mult sau mai puțin religioase, spirituale sau oculte, (aceștia din urmă riscă să aibă niște egouri imense!) sau cei care cred că dacă au citit o carte-două sau au audiat niște cursuri și au meditat sau s-au rugat nițel, gata, au depășit stadiul de muritor de rând, pentru că ”Dumnezeu vede inima omului”, criteriul principal fiind curățenia sufletească, dar și karma. Apoi, mulți așa-ziși bolnavi psihic, nerecuperabili pentru știința medicală, cei cu Down, autism etc ca și, la fel, unii dintre subculturalii și primitivii din diverse zone extrem de puțin civilizate ale lumii. Multe spirite mari și bătrâne (sau părți din ele, cu karmă nerezolvată) au venit să trăiască, acum la final de ciclu, prin vârfuri de munte, pustiuri, dar și printre ”muritorii de foame” din toate zonele globului terestru, dar și, fără să fie spirituali deloc (unii declarându-se atei sau agnostici) pentru a proteja speciile de animale și de plante aflate sub spectrul dispariției. Vor fi și preoți-predicatori-pastori celebri care o să cadă, dar și fețe bisericești cu sau fără funcții care de fapt sunt mari ființe de lumină, vedete politice, administrative, muzicale, sportive pe care le vedeam într-un fel (malefice sau benefice) ele de fapt fiind exact opusul. Mari surprize o să apară, inclusiv privind istoria, recentă sau mai veche, a omenirii! Să nu ne lăsăm influențați de amenințări cu invazii extraterestre, benefice sau malefice, de mântuitori ori îndrumători buni sau răi, să lăsăm inima (adică intuiția) să ne vorbească, nu sentimentul sau rațiunea. Asta pentru că, poate, prima mare surpriză va apărea în ce ne privește pe noi personal. Aflând cine suntem cu adevărat, ca ființă nu ca formă, mai mult sau mai puțin efemeră, trebuie putere mare - care nu vine de la noi cei pământești - pentru a suporta adevărul!

    RăspundețiȘtergere